Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-31, 09:18   #1951
Agnexx
Zadomowienie

Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII

Cytat:
Napisane przez Yohanka Pokaż wiadomość
Serio? Kurczę, wydawało mi się, że wczoraj, jak zamawiałam, to wyszło 104 ze wszystkim?! No nic, okaże się kiedy przyjedzie...

Edit:
jednak od 99 było:
IdNazwa produktuIlośćWartość21770 Woda toaletowa Flowerparty 50 ml179.00 złDI0028Zestaw na Walentynki: woda perfumowana + tusz do rzęs + pomadka + prezent125.00 złF03449Pomadka Grand Rouge Apetyczna Czerwień1PREZENTWartość produktów: 104.00 zł
Koszt przygotowania: 0.00 zł
Koszt wysyłki: 0.00 zł
Kod promocyjny / wartość rabatu: "ALL025" / - %
Wartość produktów nie objętych rabatem: 25.00 zł Wartość zamówienia: 104.00 zł
Ja składałam dzisiaj zamówienie i kwota do darmowej wysyłki to 109zł.
Zaczyna się robić nieciekawie chyba lepiej będzie puścić jedno duże zamówienie, niż kilka mniejszych. Bo jednak za 10 zł to można mieć jakiś kosmetyk
Agnexx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 09:25   #1952
mamaAmelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnexx Pokaż wiadomość
Ja składałam dzisiaj zamówienie i kwota do darmowej wysyłki to 109zł.
Zaczyna się robić nieciekawie chyba lepiej będzie puścić jedno duże zamówienie, niż kilka mniejszych. Bo jednak za 10 zł to można mieć jakiś kosmetyk
Albo falowo będą szły zamówienia z KROK1 i 3
Skutecznie nas zniechęcają do składania zamówień: coraz słabsze kody, powtarzające się prezenty, wyższy pułap darmowej wysyłki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-01-31, 09:30   #1953
Agnexx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mamaAmelka Pokaż wiadomość
Albo falowo będą szły zamówienia z KROK1 i 3
Skutecznie nas zniechęcają do składania zamówień: coraz słabsze kody, powtarzające się prezenty, wyższy pułap darmowej wysyłki

Prawda.
Ale może wyjdzie nam to na dobre. Będziemy rozsądniej kupować i czychać na takie kody, jak All025. Trzeba przyznać, że zakup zestawu za 25zł sprawia dużą radość.
Stary 2014-01-31, 09:35   #1954
Tereskaa
Zakorzenienie

Abo to taka dziwna polityka firmy - zniechęcić jak najwięcej klientów

Albo, albo... teraz tak żyłują te kody, później dadzą średni kod i wtedy będzie efekt WOW, że jaki korzystny kod

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 09:35   #1955
Pollinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Prawda.
Ale może wyjdzie nam to na dobre. Będziemy rozsądniej kupować i czychać na takie kody, jak All025. Trzeba przyznać, że zakup zestawu za 25zł sprawia dużą radość.
Mnie zniechęca to, że zawsze w tym kodzie przekracza się 100zł a ja nie chcę tak szaleć
Ja będę czekać aż znów się kopną w jakimś kodzie

Edytowane przez Pollinaa
Czas edycji: 2014-01-31 o 09:49
Pollinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 09:57   #1956
Agnexx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pollinaa Pokaż wiadomość
Mnie zniechęca to, że zawsze w tym kodzie przekracza się 100zł a ja nie chcę tak szaleć
Ja będę czekać aż znów się kopną w jakimś kodzie

Dla mnie liczy się, aby po złożeniu zamówienia, kwota za jeden produkt była w wysokości około 10zł.
Stary 2014-01-31, 09:57   #1957
rybkaa90
Zakorzenienie

Ja już od kliku miesięcy nie robię dużych zakupów w YR. Zniechęcają mnie słabe prezenty od pułapu 99zł i żenujące kody Kupuję tylko z krokami

