|
|
#3001 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aliexpress - chińskie allegro
Cytat:
Też mi się nie wydaje żeby wyglądała na męską, a przynajmniej ja nie widuję mężczyzn w kwiaciastych ubraniach
|
|
|
|
|
#3002 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja butów z DeeZee mam 1 parę, albo raczej miałam bo chyba je już wyrzuciłam wkażdym razie , pamiętam, że też śmierdziały :P
|
|
#3003 |
|
Raczkowanie
|
Czyli mimo, że Pan od sukienki nie aktywował jeszcze mojego nr przesyłki (dalej w wyszukiwarce jest nie znaleziono) od ponad tyg. to i tak nic nie wskóram bo oni mają nowy rok tak ? Bo nr. nie działa już od 21.01... (kupiłam sukienkę za 180 zł... więc ciut się irytuję
). Jutro idę odebrać awizo z 2 etui na telefon. Doszły bardzo szybko, kupione zostały 17.01. a są już dziś do odebrania na poczcie ( nie było mnie w domu). Edytowane przez w_o_m Czas edycji: 2014-01-30 o 02:49 |
|
|
|
#3004 |
|
Raczkowanie
|
Przy jednym moim zamówieniu mam do kliknięcia:
- przedłużyć czas przetwarzania - anulować zamówienie i zegar 21 dni do końca. Czy to ze względu na ten ich nowy rok? Mam czekać do tego 10 lutego czy coś muszę kliknąć? |
|
|
|
#3005 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hihi
|
|
#3006 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny...
Czy którąś z was będzie zamawiała ZAROWE duże chusty w kratę ? Bylabym chętna do podłączenia się pod zamówienie.
|
#3008 |
|
Zadomowienie
|
a jakie to sa?
|
#3009 |
|
Zakorzenienie
|
m.in te :
http://www.aliexpress.com/store/product/2013-new-scarf-free-shipping-hot-sales/539985_1566086788.html http://www.aliexpress.com/snapshot/311818222.html
|
#3010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeciez wysyłka jest za free, a płacic możesz zwykłą kartą debetową. Proste tak jak na Allegro. |
|
|
|
|
#3011 |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie i raczej nikt nie będzie chciał brac odpowiedzialności za Ciebie jeśli szaliki są rzeczywiście Zarowe czy z napisem jakiejś innej znanej firmy.
|
|
|
|
#3012 |
|
Konto usunięte
|
Kupowałyście większą ilość biżuterii na ali? Większość sprzedawców na minimum order (10$, 15$). Znalazłam kilka rzeczy u crystal shop ale tylko na łączną sumę 4$
. Nie wiem czy czekać na nową dostawę u tego sprzedawcy czy wziąć przesyłkę za 2$...
|
|
|
|
#3013 |
|
Rozeznanie
|
Ktoś coś dostał nowego ? ;P
Kuszą mnie te sukienki : http://www.aliexpress.com/item/Free-...417283459.html szkoda tylko, że nie ma innych kolorów, nie lubię różu :/ http://www.aliexpress.com/item/Free-...261844366.html świetna ![]() Co myślicie ?
|
|
|
|
#3014 |
|
Zakorzenienie
|
Zależy na jaką okazję, mi osobiście się nie podobają
![]() Chyba bym nawet nie ryzykowała z zakupem sukienki wieczorowej, stracę kasę, a przyjdzie jakiś badziew.. Ja łapię tylko okazje
|
|
|
|
#3015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do mnie dotarła w końcu ta bluzeczka po prawie dwóch miesiącach. Jest bardzo fajna |
|
|
|
|
#3016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedynie to zwinięcie materiału z jednej strony w formie tulipana mi się nie podoba, strasznie to poszerza biodra (u osoby z wąskimi biodrami wygląda to spoko)
|
|
|
|
|
#3017 |
|
Rozeznanie
|
Hm no okazji na razie nie mam żadnej
przeglądam tylko żeby mieć obeznanie co jest do kupienia jakby mi kiedyś trzeba było :p I poznać zdanie innych a takie drogie znowu też nie są, a jak wiadomo zawsze można otworzyć spór jeśli przyjdzie badziew :p
|
|
|
|
#3018 |
|
Konto usunięte
|
Ja kupiłam suknię "balową" kiedyś, jest świetna
![]() Najpierw kupiłam rozmiar S za 50zł, była za mała, opchałam na allegro za 80zł, a potem kupiłam M za 30zł |
|
|
|
#3019 |
|
Rozeznanie
|
No to też jest +, że zawsze można na allegro czy gdzieś sprzedać drożej
![]() Pokażesz zdjęcie ? ![]() kasia89 wkleisz fote ? ;p |
|
|
|
#3020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Tak w ogóle chciałam podziękować dziewczynie, która wklejała tu zdjęcia-zbliżenia bluzki. Nie pamiętam czy to zrobiłam, ale zdecydowałam się też zamówić koszulkę i zdjęcia mi w tym pomogły
|
|
|
|
|
#3021 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3022 |
|
Konto usunięte
|
http://www.aliexpress.com/store/724215 pierwszy
http://www.aliexpress.com/store/810935 drugi jakość była identyczna
|
|
|
|
#3023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3024 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, panie z poczty mnie zabija niedlugo, w ostatnie dni doszlo do mnie pare paczek i ona tak na mnie zle patrza jak wchodza na 4 pietro :P I moj facet tez na mnie dziwnie patrzy jak tylko dzwoni dzwonek do drzwi :O
Zamowilam mascare i pare drobiazgow. zrobilam foty tylko tym "najwiekszym" zakupa http://www.aliexpress.com/snapshot/313296725.html http://www.aliexpress.com/snapshot/6004947506.html
|
#3025 |
|
Konto usunięte
|
to ich praca, nie rozumiem, gdy słyszę o oburzonych listonoszach bo biedactwo paczkę musi dostarczyć
![]() zresztą mój listonosz to mi z uśmiechem podziękował, że dzięki takim ludziom jak ja ma pracę!
