|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V
Dzień dobry
![]() TŻ nie ma w domu to my pospałyśmy, w końcu całe łóżko dla Siebie miałyśmy. Miłego dzionka Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4652 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Widzę, że dzisiaj dużo z nas nie mogło spać... ja też... obudziłam się po 2:00 i tak sobie leżałam do 3:30... Wtedy Amelka zgłodniała i strasznie zaczęła się rzucać, zupełnie jakby mówiła "No bez jaj matka, Ja tu głodna jestem, a Ty co? Uspokoiła się dopiero jak zjadłam serek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
To tak jakbyś się z moją dzidziunią umówiła ![]() Niegrzeczna, ehhh, widzę, że teraz przyszła kolej na Twoją Igę
|
|
|
#4653 |
|
Wtajemniczenie
|
To i ja się przywitam na półśpiąca.. dzień dobry
dziękuje dziewczyny za troskę ! ![]() na dodatek Maja się nie rusza w ogóle, mam się martwić?
|
|
|
|
#4654 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Mamusie
I dziś znów mi mało snuNiegrzeczna, dużo zdrówka dla Igusi Lolitka dobrze, że mi przypomniałaś o walentynkach aż dziwne, że jeszcze nie ma we wszystkich sklepach serduszek i czerwonych piórek a to już luty!!
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że nie tylko ja dzis miałam głoda z rana
![]() normalnie wstaję, biorę tabsa, czekam pół godziny, wypijam kawusię i dopiero jem coś, bo wczesniej nie mam ochoty, a dziś normalnie musiałam na szybko od razu po odczekaniu 1/2 h po tabletce
|
|
|
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
Ramona jeśli kanałowe przezyłaś to poród tym bardziej
Ja też jeszcze nie mam skończonego tego zęba , pod koniec lutego idę na c.d ;/ Lucynka odwaga odwagą , ja nie miałam już wyjścia ![]() Ale przyznam że miałam ochotę uciec z tego fotela (a dentysty się raczej nie boję) . Dodam że przynajmniej trafił mi się młody , przystojny stomatolog :P To chyba rekompensata za ten ból Vampirka i jak tam oswoiłaś się już z imieniem Amelka ?? Niegrzeczna jakby temperatura się utrzymywała lub rosłą to jedź do lekarza. A co do Majki to może odczuwa Wasz niepokój i stąd ta mała ruchliwość. Spróbuj coś słodkiego zjeść i położyć się na trochę , aby w ruchu nie być , może się uaktywni
|
|
|
|
#4657 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mnie też czeka kanałowe ale odkładam... pójdę po ciąży teraz bym nie wytrzymała.. ![]()
|
|
#4658 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() ja dziś sama w domu, mąż w pracy, mam nadzieję, że lada chwila skończy się praca w soboty, bo niedziela to trochę mało i zła jestem na niego, chociaż wiem, że się nie opierdziela. Baba w ciąży ![]() Niegrzeczna zdrówka dla córci Niki gratuluję odwagi z kanałowym ![]() Cytat:
Cytat:
superCytat:
Cytat:
najbardziej 2 i 3 właśnieLecę szukać czegoś do jedzenia miłego dnia! |
||||
|
|
|
#4659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam zamiar wybrać się do innej dentystki niż do tej, co chodzę... moja za wizytę bierze 50-60 zł i znieczulenie zastrzykiem igła i strzykawka, a ta "nowa" bierze 100 zł, ale ma taki fajny długopisik, cyk i po bólu, znieczulenie działa
|
|
|
|
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!
