|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nietypowa prośba o wymiary
Witam,
nie chcąc zajmować zbyt wiele czasu na czytanie przejdę do sedna. Żona ma za 3 miesiące urodziny i chcę jej sprezentować kostium postaci, którą sama stworzyła kilka lat temu. Tu się jednak pojawia problem, bo po rozmowie z projektantem potrzebuję dość specyficznych wymiarów a ja znam tylko podstawowe. Czy znalazłaby się jakaś dama o podobnych, zbliżonych wymiarach, która zechciałaby dopomóc samcowi w potrzebie i podać swoje wymiary typu obwód ramienia, szyi? Będę dozgonnie wdzięczny i pomożecie mi sprawić przyjemność ukochanej. Nie przedłużając, żona ma 171 cm wzrostu, 93 cm w biuście, 59 w talii i 94 w biodrach. Im bliższe tym lepiej. Jeśli umieściłem prośbę w złym dziale, to przepraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Nietypowa prośba o wymiary
Cytat:
Ja bym ja pomierzyla podczas snu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Próbowałem już się różnie "dobrać" do centymetrów, nie da rady. Ona jak śpi to czujniejsza niż tygrys.
Tylko uda ma bardziej rozbudowane i je w razie potrzeby mogę jeszcze zmierzyć. Reszta wystarczy, że będzie w odpowiednich okolicach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Wez jakies obcisle rzeczy żony zmierz i z tego mniej więcej wywnioskujesz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Tak mogę właśnie zrobić z udami czy coś, ale taki wymiar jak glebokosc od karku do obojczyka czy obwód pachy już z ubrań będzie ciężko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
zabierz żonę do tego projektanta. taka wyprawa, sama w sobie, będzie niespodzianką.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Zostawię tę opcję jako ostateczność
![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Pozwolę sobie podbić. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Duży facet z ciebie a nie wiesz, że to, że ktoś ma podobne te 3 wymiary nie oznacza, że ma podobną resztę?...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Jeśli to by się tak dało, to projektant by nie potrzebował tych wymiarów od Ciebie, tylko sam by sobie dopowiedział po tym, co mu podałeś, nie pomyślałeś o tym?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.