Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-31, 15:43   #2011
betist
Rozeznanie

Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII

Czy moze ktos z Was zamawial i orientuje sie, ktora cena pierwszego zestawu 3 mini kosmetykow z oferty na DK jest prawidlowa. Bo na kartce z polami do zamawiania widnieje 17.90 a z drugiej strony arkusza 14.90.
Stary 2014-01-31, 16:00   #2012
finansistka
Rozeznanie

Dziewczyny jest jakis sposób na zamówienie z Krok1 jesli wykorzystałam juz wszystkich mozliwych domowników i adresy?
Wie może ktoś kiedy będzie Inpost?
finansistka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 16:04   #2013
cosmetix
Makeup challenge winner

Zakup jednorazowy

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2014-01-31 o 16:10
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 16:07   #2014
finansistka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cosmetix Pokaż wiadomość
Zakup jednorazowy (pomarańczowa ikonka) na nowe konto e-mail.
i moga być te same dane i i tak przejdzie?
Stary 2014-01-31, 16:09   #2015
cosmetix
Makeup challenge winner

Tak, ale niezbędne jest kliknięcie pomarańczowej ikonki.
Stary 2014-01-31, 16:19   #2016
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny korzystały nawet po upływie miesiąca. Teraz ten kod niestety nie daje darmowej przesyłki, więc trzeba czekać, aż będzie promocja z darmową dostawą.
Dziękuję
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 16:48   #2017
Pollinaa
Zakorzenienie

Weszłam sobie na mojego laptopa, otwieram stronę YR a tu w koszyku SE EDT z oferty 2 za 1 Nie mogłam nie skorzystać Kolejne zamówienie dzielone z sąsiadką

Id Nazwa produktu Ilość Wartość 51382 Woda toaletowa So Elixir 50ml 1 105.00 zł 51382 Woda toaletowa So Elixir 50ml 1 PREZENT F46970 Krem odżywiający na dzień 24h 1 PREZENT F83327 Komplet biżuterii z czarnymi perłami 1 PREZENT Wartość produktów: 105.00 zł
Koszt przygotowania: 0.00 zł
Koszt wysyłki: 9.95 zł
Kod promocyjny / wartość rabatu: "MLW6K19G" / -35.00 %
Wartość zamówienia: 78.20 zł
Punkty PAYBACK: 68

Nie chciałam przekraczać 100zł i nie przekroczyłam

Edytowane przez Pollinaa
Czas edycji: 2014-01-31 o 16:50
Pollinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 16:59   #2018
Iselle
Zadomowienie

GG do Iselle

sprawdziłam właśnie i przeszło z takim samym mailem jak zamówienie poprzednie na KROK3 bez logowania
Iselle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 17:09   #2019
ofutrzona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Pollinaa Pokaż wiadomość
Weszłam sobie na mojego laptopa, otwieram stronę YR a tu w koszyku SE EDT z oferty 2 za 1 Nie mogłam nie skorzystać Kolejne zamówienie dzielone z sąsiadką

Id Nazwa produktu Ilość Wartość 51382 Woda toaletowa So Elixir 50ml 1 105.00 zł 51382 Woda toaletowa So Elixir 50ml 1 PREZENT F46970 Krem odżywiający na dzień 24h 1 PREZENT F83327 Komplet biżuterii z czarnymi perłami 1 PREZENT Wartość produktów: 105.00 zł
Koszt przygotowania: 0.00 zł
Koszt wysyłki: 9.95 zł
Kod promocyjny / wartość rabatu: "MLW6K19G" / -35.00 %
Wartość zamówienia: 78.20 zł
Punkty PAYBACK: 68

Nie chciałam przekraczać 100zł i nie przekroczyłam
Mam zamiar złożyć identyczne zamówienie Czekam tylko do jutra, żebym mogła wygenerować nowy kod z fb
ofutrzona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 17:12   #2020
finansistka
Rozeznanie

odpowiedź z Bok-u na temat paczkomatów ;(

W imieniu Yves Rocher serdecznie dziękuję za kontakt oraz zainteresowanie ofertą naszej firmy.

