Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24 - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-31, 14:29   #2041
Anesthesia
Wtajemniczenie

Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24

Klaudyna, co za buty!!! Obcas zabójczy, ale sam materiał boski!

Wrzuciłam do klubu ponownie swoją suknię i mam kilka pytań, będę wdzięczna jak zerkniecie
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 14:36   #2042
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Co do koszmarow slubnych, to ja miałam dziś ze 3, a może to był zlaczony jeden, nie wiem?

Śniło mi się, że najpierw siostra Tz chciała się z nami rzekomo godzić, a potem zaczęła na nas najezdzac i nic z tego nie wyszło. A potem ze w salonie w dniu układania fryzury babka mi zaczęła końcówki podcinac, a potem wzięła bez słowa maszynke i zaczęła mi golic głowę, mówiąc że tak mi będzie ładniej wstalam przerażona...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 14:39   #2043
ane3kaa
Zakorzenienie

umówiłam się na próbną fryzure na środe ))
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 14:41   #2044
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
umówiłam się na próbną fryzure na środe ))
Gdzie ? i co masz w planach ?
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 14:51   #2045
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez positive rebel Pokaż wiadomość
A mi podoba się ta pierwsza i ostatnia.
Dziewczyny czy każda z was będzie miała pokrowce na krzesła?
Tak, u nas sala daje.
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 15:10   #2046
Atomoowka
Wtajemniczenie

Dzien doberek kobitki.
Ja od wczorake w stresie, nie dosc ze ten slub mnie meczy ( tzn obawy ze nie zdaze wszystkiego ogarnac.)
To jeszcze we wtorek TZ bedzie mial zabieg, poczatkowo myslelismy ze bedzie szybki i bez problemowy, teraz jednak okazalo sie ze sprawa jest duzo powazniejsza niz myslelismy. Bedzie mial zabieg w calkowitym znieczuleniu a ja sram ze strachu.

Cytat:
Napisane przez przezduzeem Pokaż wiadomość
...
A najwiekszy problem mam z czyms na glowe, dziewczyny bez welonu, pochwalcie sie co bedziece mialy, mysle o kwiatku ale moze by tak cos bardziej ozdobnego...

£
YSIA gratuluje zareczyn

Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
Ja planuje tylko kwiatki, ale coraz czescie zastanawiam sie nad jakas ozdoba. A patrzac na cudne welony dziewczyn i mi sie go zachciewa.

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
My też kupujemy obrączki w pełnej cenie, niestety nikt z rodziny nie miał zbędnego złota, a K. nie pomyślał wcześniej, żeby kupować mi biżuterię

Odebrałam wczoraj z poczty grzebyki do włosów i mam problem straszny i jeszcze gorszy nie umiałam się zdecydować między białym a niebieskim, więc kupiłam oba, a teraz nie umiem jeszcze bardziej. Przede wszystkim nie byłam przygotowana na aż taką różnicę w rozmiarach, na zdjęciu niebieski wyglądał na tylko trochę mniejszy.

Serce bardziej przychyla mi się do niebieskiego - w sumie oprócz butów i bukietu nic niebieskiego mieć nie będę, a na weselu bukiet odłożę i fajnie byłoby chyba mieć jakiś drugi niebieski akcent. Za to jest malutki.

Biały chyba lepiej mi się podoba, ale za to jest upiornie wielki (3/4 mojej dłoni) i próby upięcia go we włosach kończą się tak, że z którejś strony wystają mi jego zęby (mam małą głowę, czapki noszę w rozmiarach S )
Jak dla mnie niebieski wygrywa.
Jest sliczny

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
Kochane MOJE nie wytrzymałam!!!! musiałam do was zajrzeć (dla niewtajemniczonych opuściłam was na 10 dni z powodu sesji)
Co prawda jeszcze wrócić nie mogę ah ta sesja ale musiałam się do was usmiechnąć po tym jak wczoraj koleżanka napisała mi ze zostalo 197 dniiiiiiiiiii łiiiiiiii

Uwielbiam was wszystkie i czekajcie na mnie, bowiem wróce bliżej środy

p.s. jutro odbieramy obrączki
ooo witaj Czekamy na Ciebie cierpliwie.Powodzenia.

