|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
| Pokaż wyniki sondy: czy robisz zakupy w ciucholandach? | |||
tak - uwielbiam, to wręcz nałóg
|
|
1 269 | 40,87% |
| tak ale rzadko |
|
1 172 | 37,75% |
| nie bo nie |
|
426 | 13,72% |
| to obrzydliwe nosic cos po kims |
|
238 | 7,67% |
| Głosujący: 3105. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#27121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lumpeksy Ciucholandy
Powróciłam jako pani magister
Dziewczyny, super zakupy robicie. Paulina, torba malutka i sweterek super!! Allmode- spódnica biała i sukienka w groszki!! Śliczny fason ma ta kiecka!! Kruk, Natasha- super butki!!!!! Magjed- świetne rurki!! Dlaczego ja nigdy rurek w lumpie nie znajduję Teraz nadrabiam zaległości. Przepraszam za jakość zdjęć, ale mi się nie chciało robić artystycznych 1. torebka na lato Dunnes Stores- nowa z metkami.Dla siostrzenicy. 6 zł 2. sweterko- bolerko dunnes Stores- 5 zł 3. pasiak long Atmosphere- 5 zł 4. tunika nietoperek Etam- 5 zł 5. golf Atmosphere z guziczkami, nowy- 7 zł 6. pasiata bluzka Zara- 3 zł CDN. |
|
|
|
#27122 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a te rurki![]() ![]() ![]() brak słów
|
||
|
|
|
#27123 |
|
Zadomowienie
|
CD
1. sukienko- sweter bufiasty Dorothy Perkins- proszę o odpowiedź jak to się nosi - 6 zł2. bluza H&M, była nowa (ale to było jakieś 2 miesiące temu )- 8 zł3. spódnica jakich wiele- Etam 6 zł 4 i 5. moja ulubiona bluzka Atmosphere z bufkami i okrągłym kołnierzykiem - 3,50 zł (troche krzywo ją położyłam, ale co tam) 6. z bufkami w terierki - 2 zł!!! a jest nowa, miała metkę Będzie CD.
|
|
|
|
#27124 |
|
Zadomowienie
|
CD
1. strój Miss Slefriedge retro - 4 zł. ma tą folijkę w majtach , ale zsuwa mi się z biustu więc nie wiem...2. anklo- saszki Atmosphere- uwaga 4 zł 3. spódniczka ołówkowa New Look z haftem- 6 zł 4. dzianinkowa bluzka nietoperz F&F 7 zł- fotka kiepska, nie oddaje złoto- piaskowego koloru, ale uwielbiam ten sweterek, to mój faworyt 5. żakiecik bawełniany z kwiatkiem Kappahl 5 zł 6. bufiasta z opadającym golfem no name- 4 zł znów będzie CD
|
|
|
|
#27125 |
|
Zadomowienie
|
CD
1. welurowa bluza bufkowa- 5 zł 2. YD bolerko fioletowe- dla siostrzenicy 6 zł 3. bufkowy długi sweter Atmosphere- przepraszam za zdjęcie... Nie wiecie z czym to nosić?? (może później wkleję jakieś wyraźne.. )- 6 zł4. nietoperek z warkoczem George- 4 zł 5. kamiezelka Atmosphere 15 zł (nowa) 6. sukienka Tammy- 6 zł znów CDN |
|
|
|
#27126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#27127 |
|
Zadomowienie
|
i ostatnie chyba
1. strój marynarski BhS - 3 zł 2. nowe kozaczki zamszowe, nie wiem jaka to firma (Fornarina?? ), te dziwne kolory to wina aparatu)- 6 zł 3. nowy stanik miss...- 5 zł 4 i 5- sukienka New Look, wiązana z tyłu tymi szarfami- 10 zł (byłam w niej na weselach dwóch )6. bluzka H&M z kokardką. długa- 7 zł Mam jeszcze 2 spódnice ołówkowe, niestety zdjęcia wyszły koszmarnie, jakieś longi (czarny, musztardowy, pasiak etc) i jakieś bolerka, ale już mi się nie chce cykać Pewnie o czymś zapomniałam, ale już tego nie ogarniam.A! mam jeszcze sweter long szarny New Looja z paskiem w talii Innym razem wkleję zdjęcie. Dzięki za cierpliwość |
|
|
|
#27128 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
Najbardziej podoba mi się kamizelka
|
|
|
|
|
#27129 |
|
Raczkowanie
|
ojAaaCie dziewczyyNy
![]() ten grudziądz to jednak jest dzuiraa no ![]() u mnie to nawet w lumpach gorsze są ciuchy ^^
|
|
#27130 |
|
Zakorzenienie
|
Liana, no w koncu sie doczekalam
pieknych rzeczy jest tak duzo, ze nie wiem od czego zaczac najbardziej spodobala mi sie bluzeczka z terierkami jest boska i niespotykana sukienka w groszki nastepne cudo twoja ulbiona bluzka atmosphere powala nie dosc ze kolnierzyk, to kolor a na dokladke bufki sukienka dorothy perkins mysle ze pasek w talie lub na pas i moze byc pieknie a na koniec kozaki, najwieksze cudo tego watku jaki to rozmiar? Nie chcesz sie pozbyc? anke tez przyjemne dla oka, ale kozaczki sa mistrzami a ceny powalaja na kolana zazdroszcze normalnie
|
#27131 |
|
Zadomowienie
|
Liana ale super rzeczy najbardziej przypadła mi do gustu kamizelka z futrkiem atmosphere oraz bluzka Atmosphere z bufkami i okrągłym kołnierzykiem
|
|
|
|
#27132 |
|
Rozeznanie
|
Liana zakupy super! Wszystko śliczne! Ja ostatnio narzekam na brak gotówki i moje zakupy bardzo skromne.
