|
|
#4921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy w Sephorze, Douglasie i innych vol. IX.
Cytat:
nie wiem czy cos mi się uda upolować bo u mnie w Mario już puściutko się robi
|
|
#4922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brakowało mi aż 4 punktów tzn już bym i tak je zdobyła, bo kupiłam sporo rzeczy, ale punktów już nie nabijali- ciekawa jestem czy uda mi się wykorzystać ten bon czy już kicha i nie będzie co kupić![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#4923 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Prawei dzisiaj capnęła, drugą puszkę meteorytów nr 03
Pewno po nie się wrócę ![]() Upomnialam sie o miniature tuszu, której nie dostałam osttanim razem i Panie mi ja grzecznie dały. Poza tym wziełam do testów inny kolor EL DW - Ecru i mam nadzieję, ze ten będzie wreszcie dobry. A i spotkałam w SCC w Sephorze jedna z bloggerek ze slaska, zaczepiłam i sie przedstawiłam ale nie pamietam nazwy jej bloga
|
#4924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4925 | |
|
Wieczne Kutango
|
Cytat:
![]() Mam ten podkład w tym kolorze i na mnie wychodzi jakiś różowy No i leży sobie w szufladzie A testowałaś może Ivory Nude?
|
|
|
#4926 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moj blog był pod adresem whitepraline.blogspot.pl - i nie ze Sląska, tylko z Wrocławia![]() Tak myslałam, że to Ty
|
|
|
|
|
#4927 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() No to miło było Cie poznać ![]() Czemu juz nie ma bloga w sumie? Ciekawie pisałas ![]() I co Cie przygnalo na slask ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
![]() Może zechcesz wymeinic podkład na coś ode mnie?
|
|
#4928 | |
|
♪♫♪♪♫♪
|
Cytat:
Mimo wszystko dragonów się nie pozbyłam, bo na krótsze wyjścia są ok. Z innej beczki: przyszły do mnie farbki do ust z OCC. Ten czarny błyszczol jest bardzo fajny: http://www.temptalia.com/occ-little-...hotos-swatches Solo może szału nie robi, ale jak się go nałoży pod lub na szminkę to fajnie ją tonuje i przyciemnia.
|
|
|
#4929 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie rownież miło było poznać Co do bloga, to zmieniłam punkt zainteresowań o 180 stopni, i przestałam widzieć dalszego sensu blogowania. A w Katowicach to bedę bardzo częstym gosciem, mąż dostał tu pracę, i kto wie, czy nie przeniesiemy sie na dlużej do Katowic. Bardzo podoba mi się tutaj. Fajni ludzie |
|
|
|
|
#4930 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4931 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() A jak wypadłą wizja Guerlainowo-Givenchowa? Pan Cie skusił na coś? ![]() No proszę, będziesz teraz częsciej, fajnie ![]() Z tym, ze nie podzielam Twojego optyizmu co do tego, ze tu fajnie Ja wolę Wrocek ![]() Strasznies mnie zaintrygowała tymi zmaianami zainteresowań az o tyle Co teraz jest an tapecie, jesli to nie tajemnica, of course
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2014-01-31 o 16:07 |
|
|
|
|
#4932 |
|
Zadomowienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44909260]A mysmy sie w MACu poznaly
.[/QUOTE]Pamiętam ![]() Potem w Douglasie, a potem nie udalo nam sie na zwykłą kawę umówić
|
|
|
|
#4933 | |
|
Wieczne Kutango
|
Cytat:
![]() A do mnie dziś przyszło zamówienie z golden rose. Zamówiłam te ich najnowsze szminki matowe są ekstraa Wzięłam 5 kolorów a tutaj porównanie dwóch czerwieni. Ta pierwsza jest cudna na zdjęciu jakaś różowa wychodzi ale to taki bardzo chłodny, czerwony kolor, cudnaa
04.12.13 Ostrzyknięcie ust Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana Edytowane przez NeverGoodEnough18 Czas edycji: 2014-01-31 o 16:20 |
|
|
|
|
#4934 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pan sympatyczny zrobił szybką prezentację nowosci, ale nie przejawiał jakichś mega zachwytow, był taki fajnie wywarzony, nie gadał tekstów w stylu : oh jakie to piekne, a to takie cudne. Pewnie, ze to żadna tajemnica, moje zainteresowanie skupiło się wokół Pisma Swietego, calkowicie mnie to tak pochłonęło, ze zajmuję się tym kazdą wolną chwilą. |
|
|
|
|
#4935 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Na szczscie w sumie ![]() A Tobie jak wypadło macanko kulek, bo widziałam, ze je testowałas ![]() Podziwiam Twoje zainteresowanie. Rzeczywiscie, jest całkowicie rózne. A skąd nagła zmiana, jakiś fragment gdzieś Cie zaintrygował, czy jakies wydarzenie, jeśli mozna wiedziec? Jest szansza, ze kiedys wrócisz do bloga? Bo pzeciez kosmetyki w jakimś stopniu dalej Cie interesują, prawda?
|
|
#4936 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do zmiany zainteresowań, to dosc dluga historia, nie chciałabym robić zbyt dlugiego offtopu. Jestem osobą, która jak załapie jakiś temat, to go drąży ile się da, i tak stało się z tym tematem. Do blogowania nie wrócę, ale też nie popadłam w jakies dziwactwo, zeby stronić od wszystkiego i stac sie zakonnicą, to nie o to w tym chodzi. Dalej interesują mnie to, co nakladam na twarz, ale juz nie popadam w takie zachwyty jak kiedyś
|
|
|
|
|
#4937 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Na mnie by sie braz wybijał, moze gdybym sie opaliło, to by było ok. Ja odłozyłam 03 na razie, mysle teraz czy brac, czy zostac przy 02 tylko ![]() Nawet nie posądzałam Cie o to, ze wpadłas jakś skrajnośc, nei wygladasz na taka osobę Raczej na taka, co twardo stąpa po ziemi ![]() Szczerze, to ja podziwiam wszystko bloggerki, które maja siłe i ochote prowadzić bloga. Ja na to jestem zbyt leniwa i wygodna ![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
Własnie ze testowałam na rece Ivory Nude, Ecru, Desert Beige, Sand i Ivory odpadł, nie pasował mi. Zbyt sie odcinał, natomiast z nich wszystkich to Ecru wpasował sie w skóre dłoni idealnie. Ale wiadomo, reka to nie twarz. Na twarzy sie okazało ze Desert za ciemny ostatecznie, Bone z kolei odcień cos nie teges. Sand zas prawie nie robi roznicy z Desert. No to teraz czas na Ecru
|
|
#4938 |
|
Zadomowienie
|
Kulki 03 tez mi sie podobały.
Zapomnialam sprzedać newa od pana z Sepho, chociaz nie wiem czy to aby dalej news, ze wchodzi juz niedlugo kolorowka Marca Jacobsa, na wyłacznosc Seph. |
|
|
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
Anes - ja Twojego bloga też bardzo lubiłam czytać i szkoda, że Twoja przygoda z nim się skończyła. Niemniej nic na siłę, życzę rozwijania zainteresowań i pasji na innych płaszczyznach
.
|
|
|
|
#4940 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę, że bez zaproszenia też się da. Warto spróbować. Cytat:
A co to za micel? Ich firmowy? Cytat:
Ostatnio pytałam w Douglasie o Laurę Mercier i ma być. Podobnież w ZT pobierali pomiary ostatnio, więc jeszcze z 1,5 miesiąca i powinna być. Chciałabym. ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Anes - to i ja dodam, że Twojego bloga lubiłam |
|||
|
|
|
#4941 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.A to nie wiedzialam. Chetnie obmacam na zywo. |
|
|
|
|
#4942 |
|
Zadomowienie
|
OlaM, milka-pilka - dziekuję Wam!
|
|
|
|
#4943 |
|
Konto usunięte
|
Bylam dzis w S. Zastanawialam sie nad zestawem Algenist na pory, ale sobie odpuscilam.
Kolekcja Chanel Spring juz jest. Kolekcja Dior Trianon juz jest. Chcialam kupic baze, ale jest tak tepa, ze nie moglam jej na skorze dloni rozprowadzic. Az nie chce myslec jakbym powieki musiala masakrowac, aby ja rozprowadzic. Porazka. Kwiatkowe roze Clinique beda w marcu lub kwietniu . Kupilam konturowke bezbarwna Sephory. Nalozylam ja pod szminke Burberry i nic nie dala. Ta szminka jest przedziwna i to jedyne mazidlo, ktore u mnie sie w ryzach nie trzyma. Strata pieniedzy na to sephorowe cudo. ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Przypominam rowniez zgodnie z prosba tym, ktorym spodobala sie polecona przeze mnie ksiazka (Wybrani), ze 05.02 bedzie premiera trzeciej czesci .
|
|
|
|
#4944 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44909260]A mysmy sie w MACu poznaly
.[/QUOTE]Właśnie to miałam pisać,że kiedyś się spotkałyście,pamietam,że pisałyście tu o tym.
|
|
|
|
#4945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bezskutecznie szukam odpowiedniego dla siebie koloru podkładu Chanel Vitaluminare ( rozświetlającego ) ale mają tylko 3 odcienie różu i coś żółtego.... No albo meksykańską opalenizne. Nic pomiędzy.
|
|
#4946 | |
|
Wieczne Kutango
|
Cytat:
Chyba nigdy nie znajdę idealnego odcienia
|
|
|
#4947 |
|
Konto usunięte
|
Czy pamiętasz, że w Super-Pharm czekają na Ciebie wyjątkowe okazje?
Tym razem przygotowaliśmy specjalną ofertę na produkty marki Vichy oraz La Roche-Posay. Wystarczy, że kupisz dwa dowolne produkty danej marki, a za drugi zapłacisz tylko 50% ceny. Rabat jest naliczany od aktualnej ceny promocyjnej. Sprawdź też nasz najnowszy folder, aby nie przegapić żadnej z wielu innych okazji. |
|
|
|
#4948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Walczę z Chanelem, w życiu nie widziałam tak różowych podkładów. Nawet w butelce widać że jest to po prostu pastelowo różowy kolor. Dziś byłam wymienić. Zobaczymy... Nie lubię mojego D ( tzn tego w moim mieście)
|
|
#4949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie w sephora tylko jeden odcień dostępny
|
|
#4950 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.

nie wiem czy cos mi się uda upolować bo u mnie w Mario już puściutko się robi

brakowało mi aż 4 punktów
tzn już bym i tak je zdobyła, bo kupiłam sporo rzeczy, ale punktów już nie nabijali- ciekawa jestem czy uda mi się wykorzystać ten bon
czy już kicha i nie będzie co kupić
), ale może podkreślać różne drobne "suchotki"na twarzy, natomiast Nars też ma dobry efekt matujący, tylko bardziej zmiękcza rysy.
No i leży sobie w szufladzie 

.