Rozstanie z facetem XXX - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-31, 02:04   #1051
Alexi_
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXX

Cytat:
Napisane przez smutnaja88 Pokaż wiadomość
Kusi mnie ten Kraków...ale kurde chyba nie dam rady...chwile później mój Tata ma operację, a ja przez mieszkanie też mam mega wydatki
Ja zwariuje tego 14lutego, nawet juz wiem jak ten dzien będzie wyglądac, cały czas bede wypatrywac wiadomosci od niego bo może akurat przypomniał sobie jak rok temu było wspaniale i zatesknil... a potem wieczorem z podpuchnietymi oczami od płaczu pojde spac...takze zapowiada sie szalony dzien
Alexi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 02:13   #1052
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Alexi_ Pokaż wiadomość
Ja zwariuje tego 14lutego, nawet juz wiem jak ten dzien będzie wyglądac, cały czas bede wypatrywac wiadomosci od niego bo może akurat przypomniał sobie jak rok temu było wspaniale i zatesknil... a potem wieczorem z podpuchnietymi oczami od płaczu pojde spac...takze zapowiada sie szalony dzien
Alexi...ale dobrze pamiętam że Ty jesteś z Wawy? Może coś razem wykombinujemy???
smutnaja88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 02:18   #1053
Alexi_
Raczkowanie

Cytat:
Alexi...ale dobrze pamiętam że Ty jesteś z Wawy? Może coś razem wykombinujemy???

Tak, tak dobrze kojarzysz i mysle, ze to byłby bardzo dobry plan pod warunkiem, ze razem nie zaczełybysmy beczec za tymi cudami
Stary 2014-01-31, 02:19   #1054
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Tak, tak dobrze kojarzysz i mysle, ze to byłby bardzo dobry plan pod warunkiem, ze razem nie zaczełybysmy beczec za tymi cudami
Myślę, że te cuda są siebie warte
Stary 2014-01-31, 02:26   #1055
Alexi_
Raczkowanie

Cytat:
Myślę, że te cuda są siebie warte

Taa tego mojego cudaka tez ciagnie do uzaleznien a dokladnie do hazardu takze nic tylko płakac ze szczescia, ze juz ich nie ma

W ogole niech mnie ktos w łeb strzeli bo kurcze, gdyby to był facet kolezanki to bym sie naprawde bardzo dziwiła czemu w ogole za nim rozpacza bo on totalnie nie jest tego wart...a ja głupia jeszcze przez niego klade sie prawie nad ranem, bo takie mam problemy ze snem, jak sie poloze to zaraz napływ mysli i wszystko analizuje i zastanawiam sie i tak bez konca Wiem, ze jakbym z nim byla to by mnie wykonczyl psychicznie ale jak go nie ma też mu sie to swietnie udaje. Paranoja jednym slowem
Stary 2014-01-31, 02:32   #1056
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Taa tego mojego cudaka tez ciagnie do uzaleznien a dokladnie do hazardu takze nic tylko płakac ze szczescia, ze juz ich nie ma

W ogole niech mnie ktos w łeb strzeli bo kurcze, gdyby to był facet kolezanki to bym sie naprawde bardzo dziwiła czemu w ogole za nim rozpacza bo on totalnie nie jest tego wart...a ja głupia jeszcze przez niego klade sie prawie nad ranem, bo takie mam problemy ze snem, jak sie poloze to zaraz napływ mysli i wszystko analizuje i zastanawiam sie i tak bez konca Wiem, ze jakbym z nim byla to by mnie wykonczyl psychicznie ale jak go nie ma też mu sie to swietnie udaje. Paranoja jednym slowem
Myślisz, że czemu ja tu siedzę? Myślę, że mamy podobne historie i stany. I też jak z nim byłam to wykańczał mnie nerwowo i czułam że do czubków trafie, a teraz aspiruję na to samo miejsce :/ I dokładnie jakby mi ktoś opowiedział że płacze za kimś takim to bym powiedziala, że chyba powinien się leczyć... Ale łatwo z zewnątrz mówić. No to wstępnie jesteśmy umówione
Stary 2014-01-31, 08:10   #1057
Vaineth
Rozeznanie