|
|
|
|
#3026 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() brawo ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
|
|
#3027 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
MIGEA najpierw się zorientuj w cenach a potem pisz. U sprzedawców którzy oferują "min order" to zwykle kolczyki kosztują 0,80$ . Ja nie zamawiam srebra (choć te i tak nie jest drogie ok. 1,5 za kolczyki) Poza tym 90% biżuterii to szit bazarowy Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2014-01-30 o 22:54 |
|
|
|
|
#3028 |
|
Raczkowanie
|
to mój listonosz jest bardzo ciekawski :P na początku jak przekazywał paczki to komentował tylko: "z daleka ta paczka!", a ostatnio zapytał: "skąd ta paczka?", na co babcia, która ją odbierała: "a, pewnie z Chin" :P
Gościu pewnie widział że z Chin i może chciał uzyskać jakąś dokładniejszą odpowiedź, ale mu się nie udało. Cóż, będzie miał jeszcze nie raz okazję
|
|
|
|
#3029 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale. Tu uwaga ... Szukałam tak długo, aż znalazłam real foto, u innego sprzedawcy http://www.aliexpress.com/item/2013-...867871645.htmlTylko moja będzie mieć morelowy odzień a nie różowy. Poza tym zapytałam sprzedawcy o długość samego pasa z tiulem (bo będę mieć wysokie szpilki), podał mi bez problemu i wręcz napisał, że z tego co wie większość osób go skraca (swoim łamanym angielskim) . Więc jeżeli to jest suknia wzorowana na innej to po prostu ja tak robię. Bo Ci sprzedawcy którzy mają wysokie ceny dają prawdziwe zdjęcie(wydaje mi się, że boją się dużych strat, jeżeli ktoś powie, że przedmiot inaczej wygląda). I niby dużo, ale chciałam taką (2 "członową") sukienkę, i wyszło mi to 180 zł.. no i będę na pewno przerabiać ten "tren", to doliczę jeszcze 20 zł... Ale wiem, że wyjdzie mi to taniej niż u mnie w okolicy u krawcowej...Przymiarki, szycie, materiał (każe po niego chodzić samej - w sensie, że nie ma u siebie praktycznie żadnego), a ja się na tym nie znam. Do tego terminy oczekiwania - wizyta co 2 tyg... no cóż z ali wyjdzie raz taniej, szybciej, no i oryginalniej . Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 01:59 ---------- Poprzedni post napisano o 01:53 ---------- KUPONY, KUPONY, KUPONY ![]() Widziałyście ofertę? Jak sądzicie chodzi o 10$ za jeden przedmiot, czy za kilka? U jednego sprzedawcy? Liczy się cena przesyłki? Szkoda byłoby z tego nie skorzystać czas tylko do 6 a ja nie wiem jakie do końca są zasady. Gdyby ktoś nie widział : http://activities.aliexpress.com/spring_festival.php To co ja wiem: można go użyć tylko 25 marca, od północy do północy. I tylko na zakupy za 50$. Ale też składowo cały koszyk, czy jeden przedmiot musi tyle kosztować? Może któraś z Was jest bardziej zorientowana niż ja .---------- Dopisano o 02:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:59 ---------- Cytat:
Polecam Ci sprawdzać wysyłkę tu : http://www.17track.net/index_en.shtml Daj sobie extend potem na dole po prawej i tam wyjdzie ci dokładnie co i jak, jak najedziesz na to to przetłumaczy. 30 została wysłana już do Polski |
||
|
|
|
#3030 |
|
Zadomowienie
|
aanneett:
tak sie składa ze w cenach jestem zorientowna... kupuje od roku na portalu po 30 zamowien miesiecznie... i jakos bizuterie co nawet min order jest 15-30 dolarów i szitem bizuteria nie jest ( bo czasami nawet wklejam na forum) a jak kupujesz cos za 1 czy 4 dolara a jest min order hmm to chyba jak dodasz 2 dolary za wyslke to i tak bedzie sie oplacalo -ale to moje rozumowanie. Zadane bylo pytanie czy ktos zamawial wieksza ilosc... ja czasami zamawiam po 20szt maskar, po 10 szt bizuterii - a jak wybralas za 4 dolary a jest min order 10 to zapytaj kolezanki czy nie chca sie dolaczyc i masz po problemie albo 6 zl wiecej za wyslke i tyle - tutaj nikt Ci nie powie kiedy sprzedawca bedzie mial dostawe i czy bedziesz miala wiekszy wybor w tym sklepie (na to tylko odp. sprzedawca) a Ty masz dylemat czy dac 6zl za wyslke, czy poczekać na wiekszy wybor i o to na forum pytasz ...
Audentes fortuna iuvat Edytowane przez migea Czas edycji: 2014-01-31 o 07:03 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.

A wiesz, że nawet materiał nie jest zły wbrew pozorom, ładnie się prezentuje, jak jedwab czy cuś
tylko szkoda, że nie biała, taka jak wyszła nawet na moim zdjęciu..
ja butów z DeeZee mam 1 parę, albo raczej miałam bo chyba je już wyrzuciłam
wkażdym razie , pamiętam, że też śmierdziały :P

?