|
|
#4861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz.12
Mysle czy nie wypisac sie z nauk.. slub w przyszlym roku wiec z naukami zdarze.. jeszcze ten remont.. a w czasie remontu nauki sa..
Tż twierdzi by narazie nauki odpuscic. |
|
|
|
#4862 |
|
Zakorzenienie
|
no wątek miałam skończyć i sobie poszłam pić
mam kaca, mam...
|
#4863 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No a bylas juz na naukach czy dopiero byscie zaczeli chodzic ? No bo jak dopiero macie zaczac, to moze faktycznie skupic sie teraz na remoncie , nauki nie uciekna
|
|
|
|
|
#4864 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to sie mowi czym sie strules tym sie lecz
![]() Matko jakby kazdy ta technike stosowal to polacy przescigneli by rosje w spozywaniu % |
|
|
|
#4865 |
|
Zadomowienie
|
moj Tz to mistrz w wymyslaniu problemów.
|
|
|
|
#4866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze napisac maila z rezygnacja ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Co wymyslil?? |
|
|
|
|
#4867 |
|
Zakorzenienie
|
my na nauki idziemy jakoś niedługo, tylko trzeba chodzić do kościoła i słychać, kiedy się zaczynają
![]() aaa i kupiłam wczoraj jedna kartkę a4 ale mieli tylko gramaturę 246, kosztowała 1,20... i spróbuję ją wsadzić, wydaje mi się, że spokojnie wciągnie, myślałam, że te kartki 246 są dużo grubsze
|
#4868 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ucha z resztą też nie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dla nas na razie faworytem jest Pan Tadzio. Wcześniej chcieliśmy białą żubrówkę, ale piliśmy ją w styczniu na imieninach teścia i masakra. Ostra w smaku ale w ogóle "nie klepie"
|
||||
|
|
|
#4869 |
|
Zakorzenienie
|
My nauki będziemy musieli zrobić w tempie ekspresowym. Łudzę się jeszcze, że może zaakceptują te ze szkoły średniej.
W najgorszym wypadku zrobimy w Londynie, w polskiej parafii, jak się ksiądz zgodzi. Byłam w lipcu na weselu, gdzie był właśnie Pan Tadeusz i wszystko było tak jak być powinno, dlatego jesteśmy najbardziej skłonni do tej wódki. Nawet ja ją czasem popijałam, chociaż tak jak Wy, fanką czystej nie jestem.
|
|
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
co do nauk, to my będziemy musieli odbyć nie wiem kiedy
pewnie jutro się u księdza dowiemy i ja nie mam ukończonego kursu, tzn. ukończyłam go a nie dostałam żadnych papierów bo księżulek który uczył nas w szkole średniej poszedł na operację i powiedział żebyśmy się zgłosili po egzaminach zawodowych (chodziłam do technikum). Po egzaminach był już na innej parafii, w innym a o papierach żaden z innych księży nic nie wiedział
|
|
|
|
#4871 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dwa week i masz
|
|||
|
|
|
#4872 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ale jesteście szybkie!
Ledwo co nadrobiłam
|
|
|
|
#4873 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4874 |
|
Zakorzenienie
|
my też się musimy się za naukami obejrzeć...
nie chceeeeee
|
#4875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie słyszałyście o tym facecie co na przejsciu wjechal w dziecko i starsza kobiete? Masakra. Tym bardziej ze to dziecko znalam |
|
|
|
|
#4876 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
|
|
|
#4877 |
|
Zakorzenienie
|
Takie rzeczy głównie w Łodzi. Jak kiedyś wracałam z zajęć, późnym wieczorem, niedaleko mojego bloku leżał martwy facet z rozwaloną głową. Jakoś zbytnio im się nie spieszyło, żeby odizolować to miejsce.
|
|
|
|
#4878 |
|
Zakorzenienie
|
Widzialyscie kiedys szczeniaka ktory boi sie wlasnego szczeku...
|
|
|
|
#4879 |
|
Raczkowanie
|
a co do nauk to ja jak już bym miała robić to wybieram "weekendowe" a mój TŻ najchętniej załatwił by "po znajomości"
|
|
|
|
#4880 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4881 |
|
Zadomowienie
|
heh my na nauki pojdziemy gdzies w czerwcu zeby miec z glowy
A ja wlasnie szukam ciagle zespolu na wesele bo nie moge znalezc odpowiedniego masakra |
|
|
|
#4882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... i wez teraz idz na spacer :banghead: Haha rozumiem Twojego Tż.. moj mial takie samo podejscie.. ale wyparswadowalam mu to mowiac ze i tak bedzie musial isc po poradni sie nasluchac |
|
|
|
|
#4883 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4884 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Słyszałyście o potrójnym morderswie w Lipie? to niedaleko mnie.. Policja nie mogąc znaleść sprawcy stwierdza że to matka zabiła dzieci i popełniła samobójstwo co jest naprawde mało prawdopodobne... nie lubie takich wydarzen... |
|
|
|
|
#4885 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
wtedy to kilkukrotnosc tej kwoty... u mnie moi rodzice wzięli sobie za punkt honoru wyprawienie nam wesela, wiec jak chcą to proszę bardzo tesciowa tez podobno ma odłożone, więc niech im wszystkim będzie a my sobie spokojnie odkladamy na własne m ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4886 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój narazie jest mocno utwierdzony w swoim zdaniu a ja myśle, że takie nauki są potrzebne można się dowiedzieć wielu ciekaawych rzeczy Ale naprawde mogło by to zajmować ociupinke mniej czasu
|
|
|
|
|
#4887 |
|
Zadomowienie
|
coz, ostatnio była afera z aparatem, gdy pozniej powiedzialam mu ze jak chce to moze kupic, siedzialam przy lapku 5 h z bolem glowy rozmawiajac z nim przez telefon i nie nie cytujcie. szukajac na allegro aparatu. gdy po polnocy w koncu sie polozylam, rano jeszcze mnie obudzil o 7 rano w sprawie tego aparatu, potem chcial go odebrac osobiscie a okazalo sie ze facet po sprzedanej aukcji Tztowi dal aparat znajomemu do testowania, bo byl zainteresowany (i pewnie wiecej chcial zaplacic..) no sorry, ale jak ja cos kupuje i chce po to samej jechac, a sprzedajacy nagle komus innemu chce to sprzedac..no, w kazdym razie teraz tz mowi ze juz nei chce tego aparatu i ze tamten mu kase odda i tyle. Nic nie powiedzialam, ze np. a nie mowilam zeby nie kupowac itp. Przemilczałam to. Dzis rano slodkie smski kocham kocham, a potem z bicza na czacie (odnosnie ostatniej rozmowy na temat znalezienia fajnej oferty pracy dla mnie w krk) ze ja nie chce z nim mieszkac, ze to dlatego do krakowa chce jechac, ze najwyrazniej zmienilam zdanie i po 3 latach nie chce z nim jeszcze mieszkac i k... caly czas to samo. najpierw narzekal, jak powiedzialam ze chce staz sobie zalatwic, to mowi ze lepiej prace a nie staz (jakby tak latwo bylo znalezc prace i to na pelen etat i stala..). Teraz jak znalazlam oferte w krk ktora spelnia moje oczekiwania, mialabym zapewniony pokoj u kolezanki, to on nagle ze moz elepiej staz u mnie w miescie. ja roznicy nie widze bo i tak widzimy sie co tydzien, 2. Jakbym w krk mieszkala to tez na weekendy bym zjezdzala. No i zarobilabym na nasz slub, wesele no i po kilku miesiacach bysmy razem zamieszkali. W koncu napisalam mu zeby nie wymyslal problemow, bo to ze byla taka oferta pracy i tak sobie luznie wyobrazalam jakby mozna bylo to rozwiazac, to nie znaczy ze bym tam pojechala.. raczej pewne ze nie, bo nie zostawilabym go tutaj (bezsens, bo i tak mieszkamy ponad godzine od siebie). Ach, w ogole bardzo drazliwy dla mnie temat. W kazdym razie napisalam mu ze przyszedl, narobil szumu i poszedl mowiac ' no dobra, to j ajuz glowy nie zawracam', a ja potem musze reke wyciagac bo zapewne sie obrazil:/ Meczy mnie ten czlowiek. jest dobrze, ale nie, przeciez musi cos byc nie tak, zeby bylo ciekawie!:/
|
|
|
|
#4888 |
|
Zadomowienie
|
Ja i tak kicham na poradnię, to co tam się wysłucham przejdzie przez jedno ucho i wyjdzie drugim. A co do robienia różnych wykresików, mierzenia temp i itp im po prostu odmówię. Koleżanka raz tak zrobiła i nie robiła, jakoś się obeszło i dostała zaświadczenie.
|
#4889 |
|
Zakorzenienie
|
no no
![]() Moje to dwa weekendy (piatek 2h/sobota 5h) |
|
|
|
#4890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My znowu sobie postawiliśmy to za punkt honoru, to trochę takie nasze widzimisię, ale poparte wieloma rozmowami, chociaż rodzice się buntują. Ale, jak powiedział TŻ, rodzice są po to, aby na weselu się dobrze bawić, a nie za nie płacić. Tak więc ustaliliśmy. Ale wasza wersja ma też wiele plusów, wspólne m, jest chyba największym!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

mam kaca, mam...

bozie bozie, a ja jestem chora na punkcie dentystów... czy któraś robiłą kiedyś zęby pod narkozą?