Cytat:
No serio o wszystkie z Was exowie zabiegają... Tylko mój puka co się nasunie, randkuje a mi wysyła nędzne linki i filmiki
Nie wiem czy nazwałabym to zabieganiem, czy po prostu totalnym mieszaniem w głowie. Nikt nie powiedział, że z jego słów coś wyjdzie, że znów poruszy ten temat. Może po prostu zrobię sobie nadzieję i tyle...
Vaineth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 09:55   #1058
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Vaineth Pokaż wiadomość
Nie wiem czy nazwałabym to zabieganiem, czy po prostu totalnym mieszaniem w głowie. Nikt nie powiedział, że z jego słów coś wyjdzie, że znów poruszy ten temat. Może po prostu zrobię sobie nadzieję i tyle...
Myślę, że temu Twojemu zależy na powrocie. Tylko zabiera się do tego od d....strony....

A moj tylko o sobie przypomina....a tak na prawdę g... z tego mam oprócz zajętych nim myśli.
Stary 2014-01-31, 10:00   #1059
Ona_1994
Raczkowanie

GG do Ona_1994

Cytat:
Myślę, że temu Twojemu zależy na powrocie. Tylko zabiera się do tego od d....strony....

A moj tylko o sobie przypomina....a tak na prawdę g... z tego mam oprócz zajętych nim myśli.

mój znowu napisał rano, aż muszę iść zapalić bo zwariuje. Pieprzone życie

Sent from my Lumia 610 using Tapatalk
Ona_1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 10:19   #1060
Gosiuch
Rozeznanie

A ja od rana oczywiście wstałam bez humoru. Nie mogę się z łóżka rano podnieść jak zacznę sobie myśleć, że jestem samotna, że on mnie zostawił, że narobił obietnic, które nigdy się nie spełnią.
Po prostu zwariować można

Lalka Bolesława Prusa

Koniec zakrętów. Wychodzę na prostą.
Gosiuch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 10:21   #1061
Vaineth
Rozeznanie

Cytat:

No jeżeli chce wrócić to robi to wszystko na opak. Dorosły facet, a taki niezdecydowany... No jak dziecko. Tylko ciężko mi przez niego.

Ale Twój to też niezły przypadek ciężko ich zrozumieć.
Vaineth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 10:35   #1062
Lenka_1993
Zadomowienie

A mój słowem się nie odezwał.od rozstania. On przez tą tesknotę za byłą pewnie nawet nie pamięta, że istniałam
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Ćwiczę od 27.10.2014

Mel B - Full Body.
Insanity - Zakończone.
Lenka_1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 11:06   #1063
pielegniareczka
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny!

Z okazji, że dziś jest Międzynarodowy Dzień Przytulania to chcę wszystkie was i każdą z osobna przytulić! Wszystko będzie dobrze i wszystko się każdej z nas ułoży zobaczycie Życie jest zbyt piękne i krótkie żeby cierpieć!
pielegniareczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 11:33   #1064
Lanari
Zadomowienie

Cytat:
No serio o wszystkie z Was exowie zabiegają... Tylko mój puka co się nasunie, randkuje a mi wysyła nędzne linki i filmiki
Nie o wszystkie, Kochana Mój ma mnie gdzieś... Raz tylko napisał i to żeby się pożalić na kolegów, a jak nie dostał wsparcia to się zamknął i teraz cisza...

Cytat:
Napisane przez Gosiuch Pokaż wiadomość
A ja od rana oczywiście wstałam bez humoru. Nie mogę się z łóżka rano podnieść jak zacznę sobie myśleć, że jestem samotna, że on mnie zostawił, że narobił obietnic, które nigdy się nie spełnią.
Po prostu zwariować można
Identycznie jak u mnie

Cytat:
Napisane przez pielegniareczka Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!

Z okazji, że dziś jest Międzynarodowy Dzień Przytulania to chcę wszystkie was i każdą z osobna przytulić! Wszystko będzie dobrze i wszystko się każdej z nas ułoży zobaczycie Życie jest zbyt piękne i krótkie żeby cierpieć!
Dzięki Kochana
I bardzo dobrze prawisz tylko ja mam dziś znowu spadek formy i wszystko mnie dobija
Mój dobry humor pękł jak bańka mydlana...
Lanari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 11:35   #1065
kawa_o
Zadomowienie

słyszałam w radiu o tym przytulaniu...ja nawet nie mam ochoty na żadne przytulanki, zimno mi od rana i mam dreszcze
kawa_o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 11:37   #1066
CheriCheriLady2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lanari Pokaż wiadomość
Nie o wszystkie, Kochana Mój ma mnie gdzieś... Raz tylko napisał i to żeby się pożalić na kolegów, a jak nie dostał wsparcia to się zamknął i teraz cisza...
U mnie to samo.Ba,jakby mnie już nie znał.W końcu moje miejsce zajęła nowa.
Odbiegając od tematu.Dziewczyny,a ja tak żałuję,że pomalowałam włosy na czarno (miał być ciemny brąz ) ,wcześniej miałam brąz ładny i na zdjęciach ze studniówki beznadziejnie wyglądam wrr wściekła jestem:/ Co mi odbiło..Myślicie,że brązowa farba poradzi sobie?
CheriCheriLady2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 11:40   #1067
kawa_o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez CheriCheriLady2 Pokaż wiadomość
Odbiegając od tematu.Dziewczyny,a ja tak żałuję,że pomalowałam włosy na czarno (miał być ciemny brąz ) ,wcześniej miałam brąz ładny i na zdjęciach ze studniówki beznadziejnie wyglądam wrr wściekła jestem:/ Co mi odbiło..Myślicie,że brązowa farba poradzi sobie?
jak juz to jakis jasny brąz,ale farbę jest ciężko rozjaśnić farbą,lepiej idz do fryzjera,radzę CI to z doświadczenia,bo ja potrafiłam farbować włosy 3 razy w tygodniu a i tak nie wyszło jak chciałam
Stary 2014-01-31, 11:42   #1068
Lenka_1993
Zadomowienie

Kto wymyśla takie beznadziejne dni jak "Dzień przytulania" albo Walentynki? Jak ludzie się kochają, to niech to sobie okazują przez cały rok, a nie od "święta"

Ćwiczę od 27.10.2014

Mel B - Full Body.
Insanity - Zakończone.
Lenka_1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 11:49   #1069
Lanari
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kawa_o Pokaż wiadomość
słyszałam w radiu o tym przytulaniu...ja nawet nie mam ochoty na żadne przytulanki, zimno mi od rana i mam dreszcze
A ja bym się przytuliła do exa

Cytat:
Nie poradzi. Z czarnego jest ciężko zejść. Albo dekoloryzacja u fryzjera (ale to duży wydatek) albo sama w domu musisz sobie utlenić tylko, że włosy się niszczą od tego. No i po utlenianiu będziesz musiała czekać kilka tygodni i dopiero zafarbować na nowy kolor. Może zrób sobie jakieś jasne pasemka póki Ci kolor nie zejdzie?

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Lenka_1993 Pokaż wiadomość
Kto wymyśla takie beznadziejne dni jak "Dzień przytulania" albo Walentynki? Jak ludzie się kochają, to niech to sobie okazują przez cały rok, a nie od "święta"
Racja racja. Ja też nie uznaje takich "świąt"... co nie zmienia faktu, że mogłabym dzisiejszy dzień spędzić wtulona w exa... a raczej chciałabym, bo już nie moge
Stary 2014-01-31, 11:51   #1070
Gosiuch
Rozeznanie

Cytat:
A ja bym się przytuliła do exa
Żadnego myślenia o przytulaniu do exa (no dobra, też o tym pomyślałam, więc i mnie należy się lanie).

Już niedługo będziemy się przytulać do najwspanialszych, najprzystojniejszych facetów na świecie, którzy na dodatek będą kochali nas do szaleństwa. Żadni exowie nam niepotrzebni

Lalka Bolesława Prusa

Koniec zakrętów. Wychodzę na prostą.
Gosiuch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 11:55   #1071
kawa_o
Zadomowienie

żeby to było takie łatwe,mnie odpycha od innych facetów,a co dopiero jakby miał mnie dotknąć albo przytulić
Stary 2014-01-31, 11:59   #1072
Lanari
Zadomowienie

Mnie jeszcze też odpycha...
Potrzebujemy troche czasu żeby się jakoś pozbierać i wywalić exów z głowy i serca. Jak nam sie uda to będziemy gotowe na nową miłość

Ale póki co to ja chce tylko jego Sama chyba sobie zrobie chłoste za te durne myśli
Stary 2014-01-31, 12:00   #1073
CheriCheriLady2
Raczkowanie

Cytat:
Nie poradzi. Z czarnego jest ciężko zejść. Albo dekoloryzacja u fryzjera (ale to duży wydatek) albo sama w domu musisz sobie utlenić tylko, że włosy się niszczą od tego. No i po utlenianiu będziesz musiała czekać kilka tygodni i dopiero zafarbować na nowy kolor. Może zrób sobie jakieś jasne pasemka póki Ci kolor nie zejdzie?
Co ja narobiłam...Spróbuję jasnym brązem,a nóż widelec weźmie.Ja to naprawdę mam na bani i to w każdej dziedzinie życia...
Stary 2014-01-31, 12:03   #1074
kawa_o
Zadomowienie

Cytat:
Co ja narobiłam...Spróbuję jasnym brązem,a nóż widelec weźmie.Ja to naprawdę mam na bani i to w każdej dziedzinie życia...
a może kupisz sobie tą farbę z loreala do ombre i położysz na pare minut to ci wyjdzie brąz bo ja tak siostrze robiłam, albo zrób sobie ombre zwykłe
Stary 2014-01-31, 12:07   #1075
CheriCheriLady2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kawa_o Pokaż wiadomość
a może kupisz sobie tą farbę z loreala do ombre i położysz na pare minut to ci wyjdzie brąz bo ja tak siostrze robiłam, albo zrób sobie ombre zwykłe
Ja farbuję tylko jedną farbą - wellatonem ,bo nie amoniaku i prawie nic nie niszczy.W ogóle nie wiem po co zaczynałam historię z farbowaniem trwałymi farbami człowiek mądry po szkodzie.Muszę coś poradzić bo dobrze nie wyglądam..
Stary 2014-01-31, 12:08   #1076
pielegniareczka
Raczkowanie

Dziewczyny nie martwcie się będzie dobrze mnie podtrzymuje na duchu to, że jak mnie kiedyś zobaczy mój były to będzie tylko żałował co stracił
a żeby zabić jakoś czas idę na spacer z psem to poprawi mi samopoczucie z moją sunią
pielegniareczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 12:12   #1077
kawa_o
Zadomowienie

Cytat:
Ja farbuję tylko jedną farbą - wellatonem ,bo nie amoniaku i prawie nic nie niszczy.W ogóle nie wiem po co zaczynałam historię z farbowaniem trwałymi farbami człowiek mądry po szkodzie.Muszę coś poradzić bo dobrze nie wyglądam..
no tu jedynie jakiś rozjaśniacz CI pomoże, są tez takie bez amoniaku,a jak położysz na parę minut to aż tak Ci nie zniszczy i będą brązowe
Stary 2014-01-31, 12:20   #1078
Lanari
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pielegniareczka Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie martwcie się będzie dobrze mnie podtrzymuje na duchu to, że jak mnie kiedyś zobaczy mój były to będzie tylko żałował co stracił
a żeby zabić jakoś czas idę na spacer z psem to poprawi mi samopoczucie z moją sunią
Ja już byłam na spacerze z piesem moim ale nie pomogło dalej nastrój do dupy...
Jako tako podtrzymuje mnie tylko to samo co Ciebie. Że będzie żałował, a ja już będę miała wywalone. Bo nadzieji na powrót to już się dawno pozbyłam :/
Stary 2014-01-31, 12:25   #1079
kawa_o
Zadomowienie

eh,szkoda,ze musimy cierpieć przez takich popaprańców...
mi nawet psycholog powiedziała,ze jakby eks kiedyś wrócił to powinniśmy pójść do specjalisty,żeby spojrzał na nas z boku,bo ten związek był trudny, za duży wpływ tez miała jego matka, która chciała być zawsze górą, a on musi cały czas się zajmować swoją rodziną i nasz związek chyba był juz dla niego za poważny,bo nie był z nikim jeszcze tak długo jak ja.
Stary 2014-01-31, 12:41   #1080
mandragona
Marudziara

Cytat:

Mam tak samo ... u mnie przeplata się rozum, który mówi "nie był Ciebie wart" i serducho, które nadal kocha

Dziś rano jak w każdy piątek poleciałam na zakupy Udało mi się kupić świetny płaszczyk za 3 zł w kumpeksie oczywiscie.
Niech on żałuje,że mnie stracił ... jutro jadę z kolegą na siłownię i zumbę, a później sauna i basen

Edytowane przez mandragona
Czas edycji: 2014-01-31 o 12:46
mandragona jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości