|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Narzeczonych nam przybywa, dni do ślubu w mig ubywa!:D Czyli PM 2016 cz. 5!
Hej.
My ani daty, ani konceptu, ale inspirujecie mnie :-D. Przedmiot o Azji Wsch i pierwszy raz tak mało Chinczyków widzę! Myślałam, że będą prawie sami :p. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Narzeczonych nam przybywa, dni do ślubu w mig ubywa!:D Czyli PM 2016 cz. 5!
Wrocilam od fryzjera, mam 20 cm wlosow mniej
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
|
#3513 | |
|
Zakorzenienie
|
Termosów to pewnie akurat nie uniknę, bo w czymś wrzątek musi być
Tak samo myślę zimne mleko w termosie postawić żeby się nie zepsuło. Ale resztę chcę ładnie upakować Herbatki może wrzucę do drewnianej kasetki z przegródkami. Myślę jeszcze mini menu zrobić, bo może niektórzy niedomyślni, że jak gorąco to można zrobić sobie frappe z kawy rozpuszczalnej i mleka (sama rok temu to odkryłam!) albo czekoladę można zrobić na ciepło i zimno plus posypać mini marshmallow ![]() Cytat:
Można prosić o więcej info?
|
|
|
#3514 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Przedmiot, który chciałam mi koliduje z obowiązkowym i wzięłam za to tę Azję Wsch i po prostu się zdziwiłam, bo Chińczyków jest tylko kilkunastu . Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#3515 | ||
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
Na bodajże 2 zdjęciu co wrzuciłaś było to super rozwiązane, taki małe urządzenie, dużo bardziej stylowe niż te termosy ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
![]() Ja kiedyś miałam włosy prawie do pasa i ścięłam na boba... Błąd życia ale musiałam bo wypadały garściami, za ciężko im chyba było czy coś
|
||
|
|
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
Ekstremalna wersja to przynieść własną maszynkę do kaw kapsułkowych
Ale za same kapsułki na tyle ludzi majątek wydam, a maszynka ma pojemność dwóch kubków, więc kto będzie co chwilę wody dolewał?
|
|
#3517 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynyyyyyyyy!!!!
Zdałam, zdałam, zdałam, zdałam, ZDAAAAAAAŁAAAAAAM!!!!!!!! ![]() Cieszę się niesamowicie, bo po wynikach widać, że egzamin naprawdę był bardzo trudny także otwieram dziś szampana! ![]() I wróciłam od lekarza, wszystko jest w porządku! Cudowny dzień ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Meitsa, śliczne zdjęcia tych bufetów, co wrzuciłaś Edytowane przez Alancia Czas edycji: 2014-01-31 o 16:28 |
|
|
|
#3518 | ||||
|
Raczkowanie
|
Masz rację, nie popuszczaj!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I accept you to be no other than yourself. Loving what I know of you, trusting what I do not yet know. With respect, for your integrity and faith in your abiding love for me. In all that life may bring us I pledge my love. |
||||
|
|
|
#3519 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Groszek, gratuluje odważnej decyzji o ścięciu Mnie też ostatnio kusi pozbycie się połowy długości ![]() Póki co- za chwilę idę się farbować. |
|
|
|
#3520 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dawaj szampana! ![]() ale mi sie tęskni mimo wszystko. Cytat:
ale mogę dopiero po slubie ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Czytam sobie książkę
|
||
|
|
|
#3521 |
|
Konto usunięte
|
Ja suknie sama będę wybierać, A. mnie zobaczy dopiero w dniu ślubu
ja go też, bo stwierdził, że jeżeli on nie zobaczy wczesniej to też garniak sam wybierze.Ale jestem zła A. jest po pracy w domu ok. 17, a akurat dzisiaj nie wróci przed 19.30 (przetrzymali go w pracy, potem był korek i na koniec pociąg miał duuuże opóźnienie). A ja siedze sama i odbieram telefony z życzeniami