1.tenisówki Atmosphere 9zł 2.szorty do kolan Denim 15zł Jestem zadowolona, bo wszystko mój rozmiar.
|
#27133 |
|
Rozeznanie
|
Liana po pierwsze to gratuluje tytulu
wcale sie nie dziwie, ze nie mialas czasu wczesniej robic zdjec, ale taka duza porcja calkowicie to rekompensuje wszystko doslownie sliczne mozna wiedziec gdzie sie tak oblowilas ? czyzby slynna wolska ?krepa fajne tenisowy, choc kolor troche taki kontrowersyjny doskonale Cie rozumiem w kwestii braku gotowki, bo teraz takowy czas przechodze...i niestety nie moge sie wybrac do ciucha jak sie nie ma kasy lepiej nie chodzic i nie ogladac, zeby nie bylo zal
|
|
|
|
#27134 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niedługo będzie jakiś przypływ gotóweczki to trzeba bedzie wyskoczyc na zakupki... Kurde no to juz nałóg..
|
|
#27135 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#27136 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, super zakupy, nie będę wymieniać bo tyle tego...
Ja też byłam dzisiaj, jakbym mogła popuścić ![]() No i kupiłam siostrze piękny żakiet, niestety dla mnie troche przyciasnawy ![]() 1. owy żakiet, niepamiętam firmy 25 zł 2 sukienka czy podomka niejestem pewna, ale uwielbiam taki zestaw kolorów SAINT TROPEZ, czy jakoś tak 12 zł. Tylko dekolt wielki,albo agrafka albo koszulka pod to. I chyba do spodni będę nosić? niewiem, co wy na to? 3 nówka tuba ala gorset. Bezfirmowa, kolor bardziej wiśniowy 4zł 4. takie coś na ramiączkach HENNES 2 zł |
|
|
|
#27137 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no i spodenki również ;p
|
|
|
#27138 |
|
Rozeznanie
|
Liana super zakupy
krepa śliczne butki
|
|
|
|
#27139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#27140 |
|
Zakorzenienie
|
Bozee Liana - wszystko cudne! ile ciuchów
naj naj jest kamizelka i stroj ten z marynarskim wzorem
|
#27141 |
|
Zakorzenienie
|
Liana superrr zakupy
wzystko z wolskiej ? czy chodzisz gdzieś jeszcze ?? ![]() u mnie ostatnio skromnie . . jakoś mi się chyba słaby towar trafia albo nie umiem szukać . .
|
|
|
|
#27142 |
|
Raczkowanie
|
Liana, Jezusie Nazarejski, ty mnie prowokujesz do kradzieży wszystkich twoich ubrań
Wszystko piękne, ale kostiumy mi się podobają najbardziej! (Jak ci ten retro spada z cyca, to jakby coś ja się nim chętnie zaopiekuję kostiumem w sensie )Toż to takie opływanie w dobra, że nie mogę dojść do siebie po oglądaniu tych ciuchów
|
|
#27143 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#27144 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#27145 |
|
Zakorzenienie
|
Liana strój Miss Slefriedge retro
![]() cudoooowny !!!!! mówisz że za duży... będziesz chciała się go pozbyć? jeśli tak jaki to rozmiar??
|
|
|
|
#27146 |
|
Zakorzenienie
|
hmm od początku
![]() natasha buciki extra i zakiecik mmm ![]() kruk zajefajne buty świetne magjed świetne ruraski oddawaj za ile je kupiłas? ![]() kineczkaa super bluzeczki ![]() ![]() allmode super brązowa spodniczka mniam i sukienka Czarnachinka extra zielona bluzeczka jest pięęękna i ta leciutka Paulinaa wszystko powalające jak zwykle :pLiania dawno juz nie wdziałam tak duzych i tak pięknych zakupów i ta z bufkami zielona mmmmmm wszystko jest cudne! i te buciki i bluzeczki i sukienka a powiedz ile na to wydałas? :pkrepa cudowne trampki ODDAWAJ!! 9 zł to i tak tanio ![]() ![]() łooo ale sie rozpisałam no to czytajcie |
|
|
|
#27147 |
|
Wtajemniczenie
|
natasha23 - te biale peep toły są po prostu piekne
kineczka - kolor tej bluzki jest super http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4491768Paulinaaa babo jak zwykle musialas cos kupic nie ?! wszystko mi sie podoba grrrrrrr :P Liana... ja chyba zemdleje ... http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4492310 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4492348 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4492414
|
#27148 |
|
Raczkowanie
|
magjed świetne ruraski oddawaj za ile je kupiłas?
Dzięki Oliffka, za 10 zł |
|
|
|
#27149 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
gratuluje tytułu i zakupów , zwłaszcza: golf z guziczkami, turkusowa bluzka atmosphere, stroje kąpielowe, brązowa sukienka, stanik, spódnica ołówkowa, miejsce nr jeden dla świetnego sweterka brązowego z krótkim rękawem, ale rzecz, w której dosłownie się zakochałam, to ta bluzeczka w terierki - cudo po prostu
|
|||||
|
|
|
#27150 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:24.

a te rurki
), te dziwne kolory to wina aparatu)- 6 zł 

Najbardziej podoba mi się kamizelka