Uprzejmie informuję, iż na chwilę obecną nie posiadamy informacji dotyczącej współpracy z firmą INPOST.

W razie wątpliwości prosimy o ponowny kontakt na adres e-mail: bok@yves-rocher.com.pl lub pod numer telefonu 32 7 700 700

Życzymy miłego dnia

Droździk Natalia

Yves Rocher Polska sp. z o.o.
Stary 2014-01-31, 17:14   #2021
Pollinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ofutrzona Pokaż wiadomość
Mam zamiar złożyć identyczne zamówienie Czekam tylko do jutra, żebym mogła wygenerować nowy kod z fb
Ja byłam taka zawiedziona, że na stacjonarnym nie zostawiłam SE w koszyku, tylko zapomniałam, że mam drugi komputer na którym kombinowałam w zeszłym tygodniu
Super, że i w taką posuchę jak teraz można jakieś fajne zamówionko zmontować
Stary 2014-01-31, 17:17   #2022
mmia7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
mmia7 kiedy zamawiałaś?
jakieś trzy-cztery dni temu
Stary 2014-01-31, 17:20   #2023
ofutrzona
Raczkowanie

Cytat:
Ja byłam taka zawiedziona, że na stacjonarnym nie zostawiłam SE w koszyku, tylko zapomniałam, że mam drugi komputer na którym kombinowałam w zeszłym tygodniu
Super, że i w taką posuchę jak teraz można jakieś fajne zamówionko zmontować
No i oby zrealizowali, bo jak zaczną kręcić nosem, to już chyba się całkowicie obrażę na YR

Wysyłka od 109zł mnie zdołowała, prezenty od 99 zł przecież też jeszcze nie dawno były duuuużo bardziej opłacalne, żeby do tej kwoty dobijać!
Eh smutno mi
ofutrzona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 17:20   #2024
mmia7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kikilu Pokaż wiadomość
Kolejny absurd, dawać jako miniaturkę wycofany krem. Przecież miniatury mają służyć przetestowaniu i zachęcić do kupna produktu pełnowymiarowego.

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Masz zamiar reklamować? Ciekawe czy z takiego powodu przyjmą reklamację.
Nie no nie będę reklamować żeli
Stary 2014-01-31, 17:22   #2025
Pollinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ofutrzona Pokaż wiadomość
No i oby zrealizowali, bo jak zaczną kręcić nosem, to już chyba się całkowicie obrażę na YR

Wysyłka od 109zł mnie zdołowała, prezenty od 99 zł przecież też jeszcze nie dawno były duuuużo bardziej opłacalne, żeby do tej kwoty dobijać!
Eh smutno mi
Zapłaciłam z góry Zobaczymy czy będzie im się chciało cofać przelewy Dziwne że biżu po rabacie została w koszyku Trzeba czerpać tyle ile się da, bo nie wiemy czy ta ich nowa polityka nie zniechęci nas do końca;/

Edytowane przez Pollinaa
Czas edycji: 2014-01-31 o 17:24
Stary 2014-01-31, 17:33   #2026
Tereskaa
Zakorzenienie

Kobietki a ja zapytam czy któraś z Was stosowała ten niebieski szampon przeznaczony do siwych ale do włosów blond? Bo tak się zastanawiam czy warto go brać do blondów

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 18:32   #2027
AnulaQa
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017

Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość
Kobietki a ja zapytam czy któraś z Was stosowała ten niebieski szampon przeznaczony do siwych ale do włosów blond? Bo tak się zastanawiam czy warto go brać do blondów

Terenia, ja! ja, stosowałam.
W czasach kiedy farbowałam włosy na jasny blond, bardzo dobrze się u mnie sprawdzał- nawet lepiej niż ten rumiankowy. Ładnie tonizował kolor włosów, niwelując żółte refleksy.

Ponadto pomógł mi kiedy wracałam do swojego naturalnego koloru włosów- ciemnego blondu ale w stronę średniego. Ujednolicał koloryt włosów. Co prawda przy skórze były ciemniejsze, przy końcach jaśniejsze, ale nadawał im wspólny ton i efekt był naprawdę naturalny, delikatny, wyglądał na zamierzone delikatne ombre.

Obecnie pozostało mi 3/4 buteleczki i używam tego szamponu od czasu do czasu, pomiędzy płukankami z kwiatu rumianku. Od jakiegoś czasu przeszłam na metody naturalnego, delikatnego rozjaśniania włosów i świetnie się u mnie sprawdzają.

Zapach ma taki sam jak ten rumiankowy, konsystencję też, nie brudzi, tworzy ładną pianę, jest wydajny. Dobrze oczyszcza, choć delikatnie przesusza włosy, no ale jeśli stosujesz odzywki, bądź maski, to problem przesuszenia nie istnieje. Jest delikatnie fioletowy- taki jakby mocno rozwodniony fiolet, ma gęstą żelową konsystencję.

BTW świetny pomysł ze stosowaniem tego szamponu przy włosach ciemnych. Ach, Kobitki Wy to macie łeb na karku!
AnulaQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 18:43   #2028
xxxescapismxxx
Pani Pech

Cytat:
ja mam na czarnych po nich lekka granatową poświatę , ale myslę , że jeśli jest do siwych/białych czyli jasnych to na blondzie powinno niebyć połysku ;-)
Stary 2014-01-31, 19:01   #2029
AnulaQa

Ach Dziewczyny, przyznam, że od początku zaciekawiła mnie seria Kwiatu wiśni.
Gdy tylko jedna z Was w zeszłym roku wrzuciła zdjęcia nowości, od razu zapragnęłam mieć tę wodę.
Niestety, jeszcze jej nie wąchałam, ale sądząc po Waszych wypowiedziach, będzie pachnieć tak, jak to sobie wyobrażam.
Nie wiśnią, ale jej kwiatem. Tak jak kwitnące drzewa w sadzie. Pudrowo, lekko świdrująco w nozdrzach, trochę jak mickiewiczowska łącza z delikatnym elementem soczystego owocu wiśni.
Ach.

A co do trwałości? To się zobaczy.
Ta lilakowa pachnie ładnie, acz krótko, różaną na ciele czuję kilka godzin, konwalia wg mnie jest najbardziej intensywna. Także...jestem dobrej myśli.
Ale cenę faktycznie mają wygórowaną.

Czekam i czekam, na dogodną okazję, aby zaopatrzyć się w końcu w ten truskawkowy żel- który już od dawna za mną chodzi, oliwkowe mleczko- które posiada moja siostra, jego zapach naprawdę przypadł mi do gustu, puder matujący który tak wychwalacie i kilka już sprawdzonych produktów.
No szkoda, że drugi gratisowy produkt, za przekroczenie pułapu to znowu jakaś chińszczyzna.
Ech...
Poza tym prezenty do wyboru, tym razem nie pozostawiają mi wyboru i nie ma siły żebym złozyła w tym m-cu zamówienie.

Tymczasem sukcesywnie zużywam wszystkie gratisowe kremy jakim mnie YR obdarował, aby w końcu móc pozwolić sobie na coś spoza asortymentu. Mam ochotę na apteczne i koreańskie cuda. Haha. No to nieźle mnie ten Rocher urządził. Uziemił na kilka miesięcy.

Edytowane przez AnulaQa
Czas edycji: 2014-01-31 o 19:03
Stary 2014-01-31, 19:50   #2030
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnulaQa Pokaż wiadomość
Terenia, ja! ja, stosowałam.
W czasach kiedy farbowałam włosy na jasny blond, bardzo dobrze się u mnie sprawdzał- nawet lepiej niż ten rumiankowy. Ładnie tonizował kolor włosów, niwelując żółte refleksy.

Ponadto pomógł mi kiedy wracałam do swojego naturalnego koloru włosów- ciemnego blondu ale w stronę średniego. Ujednolicał koloryt włosów. Co prawda przy skórze były ciemniejsze, przy końcach jaśniejsze, ale nadawał im wspólny ton i efekt był naprawdę naturalny, delikatny, wyglądał na zamierzone delikatne ombre.

Obecnie pozostało mi 3/4 buteleczki i używam tego szamponu od czasu do czasu, pomiędzy płukankami z kwiatu rumianku. Od jakiegoś czasu przeszłam na metody naturalnego, delikatnego rozjaśniania włosów i świetnie się u mnie sprawdzają.

Zapach ma taki sam jak ten rumiankowy, konsystencję też, nie brudzi, tworzy ładną pianę, jest wydajny. Dobrze oczyszcza, choć delikatnie przesusza włosy, no ale jeśli stosujesz odzywki, bądź maski, to problem przesuszenia nie istnieje. Jest delikatnie fioletowy- taki jakby mocno rozwodniony fiolet, ma gęstą żelową konsystencję.

BTW świetny pomysł ze stosowaniem tego szamponu przy włosach ciemnych. Ach, Kobitki Wy to macie łeb na karku!
Bardzo, bardzo dziękuję za tak obszerny opis Jestem już zdecydowana Powiedz mi jeszcze kochana czy trzymałaś jakiś czas tą pianę na włosach czy od razu spłukiwałaś? Bo zastanawiam się czy ten kolorek fioletowy potrzebuje czasu by "wejść" we włosy czy wystarczy umyć i spłukać?
Ja mam naturalne włosy jasny blond, ale takie bez życia, bez połysku, chciałabym czymś je ożywić, myślę żeby wziąć szampon do włosów blond i właśnie ten do siwych i stosować naprzemiennie, myślisz, że to dobry pomysł?

Cytat:
Napisane przez xxxescapismxxx Pokaż wiadomość
ja mam na czarnych po nich lekka granatową poświatę , ale myslę , że jeśli jest do siwych/białych czyli jasnych to na blondzie powinno niebyć połysku ;-)
Dzięki Ciekawie to musi wyglądać na czarnych włosach, pewnie kobitki zachodzą w głowę jakiej farby używasz

Stary 2014-01-31, 19:53   #2031
Werxx3
Rozeznanie

GG do Werxx3

Cześć dziewczyny jutro idę drugi raz do stacjonarki, czyli po odebranie tuszu i wykorzystanie rabatów. I tu pytanie do Was. Co najkorzystniej wybrac przy -40% na jeden kosmetyk do makijażu, albo jeden kosmetyk? Oczywiście nie dotyczy produktów ZP.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Werxx3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 20:08   #2032
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Werxx3 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny jutro idę drugi raz do stacjonarki, czyli po odebranie tuszu i wykorzystanie rabatów. I tu pytanie do Was. Co najkorzystniej wybrac przy -40% na jeden kosmetyk do makijażu, albo jeden kosmetyk? Oczywiście nie dotyczy produktów ZP.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
To zależy co potrzebujesz. Popatrz w sklepie, może akurat coś Ci wpadnie w oko w dobrej cenie

Stary 2014-01-31, 20:15   #2033
cosmetix
Makeup challenge winner

W stacjonarce warto zerknąć na przecenione serie Hamamelis i starą Sebo Specific. Może jeszcze coś znajdziesz na -60%. A na -40% polecam krem do rąk z arniką. Jest w miarę tani i nie ma ZP. Wyjdzie coś koło 8 zł. Aby dobić do pieczątki można kupić zieloną torebkę, pompkę, kulkę lub pastylkę do kąpieli.

