![]() |
#91 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Mój facet woli brunetki..
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
and cigarettes
|
Cytat:
Nie masz czasu pisać, to daruj sobie komentowanie, albo wytłumacz, co wniosly Twoje odpowiedzi w stylu: - "żartujesz, prawda?" - "z czym?"- "z tym, co napisałaś." |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie wiem, skad poglad, ze NIKT nie rozumie. Bede komentowala tak, jak mi sie podoba i nie obchodzi mnie Twoja opinia w tym temacie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
"Kochanie, w ciemnych włosach podobałaś mi się bardziej, teraz też ładnie, ale to nie to. Może przemyślałabyś powrót do poprzedniego koloru? Poza tym szkoda włosów?" a tym: "Nie podobasz mi się, ale te czarnulki u mnie w robocie, mmmm..." Za drugi tekst bym powiedziała chłopu, że kajdankami go do siebie nie przykułam i niech leci. Pierwszy tekst usłyszałam osobiście i wróciłam do mojego średniego blondu, z głupoty i widzimisię rozjaśnianego do prawie białego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
and cigarettes
|
Cytat:
I ze mną ciężko dyskutować, no. ![]() Kociaak - jest też różnica pomiędzy argumentami za rozjaśnianiem, kierowane do partnera: "Lepiej się czuję w blondzie", a "Gdy mam blond to wszyscy na mnie lecą, ty też musisz!". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Oh, dziewczyny wyżej, nie ma się po co kłócić..
![]() + Kociaak - chyba żadna z opcji ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Wg mnie ladniej w blondzie. I ja Cie rozumiem, to ty powinnas sie dobrze ze sobą czuć, wiec skoro braz Ci sie nie podoba, to nie rob nic wbrew sobie. To tylko glupi kolor wlosow, facet powinien przystopowac, bo to nie jego głowa.
![]() Moj ma np. jakas obsesje na pukcie rudych. Zawsze jakas jakas ruda przejdzie, to musi na nia spojrzec. Albo potrafi spojrzec na ruda, na mnie i sie zastanwiac jak bym wygladala w takim kolorze. Ale dalam mu prosty przekaz: nigdy sie na taki kolor nie przefarbuje, zawsze bede blondi, daruj sobie. zakceptowal biedaczek. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
No jeżeli on woli brunetki to woli brunetki, nie zmieni zdania bo Ty przefarbowałaś się na blond, tym bardziej że podobałaś mu się w ciemnych włosach. Ok ma prawo, ale dla mnie zdania o innych "czarnulkach" z pracy, czy tam skądkolwiek to nie jest oznaka miłości, a wręcz próba wymuszenia na Tobie zmiany koloru i daje Ci do zrozumienia, że inne mu się bardziej podobają. Też bym miała obawy, że zdradzi mnie z ciemnowłosą bo widać, że mu się bardziej podobają niż Ty w blondzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Konto usunięte
|
Autorko, na tym zdjeciu z kapeluszem i czerwona szminka, rzeczywiscie przypominasz Azjatke
![]() ![]() Naprawde jestem ciekawa, jakbys wygladala z taka fryzura jak tu na zdjeciach i ciemniejszym kolorem wlosow. Blond Ci bardzo pasuje i w porownaniu z poprzednim zdjeciem wygladasz duzo korzystniej. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez 201708160922 Czas edycji: 2014-01-31 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Czerwona szminka często wygląda źle do blond włosów, przekonałam się sama na sobie. Pisałam o tym w swoim pierwszym poście.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się, jak teraz widzę to zdjęcie to myślę, że rzeczywiście nie bardzo mi pasuje. Tym bardziej w moim wieku wygląda to wulgarnie i jakbym dorwała się do kosmetyków mamy :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Ale ja jak miałam blond włosy też dostrzegłam to dopiero na zdjęciach, na żywo, wydawało mi się, że wyglądam ok.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Catjusza - bo niektórzy myślą, że są tacy fajni, jak są dla innych nieprzyjemni, wredni, ale im samym trudno przyjąć krytykę na klatę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() A zdanie podtrzymuję. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
Myślę, ze czas tu opowiedzieć moją historię xD
Tż: ech, te rude włosy. Albo takie ogniste czerwienie. Ja: hmmmpfff, zmieniłabym coś. Tylko ten czarny i czarny. (Aprobata, aplauz ) Ja:no, do tej Twojej czerwieni bym wróciła. (fanfary, "to ja Ci te gary pozmywam, pójdziemy po farbę już teraz zaraz??? A jaka najlepsza będzie? to ja Ci ten odbarwiacz pomogę nakładać, aha aha") pół roku później, czerwona ja: Chlorella! Nie wiem, co Ty na to, ale ja kupiłam farbę. TŻ, z nadzieją w głosie: jaką??? Ja: czarną. Czarną, jak smoła. TŻ: dzięki Bogom!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | ||
and cigarettes
|
Cytat:
No naprawdę. Zanim zaczniesz wyrażać opnię nt. innych - zastanów się trochę nad sobą, swoimi słowami (kierowanymi do jednej z najbliższych osób, jakie masz), swoimi prioretytami (prędzej zerwę niż wrócę do naturalnego kolor) i swoim zachowaniem... Co prawda zadziwia mnie wielkie oburzenie, gdy ktoś ma inne opinie i obrażanie ze względu na nie, ale to tylko internet, więc zupełnie mnie to nie rusza. ![]() Ty za to masz problem z opiniami innych w życiu realnym i to ma wpływ na Twój związek. Nie bardzo dociera do Ciebie, czyje zdanie i gusta winny mieć znaczenie - czy obcych ludzi i koleżanek czy własnego partnera. ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- I ostatnie zdanie. Gdy ja piszę, że wygląda jak dwunastolatka, która na siłę chce być seksi, to jest to wylewanie żółci czy pokazywanie kompleksów... Kilka postów później autorka pisze "rzeczywiście wyglądam wulgarnie", "jak nastolatka, która dorwała się do kosmetyków mamy". Czyli... hm... pisze to samo? Zgadza się? Tyle wylała jadu! Edytowane przez coffee Czas edycji: 2014-01-31 o 12:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A jeszcze jak na deser można wcisnąć 'zgłoś', to już w ogóle - miodzio. Edytowane przez Catjusza Czas edycji: 2014-01-31 o 12:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Konto usunięte
|
A na racjonalne odpowiedzi nie reaguje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I skoro bardziej podoba mu się w ciemnych to rozumiem, że już nigdy nie może nic zmienić? Dopóki jest z nim to już zawsze jako brunetka, żadnych zachcianek, rudości, eksperymentów, bo się chłopak znów zacznie wprost innymi zachwycać? I to niby ona jest nie w porządku, bo ma czelność chcieć mieć włosy w jakich się sobie podoba? To ja już się pogubiłam czyje to włosy. Wysłane z mojej el dziewiątki : ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez Kdjdfn Czas edycji: 2016-10-28 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Coffeee, jak dla mnie jesteś zwyczajnie bezczelna i aż nie wierzę, że tak niepozorny temat wzbudził w Tobie tyle negatywnych emocji
![]() Robisz ze mnie taaaaką straszną okrutną babę, bo się przefarbowała, a biedaczek teraz musi taką znosić ![]() Zluzuj trochę! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Konto usunięte
|
Tez jestem zdziwiona. A takie pieniactwo jest mega smieszne.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Konto usunięte
|
Jak zakłada się wątek w którym wrzuca się jeszcze zdjęcie trzeba liczyć się z krytyką. Wydaje mi się że ty założylaś ten wątek, aby nałapać pozytywnych opinii, ale to nie wyszło.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.