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-31, 10:12   #1958
Pollinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie liczy się, aby po złożeniu zamówienia, kwota za jeden produkt była w wysokości około 10zł.
Próbowałam robić takie symulacje i biorę wtedy masę niepotrzebnych żeli, szamponów... Jedyne czego teraz potrzebuję to peeling cukrowy ale nim YR nie dysponuje

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Ja już od kliku miesięcy nie robię dużych zakupów w YR. Zniechęcają mnie słabe prezenty od pułapu 99zł i żenujące kody Kupuję tylko z krokami
To tak jak ja

Stary 2014-01-31, 10:15   #1959
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pollinaa Pokaż wiadomość
Próbowałam robić takie symulacje i biorę wtedy masę niepotrzebnych żeli, szamponów... Jedyne czego teraz potrzebuję to peeling cukrowy ale nim YR nie dysponuje
Również nad tym ubolewam

Wczorajszych zamówień nie ma w systemie Jedno do anulowania, ale drugie zapłaciłam z góry. Trochę mnie to niepokoi.

06.09.2014
Stary 2014-01-31, 10:21   #1960
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość
Moja jedna z ofert to VN 50 ml. jeśli to możliwe to chętnie odstąpię
dziękuję
liczę, że może później trochę będą wchodziły te kody przez net, to wtedy można by próbować zamówić , nie ze swojej , tylko z innych, kiedyś tak zamawiałam

Cytat:
Napisane przez ofutrzona Pokaż wiadomość
Taak! Jestem tego samego zdania! Cały czas jakieś kwiatki, albo te same stare zapachy w nowej odsłonie. Nowe odsłony kwiatków. Nuda.
no właśnie
Coś drzewnego dla kobiet by się przydało, orientalnego, paczulkowego, ech jest tyle możliwości a oni tylko 'kfiatki'

Cytat:
Napisane przez mamaAmelka Pokaż wiadomość

to i tak lepsze prezenty niż np papierowa torebka

ja dostałam taką torebeczkę

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 10:23   #1961
neonatus
Rozeznanie

Cytat:
ja chyba tez tak zrobię bo ile można iść w zapasy
neonatus jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-31, 10:37   #1962
afrodyta77
Raczkowanie

Ja wczoraj dostałam ofertę na DK:
1. So Elixir Purple EDP 50 ml.
2. Anti-Age Global krem na dzień

Oferty beznadziejne, moje ulubione hehe dobre sobie, wolałabym VN albo Iryska, ale go wycofali ;-(

afrodyta77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 10:46   #1963
betist
Rozeznanie

Zastanawiające, żeby tyle zachodu i zabezpieczeń robić w systemie dla wprowadzenia tak marnego kodu jak ten trio. Miałby jedynie sens gdyby ktoś miał załadowane jeszcze w koszyku np SE edt 2w1, wtedy miałby 3 flaszki perfum w cenie jednej, oczywiście pod warunkiem że to by przeszło przez coraz bardziej uszczelniony system i czujniejsze panie z Bok-u

Cytat:
Napisane przez patkoc Pokaż wiadomość
betist właśnie czytam, że zrobiłaś jakiś myk z tym prezentem, możesz jaśniej?
Nie wiem czy potrafię jeszcze jaśniej niż w paru swoich postach na poprzednich stronach. Po prostu pod koniec zamówienia zagrałam pokerowo powiedziałam, że do złożonego zamówienia poproszę prezent spersonalizowany, wtedy pani spytała o jego numer bo nie ma go podanego, co mi dało do zrozumienia, że nie mają wglądu w nasze gratisy i zamiast wody, którą mi przyznano a nigdy na oczy nie widziałam, wzięłam SE 50 ml, które już z tego konta brałam. Chociaż nie wydaje mi się żeby to miało jakieś znaczenie bo najwyraźniej idą na łatwiznę i te niby nasze ulubione, spersonalizowane prezenty wybierają losowo, ale w razie gdyby nadgorliwa pani zechciała sprawdzić w mojej historii zakupów to lepiej, żeby dany produkt w niej był dla większej wiarygodności
Kłopot z zamawianiem mogą mieć jedynie osoby, które oferty nie otrzymały. Panie z Bok-u mają wgląd czy oferta na DK wogóle do nas doszła i z jakim progiem wysyłki. Więc jeśli ktoś jeszcze nie dostał najlepiej niech zadzwoni i się upomni. Ta oferta prawdopodobnie nie będzie działała przez neta. Moim zdaniem jest całkiem atrakcyjna. Promocja 2w1 x 3, -30% x 2, -40% x 2 i 50% prawie na wszystko łącznie z kolorówką. Jedynie zaskoczyli mnie, że balsamy do ust mimo że nie są ZP, mają "cenę specjalną", a to pewnie, żeby nie było nam za dobrze
Stary 2014-01-31, 10:53   #1964
rybkaa90
Zakorzenienie

W zeszłym roku jak dzwoniłam, żeby skorzystać z jakiejś spersonalizowanej oferty, której nie dostałam, znałam numer z forum Babka na infolinii miała podgląd w oferty, kóre do mnie wysyłają i stwierdziła, że nie mogę skorzystać, bo nie dostałam takiej oferty i była strasznie zdziwiona skąd znam taką ofertę, jak jej nie dostałam

06.09.2014
Stary 2014-01-31, 10:58   #1965
neonatus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez betist Pokaż wiadomość
(...)Po prostu pod koniec zamówienia zagrałam pokerowo powiedziałam, że do złożonego zamówienia poproszę prezent spersonalizowany, wtedy pani spytała o jego numer bo nie ma go podanego, co mi dało do zrozumienia, że nie mają wglądu w nasze gratisy i zamiast wody, którą mi przyznano a nigdy na oczy nie widziałam, wzięłam SE 50 ml, które już z tego konta brałam. Chociaż nie wydaje mi się żeby to miało jakieś znaczenie bo najwyraźniej idą na łatwiznę i te niby nasze ulubione, spersonalizowane prezenty wybierają losowo, ale w razie gdyby nadgorliwa pani zechciała sprawdzić w mojej historii zakupów to lepiej, żeby dany produkt w niej był dla większej wiarygodności
Kłopot z zamawianiem mogą mieć jedynie osoby, które oferty nie otrzymały. Panie z Bok-u mają wgląd czy oferta na DK wogóle do nas doszła i z jakim progiem wysyłki. Więc jeśli ktoś jeszcze nie dostał najlepiej niech zadzwoni i się upomni. Ta oferta prawdopodobnie nie będzie działała przez neta. Moim zdaniem jest całkiem atrakcyjna. Promocja 2w1 x 3, -30% x 2, -40% x 2 i 50% prawie na wszystko łącznie z kolorówką. Jedynie zaskoczyli mnie, że balsamy do ust mimo że nie są ZP, mają "cenę specjalną", a to pewnie, żeby nie było nam za dobrze
Oj Betist, chyba przekonałaś mnie do zamówienia z DK ( ja mam 4 oferty z DK:
3 x 110ZŁ wysyłka free
i 1 x 70ZŁ wysyłka free
neonatus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 11:00   #1966
emilinka
Rozeznanie

Czy w ramach DK ktoś dostał CuE Intense? Na to najchętniej podmieniłabym mój spersonalizowany prezent
emilinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 11:01   #1967
afrodyta77
Raczkowanie

Dziewczyny, a jaka jest szansa, że gdzieś znajdę jeszcze Iris Noir pomijając All. Gdybym zadzwoniła do BOK to mieliby jeszcze coś na stanie? Może któraś orientuje się w tej sprawie?

afrodyta77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 11:07   #1968
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Wreszcie się doczekałam
Kremy są świetne, ovale ślicznie pachnie, mniej intensywniej od nocnego jest bardzo odżywczy, jak dłużej potestuję to napiszę więcej.
Vegetal 3 tez pięknie pachnie, delikatny, nawilżający, matujący.

