|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Plotkowy - sklepy dziecięce
Ja wagowo też po ciąży przytyłam, ale okres karmienia to była masakra - apetyt miałam taki że wtedy dopiero jadłam za dwoje i nie byłam w stanie tego przezwyciężyć.
Teraz nienawidze na siebei patrzec rozebrana, najgorsze "boczki"
|
|
|
|
#4502 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie chcę schudnąć
, chcę tylko mieć płaski brzuch. Może trochę tłuszczyku mam ale nie jakoś tak tragicznie. Właśnie dlatego nie wiem jak to zrobić żeby mieć brzuch umięśniony a nie galaretkę ale nie schudnąć przy tym ![]() Can widzę, że Ty obcykana w temacie, plis doradź coś
|
#4503 |
|
Rozeznanie
|
Ja w ciąży przytyłam raczej standarowo 15 kilo, i w miarę szybko udało mie wrócić do wagi sprzed ciąży, ale póżniej była masakra, w zeszłym roku z rozpaczą stwierdziłam, iż coraz więcej rzeczy się surczyło
Kilka razy zaczynałam ćwiczyć, ale po 3-4 tygodzniach przestawałam, próbowałam odstawić słodycze (jestem strasznym łasuchem czekolada to mój najlepszy przyjaciel) udawało mi się na 3-5 dni poczym głód czekladowy wracał. Bardzo ważane w ochudzaniu jest silna wola i motywacja, mi tego jakoś brakuje, aczkolwiek ostatni patrząc na mojego Tż, który od 3 tygodni regularnie ćwiczy rano i wieczorem, zaczynam się zbierać w sobie do nastęnej próby pozbycia się kilku kilogramów |
|
|
|
#4504 |
|
Konto usunięte
|
ja schudłam 5 kg w ciąży, za to teraz nadrobiłam cuuudnie
|
|
|
|
#4505 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
idealne to było, do tego ćwiczyłam ![]() niestety teraz nie mam zawzięcia, ale chyba będę musiała je w koncu zdobyć, żeby zrzucić te zbędne 3 kg, które właśnie nadrobiłam przez ostatni rok przez podjadanie ciastek, czekoladek itp muszę się zawziąć, tak jak kiedyś Can, a dlaczego wieczorami nie można ćwiczyć? aaa to chyba dlatego, że coś się tak "wydziela"-uruchamia podczas ćwiczeń i dlatego najlepszy jest ranek, a do tego najlepiej chyba na czczo?
|
|
|
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
Antoinette odezwała się do Ciebie coś pośredniczka? Próbuję się dowiedzieć co jest grane - napisałam email do tej osoby, która jej paczki w PL rozsyła... bo do niej w ogóle tego maila się faktycznie nie da wysłać, jakby adres już nie istniał
![]() Can wiem, że muszę zrobić badania, ja dopiero niedawno się kapnęłam, że tu może być przyczyna, bo co bym nie robiła to waga albo rosła albo stała w miejscu - chciałabym znowu mieścić się w swoje ciuchy sprzed paru lat, bo niedługo będę musiała ubierać na siebie namiot a co do tego ćwiczenia wieczorami - różne są opinie- lepiej wieczorem niż wcale, ale podobno gorzej się śpi i można mieć kłopoty z zasypianiem. Najlepiej jest ćwiczyć podobno rano, ale chyba jednak nie na czczo - co do tego też mieszane opinie są
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2014-01-31 o 00:44 |
|
|
|
#4507 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam dietę od dietetyka z tamtego roku teraz ją powtarzam. z tym ćwiczeniem słyszałam, że też najlepiej z rana. zjeść śniadanie do ok. godziny po wstaniu odczekać chyba też godzinę, a później poćwiczyć tylko pewnie u większości to jest niewykonalne jak się pracuje, no chyba, że ktoś ma późniejsze godziny do pracy. |
|
|
|
|
#4508 |
|
Zadomowienie
|
Ja już po serii przysiadów
, czuję się super obudzona a kawy nie wypiłam nawet . Dziewczyny podaję Wam stronkę z fajnymi ćwiczeniami. Niektóre trwają tylko 10 minut a dają niezły wycisk fitappy.eu.
|
#4509 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4510 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
3 tygodnie temu nagle "skończył" mi sie pokarm, a że synek ma już ponad pół roczku to odstawiłam go od piersi (chociaz miałam plan karmić go dłuzej)Od miesiąca nie jem słodyczy, bo to tez moja zmora. Kiedyś wieczorem wpisałam w wujku google "jak przestac jesc słodycze" i jak naczytałam sie jakie są skutki uboczne nadmiernego spozycia słodyczy to mnie cofnęło za kazdym razem kiedy nachodziła mnie ochota, myslałam sobie za 10 miniut i starałam sie czyms zająć |