|
|
|
|
#3522 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3523 |
|
Konto usunięte
|
[1=3bab1895ed7a4a0113eb29e 79654b8b86ef03e4e_657f8b8 281285;44911752]Ja suknie sama będę wybierać, A. mnie zobaczy dopiero w dniu ślubu
ja go też, bo stwierdził, że jeżeli on nie zobaczy wczesniej to też garniak sam wybierze.Ale jestem zła A. jest po pracy w domu ok. 17, a akurat dzisiaj nie wróci przed 19.30 (przetrzymali go w pracy, potem był korek i na koniec pociąg miał duuuże opóźnienie). A ja siedze sama i odbieram telefony z życzeniami [/QUOTE]Ja w życiu bym nie pozwoliła Tżtowi wybrać garnituru samemu. Wybrałby pewnie tzw. worek ![]() Aaa Ty masz dziś urodziny? Wszystkiego najlepszego Żeby plany slubne się spełniły, żeby było tak jak chcecie! ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Dziękuję ![]() Pisze coś tam do mnie, ale zdania raczej nie zmienił Jakieś serduszka mi wysyła na fb
Edytowane przez 201604261006 Czas edycji: 2014-01-31 o 18:44 |
|
|
|
#3524 | |
|
Zadomowienie
|
[1=3bab1895ed7a4a0113eb29e 79654b8b86ef03e4e_657f8b8 281285;44911752]Ja suknie sama będę wybierać, A. mnie zobaczy dopiero w dniu ślubu
ja go też, bo stwierdził, że jeżeli on nie zobaczy wczesniej to też garniak sam wybierze.Ale jestem zła A. jest po pracy w domu ok. 17, a akurat dzisiaj nie wróci przed 19.30 (przetrzymali go w pracy, potem był korek i na koniec pociąg miał duuuże opóźnienie). A ja siedze sama i odbieram telefony z życzeniami [/QUOTE]Wszystkiego najlepszego Cytat:
może powoli coś tam zaczyna się klarować w główce
|
|
|
|
|
#3525 | |
|
Raczkowanie
|
ja go też, bo stwierdził, że jeżeli on nie zobaczy wczesniej to też garniak sam wybierze.Ale jestem zła A. jest po pracy w domu ok. 17, a akurat dzisiaj nie wróci przed 19.30 (przetrzymali go w pracy, potem był korek i na koniec pociąg miał duuuże opóźnienie). A ja siedze sama i odbieram telefony z życzeniami [/QUOTE]Czyżby urodzinki? Wszystkiego naaaajlepszego! Cytat:
I accept you to be no other than yourself. Loving what I know of you, trusting what I do not yet know. With respect, for your integrity and faith in your abiding love for me. In all that life may bring us I pledge my love. |
|
|
|
|
#3526 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja wiem, że sam dobrze strój wybierze jedyne workowate/bez kształtu/niezbyt mu pasujące to są jego stare rzeczy z liceum (gdy był dużo większy ), które nosi tylko po domu. Wszystkie nowe są idealne rozmiarowo i pasują mu.Alancia również dziękuję
|
|
|
|
|
#3527 | |
|
Konto usunięte
|
Oj wątpie, po prostu szkoda mu że się nie odzywam
![]() Wiecie, byłam w poniedziałek u dentysty i zapytałam przy okazji ile wybielenie zębów kosztuje. Chciałam na ślub bo nie mam bialutkich, powiedział mi cenę 1000zł Od razu pozbyłam się złudzeń I chyba przed slubem będe musiała kupić białą perłe. Może polecacie coś innego? ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
i nawet jakby zdanie zmienił to mam to w ![]() [1=3bab1895ed7a4a0113eb29e 79654b8b86ef03e4e_657f8b8 281285;44912243]Ja wiem, że sam dobrze strój wybierze jedyne workowate/bez kształtu/niezbyt mu pasujące to są jego stare rzeczy z liceum (gdy był dużo większy ), które nosi tylko po domu. Wszystkie nowe są idealne rozmiarowo i pasują mu.[/QUOTE]Mój Tż zakładał ostatnio swój garniak, chciałam zobaczyć jak wygląda. To on nie ma slima tylko typowy worek zabroniłam mu go nosić (ups znowu zabraniam )
Edytowane przez 201604261006 Czas edycji: 2014-01-31 o 19:03 |
|
|
|
|
#3528 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3529 |
|
Konto usunięte
|
Alancia o tego to nie wiem
Nie znam się na tym..
|
|
|
|
#3530 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3531 |
|
ż o n a i d e a l n a
|
Cześć, na wstępie przepraszam że się nie odzywam ale kompletnie nie mam wolnego czasu
Do tego tż ode mnie dziś pojechał, był cały tydzień i siedział w domu jak ja byłam w pracy Od wtorku jakoś nie mogliśmy się dogadać. ogólnie jakoś ostatnio jest jakoś dziwnie . nie wiem co się dzieje ![]() Nie jestem w stanie was nadrobić, podczytałam tylko ostatnią strone i zxc wszystkiego najlepszego alancia gratulacje za zdanie egzaminu ![]() Padam na twarz ogólnie
|
|
#3532 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie przejmuj się, pewnie to taki chwilowy kryzys spowodowany tym, że musicie się przyzwyczaić do nowych realiów masz teraz pracę, czyli nowe pochłaniające Twój czas zajęcie i w związku z tym mniej czasu dla Was. Przyzwyczaicie się powoli i wszystko wróci do normy Pogrubione - dziękuję nie nadrabiałaś, więc zapytam jeszcze raz - kupiłaś w końcu TŻtowi tę pieczątkę z okazji obrony?
|
|
|
|
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
Ja siedzę z farbą na głowie
Pasuje mi zjeść kolację i pazury pomalować
|
|
|
|
#3534 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3535 | |
|
ż o n a i d e a l n a
|
Cytat:
ech, mam nadzieje, że jakoś przejdzie to i jakoś będzie jeszcze ok.Teraz zostaje na weekend sama w warszawie... w piątek może pojade do domu i się zobaczymy, może jak troche potęsknimy będzie lepiej ![]() Wiesz co w końcu nie kupiłam, bo tak szybko wyszło z ta obrona, że nie zdążyłam tego ogarnąć, ale orientowałam się jak cenowo to troche droga taka "zabawka" wychodzi jeśli nie zamówisz na allegro No czytam własnie w klubie
|
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
Mój przed chwilą stwierdził, że jednak jutro pisze magisterkę i tym sposobem na promocję min. swoich wierszy pójdę sama
|
|
|
|
#3537 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A myślałaś o takiej zwykłej pieczątce czy to jakaś specjalna? bo spodobał mi się ten pomysł i chyba Ci go podkradnę ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
Mój narazie jest grzeczny, obym tylko nie zapeszyła
Edytowane przez Alancia Czas edycji: 2014-01-31 o 19:52 |
||
|
|
|
#3538 | |
|
ż o n a i d e a l n a
|
Cytat:
![]() No taka zwykła np taka: http://www.colop.pl/index.php/piecza...inter-521.html
|
|
|
#3539 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3540 |
|
ż o n a i d e a l n a
|
To zamów na allegro
![]() Ja nie mam konta na all (tż ma i on mi zawsze coś kupuje) no i nie dałam rady zamówic po taniości, zresztą i tak by pewnie nie doszło na czas czy coś
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

Tak samo myślę zimne mleko w termosie postawić żeby się nie zepsuło. Ale resztę chcę ładnie upakować
Herbatki może wrzucę do drewnianej kasetki z przegródkami. Myślę jeszcze mini menu zrobić, bo może niektórzy niedomyślni, że jak gorąco to można zrobić sobie frappe z kawy rozpuszczalnej i mleka (sama rok temu to odkryłam!) albo czekoladę można zrobić na ciepło i zimno plus posypać mini marshmallow 

Można prosić o więcej info?

Poza tym faceci zazwyczaj g... się znają na kieckach 
W urlopie jedziemy do Edynburga zobaczyć jak to miasto nam się podoba, bo poważnie myślimy czy tam nie kupić mieszkania, a to wiąże się z kosztami, bo nie wiadomo czy najpierw prace zmienić czy mieszkanie, bo jedno i drugie wymaga sporych oszczędności
Zapewnia mnie, że jak już będzie czas to zajmiemy się tym jak profesjonaliści tylko nie bierze pod uwagę, że to co mi się podoba może być już pozajmowane i to będzie fuszerka 
I piszę jak połamana 

A. jest po pracy w domu ok. 17, a akurat dzisiaj nie wróci przed 19.30 (przetrzymali go w pracy, potem był korek i na koniec pociąg miał duuuże opóźnienie). A ja siedze sama i odbieram telefony z życzeniami
Żeby plany slubne się spełniły, żeby było tak jak chcecie!
Nie znam się na tym..
ogólnie jakoś ostatnio jest jakoś dziwnie