|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zakupy w Sephorze, Douglasie i innych vol. IX.
Cytat:
kupowałam go w sklepie make up for ever..... ciekawe czy mogę złożyć reklamację (Pani ekspedientka w sumie mi doradzała i zapewniała że nie wysuszy) szkoda mi kasy ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
miałam Lancome'a tient idol i chciałam wypróbować czegoś nowego....... ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
miałam Lancome'a tient idol i chciałam wypróbować czegoś nowego....... |
|||
|
|
|
#4892 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
mi akurat Teint Idole służył, ale ... w okresie, kiedy nie miałam styczności z klimą i głownie latem, kiedy owe skłonności najmniejsze mam ![]() ale HD to był jakiś koszmar, szczególnie, że byłam pierwotnie szczęśliwa z powodu idealnego odcienia
|
|
|
#4893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kocham meteoryty, nie wyjdę za próg bez ich nałożenia
|
|
#4894 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4489373 9]mnie się on marzy, szukałam go intensywnie w Paryżu i w Polsce, i w żadnej Sephorze, do której wchodziłam nie mieli ![]() ale czytałam mnóstwo pozytywnych opinii i jak kiedyś go w końcu dopadnę to na pewno biorę Hmmm, to w sumie niedobrze, ze jest w cieplej tonacji, ale z drugiej strony mam skore z rozowymi tonami, to moze u mnie bedzie dobrze wygladal ![]() Ciekawe czy u mnie bedzie stacjonarnie dostepny, jak nie w Sephorze to gdzies indziej, ale bardzo bym chciala walentynkowe -20% na niego wykorzystac ![]() I jak je oceniasz? |
|
|
|
|
#4895 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Mnie Pastel White tez nie uwiodły
|
#4896 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4897 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
no widzicie - stara prawda: co skóra/cera, to zdanie
może jak wszystko inne po prostu - jednym faktycznie robi dobrze, innym nie, zależnie od własnych potrzeb i gustów
|
|
#4898 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4899 |
|
Zakorzenienie
|
moje zamówienie z Sephory utknęło w martwym punkcie
Po złożeniu zamówienia dokonałam płatności przez przelewy24 i .... nie dostałam żadnego maila z potwierdzeniem zamówienia ani z zaksięgowaniem wpłaty. Na moim koncie Sephory widnieje, że nie złożyłam żadnego zamówienia..... ![]() Dzwoniłam na infolinię Sephory - okazało się, że nie jestem pierwsza osobą, która dzwoni w tej sprawie. Pan na infolinii twierdził, że to wina przlewów24....generalnie problem zgłoszono, dostałam też maila że działają w sprawie zamówienia
|
|
|
|
#4900 |
|
Zadomowienie
|
Ja wczoraj chcialam kupic bilet do kina przez przelewy24 i tez moja wplata nie doszla do adresata choc z konta przelew wyszedl... wiec moze maja faktycznie jakieg lagi w systemie
![]() Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2
|
#4901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do odcienia - baza ma lekko pomarańczowe tony, ale u mnie akurat się to na szczęście na twarzy nieweluje i nie razi. Niemniej najlepiej sprawdzić na sobie. [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4489373 9]mnie się on marzy, szukałam go intensywnie w Paryżu i w Polsce, i w żadnej Sephorze, do której wchodziłam nie mieli ![]() ale czytałam mnóstwo pozytywnych opinii i jak kiedyś go w końcu dopadnę to na pewno biorę Tak naprawdę to trzeba być namolnym . Ja swoją bazę kupiłam w Sephorze, ale jak o nią zapytałam to pani nie dość, że nie wiedziała tak do końca, o czym mówię, to uparcie twierdziła, że takiego produktu nie mają. Byłam jednak uparta i nie dałam się jej zbyć. Na moją prośbę pani otworzyła szufladę i sama tą bazę w czeluściach szuflady znalazłam .No wersja ładna, nie przeczę, dlatego na nią polowałam . Niemniej nie podoba mi się, że kulki wzmagają u mnie świecenie. Trzymam je jednak, bo nie wykluczone, że za jakiś czas cera pójdzie mi bardziej w kierunku suchej (jak np. u Milki) i wtedy zapałam do nich miłoscią . Sheer Bronzer ma chyba tylko 2 albo 3 odcienie (w Dougim online są tylko 2). Zdaje mi się, że ten odcień, co mam (nr 1) jest najbardziej popularny. On jest wg mnie taki prawdziwie brązowy. Mnie nie uwiodły meteoryty jako takie . Do samej wersji kolorystycznej nic nie mam .Cytat:
|
||
|
|
|
#4902 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proszę No to rzeczywiście, jak sprawa jest małej wagi to skorzystaj z najwygodniejszej dla siebie formy. Cytat:
U mnie ten Elixir nic nie robił To zupełnie jak ja Cytat:
A który podkład Smashboxa masz ? napisz coś więcej Cytat:
Olu, a możesz coś więcej napisać o różnicach pomiędzy HD MUFE i Narsem ? Mam MUFE i zastanawiam się nad zakupem Narsa? |
||||
|
|
|
#4903 |
|
Zakorzenienie
|
nieaktualne
Edytowane przez moniq_c Czas edycji: 2014-01-31 o 10:25 |
|
|
|
#4904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4905 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nars mnie okrutnie kusi, ale potrzebuję czegoś co też dobrze zmatowi, bo jednak moja strefa T lubi dać mi popalić![]() Cytat:
kojarzy mi się z Laguną z NARSa właśnie, bo ona ma takie satynowe wykończenie i złote podbicie, z tym, że Chanel jednak bardziej pomarańczowe cudo
|
|
|
#4906 |
|
Konto usunięte
|
Moze kogos to zainteresuje, ale ostatnio odkrylam nowy KWC-enny pedzel. Ten. Jest miekki jak kaczuszka. Dosc rzadki. Nadaje sie swietnie do pudru. Ja jednak zaczelam nakladac niz roze. Mam dosc ciezka reke, do tego jestem blada jak sciana, wiec u mnie o efekt klauna latwo. Odkad zmienilam wszystkie rozowe pedzle na ten nie mam juz z tym problemu. Nakladam nim rowniez rozswietlacze. Teoretycznie jest do produktow mineralnych (przynajmniej taki byl opis, gdy go kupowalam), ale tradycyjnie zaczelam cudowac i znalazlam mu nowe zastosowanie. Zdecydowanie nowy ulubiony pedzel.
|
|
|
|
#4907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4908 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
, mam nadzizeje, ze ja znajde gdzies u mnie szybciutko i przetestuje!
|
|||
|
|
|
#4909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi jeszcze nie udało się zdenkować kulasków, choć beżowe 03 widać, że się bardzo skurczyły ![]() Dostałam dzisiaj takie pismo z Marionnaud. Znikają z polskiego rynku. |
|
|
|
|
#4910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze wykupiłyście na douglas online kulaski w kolorze medium
|
#4912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Dostałam tez kartkę z Douglasa z informacją, że w dniach 8-9.02.2014 będzie rabat -20% na cały asortyment w perfumerii Douglas w Złotych Tarasach. Na kartce widnieje adnotacja: "Prosimy o okazanie zaproszenia w perfumerii. Rabaty nie łączą się." |
|
|
|
|
#4914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4915 |
|
Zakorzenienie
|
no ja bym chciała na douglas online -20% bym kupiła kulaski, tam zawsze jakieś fajne miniatury są
a w s. zawsze dostaję próbkę bazy silikonowej...
|
#4916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyłożyłam się mocno Cytat:
Szkoda, że tylko z zaproszeniem
|
||
|
|
|
#4917 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
- MUFE bardziej matuje (matowi ), ale może podkreślać różne drobne "suchotki"na twarzy, natomiast Nars też ma dobry efekt matujący, tylko bardziej zmiękcza rysy. W domu dokonam bardziej wnikliwego porównania i dam Wam jeszcze znać |
||
|
|
|
#4918 |
|
Raczkowanie
|
Ciekawy http://www.sephora.pl/Makijaz/Cera/P...ProductsPL%3A2 podkład, ma ktoś?
Edytowane przez naticzak Czas edycji: 2014-01-31 o 13:44 |
|
|
|
#4919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O jak szybko Ciekawe czy będzie podobny do Maestro Armaniego ? I jak mało odcieni
Edytowane przez Contax Czas edycji: 2014-01-31 o 13:49 |
|
|
|
|
#4920 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.

kupowałam go w sklepie make up for ever..... ciekawe czy mogę złożyć reklamację (Pani ekspedientka w sumie mi doradzała i zapewniała że nie wysuszy) szkoda mi kasy 

- dla mnie najpiękniejsza wersja

, mam nadzizeje, ze ja znajde gdzies u mnie szybciutko i przetestuje!
mi jeszcze nie udało się zdenkować kulasków, choć beżowe 03 widać, że się bardzo skurczyły