Ja ostatnio nie narzekam na spanie. Wysypiam sie w koncu. NIEGRZECZNA zdrowka dla Igusi. Oby jej szybko przeszlo. Zmykam na kawke. Milego dnia Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#4661 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, chciałam jechać do tesco po pampersy bo są za niecałe 38 zł, ale pewnie nie ma 1 ani 2 w tej promocji... Nie orientuje się któraś?
|
#4662 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Ja jeszcze w lozku. Od paru tygodni mam problem z zasnieciem. Za to rano ze wstaniem. Syn juz kopie jak szalony bo sniadanko mu sie nalezy, a mi tak ciezko wstac...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Niegrzeczna, tak jak pisze Niki, zjedz coś słodkiego i połóż się na płasko, może pomoże. I
za Igusię! Niech już zdrowieje ![]() Niki, chyba już się oswoiłam z imieniem Amelka, ale poczekajmy jeszcze do wizyty (4-tego) by gin mi coś powiedział... bo jak na razie, to powiedział tylko, że to jest dziewczynka na 50%
|
|
|
#4664 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Nikii wspolczuje mnie nic nie bolalo po kanalowym, ale czy to przypadkiem nie powinno juz bolec ? Dentysta cos Ci mowil na ten temat? Mam nadzieje, ze ten bol predziutko Ci przejdzie Niegrzeczna nie martw sie, zjedz cos slodkiego albo obfity posilek, poloz sie i zaczekaj a jak nie to sprobuj lezenia na lewym albo prawym boku tez pomaga pewnie malenstwo przezywa z Wami, chorobe siostry i dlatego moze dzis mniej ruchliwa Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4665 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niegrzeczna mnie pomagało na wywołanie ruchów lekkie uciskanie brzucha po bokach, tak żeby wymusic obrót na dziecku
|
|
|
|
|
#4667 |
|
Zadomowienie
|
Witam się sobotnio. Rozpisałam się, pocytowałam, po czym mój internet postanowił się wyłączyć, dlatego napiszę z pamięci..
Też chodzę od rana jak zombie, bo mała w nocy strasznie kopała, a jak się uspokoiła to ja nie mogłam już zasnąć.. dziękuję za opinie o ubrankach, Ramona Smyk to pochłaniacz kasy, od kiedy otworzyli u nas Megastore, mogłabym w nim mieszkać ![]() Pomarańcza współczuję pracy w weekend, ja najbardziej nie lubiłam pracujących niedziel.. lolitka koszulka fajny pomysł, jeszcze będzie w niej paradował na porodówce też kiedyś zrobiłam mojemu okolicznościowy t-shirt, do dziś go nosi i lubiniegrzeczna dobrze, że Iguni spada już temperatura, będzie coraz lepiej.. A Majunia wyczuwa Twoje zmęczenie i grzecznie sobie odpoczywa karolkya ja chyba zapytam lekarza na następnej wizycie, czy to zdrowo itp. mogłam ostatnio, podczas badania piersi.. No i jeszcze napiszę, że miałam nadzieję wyciągnąć tż do ikei, ale ma jakąś głupią konferencję i mam coraz mniejsze szanse..
|
#4668 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie i ja.
Jestem w pracy od 7:00 ale juz niedlugo upragnione L4 i bede lezec i pachniec
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
#4669 | |
|
Zadomowienie
|
Witam sie i ja w 23 tyg
![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje, kolejny miesiąc rozpoczęty
|
|
#4671 | ||
|
Zadomowienie
|
To chyba mój syn się umówił z Twoja córką
![]() Kopał mnie od godziny, więc zjadłam 2 małe parówki, a potem jeszcze dopchałam następnymi 2. Pooglądałam "Wiem co jem" i poszliśmy spać ![]() Cytat:
ja mam małą dziurkę w siódemce, ale nie chcę jej w ciąży robić. Dentysta powiedział, że te 3 miesiące jeszcze dam radę Miałam to szczęście, że przed zajściem w ciążę naprawiłam zęby ![]() Cytat:
Mam tam upatrzoną komodę. Jeszcze lampę na sufit muszę kupić. I pewnie pełno pierdołek o których jeszcze nie wiem ![]() Dziś na obiad znowu mam ryby. Teściowa kupiła. I frytki, bo ziemniaki już zakwitły ![]() Teraz robię rosół. Posprzatałam już, ale nie mam nerwów do zmiany pościeli, a zwłaszcza kołdry.