Pyłek różowy - to taki migoczący brudny róż, śliczny.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_29440 (Medium).jpg (96,3 KB, 104 załadowań)

magnolia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 11:14   #1969
kikilu
Raczkowanie

mmia7, mamaAmelka, dziękuję za wytłumacznie

Cytat:
I ja tak mam, w wakacje wydawałam po kilkaset złotych miesięcznie, w ciągu ostatnich kilku miesięcy puściłam jedno zamówienie z krokiem w październiku i drugie przed świętami z perfumami na prezenty. Przy czym to perfumowe oczywiście okazało się problematyczne i po długich walkach z bokiem i tak nie zrealizowali mojego zamówienia (zamiast gratisowego Nature, które kocha mój TŻ, dostałam Hoggara, którego TŻ określa mianem śmierdziela, Hoggar stał się prezentem dla dziadka, bo nie dałabym go komuś poniżej 80 r.życia ). Teraz nie zamawiam prawie w ogóle, bardzo słabe są obecne oferty.
Zmieniła się polityka firmy, myślą, że więcej zarobią dając tak beznadziejne kody, ale czas pokaże czy mają rację. Nie oszukujemy się, Kosmetyki YR nie są luksusowe, za 150 zł można mieć krem Clarinsa, Shiseido, albo Ani Age Global YR - wybór jest prosty. Tak samo zbójeckie, regularne ceny za perfumy, gdzie za taką kwotę można mieć większość luksusowych marek, przy zakupach w sklepach internetowych. Ludzie kupują w YR by dostać coś w dobrej ofercie, za mniejsze pieniądze. Teraz, gdy oferty są coraz gorsze, klientela będzie rezygnować. YR po prostu zraża do siebie klientów. I to nie tylko nas na forum, ale taka pani Krysia też widzi, że ceny są wyższe, newsletter słabszy, a po kalkulacji się nie opłaca.
Będę zamawiała swoje ulubione produkty, jeśli trafi się jakaś okazja, jak choćby teraz gratisowa Omega. Ale już nic mnie nie podkusi żeby wydawać po 500 zł w miesiącu na YR, jak kiedyś. Nie ma takiej możliwości przy obecnych ofertach.
kikilu jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-31, 11:14   #1970
betist
Rozeznanie

Cytat:
W zeszłym roku jak dzwoniłam, żeby skorzystać z jakiejś spersonalizowanej oferty, której nie dostałam, znałam numer z forum Babka na infolinii miała podgląd w oferty, kóre do mnie wysyłają i stwierdziła, że nie mogę skorzystać, bo nie dostałam takiej oferty i była strasznie zdziwiona skąd znam taką ofertę, jak jej nie dostałam
Podejrzewam, że teraz już się nie dziwią i dobrze wiedzą skąd mamy nr ofert Niestety dzięki podczytywaniu tego wątku uczą się uszczelniać swój system.
Szkoda, że oferta nie śmiga w necie. Pamiętam, że niedawno jako spersonalizowany kosmetyk można było wpisać dowolny produkt, a promocje wykorzystywać w dowolnej kolejności, a w wysyłce trzeba iść po kolei linijkami. Poza tym telefonicznie zawsze próbują mnie potem jeszcze naciągać na jakieś wątpliwe, jednodniowe "super promocje". Wczoraj babka uskuteczniała jedną za drugą przez prawie 10 min, jak mają interes w naciąganiu to niech same dzwonią a nie kosztem moich impulsów, kiedy mnie to kompletnie nie interesuje
Stary 2014-01-31, 11:22   #1971
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Podejrzewam, że teraz już się nie dziwią i dobrze wiedzą skąd mamy nr ofert Niestety dzięki podczytywaniu tego wątku uczą się uszczelniać swój system.
Szkoda, że oferta nie śmiga w necie. Pamiętam, że niedawno jako spersonalizowany kosmetyk można było wpisać dowolny produkt, a promocje wykorzystywać w dowolnej kolejności, a w wysyłce trzeba iść po kolei linijkami. Poza tym telefonicznie zawsze próbują mnie potem jeszcze naciągać na jakieś wątpliwe, jednodniowe "super promocje". Wczoraj babka uskuteczniała jedną za drugą przez prawie 10 min, jak mają interes w naciąganiu to niech same dzwonią a nie kosztem moich impulsów, kiedy mnie to kompletnie nie interesuje
Dokładnie Super promocje, które są nieopłacalne. Nawet laik YR się zorientuje, że wciskają kit. Nie znoszę zamawiać przez telefon
Poczekamy, zobaczymy Może wejdzie przez internet za jakiś czas.

