|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2761 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Już ładnie wierszyki recytujemy ,4 latka mieć będziemy. III-IV. 2010 r.
Cytat:
Powiedz im, że ich ozłocę jak mi znajdą dwa bilety. Osobiście do Pl się pofatyguję i będę ozłacać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gmyrelka co tam pogryzione ,zawsze jeszcze można ubrać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2763 |
Zakorzenienie
|
Na TVP 1 - Oglądaj z Andrzejem Fidykiem ,leci o parze z porażeniem mózgowym, którzy zdecydowali sie na dziecko.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2764 |
Zakorzenienie
|
Czytałam opis nie chce tego oglądać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2765 |
Zakorzenienie
|
A oni juz maja jednego syna , 6 lat i teraz z drugim jest w ciazy .
Nagrałam sobie bo z młodym siedziałam i dopiero od początku oglądam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2766 |
Zakorzenienie
|
A włączyłam jednak ,oni mają syna ale to jest przysposobiony.
A Ty co o tym myślisz ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2767 |
Zakorzenienie
|
Narazie na lajcie oglądam.
![]() On jest komikiem ![]() Bardziej mnie szokują ich porody, które przyczyniły sie do takiego stanu w jakim sa . Smutne. Koleś jest mega pozytywny. Widac ze maja wsparcie. Choroba nie jest dziedziczna. Nie sa upośledzeni. Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2014-01-30 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2768 |
Zakorzenienie
|
Jak widzę sceny z porodówki to aż mam ciary brrrr
Monka oglądałaś to od początku ? robili badania czy dziecko będzie zdrowe? ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- ale mały to jest boski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2769 |
Zakorzenienie
|
Nie robili, zrezygnowali argumentując to tym, ze porażenie mózgowe nie jest dziedziczne, wiec sie nie martwią.
Gdyby dziecko było niepełnosprawne , potrafili by je wychować. Koleś najbardziej martwił sie , ze dziecko bedzie rude ![]() Nagrałam sobie wiec od początku oglądam. Z opóźnieniem . Mały jest świetny. |
![]() ![]() |
![]() |
#2770 |
Zakorzenienie
|
Nie nie mogę oglądać ,boję się że zaraz dziecko będzie na podłodze
|
![]() ![]() |
![]() |
#2771 |
Zakorzenienie
|
Nie panikuj, drugie dziecko juz maja , wiedza co robia
![]() Ja jeszcze do tego nie doszłam, ale widziałam w zapowiedzi i to samo myślałam co ty ![]() Jak dojdę do rego momentu tez bede panikować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2772 |
Zakorzenienie
|
widziałam do momentu jak je kąpali
|
![]() ![]() |
![]() |
#2773 |
Zakorzenienie
|
MROWAK nie wiem gdzie dzwonił. Mówi że w parę miejsc.
Ja mam nadzieję że ty tam kobieto będziesz! I innej opcji nie widzę! |
![]() ![]() |
![]() |
#2774 |
Zakorzenienie
|
Środę zgubiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2775 |
Zakorzenienie
|
Jak to zgubiłaś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2776 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2777 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Moj młody w środę ma grę na gitarze , oczywiście mu nie przypomniałam bo przeciez dopiero wtorek jest . A jutro juz piątek ![]() I juz luty ![]() ![]() Dawno na bani nie byłam. Czekam az tz brat przyjedzie i skoluje jednego pracownika do bawienia chlopakow ![]() ![]() Ty LIBRA kiedy sadzi sie cebule ? Moj tz dzis posadził ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2778 |
Zakorzenienie
|
Kropki numerowała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2779 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cebulę w styczniu sadzić ![]() ![]() w ogrodzie posadził? mrozu już u was nie ma? bo jeśli by nie było mrozu to nic jej nie będzie. Ale po co miał ziemi dosypywać ,gdzie w ogrodzie na tą ziemię co tam jest? nie trzeba chyba że bardzo jałowa albo piach czy glina ,jak nie będziecie plewić to wiadomo wszystko zarośnie chwastami i trawą że co ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2781 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2782 |
Zakorzenienie
|
LIBRA na tej ziemi rosła trawa dywanowa
![]() Chodziło zeby dosypal troche świeżej ziemi , zanim posadzi ta cebule ![]() Co ty gadasz juz prawie luty ![]() Mrozów takich jak u was nie ma. Teraz tez nie ma , ale moze jeszcze cos byc. On jeszcze wymyślił ze bedzie sadził por i róże ![]() Kutfa- chłop mi sie zakochał czy co , na kij mu te róże ![]() Tez nie wiem o co biega z tymi kropkami ![]() NATASZKA pijesz cos ![]() ---------- Dopisano o 01:22 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ---------- ![]() Ufff całe szczęście ze to nie ospa, ty wyobraź sobie ile miałabym do liczenia ![]() Jeszcze sprawdzę czy po poniedziałku/ wtorku nie pojawia sie nowe "kropki" . Od tamtej pory nic nie ma. |
![]() ![]() |
![]() |
#2783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Iza - gratulejszyn i szacun ![]() ![]() ![]() U nas dzisiaj bal, Kubuś będzie cowboyem choć nie chce ![]() ![]() ![]() Tż ma wolne, ja mam ostatni dzień l4, opiekunka do Isi przychodzi a my wybywamy na cały dzień ![]()
![]() |
#2784 |
Zakorzenienie
|
Iza Gratulacje, to ten taki ciężki był, jak tak to jeszcze większe Gratulacje
![]() Libra kiełki oczywiście u mnie są, ale trochę teraz idę na łatwiznę i kupuję z Biedronki po 2,99 chyba są a za nasiona kiełki 2,50. Czasami robię, ale np. brokuły nigdy mi nie wychodziły to kupuję. Przeważnie chłopaki tylko je jedzą na kanapki, ja chleb ograniczyłam do niedzielnych grzanek(oczywiście chleb tez sama piekę na zakwasie własnym :P) Monka jak mrozu nie macie to można cebule sadzić. Ja mam na balkonie w doniczce pietruszkę i melisę, nie wiem jakim cudem ale nawet jak było teraz -18 to jest zielona, do rosołku zawsze mam. Cebule na szczypiorek w kuchni mam na parapecie, mam po cebuli w małej musztardówce i na dno wody leję, a szczypiorek do jajecznicy zawsze świeży.
![]() |
#2785 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak nie przyjdzie mróz to niech sadzi ,por jest bardziej wytrzymały od cebuli bo są zimowe pory to one spokojnie stoją w ogrodzie zimą a cebula jest tez siedmiolatka to ona jest wieloletnia nie wykopkuje się jej i ona na szczypiorek. Ta trawa będzie wam odrastać ,paskudnie robić rabatę po trawniku jak się wcześniej trawy randapem nie wypali bo franca odrasta i ciężko ją wyrwać a moze te róże dla Ciebie ,bo liczy na dalsze potomstwo ![]() Cytat:
Też chleb ograniczam do minimum ,piekę sama razowy żytni. Bez żadnego przepisu po prostu mieszam żeby było takie ciapowate ciasto i w keksówce. Pietruszka nie taka szybka do marznięcia ja zostawiam w ogrodzie część niewykopanej żebym miała natkę zimą i spokojnie rośnie nic jej nie jest,a melisa też siedzi.Przycinasz melisę na krótko ? bo ja pod koniec lata przycinam żeby odrosłą świeża i są takie fajne czuprynki. Bao a dlaczego ma być kowbojem? w jakimś przedstawieniu bierze udział czy miałaś taki strój po prostu? mojego choinka ominęła bo akurat chory był |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2786 |
Zakorzenienie
|
iZA Gratulacje zdania egzaminu!!! jeden stres ns głowie mniej!!Super!!
![]() ![]() ![]() gmyrcia racuch głodny pewnie był ![]() ![]() Wczoraj Michasia występowała na dzien Babci i Dziadka! moi rodzice i moja babcia pojechali a tesciowa oczywiscie najpierw obiecała a potem powiedziała że jednak nie pojadą bo mają kolędę tylko że ksiądz nasz wiedział że jest występ.. i mogłaby kolęde przyjąć T. siostra bo też na L4 siedzi... ja powiedziałam tylko Wasza sprawa nie bede was zmuszac... a w☠☠☠☠ mnie ogarnął jak nigdy!!!! ![]() Michalina odważna i gaduła a jak jej pora przyszła i wyskoczyła z łązienki na scenę to z głowa spuszczoną szła i cichutko rolę powiedziała...a w domu to ja uczyłąm aby nie krzyczała ![]()
![]() |
#2787 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2788 |
Zakorzenienie
|
LIBRA juuz wiem po co mu te róże , bo go dziecko rujnuje w Tesco, a tak zaoszczędzi te kilka groszy
![]() Bedzie bedzie odrastac ta trawa, ale ja sie wtryniam i nie mam zamiaru tam nic robic, nie lubię takiej roboty z takim chujowymy przygotowaniem, robione na szybko. |
![]() ![]() |
![]() |
#2789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tej rozmowy nie zapomnę do końca życia i wyłam potem pół dnia ![]() Do tego chłopak leży , nie mówi ![]() ![]() Ehhh . Z dobrych wieści żeby nie było , w lutym jadę do koszalina do koleżanki , a jadę tam z Judytą mamą Zosi ( na bank pamiętacie ) Judyta jest w ciąży , rodzi w czerwcu . Boi się strasznie , ale jest mega dzielna ![]() ![]() Także trzymajcie za nią kciuki , bo każda ilość się przyda dziewczynie . ![]()
![]() |
#2790 |
Zakorzenienie
|
ANIA
![]() ![]() Moja ciocia ma tak samo jak ta kobieta, poród był tragiczny, dziecko odratowali, tylko po to ,zeby był jak roslinka ![]() LIBRA dopiero skończyłam oglądać sezon 1 - gra o tron . I jestem mega zszokowana ,ze i jak zabili STARKA , szok szok głowę mu obcięli- szok, myślałam ze on bedzie jednym z głównych bohaterów ,az mi sie ryczec chciało, bo polubiłam go i cały jego rób. Drugi szok to KALISE ( tez ja lubię) i jej kochany "słońce i gwiazdy " zginął i te smoki. Ehhh Lubię tez karła ![]() Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2014-01-31 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.