|
|
#1952 | |||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ambitne wizażanki część V
Cytat:
tak ci pozwalają w szpitalu dyżur spędzać bez uprawnień ? czym się zajmujesz na takim dyżurze?![]() Cytat:
Cytat:
Twoja randka z D. natchnęła mnie do zrobienia mojemu TŻ romantiko wieczoru jutro - będą krewetki i krem z brokułów, winko i świece ![]() Cytat:
zrób mu coś sama ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1953 | |||||||||||
|
Imperatorowa Undi I
|
Chciałam się poskarżyć, że Magudek mnie zmusza do różnych brzydkich rzeczy
![]() już myślałam, że o kłusownictwie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
gratulacje!Cytat:
Cytat:
![]() tak, o wiele lepiej dziękuję ![]() Cytat:
Nie wiem w co się ubrać jutro, żeby było i ciepło i seksownie nie da rady, bo raz, że mam zdolności fatalne, dwa - on zawsze się bardzo stara i kupuje mi coś naprawdę fajnego... Teoretycznie wiem, że jest jedna rzecz, o której marzy (chce, żebym napisała dla niego wiersz... po francusku
|
|
#1954 | ||
|
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pewnie po części też, kto ich tam wie Walczę w imieniu sióstr-wariatek-językowych ![]() A po co seksownie do pracy? Potem znowu będzie płacz, że klient albo kolega się podwala
|
||
|
|
|
#1955 | ||
|
Imperatorowa Undi I
|
Cytat:
dobra, dobra ![]() Cytat:
|
|
#1956 |
|
Kawaii strona mocy
|
|
|
|
|
#1957 |
|
Zakorzenienie
|
Undi sukienkę bierz i baw się swietnie
Matko znowu godzina masakryczna;o a ja musze napisać dwa maile, spakować się i paznokcie pomalować a i notatki na egzamin ogarnąć nic idę zapalić i działać. Moze się wyrobię w pół godziny ![]() a jutro jadę do domu
|
#1958 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
A to...
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
bliźniaki, którymi zajmuję się jako au pair są w szpitalu i ciągle ktoś musi przy nich być, więc czasem zmieniam rodziców (a teraz będę tam siedzieć cały weekend )Cytat:
![]() Za to wczoraj już się udało ![]() Cytat:
Cytat:
![]() No to wracam do szpitala
|
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
zdalam egzamin dzisiejszy! wieksza polowa uwalona. potrzebowalam zdac cos i to tak dobrze by sie podladowac psychicznie. uff
Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
|
#1960 |
|
Szalony Kapelusznik
|
Gratulacje Parole
|
|
|
|
#1961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny;*
Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
|
#1963 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za życzenia
Parolciu - gratki. Z mojej strony - koniec dwóch sesji, ćwiczenia zaliczone na 5 więc ocenę mi przepiszą, została tylko cywilizacja w sesji poprawkowej Gęba mnie boli, znów byłam u dentysty, rzeź jakaś. A mój storczyk jaki śliczny... aż nie mogę uwierzyć, że mój M sam z siebie przyniósł mi z okazji imienin i bukiet i storczyk w doniczce Uszczypnijcie !
|
|
|
|
#1964 | |
|
Szalony Kapelusznik
|
Cytat:
Gratuluje! ![]() Ja to tak wiele wnoszę do wątku |
|
|
|
|
#1965 | ||
|
Kawaii strona mocy
|
Cześć, ekhm, jestem Shrek i ,ekhm, odwołali mi egzamin z niemieckiego, więc teraz pewnie będę rzadziej na wizażu, żebyście mnie nie przedawkowały
![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- A banika chcesz? Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1966 |
|
Szalony Kapelusznik
|
|
|
|
|
#1967 |
|
Kawaii strona mocy
|
|
|
|
|
#1969 |
|
Imperatorowa Undi I
|
Sorry za brak cytatow, ale pisze z telefonu (D. Mi powiedzial ze jestem nawiedzona, ze chce laptopa do lozka wziac, a nie chcialo mi sie wstawac
Ale sie wybawilam! Wrocilismy do domu o 3 niby mielismy isc na kolacje, ale ostatecznie przekonalam D. Zebysmy poszli do pubu (co skwitowal "sooo romantic" W ogole to przez Magudka moj chwilowy atak debilnego natchnienia zostanie na wizazu prawdopodobnie na zawsze Nadziejko - cos Ty, nie odwaze sie ja wierszy nie pisalam juz od wielu, wielu lat, wiec nawet po polsku lub niemiecku (jak zazwyczaj pisalam) bym sobie nie dala rady, a co dopiero po francusku. No I moje natchnienie poszlo w las I jeszcze nie wrocilo - jak wroci to w pierwszej kolejnosci musze je wykorzystac na moj artykul beznadziejny a w ogole to chce wiecej szczegolow dotyczacych Y!Parolciu gratulacje ![]() Magudku trzeba mi bylo przeciez smsa wyslac I sie pochwalic nooo
|
#1970 | |||
|
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mówiłam, że nie chciałam Wam przeszkadzać Już myślałam, że ten sms z rana jest od koleżanki, która nieważne w jaki dzień tygodnia, pisze ludziom smsy od 5 do 6, no bo ona wstała, więc inni też niech nie śpią ... o ile w tygodniu mi to nie przeszkadza, a tyle w weekend chciałabym pospać jednak do 7, skoro pisklaki jeszcze grzecznie śpią, już się boję pomyśleć co będzie w wakacje Tak więc Undi: zbudziłaś mnie, a to gorszy grzech niż niepowodzenie o zmienia koloru Jestem nienormalna, że po niemieckim i mimo że mam ok. -10 stopni chcę iść na basen? W końcu trzeba korzystać z małego opóźnienia @ ![]() A przed basenem odwiedziny kosmetycznego, a w przyszłym tygodniu chyba wypełznę na wyprzedaże Póki co fajną opcją jest to, że modek widzi osoby online, nawet jeśli w profilu zmieniły sobie opcję na ukrywanie się Miłego dnia Edytowane przez Maguda_ Czas edycji: 2014-02-01 o 07:56 |
|||
|
|
|
#1971 | |
|
Szalony Kapelusznik
|
Mój pierwszy sukces
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na telefonie wtedy oglądam a i tak mam schizy ze wpadnie do
Wody ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1973 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i nie jest prawdą że odetchnęłam z ulgą że to koniec - właśnie to mnie wkurzyło - że nie dowiem się co dalej ![]() to zamiast wiersza machnij list miłosny - a potem postaraj się go przerobić na wiersz ![]() Undi, to zapraszam następnym razem na krem brokułowy ![]() a już jutro spaghetti carbonara - będę robić pierwszy raz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Undi, jakie zaćmienie ![]() Mąż mi dziś zaserwował pyszne śniadanie do łóżka ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Nadziejko, takie buty z tym dyżurem co się stało dzieciom że są w szpitalu?
|
||||
|
|
|
#1974 |
|
Kawaii strona mocy
|
|
|
|
|
#1975 |
|
Szalony Kapelusznik
|
ee bez kabla to chyba nie kopnie
|
|
|
|
#1976 |
|
Kawaii strona mocy
|
|
|
|
|
#1977 | ||||||
|
Imperatorowa Undi I
|
Cytat:
nie no, ze mną źle nie jest. Laptop mi w wannie niepotrzebny, wystarczą świeczki, olejek grejpfrutowy, wino i D. ![]() nie moja wina przecież, nie chciałam Ja mam zawsze szczęście do kretynów no... no ja właśnie też nie wiem... Z jednej strony nie jestem z siebie zadowolona i wstyd trochę, z drugiej strony wyobrażam sobie, jak moje wnuczki chwalą się przed koleżankami "a wiesz, że to moja babcia Undi wymyśliła?" każda wymówka jest dobra ![]() Cytat:
Cytat:
![]() nie no, terminy mnie obowiązują Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
spaghetti też lubię ![]() Ale Ci fajnie
|
|
#1978 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie wierzę znam wizażową szychę A tak serio, to gratulacje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale co byś dokładnie chciała wiedzieć? Coś tam przecież pisałam w klubie ![]() Cytat:
Chyba będę ubiegać się o tytuł super au pair. Od czwartku 70h w szpitalu, w tym 3 noce...
|
|
#1979 | |
|
Imperatorowa Undi I
|
W ramach underciowych rozkmin i pakowania się w dziwne rzeczy: pani dyrektor (nie moja bezpośrednia szefowa, tylko ta wyżej) ma w stosunku do mnie pewne oczekiwania, powiedziała mi o tym w piątek. Teoretycznie nic takiego, każdy normalny człowiek by temu sprostał. Ja jestem nienormalna i już teraz wiem, że sobie z tym nie poradzę... I nie wiem: powiedzieć jej wprost, że się do tego nie nadaję i że wolałabym się wycofać? Póki co powiedziałam jej, że się zastanowię, ale długo przecież nie mogę odwlekać
żeby to takie proste było, no Cytat:
jesteś naprawdę cudowna! Mam tylko nadzieję, że już lepiej i niedługo szpital nie będzie potrzebny...
|
|
#1980 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Ale w czym?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wiesz, co mam Ci do powiedzenia, prawda?Jutro postaram się skrobnąć PW ![]() Cytat:
Prawdopodobnie jutro wyjdą, ale to nic, bo zaczną się nocne dyżury w domu ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- No to idę spać
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.

Tak się przyzwyczaiłam do tutejszego klimatu, że zamarzam, jak temperatura spada poniżej +10 stopni 
Dzisiaj też idę 
? czym się zajmujesz na takim dyżurze?
W lutym istnieją tylko Walentynki? 
[COLOR=Silver]
Muszę się w końcu zebrać i zmienić operatora
Ja dzisiaj spędziłam cały dzień przed monitorem i jestem zmęczona jak nigdy

(a teraz będę tam siedzieć cały weekend 

spaghetti też lubię
znam wizażową szychę