|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
ostatnio na fb polubiłam taką stronę z outletem, i co chwila wyświetlają tam jakieś ciekawe buty, sukienki itp.
ostatnio mają wenę na suknie ślubne .... może, którejś się przyda ![]() http://shop-for-clothes.pl/sukienki-...page=2&sort=1a |
|
|
|
#2132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2133 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.paper-project.pl/ Zaproszenia przyszły syzbko. Fajnie wykonane ![]() I tu też (te już trochę w innej stylistyce): http://loveprints.pl/ A bardzo podobne do projekt ślub, ma KG design, też mam próbki: http://design-kg.blogspot.com/
|
|
|
#2134 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
podobają mi się te ogony na bok, ale mam koronkowy dekolt i szkoda go zasłaniać. Dobra, szukam dalej.Zatem mam dwa dramaty: obuwniczy i fryzjerski Gratulacje! Dobra, lecę coś ogarnąć a potem jedziemy na degustacje tortu!
|
|
#2135 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w zasadzie to mi bo często je wyciągałam i mi się opatrzyły ![]() Mój TŻ też na początku jęczał że mamy jeszcze czas na zaproszenia ale go przekonałam zwłaszcza że musimy rozdać kilka już ma początku maja znajomym którzy siedzą za granicą a będą akurat w pl.Cytat:
|
|
#2136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To bezsensu.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#2137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2138 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Potrawię się zanosić ze szczęścia/wzruszenia całkiem solidnie, zdarzyło mi się całkiem rozkleić po tym jak ktoś mi złożył ładne życzenia urodzinowe. Całe szczęście potrafię płakać w takich sytuacjach perfekcyjnie, tak żeby się nie rozmazać, najważniejsze to nie zaciskać oczu i ich nie wycierać, wycierać chusteczką tylko nosek. ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
W Nasz ślub na pewno obie będziemy się tego dnia świetnie bawić, ja będę miała panieński prawdopodobnie w poniedziałek wielkanocnyCytat:
Cytat:
|
|
#2139 |
|
Rozeznanie
|
Kochana a gdzie jedziecie?
|
#2140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jako że już luty to nasz wstępny plan jest taki: -zamówić obrączki -zamówić tort -rozejrzeć się za żakietem do sukni-w tym dowiedzieć się od babci-krawcowej czy się nie podejmie -zaproszenia-wyhaftować 10 sztuk, zaprojektować zaproszenie -kosmetyczka-jak doprowadzić mój pyszczek do porządku -fryzjerka-podciać i podpytać, czy interesują ją gościnne występy ![]() -zebrać się na odwagę i iść do chirurga zainteresować się wycięciem pieprzyków ![]()
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#2141 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2142 |
|
Rozeznanie
|
znalazłam na tablica.pl w Szklarach Górnych k.Lubina - nie wiem cukiernia, czy pani sama sobie biznes prowadzi, ale dzwoniłam i wysyłałam zdjęcie tortu i powiedziała, że akurat dzisiaj mają degustację i zaprasza. Wyceniła tort prezencikowy (50szt + góra do krojenia) na 400zł + 30zł za paliwo na dowóz.
Jak będę po to dam znać ![]() Linaewen ambitny plan na luty;p ja zawsze jak coś zaplanuje to i tak wszyscy mi psują moje plany i jakoś tak po prostu powoli odhaczamy punkty na liście ![]() dobra, przyznam się czasem z nudów zaglądam na pudelka i patrzcie co tam znalazłam: http://pudelekx.pl/najgorsze-slubne-...ak-rosja-20482 Nikomu nie życzę takich zdjęć ze ślubu
28.06.2014 żona swego męża You made me feel like a million bucks You do… I was made for you "Na zawsze" składa się z wielu "teraz". Edytowane przez puchaczmalinowy Czas edycji: 2014-02-01 o 11:22 |
|
|
|
#2143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2144 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2145 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() O matulu! Te zdjęcia! Teraz wiem na pewno, że chcę mieć sesję na łabędziu!
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mamy kilka ofert podrozy poslubnej ale tylko jedna jest po naszym slubie... wiekszosc jest w lipcu.. nie wiem co tu zrobic
|
|
|
|
#2147 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja współczuję tej PMce i z jednej strony płacze jak z nieszczęścia, ale ja czasami jak się wzruszę to też tak mam
Choć na swoim ślubie przy płaczu chyba na pewno bym się choć trochę uśmiechała... a PMa może po prostu wmurowało albo bał się pocieszyć, żeby PMka się totalnie nie rozkleiła... ![]() Ja nie wiem, czy będę płakać, ale nie zdziwię się, jeśli nie Wzruszam się totalnie i na cudzych ślubach płaczę b. często, ale na swoich zaręczynach nie płakałam, na ślubie też nie wiem czy będę Na pewno będę najszczęśliwszą kobietą na ziemi Cytat:
I też się zastanawiałam nad pieprzykami, ale boję się, że do września się nie zabliźnią dokładnie więc chyba poczekam i wytnę po ślubie. Bo niestety chodzi o pieprzyki na twarzy, a z mojej skóry długo znikają blizny - raz się zacięłam solidnie na udzie to mi blizna schodziła 3 lata... Byłam spontanicznie u jednego z fryzjerów, które miałam na oku i po prostu brak mi słów Babka: Czy ma pani jakąś fryzurę upatrzoną? Ja: No mniej-więcej tak. B: No to proszę przyjść kiedy pani chce na próbną fryzurę. Ja: A ma pani może jakieś portfolio, żeby móc zobaczyć pani fryzury? B: Yyy, eee, nie no, nie mam nic takiego w tej chwili. Mama: No to może mogłybyśmy przyjść kiedyś zobaczyć, jak pani będzie kogoś czesała. B: Tu ma pani moją wizytówkę, proszę się umówić na fryzurę. J: Dobrze, ale czy ma może pani jakieś panny młode umówione, żebyśmy mogły zobaczyć? B: Ale jak się czesze to każdy włos jest inny i nie ma tak że fryzura wygląda u każdego tak samo! J: Oczywiście, rozumiem, ale chciałabym zobaczyć pani warsztat, że tak powiem, jak pani czesze. B: Ale to co pani sobie wyobraża, że ja do pani będę dzwonić jak przyjdzie klientka?! J: Nie, ale wie pani, większość panien młodych na ten rok ma już umówione terminy i może wiosną, latem jakąś pannę młodą będzie pani czesać, to wtedy byśmy przyszły zobaczyć? B: Oj, dziewczyny, dziewczyny, tutaj jest moja wizytówka, proszę kiedyś zadzwonić. Jak widać dzisiaj żadnej panny młodej nie ma. Cały czas babka mówiła poirytowanym, aroganckim tonem... z mamą po prostu szczęki z podłogi zbierałyśmy na jej zachowanie i teksty Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2014-02-01 o 12:38 |
|
|
|
|
#2148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2149 |
|
Zadomowienie
|
positiverebel, drug ładniejsza
pokrowce na krzesła nie są potrzebne, krzesła są ładne i bez tego MAcie bardzo ładną salę![]() hihihi, moim zdaniem serduszka pasują ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Elrosa, skoro biały jest za duży, weź niebieski Chyba, że wpięłabyś grzebyk pionowo lub jakoś na skos
Edytowane przez cude Czas edycji: 2014-02-01 o 13:05 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2150 |
|
Erudycja
|
dziewczyny mam pytanie off top, ktora z was ogarnia bardzo dobrze angielski?
|
#2151 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2152 |
|
BAN stały
|
Anesthesia, brak słów...
Mam piosenkę na wejście i tort wybraną (u mnie w pracy ostatnio cały czas Eska Rock na tapecie i to mi pomogło ):1. Wejście (sam refren) http://www.youtube.com/watch?v=co6WMzDOh1o 2. Tort: http://www.youtube.com/watch?v=F-3ox-6WhBA |
|
|
|
#2153 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
|
|
#2154 |
|
Zadomowienie
|
nachodzą mnie wątpliwości w sprawie sukni. Kupuję używaną, ale sama już nie wiem co chcę. Jeszcze parę tygodni temu byłam na nią zdecydowana, za kilka dni ma do mnie przyjechać i nie wiem już co mam z nią zrobić
A o co chodzi z angielskim? Pewne tematy obczajam. |
|
|
|
#2155 |
|
Erudycja
|
zanosze sie ze sprzedazą mebli i mam kupca z zagranicy, niby tłumacz google mi przetlumaczyl tak jak sama myslalam, ale nadal nie jestem do konca pewna
![]() zalozylam na to paypala, zeby mogl mi tam zaplacic w dolarach, ale nie wiem co mam mu podac zeby wiedzial gdzie wplacic, maila imie nazwisko i telefon?
|
#2156 |
|
Zadomowienie
|
to nie, myślałam, że może coś związanego z matematyką
|
|
|
|
#2157 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2158 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewuszki
Dzwoniłam do makijażystki potwierdzić termin, 2 sierpnia o 12 będzie mnie malować A w czwartek 31 lipca umówiona jestem na rzęsy ![]() Koszty: rzęsy 150 zł makijaż próbny 60 zł makijaż ślubny 100 zł (a do klubu wrzuciłam fotki jak byłam pomalowana przez nią u koleżanki na weselu )
|
|
|
|
#2159 | ||
|
Rozeznanie
|
Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
An no faktycznie troche dziwnie, ale moze sie zestresowaa albo co. Jak bedziesz szukala w Krk, to ja polecam Atelier Bernady, chodzilam tam to fryzjera i kilka razy widzialam jak czesane byly PMki i fajnie to wygladalo, wiem, ze fryzjerki tez czesaly uczestnikow ktoregos z programow rozrywkowych
za ślubną liczą 150zł-230zł.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
#2160 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co jak co, ale nie pójdę w ciemno do fryzjera i w dzisiejszych czasach niemal każdy ma jakąś galerię internetową wykonanych fryzur albo coś. Fryzura próbna to koszt ok. 100zł i nie stać mnie na to, żeby iść do fryzjera na ślepo na fryzurę próbną. Nie chodzi o patrzenie na ręce, tylko np. jak PMka jest umówiona na czesanie to przyjść zobaczyć już tylko finalny efekt. Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2014-02-01 o 14:28 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.

)
Ale Albo ta babka ma taki mega wielki tapir (a raczej tapirzysko), albo wyjątkowo maleńką twarz. Czy tylko ja to widzę??

na pewno obie będziemy się tego dnia świetnie bawić, ja będę miała panieński prawdopodobnie w poniedziałek wielkanocny

Choć na swoim ślubie przy płaczu chyba na pewno bym się choć trochę uśmiechała... a PMa może po prostu wmurowało albo bał się pocieszyć, żeby PMka się totalnie nie rozkleiła...