|
|
|
|
#4511 | |
|
Zadomowienie
|
dobrze wiedzieć
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam złą wiadomość - pośredniczka już nie zajmuje się sprzedażą ze względu na sprawy osobiste, także całkiem zrezygnowała niestety ![]() te ceny na stronie nie są już takie zachęcające...
|
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
Na targecie i na BBw mam problem-pobrali po ok 10$ za dużo.
Obie firmy twierdzą, że nie ![]() BBW napisali, że to pewnie przez to, że karta nie jest z US ![]() Bez☠tytułu.jpg
|
|
#4514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zadzwonie jeszcze do banku i spytam co może być powodem takiej roznicy?... ok- już wiem tu i tu płaciłam paypalem... Mimo wszystko jest to dziwne ale może faktycznie narzucają teraz jakies opłaty? Ale widzę, ze płaciłam też tak na RL i walmart-muszę to wszystko sprawdzić jeszcze raz - ło matko :-(
Edytowane przez candace1 Czas edycji: 2014-01-31 o 12:40 |
|
|
|
|
#4516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4517 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pisze, bo to chyba zamowienie w którym brałam udział
|
|
|
#4518 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez chyba brałam udział w targecie i zgadzam się z przedmówczynią. Sprawdź tylko czy w innych zamówieniach tez tak nie zrobili żebyś na nas nie była stratna
|
|
|
|
#4519 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
jestem za tym podziałem, tylko pasuje wyczaić czy faktycznie paypal tak robi na przyszłość
|
#4522 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też się zgadzam rozłożyć to na osoby w zamówieniu, żebyś nie musiała liczyć kobieto od nowa
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
Tzn paypal, że pobiera opłaty jakieś tam - mniejsza o to za co - to ja wiem, ale nigdy nie miałam sytuacji, żeby przy płatności w jakimkolwiek sklepie były takie różnice - bo wygląda to tak jakby sklep "przerzucił" opłaty na osobę kupującą co jest wg. mnie dziwne..
Sprawdziłam na szybko ostatni RL dla kasa0968 i kwota się zgadza. ![]() :conf used:Sprawdzę jeszcze na szybko walmart i poprzedni BBW. na walmart jest ok. bbw poprzednim razem nie płaciłam przez paypal... Na Target poprzednim razem jest płacone przez paypal i wszystko jest ok.. Nic z tego nie rozumiem-czekam na odpowiedz z targetu.
Edytowane przez candace1 Czas edycji: 2014-01-31 o 13:49 |
|
|
|
#4524 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodatkowo to się powinno wyświetlać podczas płacenia a nie nagle licze i się okzauje, że ok 10$ więcej jest nadpłacone - skoro rachunek wynosi powiedzmy 60$ i potwierdzam, ze tyle płacę to skąd nagle w historii wyświetla mi się 70$(?) Napiszę do pp również..
|
|
|
#4526 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4527 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pasowałoby poszukać kogoś nowego, ale nie bardzo mam pomysł gdzie...
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2014-01-31 o 20:11 |
|
|
|
|
#4529 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na nic ostatnio nie mam czasu;( w sumie to mogła mi dać znać, przyjęła moje zamówienie na początku stycznia, po 20tym stycznia miałyśmy finalizować transakcję i ani słowem się nie odezwała, że rezygnuje... ale szkoda
|
|
#4530 |
|
Zadomowienie
|
chyba pozostaje nam allegro albo next direct dodam że kod next35 nie działa już a w katalogach z tego roku już nie ma kodów. Kody z grudnia już się przeterminowały. Zostało poszukać nowej pośredniczki
Edytowane przez kikuska Czas edycji: 2014-01-31 o 21:12 |
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.

, chcę tylko mieć płaski brzuch. Może trochę tłuszczyku mam ale nie jakoś tak tragicznie. Właśnie dlatego nie wiem jak to zrobić żeby mieć brzuch umięśniony a nie galaretkę ale nie schudnąć przy tym 

idealne to było, do tego ćwiczyłam 

dodam że kod next35 nie działa już a w katalogach z tego roku już nie ma kodów. Kody z grudnia już się przeterminowały. Zostało poszukać nowej pośredniczki