06.09.2014
Stary 2014-01-31, 11:53   #1972
Pollinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie Super promocje, które są nieopłacalne. Nawet laik YR się zorientuje, że wciskają kit. Nie znoszę zamawiać przez telefon
Poczekamy, zobaczymy Może wejdzie przez internet za jakiś czas.
Ja też Raz tak zamawiałam i raczej ostatni

Sent from my MT27i using Wizaz Forum mobile app
Stary 2014-01-31, 11:54   #1973
betist
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kikilu Pokaż wiadomość
Teraz nie zamawiam prawie w ogóle, bardzo słabe są obecne oferty.
Zmieniła się polityka firmy, myślą, że więcej zarobią dając tak beznadziejne kody, ale czas pokaże czy mają rację. Nie oszukujemy się, Kosmetyki YR nie są luksusowe, za 150 zł można mieć krem Clarinsa, Shiseido, albo Ani Age Global YR - wybór jest prosty. Tak samo zbójeckie, regularne ceny za perfumy, gdzie za taką kwotę można mieć większość luksusowych marek, przy zakupach w sklepach internetowych. Ludzie kupują w YR by dostać coś w dobrej ofercie, za mniejsze pieniądze. Teraz, gdy oferty są coraz gorsze, klientela będzie rezygnować. YR po prostu zraża do siebie klientów. I to nie tylko nas na forum, ale taka pani Krysia też widzi, że ceny są wyższe, newsletter słabszy, a po kalkulacji się nie opłaca.
Będę zamawiała swoje ulubione produkty, jeśli trafi się jakaś okazja, jak choćby teraz gratisowa Omega. Ale już nic mnie nie podkusi żeby wydawać po 500 zł w miesiącu na YR, jak kiedyś. Nie ma takiej możliwości przy obecnych ofertach.
Zgadzam się z tobą, kosmetyki YR nie są w większości warte swojej ceny. Zawyżone są przede wszystkim po to, żeby opłacalne było rozdawanie "gratisów". Na przykład nie pojmuję jak można zapachom z serii Un Matin Au Jardin, dawać regularną cenę 95 zł nawet za te 100ml, kiedy bez i konwalia pachną na mnie góra 1,5 godziny i nawet zaraz po użyciu zapach jest praktycznie jedynie wyczuwalny z nosem przy ciele. A już na głowę w trwałości bije nowy zapach wiśni, którego próbki na całe szczęście dodano nam do ofert na DK. Po pół godzinie zostaje na mnie już tylko chwilowe wspomnienie zapachu na włosach i ubraniu. Ta seria jest najwyżej warta połowę swojej ceny, w głowie mi się nie mieści po jakiego grzyba wogóle marnować kasę na produkcję takiego bubla. Zapach konwali i bzu jak dla mnie bomba, więc warto byłoby zwiększyć ich trwałość. Chcieć to móc.
Ostatnio skończyłam butelkę CuE, otrzymaną prawie dekadę temu, praktycznie zaraz po premierze. Była tak wydajna, że używana na zmianę z innymi starczyła mi na długie lata. Rozpakowałam nową, zeszłoroczną i tu niemiłe zaskoczenie. Kiedyś na cały dzień wystarczyły mi 2 psiknięcia. teraz nawet 2 razy tyle utrzymuje się góra 3 godziny. 50 ml zapach po parunastu użyciach jest bliski dna.
Dla przykładu - zakupiłam jakiś czas temu wycofywany zapach z serii Mel Merido (Rossman), za 19,90 - 50 ml śliczny, owocowo-tropikalny zapach, 2 psiknięcia i trwałość do 10 godzin, a na ubraniach do kilku dni.
Dlatego mimo strachu przed mrozami, pospieszyłam się z zamawianiem So Elixir zanim spaprają jego trwałość, pod przykrywką zmiany opakowania
Stary 2014-01-31, 11:54   #1974
cosmetix
Makeup challenge winner

Chciałabym wziąć ukończenie II poziomu w stacjonarce pomadkę Grand Rouge z dopłatą 5 zł. Jak myślicie. czy mogę wybrać tę z limitowanej edycji świątecznej?

Cytat:
Dlatego mimo strachu przed mrozami, pospieszyłam się z zamawianiem So Elixir zanim spaprają jego trwałość, pod przykrywką zmiany opakowania
UMaJ to moim zdaniem mgiełki alkoholowe. Myślę, że rozrzedzą też werbenę, która mimo, że jest wodą kolońską jest bardziej trwała niż EDT z serii UMaJ. Też chcę SE i zrobiłam błąd, że nie wzięłam chociaż EDT 2za1.

Ktoś porównywał już składy żeli JdM w nowych opakowaniach? Coś się zmieniło, bo podejrzanie staniały?

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2014-01-31 o 12:41
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 12:04   #1975
rybkaa90
Zakorzenienie

Pewnie zależy od konkretnej konsultantki w salonie U mnie niestety nie można było brać jako gratis produktów z kolekcji świątecznej.

06.09.2014
Stary 2014-01-31, 12:13   #1976
cosmetix
Makeup challenge winner

W poście #3 są swatche wycofanych pomadek. Może ktoś pokusi się o zrobienie zdjęć aktualnej serii Grand Rouge? Przynajmniej 3 kolorów gratisowych: apetyczna czerwień, pudrowy róż, bordo.

http://lepoudrierdore.com/yves-roche...ile-brillance/
Chodzi o pomadkę z tego zestawu:
http://www.yves-rocher.pl/zestaw_na_...a_plus_prezent

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2014-01-31 o 13:21
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 12:17   #1977
mmia7
Raczkowanie

Kurier właśnie przyniósł mi paczkę - oczywiście wszystko zamarznięte

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
Napisane przez kikilu Pokaż wiadomość
mmia7, mamaAmelka, dziękuję za wytłumacznie

I ja tak mam, w wakacje wydawałam po kilkaset złotych miesięcznie, w ciągu ostatnich kilku miesięcy puściłam jedno zamówienie z krokiem w październiku i drugie przed świętami z perfumami na prezenty. Przy czym to perfumowe oczywiście okazało się problematyczne i po długich walkach z bokiem i tak nie zrealizowali mojego zamówienia (zamiast gratisowego Nature, które kocha mój TŻ, dostałam Hoggara, którego TŻ określa mianem śmierdziela, Hoggar stał się prezentem dla dziadka, bo nie dałabym go komuś poniżej 80 r.życia ). Teraz nie zamawiam prawie w ogóle, bardzo słabe są obecne oferty.
dokładnie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-31, 12:20   #1978
rybkaa90
Zakorzenienie

mmia7 kiedy zamawiałaś?

06.09.2014
Stary 2014-01-31, 12:36   #1979
mamaAmelka
Zakorzenienie

Otrzymałam odpowiedź z bok-u w sprawie nie przesyłania mi ofert wysyłkowych. Napisali, że została przygotowana dla mnie oferta na marzec, mają ją wysłać 03.03.2014.
A także że dziś przygotują dla mnie ofertęz okazji Dnia Kobiet i mają nadzieję, że spełni moje oczekiwania

Stary 2014-01-31, 12:41   #1980
emilinka
Rozeznanie

Pytanie do osób wielokrotnie korzystających z "kroków" - podajecie tylko inny email, a reszta danych teleadresowych taka sama, i realizują bez problemu? Czy po złożeniu zamówienia usuwacie konto?

Zajrzałam do poprzednich wątków i nie znam tylko odpowiedzi na podkreślone pytanie

Edytowane przez emilinka
Czas edycji: 2014-01-31 o 12:52
emilinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości