|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 | |
|
maskott
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz XXV
Cytat:
![]() ja kulturalnie i grzecznie bok głowy będę golić, ostatnio zaszalałam i nie wiem na ile taki fryz mi się będzie chciało nosić, więc kupowanie maszynki za ponad stówę nie wchodziło w rachubę
|
|
|
|
|
#482 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
testowane: * roiboss pomaranczowa ze słodkim cynamonem - obrzydliwa * puehr z cytrusami (?) nawet znośna * twój ogród czarna z miodem - pycha, ostatnio moja ulubiona herbata kupiłam tez blender młodemu - okazał się hitem dnia. i opakowanie ciastoliny (u mnie było multum, pełen kosz) 3 opakowania dań gotowych * nuggetsy po 7,11 * polędwiczki po niecałe 4zł * placki - też niecałe 4 zł ---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- u mnie były 2 rodzaje żeli i gumki extra safe tylko ---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- Cytat:
za 8 z czymś był inny rodzaj mięska, obok nugetsów
Edytowane przez LadySith Czas edycji: 2014-01-31 o 07:20 |
||||
|
|
|
#483 |
|
Raczkowanie
|
Ten fluid superkryjący to jakieś nieporozumienie, miał być jasny beż a jest pomarańczowy. Na zdjęciu, dla porównania bourjois w kolorze 51-light vanilla.
|
|
|
|
#484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Aa to ja czekam na plaską ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#486 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
być może Tobie by te płatki bardziej pasowały pewnie to też kwestia indywidualna Perfecty używam 35+ mimo, że nie mam jeszcze tylu lat tak jest napisane żeby nałożyć krem pod oczy, ale ja nic nie nakładam od razu stosuje płatki
|
|
#488 | ||
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Z serii Twój ogród lubię tę z czekoladą i miętą, ma nietypowy smak. Cytat:
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
ok 4zl tyle, że za dwa płatki
ja zwykle kupuję w hipermarkecie Real ale są też w sklepach kosmetycznych
|
#490 |
|
Konto usunięte
|
znalazłam w necie zdjęcie mojego organizera
naprawdę mi się podoba, za takie pieniądze uważam, że warto
|
|
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za info, kupię i przetestuję. Te z Biedry też wezmę, choćby minimalnie nawilżały zawsze to coś, bo ja niestety mam bardzo suche okolice oczu :/
|
|
|
|
#492 |
|
Zadomowienie
|
Ja też czekam na płaską więc jakby się pojawiły to będziemy się informować
![]() Nie zacytowało mi posta - chodzi o wagę kuchenną oczywiście ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
'Żeby coś się zdarzyło Żeby mogło się zdarzyć I zjawiła się miłość Trzeba marzyć Zamiast dmuchać na zimne Na gorącym się sparzyć Z deszczu pobiec pod rynnę Trzeba marzyć' Edytowane przez otoya Czas edycji: 2014-01-31 o 09:59 |
|
|
|
#493 |
|
Rozeznanie
|
U mnie były wczoraj jakieś sztućce dla 6 osób, ale opakowanie było chyba niebieskie. Nie wiem w jakiej cenie.
|
|
|
|
#494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#495 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
|
|
#496 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zwróciłam za to uwagę na sztućce do kawy, z taką łopatką do tortów za 10zl, gdybym nie miała, to bym kupiła, bo ładnekupiłam dziś drugie pudełko na makaron - za takie duże zapłaciłam 6,5 ![]() czy ktoś jadł filety z morszczuka?zjadliwe są?mają ości? ![]() widziałam tez dwa domestosy w zestawie, te czarne za bodajże 12,99 - chyba się opłaca... Edytowane przez juzda Czas edycji: 2014-01-31 o 10:27 |
|
|
|
|
#497 |
|
Konto usunięte
|
organizer na kosmetyki wg mnie zbędny wydatek.