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Właśnie też mam taki pomysł!

1. Obiad
2. Tort
3. Lody
4. Sałatki

albo

1.Obiad
2.Tort
3.Sałatki
4. Lody

czyli lody jako takie miłe zakończenie imprezy
Wg mnie lody na koncu.

Cytat:
Napisane przez ilussia Pokaż wiadomość
My dzisiaj odbieramy
A jutro jade kiece przymierzać.
Trzymam kciuki zebys znalazla ta ukochana.

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Co do prezentów, to my nie planujemy ani dla świadków ani dla rodziców żadnych figurek, dyplomów, podziękowań w formie dziwnych rzeczy. Dla mnie to kurzołapy i nie znoszę czegoś takiego. Założę się, że jabym coś taiego dostała, to chwilę by u mnie postało i (mimo wszystko) wywaliłabym to do kosza

Naprawdę to już lepiej kupić butelkę dobrego alkoholu (jeśli piją), dobre słodycze (np. czekoladki z Karmello Chocolatier), czy coś osobistego dla nich.
My tez nie planujemy kurzolapow. Ja jak bym dostala to chcialabym wyrzucic a z drugiej strony byloby mi glupio tak o wyrzucic do kosza. Wiec z roku na rok bym kurzolapa przestawiala, az w koncu stwierdzila, ze okres " ochronny" minal i wyrzucila.

Cytat:
Mierzyłam je i są bardzo niewygodne

Co myślicie o tych dwóch bransoletkach: (tylko srebrna)
Druga lepsza.

Cytat:
Zarezerwowałam fryzjerkę na próbny i ślubny Nawet mi powiedziała że fryzura jest spokojnie do zrobienia bez doczepek;D

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
muszę Was pomęczyć jeszcze
jak sądzicie, która bransoletka najbardziej pasuje do kolczyków?
strasznie mi się podoba ta z serduszkami i na pewno by nie zaczepiała o suknię, ale mimo wszystko i tak chyba 2 najbardziej pasuję, ale jak pisałyście może zaczepiać. a może ta 3 taka zwykła?
ale mam dylemat
Te serduszka mi sie bardziej podobaja i uwazam ze jezeli Tobie sie podobaja najbardziej to bym brala. Choc nie ukrywam, ze najlepiej pasuje numer 2.

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Dziewczyny , na stronie naszego tarnowskiego salonu pokazały się buty z Nowej Kolekcji la body . Mają srebrne do wyboru - więc lecę jutro albo w tygodniu zmierzyć

Na dodatek są skórzane , z lekkim brokatowym połyskiem
Wow super butki

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 15:24   #2047
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez Krychulec89 Pokaż wiadomość
Linaewen to nie była miła, przytulna drewniana chatka tylko rudera bez przybrania i stoły bez obrusów jak w jakiejś stołówce!
To było straszne
Ale jak tylko się obudziłam to jak zamknęłam oczy , wyobraziłam sobie naszą sale weselną i kapele... to mi przeszło
Mamy jeszcze tyle czasu do Wielkiego Dnia żę mój TŻ nic nie chce załatwiać: "po wakacjach", "mamy czas". "po co już kupować"... bla bla bla...
jak ja bym chciała już zaproszenia, winietki, naklejki, alko, obrączki (nie z kolcami!!! ) ahh... tak czytam co macie kiedy odbieracie to mnie skręca
Heh za to mój ma na odwrót
Chce mieć już wszystko, zawieszki, zaproszenia, już nawet ozdoby na samochód mamy
Na 2 miesiące przed ślubem chce się zajmować mną i takimi duperelkami jak usadzenie gości, menu i winietki ;]

Cytat:
A mi podoba się ta pierwsza i ostatnia.
Dziewczyny czy każda z was będzie miała pokrowce na krzesła? Bo moja sala nie ma ich w ofercie. I nie wiem czy zamawiać... Krzesło mają ładne ale wszyscy mi mówią, że z pokrowcami będzie lepiej. Ale mi szkoda 700 zł na pokrowce dawać. Załączam parę zdjęć z mojej sali z krzesłami jakie mają - normalnie są te bordowe ale może uda mi się wynegocjować żeby mi te beżowe dali.
My na sali mamy pokrowce, bardzo je chciałam i na szczęście u nas są one w cenie Wg mnie w pokrowcach sala wygląda tak bardziej weselnie
Ale krzesła u Ciebie na sali są ładne, więc zastanówcie się czy warto wydawać tą kasę

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Dzien doberek kobitki.
Ja od wczorake w stresie, nie dosc ze ten slub mnie meczy ( tzn obawy ze nie zdaze wszystkiego ogarnac.)
To jeszcze we wtorek TZ bedzie mial zabieg, poczatkowo myslelismy ze bedzie szybki i bez problemowy, teraz jednak okazalo sie ze sprawa jest duzo powazniejsza niz myslelismy. Bedzie mial zabieg w calkowitym znieczuleniu a ja sram ze strachu.
Pewnie Cię to nie pocieszy, ale ja też idę do szpitala w czwartek na zabieg. Nawet nie wiem na jak długo
A co jest TŻ-owi?

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 15:36   #2048
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
a jaką będziesz miała fryzurę?

Ja będę miała pokrowce tylko dlatego że są na wyposażeniu sali gdyby nie były na pewno bym nie kupowała.
taką

Ja też mam w pakiecie pokrowce na krzesła, ale nie kupowałabym specjalnie, zwłaszcza jak krzesła są ładne

21klaudyna piekne te buty

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 15:43   #2049
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
piekne te buty
wiem :P tak mi weszły w głowę , że gdyby nie fakt , że mam trochę rzeczy do zrobienia to byłam skłonna wsiąść w auto i od razu jechać je mierzyć i jeszcze cenę mają znośną , która udziwgnie mój portfel . Na wesele były by jak znalazł Wysokość mają 10,5 cm - takie mierzyłam też przy przymiarkach sukni i były mega wygodne

Ysia na twoją fryzurę to mi brakuje tak z 3/4 włosów
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"

Edytowane przez 21klaudyna
Czas edycji: 2014-01-31 o 15:56
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 15:48   #2050
Aasikk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Odebrałam wczoraj z poczty grzebyki do włosów i mam problem straszny i jeszcze gorszy nie umiałam się zdecydować między białym a niebieskim, więc kupiłam oba, a teraz nie umiem jeszcze bardziej. Przede wszystkim nie byłam przygotowana na aż taką różnicę w rozmiarach, na zdjęciu niebieski wyglądał na tylko trochę mniejszy.

Serce bardziej przychyla mi się do niebieskiego - w sumie oprócz butów i bukietu nic niebieskiego mieć nie będę, a na weselu bukiet odłożę i fajnie byłoby chyba mieć jakiś drugi niebieski akcent. Za to jest malutki.

Biały chyba lepiej mi się podoba, ale za to jest upiornie wielki (3/4 mojej dłoni) i próby upięcia go we włosach kończą się tak, że z którejś strony wystają mi jego zęby (mam małą głowę, czapki noszę w rozmiarach S )
Nie chciałabyś sprzedać tego srebrnego???
bardzo mi się podoba
Stary 2014-01-31, 15:58   #2051
docik10
Zakorzenienie

Taki Off-topic z mojej strony ale nie mam kogo o to zapytać a na internecie, nie znalazłam takiej informacji. Miałam badaną tarczyce w 2010 albo 2011 już dokładnie nie pamiętam. Ostatnio Tz stwierdził, że głośno połykam napoje jak jego mama która ma chorobę tarczycę. Do tego poczytałam sobie o objawach i trochę mnie to wszystko martwi. Wcześniejsze badania były ok. I tu moje pytanie, czy któraś z Was orientuje się co jaki czas powinno się powtarzać badanie? Po ślubie chcemy się starać o dziecko więc nie chciałabym obudzić się z ręka w nocniku
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 16:02   #2052
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Taki Off-topic z mojej strony ale nie mam kogo o to zapytać a na internecie, nie znalazłam takiej informacji. Miałam badaną tarczyce w 2010 albo 2011 już dokładnie nie pamiętam. Ostatnio Tz stwierdził, że głośno połykam napoje jak jego mama która ma chorobę tarczycę. Do tego poczytałam sobie o objawach i trochę mnie to wszystko martwi. Wcześniejsze badania były ok. I tu moje pytanie, czy któraś z Was orientuje się co jaki czas powinno się powtarzać badanie? Po ślubie chcemy się starać o dziecko więc nie chciałabym obudzić się z ręka w nocniku
Badania są z krwi i nie są drogie, więc ja bym dla własnego spokoju powtórzyła. Badasz hormon tarczycy TSH. I nie martw się, bo ja tak często mam że jak przeczytam o jakieś chorobie to masz wszystkie objawy, a potem okazuje się że nie ma się czym martwić

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 16:10   #2053
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
ale miałaś badane hormony czy usg? jesteś narażona na chorobę tarczycy?
nie ma jakiegoś wyznacznika co ile trzeba badać, jeśli wtedy wszystko wyszło prawidłowo.
ale jeśli Cię martwi, to idź po skierowanie do lekarza, albo tak jak ysia mówi zrób TSH tylko to koszt jakiś 15-20zł

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 16:15   #2054
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
ale miałaś badane hormony czy usg? jesteś narażona na chorobę tarczycy?
nie ma jakiegoś wyznacznika co ile trzeba badać, jeśli wtedy wszystko wyszło prawidłowo.
ale jeśli Cię martwi, to idź po skierowanie do lekarza, albo tak jak ysia mówi zrób TSH tylko to koszt jakiś 15-20zł
Miałam badanie TSH, T3 i T4. Moja babcia ma nadczynność tarczycy. Mi jest wiecznie zimno i mam zimne dłonie wiec to mnie niepokoi z czego to się bierze, mam tez suchą skórę ale to może być powodem tego, że mało pije. Pytałam się o koszt badania 15zł TSH, 15zł T3 i 15zł T4 pobranie krwi 3zł. Tylko myślałam, że są podane jakieś terminy badań co ile się to powinno kontrolować.
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 16:29   #2055
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam badanie TSH, T3 i T4. Moja babcia ma nadczynność tarczycy. Mi jest wiecznie zimno i mam zimne dłonie wiec to mnie niepokoi z czego to się bierze, mam tez suchą skórę ale to może być powodem tego, że mało pije. Pytałam się o koszt badania 15zł TSH, 15zł T3 i 15zł T4 pobranie krwi 3zł. Tylko myślałam, że są podane jakieś terminy badań co ile się to powinno kontrolować.
wystarczy samo TSH zrobić jeśli ono jest w normie to nie ma potrzeby oznaczać reszty hormonów
szczerze mówiąc, nie przypominam sobie, żeby nas uczyli o częstotliwości badań u osób obciążonych rodzinnie. spróbuję poszperać w książce i notatkach

Dexter w spódnicy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-31, 16:29   #2056
positive rebel
Rozeznanie

Dziękuję za opinie o pokrowcach. Faktycznie daruję je sobie.
Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
Co do koszmarow slubnych, to ja miałam dziś ze 3, a może to był zlaczony jeden, nie wiem?

Śniło mi się, że najpierw siostra Tz chciała się z nami rzekomo godzić, a potem zaczęła na nas najezdzac i nic z tego nie wyszło. A potem ze w salonie w dniu układania fryzury babka mi zaczęła końcówki podcinac, a potem wzięła bez słowa maszynke i zaczęła mi golic głowę, mówiąc że tak mi będzie ładniej wstalam przerażona...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Akcja w stylu załamanie nerwowe Britney Spears

Ja dla odmiany miałam sen o ślubie kuzynki, która dziwnym trafem brała ślub w kościółku w mojej wiosce. Najlepsze że byłam w zwykłych ciuchach, a po ślubie jechałyśmy z siostrami do domu żebym się w sukienkę jakąś przebrała i mogła na wesele jakoś pójść. Moja młodsza siostra (sądząc po brzuchu w 8 mcu ciąży) mnie czesała a ja pamiętam że malowałam sobie mega krechę na powiece w stylu Amy Winehouse ale w mega fioletowym kolorze. Moja starsza siostra stała obok i prosiła żebym ją tak samo pomalowała Dom wariatów, zresztą jak zwykle

A w temacie parasoli - mój dzisiejszy zakup za 7 zł ( a dla Tżta będzie czarny klasyczny).
Stary 2014-01-31, 16:36   #2057
emdzik
Zakorzenienie

Witam Was Dziewczyny

Zostało już tylko 99 dni do ślubu jak to leci...
A jeszcze tyle do ogarnięcia..ah

21klaudyna łaaał buty cudowne! Szkoda tylko że nie umiem w takich butach chodzic :P

Co do pokrowców na krzesła to na naszej sali są podobne krzesła, uważam, że są ładne i nie są potrzebne do nich pokrowce

ysia super fryzurka! tez chce taką na bok tylko nie mam takich długich włosów

Cytat:
Moim zdaniem czas najwyższy , żeby powtórzyć badanie. Szczególnie TSH, bo to się za każdym razem bada. Ja jestem pod opieką endokrynologa i badam nawet co 4 miesiące. A skoro Ty miałaś w 2010/2011 roku, to spokojnie powinnaś znowu sprawdzić czy wszystko w porządku. Tym bardziej, że chcesz starać się o Dzidziusia. :P Zbadaj sobie przy okazji też może prolaktyne ?

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 16:37   #2058
zakrecona_kropka
Raczkowanie

Cytat:
taką

Ja też mam w pakiecie pokrowce na krzesła, ale nie kupowałabym specjalnie, zwłaszcza jak krzesła są ładne

21klaudyna piekne te buty
o boże... ja też chce taką... do tej pory ta była wymarzoną
Stary 2014-01-31, 16:49   #2059
wiosnaachtoty
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
o boże... ja też chce taką... do tej pory ta była wymarzoną

Jak dla mnia druga ładniejsza. Na pierwszym zrobił się trochę "ogon" zamiast fryzury i fryzura aż za bardzo przykuwa uwagę. Jestem zdania, że to twarz ma być najbardziej wyeksponowana.

Też uważam, że jeśli krzesła są ładne to nie trzeba ich "ubierać" - nie musi być jak wszędzie

1 randka : 17.06.2010
zaręczyny: 08.09.2013
ślub: 24.05.2014
wiosnaachtoty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 16:54   #2060
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Dziewczyny co sądzicie o tej makijażystce?
Nie ukrywam, mam problem bo nie wiem sama co mi się podoba :|

http://konsystencja.pl/galeria/

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2014-01-31, 17:00   #2061
wiosnaachtoty
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość

Wydaje się fajna, ale próbny jest kluczowy, żeby się przekonać czy chcesz ją
Biedna PMka
http://www.youtube.com/watch?v=w2WDu_wkOlc

1 randka : 17.06.2010
zaręczyny: 08.09.2013
ślub: 24.05.2014
wiosnaachtoty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 17:02   #2062
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za opinie o pokrowcach. Faktycznie daruję je sobie.

A w temacie parasoli - mój dzisiejszy zakup za 7 zł ( a dla Tżta będzie czarny klasyczny).
ja zastanawiałam się tez nad pokrowcami, ale szkoda mi kasy, bo krzesła są nowe i ładne

gdzie kupiłaś parasol ??

zakrecona_kropka skopiowałam sobie ta fryzurke co wkleilas bardzo mi sie podoba

emdzik 99, ale leci, !

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Edytowane przez czekooczekolada
Czas edycji: 2014-01-31 o 17:03
czekooczekolada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 17:04   #2063
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez wiosnaachtoty Pokaż wiadomość
Biedna PMka
Ja się boję że będę ryczała jak bóbr Bo się mega wzruszam na tych wszystkich filmikach, a co dopiero jak sama tak stanę No ale cóż

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2014-01-31, 17:04   #2064
Dotka90
Zakorzenienie

Positive, jak będzie padać, to będziecie mieć 2 parasole?
Docik, odżałuj i zrób TSH, FT3, FT4, anty-TG, anty-TPO i USG tarczycy. Taki komplet badań jest przydatny
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 17:05   #2065
positive rebel
Rozeznanie

Cytat:

Ładne ma makijaże, choć nie wszystkie powalają. Mój faworyt to ten:.
Nie decydowałabym się na coś delikatniejszego, bo na zdjęciach wychodzi się blado.
Stary 2014-01-31, 17:06   #2066
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Ten mi się bardzo podoba

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2014-01-31, 17:13   #2067
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
o matko ale ciary mnie przeszły! ten chłopak świetnie śpiewa
Cytat:
Docik, odżałuj i zrób TSH, FT3, FT4, anty-TG, anty-TPO i USG tarczycy. Taki komplet badań jest przydatny
naprawdę nie ma po co robić aż tylu badań! badaniem pierwszego rzutu jest TSH, dopiero gdy ono jest nieprawidłowe robi się kolejne badania. nie ma po co wyrzucać niepotrzebnie pieniędzy w błoto

kroliczek ten drugi śliczny!

Dexter w spódnicy

Edytowane przez hihihi
Czas edycji: 2014-01-31 o 17:15
Stary 2014-01-31, 17:18   #2068
positive rebel
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
ja zastanawiałam się tez nad pokrowcami, ale szkoda mi kasy, bo krzesła są nowe i ładne

gdzie kupiłaś parasol ??
W sklepie z pierdołami za 5 zł Jest jeszcze jeden, gdyby któraś reflektowała - mogę kupić i wysłać

Cytat:
Positive, jak będzie padać, to będziecie mieć 2 parasole?
Tak. Jeśli będzie delikatnie kropić to poradzimy sobie z jednym, ale przy większej ulewie obawiam się, że jeden nie zda egzaminu. A to coś złego? Bo ja się na parasolkowym savoir vivre nie znam

Cytat:
Biedna PMka
Oj jakby mi tak ktoś na ślubie zaśpiewał to wyglądałabym gorzej! Nic mnie tak nie rozczula jak piękny śpiew.
Stary 2014-01-31, 17:21   #2069
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
naprawdę nie ma po co robić aż tylu badań! badaniem pierwszego rzutu jest TSH, dopiero gdy ono jest nieprawidłowe robi się kolejne badania. nie ma po co wyrzucać niepotrzebnie pieniędzy w błoto \
Ja jestem innego zdania, z doświadczenia
TSH prawidłowe, a FT3 i USG już nie.
Także to nie jest wyrzucanie pieniędzy w błoto, tylko kompleksowe przebadanie się.

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Positive, nie chodzi o żadne zasady (a może są? ), wydało mi się to po prostu niewygodne
Zawsze widziałam PM pod jendym, dużym parasolem
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 17:25   #2070
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:

Ten mi się bardzo podoba
Ten jest cudowny Kradnę go do swoich inspiracji !
A makijażystka wygląda na dobrą, mnie się jej makijaże bardzo podobają. Co do samego warsztatu się nie wypowiem, bo ze mnie żaden znawca, bo się prawie wcale nie maluje

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości