|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2011 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII
Czy moze ktos z Was zamawial i orientuje sie, ktora cena pierwszego zestawu 3 mini kosmetykow z oferty na DK jest prawidlowa. Bo na kartce z polami do zamawiania widnieje 17.90 a z drugiej strony arkusza 14.90.
#2012 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny jest jakis sposób na zamówienie z Krok1 jesli wykorzystałam juz wszystkich mozliwych domowników i adresy?
Wie może ktoś kiedy będzie Inpost? |
![]() ![]() |
![]() |
#2013 |
Makeup challenge winner
|
Zakup jednorazowy
Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-01-31 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2014 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2015 |
Makeup challenge winner
|
Tak, ale niezbędne jest kliknięcie pomarańczowej ikonki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2016 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2017 |
Zakorzenienie
|
Weszłam sobie na mojego laptopa, otwieram stronę YR a tu w koszyku SE EDT z oferty 2 za 1
![]() ![]() ![]() Id Nazwa produktu Ilość Wartość 51382 Woda toaletowa So Elixir 50ml 1 105.00 zł 51382 Woda toaletowa So Elixir 50ml 1 PREZENT F46970 Krem odżywiający na dzień 24h 1 PREZENT F83327 Komplet biżuterii z czarnymi perłami 1 PREZENT Wartość produktów: 105.00 zł Koszt przygotowania: 0.00 zł Koszt wysyłki: 9.95 zł Kod promocyjny / wartość rabatu: "MLW6K19G" / -35.00 % Wartość zamówienia: 78.20 zł Punkty PAYBACK: 68 Nie chciałam przekraczać 100zł i nie przekroczyłam ![]() Edytowane przez Pollinaa Czas edycji: 2014-01-31 o 16:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2018 |
Zadomowienie
|
sprawdziłam właśnie i przeszło z takim samym mailem jak zamówienie poprzednie na KROK3 bez logowania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2019 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2020 |
Rozeznanie
|
odpowiedź z Bok-u na temat paczkomatów ;(
W imieniu Yves Rocher serdecznie dziękuję za kontakt oraz zainteresowanie ofertą naszej firmy. Uprzejmie informuję, iż na chwilę obecną nie posiadamy informacji dotyczącej współpracy z firmą INPOST. W razie wątpliwości prosimy o ponowny kontakt na adres e-mail: bok@yves-rocher.com.pl lub pod numer telefonu 32 7 700 700 Życzymy miłego dnia Droździk Natalia Yves Rocher Polska sp. z o.o. |
![]() ![]() |
![]() |
#2021 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super, że i w taką posuchę jak teraz można jakieś fajne zamówionko zmontować ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2022 |
Raczkowanie
|
#2023 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysyłka od 109zł mnie zdołowała, prezenty od 99 zł przecież też jeszcze nie dawno były duuuużo bardziej opłacalne, żeby do tej kwoty dobijać! Eh smutno mi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2024 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2025 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Pollinaa Czas edycji: 2014-01-31 o 17:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2026 |
Zakorzenienie
|
Kobietki a ja zapytam czy któraś z Was stosowała ten niebieski szampon przeznaczony do siwych ale do włosów blond? Bo tak się zastanawiam czy warto go brać do blondów
![]()
#2027 | |
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017
|
Cytat:
Terenia, ja! ja, stosowałam. ![]() W czasach kiedy farbowałam włosy na jasny blond, bardzo dobrze się u mnie sprawdzał- nawet lepiej niż ten rumiankowy. Ładnie tonizował kolor włosów, niwelując żółte refleksy. Ponadto pomógł mi kiedy wracałam do swojego naturalnego koloru włosów- ciemnego blondu ale w stronę średniego. Ujednolicał koloryt włosów. Co prawda przy skórze były ciemniejsze, przy końcach jaśniejsze, ale nadawał im wspólny ton i efekt był naprawdę naturalny, delikatny, wyglądał na zamierzone delikatne ombre. Obecnie pozostało mi 3/4 buteleczki i używam tego szamponu od czasu do czasu, pomiędzy płukankami z kwiatu rumianku. Od jakiegoś czasu przeszłam na metody naturalnego, delikatnego rozjaśniania włosów i świetnie się u mnie sprawdzają. Zapach ma taki sam jak ten rumiankowy, konsystencję też, nie brudzi, tworzy ładną pianę, jest wydajny. Dobrze oczyszcza, choć delikatnie przesusza włosy, no ale jeśli stosujesz odzywki, bądź maski, to problem przesuszenia nie istnieje. Jest delikatnie fioletowy- taki jakby mocno rozwodniony fiolet, ma gęstą żelową konsystencję. BTW świetny pomysł ze stosowaniem tego szamponu przy włosach ciemnych. Ach, Kobitki Wy to macie łeb na karku! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2028 |
Pani Pech
|
ja mam na czarnych po nich lekka granatową poświatę , ale myslę , że jeśli jest do siwych/białych czyli jasnych to na blondzie powinno niebyć połysku ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2029 |
|
Ach Dziewczyny, przyznam, że od początku zaciekawiła mnie seria Kwiatu wiśni.
![]() Gdy tylko jedna z Was w zeszłym roku wrzuciła zdjęcia nowości, od razu zapragnęłam mieć tę wodę. Niestety, jeszcze jej nie wąchałam, ale sądząc po Waszych wypowiedziach, będzie pachnieć tak, jak to sobie wyobrażam. Nie wiśnią, ale jej kwiatem. Tak jak kwitnące drzewa w sadzie. Pudrowo, lekko świdrująco w nozdrzach, trochę jak mickiewiczowska łącza z delikatnym elementem soczystego owocu wiśni. Ach. ![]() A co do trwałości? To się zobaczy. Ta lilakowa pachnie ładnie, acz krótko, różaną na ciele czuję kilka godzin, konwalia wg mnie jest najbardziej intensywna. Także...jestem dobrej myśli. Ale cenę faktycznie mają wygórowaną. Czekam i czekam, na dogodną okazję, aby zaopatrzyć się w końcu w ten truskawkowy żel- który już od dawna za mną chodzi, oliwkowe mleczko- które posiada moja siostra, jego zapach naprawdę przypadł mi do gustu, puder matujący który tak wychwalacie i kilka już sprawdzonych produktów. No szkoda, że drugi gratisowy produkt, za przekroczenie pułapu to znowu jakaś chińszczyzna. Ech... Poza tym prezenty do wyboru, tym razem nie pozostawiają mi wyboru i nie ma siły żebym złozyła w tym m-cu zamówienie. ![]() Tymczasem sukcesywnie zużywam wszystkie gratisowe kremy jakim mnie YR obdarował, aby w końcu móc pozwolić sobie na coś spoza asortymentu. Mam ochotę na apteczne i koreańskie cuda. Haha. No to nieźle mnie ten Rocher urządził. Uziemił na kilka miesięcy. ![]() Edytowane przez AnulaQa Czas edycji: 2014-01-31 o 19:03 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2030 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam naturalne włosy jasny blond, ale takie bez życia, bez połysku, chciałabym czymś je ożywić, myślę żeby wziąć szampon do włosów blond i właśnie ten do siwych i stosować naprzemiennie, myślisz, że to dobry pomysł? Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2031 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2032 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2033 |
Makeup challenge winner
|
W stacjonarce warto zerknąć na przecenione serie Hamamelis i starą Sebo Specific. Może jeszcze coś znajdziesz na -60%. A na -40% polecam krem do rąk z arniką. Jest w miarę tani i nie ma ZP. Wyjdzie coś koło 8 zł. Aby dobić do pieczątki można kupić zieloną torebkę, pompkę, kulkę lub pastylkę do kąpieli.
Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-01-31 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2034 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zaczynam zbierać faktury z moich zamówień... I tak się skończyła moja sprawa z kubkami, którą wg pierwszego telefonu mieli potraktować priorytetowo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2035 |
Zakorzenienie
|
Zapompkuję się
![]() MOM.DE BONHEUR WODA PERF.50ML 1 Prezent Prezent 36768 RPW SZAMP. KOLOR/ WŁ.SIWE 1 9.9 zł 9.9 zł 35966 RPW SZAMP. KOLOR/ WŁ. BLOND 1 9.9 zł 9.9 zł 68106 PN2 ZAKRĘTKA Z POMPKĄ 1 3.5 zł 3.5 zł 46719 PN PASTYLKA DO KĄP.TRUSKAWKA 1 4 zł 4 zł 46719 PN PASTYLKA DO KĄP.TRUSKAWKA 1 4 zł 4 zł 68106 PN2 ZAKRĘTKA Z POMPKĄ 1 3.5 zł 3.5 zł 46719 PN PASTYLKA DO KĄP.TRUSKAWKA 1 4 zł 4 zł 46719 PN PASTYLKA DO KĄP.TRUSKAWKA 1 4 zł 4 zł 36768 RPW SZAMP. KOLOR/ WŁ.SIWE 1 9.9 zł 9.9 zł 25196 RPW POMPKA 1 3.5 zł 3.5 zł 25196 RPW POMPKA 1 3.5 zł 3.5 zł 68106 PN2 ZAKRĘTKA Z POMPKĄ 1 3.5 zł 3.5 zł 68106 PN2 ZAKRĘTKA Z POMPKĄ 1 3.5 zł 3.5 zł 68106 PN2 ZAKRĘTKA Z POMPKĄ 1 3.5 zł 3.5 zł PREZENT NIESPODZIANKA LINIA 2 1 Gratis Gratis PREZENT NIESPODZIANKA LINIA 4 1 Gratis Gratis PREZENT NIESPODZIANKA LINIA 6 1 Gratis Gratis PREZENT NIESPODZIANKA LINIA 8 1 Gratis Gratis PREZENT NIESPODZIANKA LINIA 10 1 Gratis Gratis PREZENT NIESPODZIANKA LINIA 12 1 Gratis Gratis PREZENT NIESPODZIANKA LINIA 14 1 Gratis Gratis Razem za produkty w złotych 70.2 zł Koszty wysyłki Gratis Gratis Razem za całe zamówienie w złotych 70.2 zł
#2036 |
Rozeznanie
|
Peelingi cukrowe ma aktualnie w promocji sklep z kosmetykami naturalnymi Ukryte w Słowach - właśnie kupiłam u nich organiczne serum regulujące do twarzy Baikal Herbals i balsam do włosów Bania Agafii - Aktywator wzrostu. Cena serum w stosunku do tego nowego Roszerowego bardzo konkurencyjna. Składu jeszcze nie znam, ale sprawdzałam skład tego z Baikal Herbals na "cosdna" i wydaje się bezpieczny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2037 |
Przyczajenie
|
A gdybys miala potwierdzenie albo paragon to co by to dalo? Wyslali by ci w ramach reklamacji nastepne trefne kubki? Jedni zwalaja wine na drugich a I tak winna jest ta sama firma. Ja trzymam potwierdzenia od nich na poczcie ale kubkow jeszcze nie uzywam a po tym co o nich czytam to najwyzej jakies kwiatki do nich wsadze bo do zywnosci sie nie nadaja.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2038 |
Rozeznanie
|
do kiedy jest wazny kod ALL025?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2039 | |
|
Cytat:
![]() Ale do rzeczy. Zawsze kiedy myję włosy daję czas szamponowi zadziałać. Kiedy używam tych rumiankowych, fioletowych- trzymam je jeszcze dłużej niż zwykle. Z zegarkiem pod prysznic nie wchodzę, ale myślę, że to będzie z ok. 5 min. Zdążę sobie nogi ogolić i całą resztę. ![]() Przez moje życie przewinęło się wiele fioletowych szamponów, np. ten z Joanny drogeryjny i fryzjerski, itd. Ten z Rochera jest delikatny, nie tak " inwazyjny" jak te poprzednie, a mimo tego nadaje ładny subtelny platynowy efekt. ![]() A czy to będzie dobry pomysł? Może opis poniżej troszkę Ci pomoże. ![]() Obecnie mając już swoje naturalne włosy w odcieniu ciemnego w kierunku średniego blondu* ( o tak, w końcu!), aby je trochę rozjaśnić stosuję płukanki i szampony rumiankowe, z kwiatu lipy, itp. Kiedy widzę, że na włosach pojawia mi się rudawo- pomarańczowy połysk, do akcji przystępuje szampon fioletowy. Odcień się schładza i włosy wyglądają naprawdę bardzo ładnie. W efekcie mam włosy jaśniejsze o 1-2 tony z delikatnymi refleksami, bez kurczakowego połysku. Terenia ten szampon Ci krzywdy nie zrobi. Jest naprawdę delikatny. A do blond włosów jak najbardziej się spisze. Nie gwarantuję że i u Ciebie się sprawdzi, ale niech rok 2014 będzie rokiem "szaleńczych wyzwań". Dodam jeszcze, że jeśli chcesz nadać włosom blasku- to warto stosować ziołowe płukanki, szampony rumiankowe, albo te wygładzające- bodajże YR eco label z cytryną, nawilżać włosy, wcinać pestki dyni, no i stosować zakwaszające płukanki, jak np. rocherową z malin ![]() ![]() Edytowane przez AnulaQa Czas edycji: 2014-01-31 o 21:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2040 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No nie powiem, luzackie podejście mnie bardzo zdziwiło. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.