|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty.-po jakim czasie?
GIZELCIA spokojnie,nic sie nie obawiaj,napewno wszystko jest w porzadku,a twoja tesciowa juz pewnie ugryzła sie w jezyk,ze palnęła taka głupote bez zastanowienia przy Tobie.a co do dzidzi to tak jak mówisz,pewnie sie obraziła na rodziców ze takie atrakcje jej zafundowali.....przeciez co to dziecko przezywalo w tym brzuszku...
teraz odpoczywa malenstwo.
|
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
Gizelcia ty sie nie przejmuj co mówi tesciówka,pewnie juz ugryzła sie w jezyk ze palnela taka głupote przy Tobie.a dzidzia twoja to pewnie obrazona na rodziców ze jej takie bieganie po brzuszku zafundowali,teraz pewnie odpoczywa wiec głowa do góry i trzymaj sie ciepluchno
|
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
sorki za 2 razy to samo ale cos mi sie tu pokićkało w moim komputerku
|
|
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
Dorotka_25 co z toba?czemu się nie odzywasz?u mnie jyturo jest ten dzien gzie powinnam dostac @,czuje sie tak jak zawsze przed okresem a co u ciebie?
|
|
|
|
#965 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kachula27 no nie bylo mnie na weekend bo pojechalam do mamy w odwiedziny i do mojej 5 miesiecznej chrześnicy(musialam sie nia troszke nacieszyc bo taka kochaniutka jest-cudo normalnie") i dopiero dzis wrocilam....u mnie ok plamien nie mam zniknely,nic mnie nie boli ale jutro ide do lekarza wypytac sie o wszystko co i jak z tym folikiem. i mam nadzieje ze ta twoja wredna @ sie nie pojawi no ale ja bede caly czas dzialac z moim ....buzka dla wszystkich dziewczynek
|
|
|
|
|
#966 |
|
Zadomowienie
|
Powiedzcie mi dlaczego faceci nie rozumieją kobiet w ciąży, czy to jest naprawdę takie trudne?Chwilami myślę że lepiej wychodziło mu bycie słodkim jak jeszcze nie nosiłam w sobie dzidziusia, teraz zachowuje się jakby wogóle mnie nie rozumiał. Mam chwilami dosyć. Może mówię w innym języku a może jak twierdzą inni za bardzo się ze sobą pieszczę. Ja nie widzę nic złego w tym że bardziej wsłuchuję się w swoje ciało i robię to co mi podpowiada natura.
W końcu kobiecie w ciąży należy się odrobina egoizmu. To jest jedyny taki czas w życiu kiedy można poluzować i przestać pędzić w tym zwariowanym świecie. ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez mialam tylko chwile te plamienia i przeszły,ja tez mam nadzieje ze sie nie pojawi ten wredny @,chociaz jeszcze wczoraj mialam takie objawy jak zaesze przed @ ale dzisiaj juz jest wszystko normalnie jakby nigdy nic
|
|
|
|
#968 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja Kruszynka nareszcie daje znaki o sobie..tak mi tego brakowalo..Tomus chyba tez dzis poczul jak polozyl raczke..nic mu nie powiedzialam ze teraz kopnal a on sam sie zapytal czy to bylo to..nie wiem czy to za wczesnie na takie stwierdzenia ale skoro trafil w tym samym momencie? kachula i dorotka trzymam kciuki zeby okres do Was nie przyszedl..ja tez mialam objawy miesiaczki a okazalo sie ze jestem w ciazy |
|
|
|
|
#969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gizelciu to fajnie ze dzidzia dała kopa Tomkowi może wreszcie zrozumie ze nosisz wasze spólne szczescie i okarze ci wiecej miłości
|
|
|
|
|
#970 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zebyscie wiedzialy jaki z niego panikarz kiedy "dziubne" paluszkiem w brzuszek |
|
|
|
|
#971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gizelciu to dobre oznaki z jego strony że zaczyna się wczuwać. Ja jutro ide ze swoim do lekarza na testy skórne i odstawiamy leki lub zmieniamy na inne bo w ciągu miesiąca przytył 5kg normalnie w szoku byłam jak u kolerzanki wszedł na wage.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ile czasu musi minąć po odtawieniu anty aby bezpiecznie zajść w ciążę?
a przy policystycznych jajanikach mozliwa jest w ogole ciaza????
|
#973 |
|
Zadomowienie
|
gizelciu widzę że Tomek w końcu zaczyna myślec jak tatuś, no ale niech tam nie przesadza, bo ani głąskając ani dzióbając brzuszke nie zrobisz krzywdy bobaskowi
|
#974 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wczoraj jak poczul kopniaczka usmiechnal sie..byl taki szczesliwy.. Cytat:
kachula dostalas okres? |
||
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiście, ze jest możliwa, trzeba tylko stosować się do zaleceń lekarza prowadzącego ciążę i dbać o siebie.
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
Przesuwam watek na mame z klasa
|
#977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gizelciu zapomniałam dopisac ze to o synka chodzi ze tak przytył wiesz utuczyc dziecko mozna szybko ale zeby potem schudł jest problem wiec musze uwazac. |
|
|
|
|
#978 |
|
Raczkowanie
|
[quote=gizelcia;4488557]Nikitko powoli powoli tej milosci jest wiecej ale to jeszcze nie to o czym marze..mam nadzieje ze juz niedlugo..
Zebyscie wiedzialy jaki z niego panikarz kiedy "dziubne" paluszkiem w brzuszek Gizelcia rozsmieszylas mnie tym Kachula i jak powiedz ze nie przyszla ta wredna @...
|
|
|
|
#979 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
.tak jak mi radzilyscie kupilam ten folik ale wpierw poszlam do lekarza i on powiedzial ze mam to brac nawet wypisal mi recepte(choc mozna kupic bez recepty) nic nie wiem na temat kwasu foliowego i troche sie boje je brac bo przecierz nie karzdy moze np.moja kolerzanka sie po nich zle czula(kurcze trochce sie boje ze tez bede sie zle czula po nich)
|
|
|
|
#980 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Badz czujna zeby nie mial potem problemow z nadwagaCytat:
Mnie tez doprowadz to so smiechu No wlasnie kachula co tam u Ciebie? |
||
|
|
|
#981 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dorotko o nic sie nie boj..kwas foliowy rowniez znajduje sie w niektorych produktach spozywczych i nie jest szkodliwy dla zdrowia!To witamina!Bierz dziennie jedna tabletke a pozniej bedziesz spokojniesza bo dzidzius bedzie mial zmniejszone ryzyko wady cewy nerwowej..ja na Twoim miejscu bym sie nie zastanawiala i zaczeka brac jak najszybciej..pozniej kiedy juz zajdziesz w ciaze lekarz przepisze Ci witaminy w ktorych tez jest kwas foliowy |
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem smutna... wczoraj powinnam dostac "teoretyczny" okres pisze teoretyczny poniewaz to byl by pierwszy po odstawieniu tabsow... dzis go tez nie ma i nie zapowiada sie jakos bo zazwyczaj dzien przed mam objawy typu obzarstwo, napuchniecie tradzik i bole brzucha... zrobilam test negatywyny wiec wydaje mi sie ze w ciazy nie jestem smutno mi jakos tak.... najgorsze jest to ze nie wiem kiedy tego ***,., okresu sie spodziewac po tym odstawieniu heh.... bo tak jak bym go dostala to bym sie juz starala a tak to nic nie wiem... czy ciaza jest tylko wynik lewy czy ciazy nie ma a okres sie spoznia przez hormony czy w ogole co.... chyba dzis poleze w domu i zrobie sobie dzien lenia bo jakos humoru nie mam... moj maz od tygodnia zapracowany na nic nie ma czasu do wieczora w pracy jak wczoraj chcialam wieczorem obejrzec jakis film z znim to tyle siedzial na necie ze juz usnelam i nie mialam ochoty na nic jak mnie budzil w zlosci ze jak mamy chwile dl siebie to on cos se przeglada a do tego z tekstem ze w pracy ma aby spokoj bo tu mu ciagle przeszkadzam to poszlam spac dola zlapalam
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ray spokojnie po tabsach róznie bywa, nie stresuj sie tez testem negatywnym nasza Gizelcia tez tak miała zrobiła testa a tu negatyw, a po pewnym czasie II krechy zobaczyła głowa do góry jestem z toba. Gizelciu to po sterydach które Michałek bierze na alergie musimy je zmienic albo odstawic bo mnie to martwi. |
|
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie chyba za bardzo wczulam sadzilam ze to prostsze jakies.... a tu nici... czuje ze bede jedna z tych pewchowych ktora ma problemy z zajsciem ogolnie mam dzis dola i czarne mysli..
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
Ray większość dziewczyn przez to przechodziło, karzda z nas chciałaby odstawić tabsy i zajść w pierwszym cyklu, ale nasze organizmy sa różne i niestety bywa inaczej niż byśmy tego chciały. Live is brutal
|
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
Gizelcia i Dorotka_25 jak na ta chwile to @ jeszcze nie ma ale tak mnie dzisiaj strasznie bola piersi ze dotknac sie nie moge,ale zniose wszystko zeby tylko....no wiecie co...
|
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
Gizelcia no widze ze twój Tomek zaczyna uswiadamiac sobie ze niedługo naprawde zostanie TATUSIEM!!!!!!To bardzo mile.Teraz jak go wkoncu malenstwo potraktowało z nózki lub raczki to chyba dopiero tak w pelni uswiadomil sobie ze nosisz w tym twiom pieknym brzucholku WASZA MALUTKA KRUSZYNKE.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
RAY absolutnie nie mozesz tak się dołować dziewczyno!Głowa do góry,ja tez nie wiem jeszcze czy mi sie udało odrazu w pierwszym cyklu po odstawieniu tabsów,bo dzis powinna dostac @ a jeszcze go nie mam.Bardzo bym chciala ale na nature nie jestem w stanie nic poradzic,jesli mi nie wyszło wiadomo ze bede troszke rozczarowana ale bede próbowac dalej i jeszcze i jeszcze az do skutku,zobaczysz juz niedlugo pewnie to my nastepne przeslemy dziewczynom zdjecia naszych brzucholków.Głowa do góry i daj nie chce słyszec wiecej ze masz doła-musisz sie usmiechac!
|
|
|
|
#990 |
|
Zadomowienie
|
Ray nie smuc sie
Kazdy pewnie by chcial by zajscie w ciaze bylo najprostsza rzecza na swiecie a tu jednak natura bywa okrutna..trzeba niezlej pracy i duzego wysilku by sie udalo Trzymam kciuki za Ciebie kachula calym serduszkiem jestem z Toba!!Mnie tez piersi bolaly tak ze sie dotknac nie umialam A powiedz robilas test?Ja troche sie martwie bo moj brzuszek wcale sie nie powieksza Moze jestem przewrazliwiona na tym punkcie juz ale spodnie zaczely mi z tylka spadac Jutro musze isc na badania do lekarza sadowego,ktory ma okreslic czy moj stan jest odpowiedni do przeprowadzenia rozprawy..boje sie ze moze cos byc nie tak Denerwuje mnie tylko jedno!Moj lekarz ze wzgledu na moje pierwsze poronienie i pobyt w szpitalu w marcu z zagrazajacym poronieniem stwierdzil ze nie moze okreslic i brac odpowiedzialnosci za to ze teraz czuje sie dobrze a wieczorem zaczne np.plamic..Moim zdaniem jest to rownoznaczne z niezgodzeniem sie na moj udzial w rozprawach to wysylaja mnie do jakiegos lekarza,ktory wogole nie zna mojej sytuacji..co jak wyrazi zgode a mnie na sali cos sie stanie?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

teraz odpoczywa malenstwo.

i mam nadzieje ze ta twoja wredna @ sie nie pojawi

normalnie w szoku byłam jak u kolerzanki wszedł na wage.
A powiedz robilas test?