|
|
|
#4672 |
|
Wtajemniczenie
|
Donuś gratki za 23 tc
Light i Vampirka wcześnie wasze dzieci zaczynają randki Ja się właśnie ogarnęłam i czekam na mamę aż wróci z zakupów i jedziemy do pepco ![]() Stwierdziła, że wnusiom coś chce kupić a przecież nie będę jej bronić. Może będą jakieś ciekawe wyprzedaże ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4673 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Ja dzisiaj z rana zrobiłam porządek w Hani ciuchach i powyciągałam te za małe, wyszło na to, że ¾ ciuchów musiałam odłożyć ![]() Więc zawartość jej garderoby znacznie zmalała, muszę namówić męża na uzupełnienie braków ![]() Niegrzeczna dobrze, że temperatura spadła, oby już nie rosła no i zaczerwienienie zeszło, też ważne, do razu się na pewno Iga lepiej czuje jak na dole wszystko w porządku Informuj na bieżąco jak tam sytuacja, oby już było lepiej dzisiaj ![]() A Majeczką się nie martw, na pewno wszystko ok. Nikii współczuję bólu u dentysty, ja dzięki Bogu nie miałam nigdy tej przyjemności, więc nie wiem kiedy zejdzie ból oby jak najszybciej ![]() Lolitka bardzo fajna ta koszulka ![]() Miłego dnia dziewczyny, ja idę prasować zaraz |
|
|
|
#4674 |
|
Zakorzenienie
|
gratulacje
![]() to już 6 miesiąc !!! ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- ja właśnie oglądam zaległe odcinki na tvn player, odnośnie energetyków i batonów aktualnie
|
|
|
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny już dużo dobrych rad napisały (coś słodkiego i położyć się) ja tylko dodam od siebie że jeśli masz czarną bluzkę to odkryj brzuszek i staraj się wyluzować (tak ostatnio położna na SR mówiła)
|
#4676 |
|
Zakorzenienie
|
Lucynka dla wiadomości tylko napisze że w ciąży kanałowe masz darmowe
znajdź tylko dobrego stomatologa który ma podpisaną umowę z NFZ ![]() Ramona miałam znieczulenie. W sumie na 1 ząb – 3 kanały do zrobienia ;/ w tym 1 cięzko ;/ Agaaga ja się nie orientuję bo pampersy to kupujemy tylko w biedronce i Dady Vampirka spoko to 4 lutego się okaże czy jest 100% Amelka ![]() Seleniti ząb mnie nie boli jako tako cały czas tylko jak np. coś jem i zrobię pełny zgryz ;/ |
|
|
|
#4677 |
|
Zadomowienie
|
Lolitko - koszulka świetna
![]() a w ogole to ja maowilam przeciez sobie 2 ciazowe ze smiesznymi napisami. Jeszcze nie przyszły, napisalam meila zobaczymy a zamowilam 2 tygodnie temu
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
#4678 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oj Nikii dentysta dla mnie to koszmar nawet darmowe mnie nie przekona ![]() U mnie dzis na obiad barszczyk z uszkami ![]() Donuś gratuluję 23 tc
|
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
zgłodniałam
![]() zrobiłam sobie drugie śniadanie ![]() smacznego ! |
|
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć - a ja może pojadę do teściowej dzisiaj
) Mam ochotę pomalować paznokcie ZDROWIEJCIE DZIEWCZYNY I WASZE POCIECHY! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

super

za Igusię! Niech już zdrowieje
mnie nic nie bolalo po kanalowym, ale czy to przypadkiem nie powinno juz bolec ? Dentysta cos Ci mowil na ten temat? Mam nadzieje, ze ten bol predziutko Ci przejdzie
ale juz niedlugo upragnione L4 i bede lezec i pachniec