Jakiej to jest wielkości? to jest usztywniane jakaś tekturą czy wykonane ze sztywnego materiału? Ja swoje kosmetyki trzymam poustawiane w władnym niskim pudełku, nawet nie wiem po czym. ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Nie wiem kiedy zjawię się w Biedronie. dalej jestem odcięta od świata. pługi się zakopują, nawet chleba nie ma. Masakra jakaś. Nie jestem pewna czy w poniedziałek dostanę się do miasta..... |
|
|
|
#498 |
|
Kocia i psia mama :)
|
Mentosy nie są na wagę tylko na sztuki.
|
|
|
|
#499 |
|
Zadomowienie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4490298 3]organizer na kosmetyki wg mnie zbędny wydatek.
Jakiej to jest wielkości? to jest usztywniane jakaś tekturą czy wykonane ze sztywnego materiału? Ja swoje kosmetyki trzymam poustawiane w władnym niskim pudełku, nawet nie wiem po czym. ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Nie wiem kiedy zjawię się w Biedronie. dalej jestem odcięta od świata. pługi się zakopują, nawet chleba nie ma. Masakra jakaś. Nie jestem pewna czy w poniedziałek dostanę się do miasta.....[/QUOTE] Oglądałam wczoraj te organizery i według mnie to straszna lipa, wielkościowo nie za duże, może zmieściłyby się tam mi ze 2 żele i balsamy ale nic poza tym. Z wykonaniem tez szału nie ma- z tego co patrzyłam to jest z takiej cienkiej tekturki i pokryte śliskim sztucznym materiałem- coś jak cerata. Straszny badziew, szkoda pieniędzy. ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Na zdjęciu jakoś to wygląda, ale na żywo nie porwało mnie. Ten jest chyba i tak jakiś większy, u mnie były małe i strasznie lipne.
![]() Edytowane przez Ammia Czas edycji: 2014-01-31 o 11:02 |
|
|
|
#500 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
do tej pory wszystkie kosmetyki trzymałam w wiklinowym koszyczku wyłożonym materiałem ale strasznie niewygodnie szukało mi się w nim kosmetyków a tu będę miała wszystko jak na dłoni plus dla mnie taki, że można go złożyć i zabrać na podróż tu więcej zdjęć: http://lejdish.blogspot.com/2012/10/...rzybory-z.html |
|
|
|
|
#501 |
|
Pani Mizantrop
|
Jadłam raz, ale dawno - z 3 lata temu.
Pamiętam, że bardzo się zraziłam, bo ości multum. 0,99 za sztukę?
|
#502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a relacja ilości i jakości do ceny mnie bardzo zadowala Płatków z Perfecty też używałam kilka razy i dla mnie oba te produkty są porównywalne jakościowo, ale nie cenowo, bo za opakowanie (2 płatki) Perfecty płacimy w promocji ok. 1,50 zł. Co jeszcze bardzo ważne dla mnie - płatki nie podrażniły i nie uczuliły mnie, a to duży plus bo jestem alergikiem i często w okolicy oczu dzieją mi się różne dziwne rzeczy z tym związane.
|
|
#503 |
|
Holy Crap!
|
Z racji tego, że nie przetraciłam całej kasy na ciuchowe zakupy, postanowiłam zajść do Biedronki i spojrzeć na kosmetyki
. Kupiłam płyn micelarny, ciekawe czy u mnie się sprawdzi i dwie saszetki Biovaxu- z macadamią, aragnem i kokosem oraz z kreatyną i jedwabiem. Jakie macie opinie na ich temat? Ponadto przy niektórych kosmetykach nie było ceny co troszeczkę trudniało
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie wczoraj wzielam kapcie, bo byly panterkowe 36, a tak to wszedzie 41
, gwiazdki lodowe tez byly, to wzielam, a z nowosci nic na razie, cukierkow wzielam 6 szt. tych z irish cream
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#505 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
co to za cukierki? |
||
|
|
|
#506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#507 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#509 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
Pralinki Bałtyk, jeszcze sa pomaranczowe
![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- [1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4490460 6]te które maja być od 3 lutego? Ciepłe i porządne chociaż?[/QUOTE] nie, to jakies z wyprzedazy za 8,99
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.

zwróciłam za to uwagę na sztućce do kawy, z taką łopatką do tortów za 10zl, gdybym nie miała, to bym kupiła, bo ładne