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2014-01-31 o 20:18
Stary 2014-01-31, 20:28   #2034
AniaKW
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny, nie przesadzajcie z tymi zamrożeniami. W końcu oznacza to, że produkty rzeczywiście są w miarę naturalne. Mrożone warzywa i owoce w końcu jecie po rozmrożeniu. Jak tak wszyscy zaczną lawinowo reklamować żele, to w końcu przestaną uwzględniać reklamacje. Myślę, że należy raczej doczepiać się do bubli, jak czerwone kubki, z których schodzi farba.
Muszę Cię zmartwić, że jeśli nie znajdziesz na mailu potwierdzenia zamówienia z kubkami, to można sobie... Niestety Ja robiłam 2 grudniowe zamówienia i jestem prawie pewna, że jedno z nich było z kubkami, że nie mam ich ze stacjonarki. Ale oni nie widzą tego w systemie, odesłali mnie do stacjonarki, ale tam znowu powinnam mieć paragon.

Zaczynam zbierać faktury z moich zamówień...

I tak się skończyła moja sprawa z kubkami, którą wg pierwszego telefonu mieli potraktować priorytetowo.
AniaKW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 20:41   #2035
Tereskaa
Zakorzenienie

Zapompkuję się

MOM.DE BONHEUR WODA PERF.50ML 1 Prezent Prezent
36768 RPW SZAMP. KOLOR/ WŁ.SIWE 1 9.9 zł 9.9 zł
35966 RPW SZAMP. KOLOR/ WŁ. BLOND 1 9.9 zł 9.9 zł
68106 PN2 ZAKRĘTKA Z POMPKĄ 1 3.5 zł 3.5 zł
46719 PN PASTYLKA DO KĄP.TRUSKAWKA 1 4 zł 4 zł
36768 RPW SZAMP. KOLOR/ WŁ.SIWE 1 9.9 zł 9.9 zł
25196 RPW POMPKA 1 3.5 zł 3.5 zł
25196 RPW POMPKA 1 3.5 zł 3.5 zł
PREZENT NIESPODZIANKA LINIA 2 1 Gratis Gratis
PREZENT NIESPODZIANKA LINIA 4 1 Gratis Gratis
PREZENT NIESPODZIANKA LINIA 6 1 Gratis Gratis
PREZENT NIESPODZIANKA LINIA 8 1 Gratis Gratis
PREZENT NIESPODZIANKA LINIA 10 1 Gratis Gratis
PREZENT NIESPODZIANKA LINIA 12 1 Gratis Gratis
PREZENT NIESPODZIANKA LINIA 14 1 Gratis Gratis
Razem za produkty w złotych 70.2 zł
Koszty wysyłki Gratis
Gratis
Razem za całe zamówienie w złotych 70.2 zł

Stary 2014-01-31, 20:43   #2036
emilinka
Rozeznanie

Cytat:
Próbowałam robić takie symulacje i biorę wtedy masę niepotrzebnych żeli, szamponów... Jedyne czego teraz potrzebuję to peeling cukrowy ale nim YR nie dysponuje
Peelingi cukrowe ma aktualnie w promocji sklep z kosmetykami naturalnymi Ukryte w Słowach - właśnie kupiłam u nich organiczne serum regulujące do twarzy Baikal Herbals i balsam do włosów Bania Agafii - Aktywator wzrostu. Cena serum w stosunku do tego nowego Roszerowego bardzo konkurencyjna. Składu jeszcze nie znam, ale sprawdzałam skład tego z Baikal Herbals na "cosdna" i wydaje się bezpieczny.
emilinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 20:48   #2037
pysiek80
Przyczajenie

A gdybys miala potwierdzenie albo paragon to co by to dalo? Wyslali by ci w ramach reklamacji nastepne trefne kubki? Jedni zwalaja wine na drugich a I tak winna jest ta sama firma. Ja trzymam potwierdzenia od nich na poczcie ale kubkow jeszcze nie uzywam a po tym co o nich czytam to najwyzej jakies kwiatki do nich wsadze bo do zywnosci sie nie nadaja.
pysiek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 20:54   #2038
finansistka
Rozeznanie

do kiedy jest wazny kod ALL025?
Stary 2014-01-31, 20:56   #2039
AnulaQa

Cytat:
...Powiedz mi jeszcze kochana czy trzymałaś jakiś czas tą pianę na włosach czy od razu spłukiwałaś? Bo zastanawiam się czy ten kolorek fioletowy potrzebuje czasu by "wejść" we włosy czy wystarczy umyć i spłukać?
Ja mam naturalne włosy jasny blond, ale takie bez życia, bez połysku, chciałabym czymś je ożywić, myślę żeby wziąć szampon do włosów blond i właśnie ten do siwych i stosować naprzemiennie, myślisz, że to dobry pomysł?...
Tereska, jak miło, to balsam na moje serce.
Ale do rzeczy.
Zawsze kiedy myję włosy daję czas szamponowi zadziałać.
Kiedy używam tych rumiankowych, fioletowych- trzymam je jeszcze dłużej niż zwykle. Z zegarkiem pod prysznic nie wchodzę, ale myślę, że to będzie z ok. 5 min. Zdążę sobie nogi ogolić i całą resztę.

Przez moje życie przewinęło się wiele fioletowych szamponów, np. ten z Joanny drogeryjny i fryzjerski, itd. Ten z Rochera jest delikatny, nie tak " inwazyjny" jak te poprzednie, a mimo tego nadaje ładny subtelny platynowy efekt.

A czy to będzie dobry pomysł? Może opis poniżej troszkę Ci pomoże.
Obecnie mając już swoje naturalne włosy w odcieniu ciemnego w kierunku średniego blondu* ( o tak, w końcu!), aby je trochę rozjaśnić stosuję płukanki i szampony rumiankowe, z kwiatu lipy, itp. Kiedy widzę, że na włosach pojawia mi się rudawo- pomarańczowy połysk, do akcji przystępuje szampon fioletowy. Odcień się schładza i włosy wyglądają naprawdę bardzo ładnie.
W efekcie mam włosy jaśniejsze o 1-2 tony z delikatnymi refleksami, bez kurczakowego połysku.

Terenia ten szampon Ci krzywdy nie zrobi. Jest naprawdę delikatny. A do blond włosów jak najbardziej się spisze. Nie gwarantuję że i u Ciebie się sprawdzi, ale niech rok 2014 będzie rokiem "szaleńczych wyzwań".

Dodam jeszcze, że jeśli chcesz nadać włosom blasku- to warto stosować ziołowe płukanki, szampony rumiankowe, albo te wygładzające- bodajże YR eco label z cytryną, nawilżać włosy, wcinać pestki dyni, no i stosować zakwaszające płukanki, jak np. rocherową z malin , albo z octem jabłkowym, cytryną, itp. Łodwieczne zamykanie łusek włosa, jest dobrym sposobem na nadanie im błysku , a łodbijane światło sprawi, że włosy będą miały jeszcze ładniejszy, żywszy łodcień.

Edytowane przez AnulaQa
Czas edycji: 2014-01-31 o 21:44
Stary 2014-01-31, 21:03   #2040
AniaKW
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pysiek80 Pokaż wiadomość
A gdybys miala potwierdzenie albo paragon to co by to dalo? Wyslali by ci w ramach reklamacji nastepne trefne kubki? Jedni zwalaja wine na drugich a I tak winna jest ta sama firma. Ja trzymam potwierdzenia od nich na poczcie ale kubkow jeszcze nie uzywam a po tym co o nich czytam to najwyzej jakies kwiatki do nich wsadze bo do zywnosci sie nie nadaja.
Otóż to. Ja kobiecie to próbowałam wyjaśnić, że mnie nie interesuje zwrot czy coś takiego. Tylko to ma dopuszczony kontakt z żywnością! To jest niedopuszczalne, bo można się zatruć. Jak znajdę czas w tygodniu, to wstawię Wam zdjęcia. A do stacjonarki nie opłaca mi się i tak jechać, tylko z uwagi na te kubki. Poza tym, co mi pomoże sprzedawczyni? Po to dzwonię do siedziby, aby ktoś to podał dalej...

No nie powiem, luzackie podejście mnie bardzo zdziwiło.
AniaKW jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości