Scent Bar LI - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-31, 19:37   #3631
Redhaired Witch
Nindżopesz

Dot.: Scent Bar LI

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Red, widziałaś wokalistkę Decadence?
http://31.media.tumblr.com/tumblr_lp...hty4o1_500.jpg
jak nie, to nie patrz, bo ja już kompleksów dostałam
Oesu Ale, ale, jak tak patrzę to ona ma w twarzy coś podobnego do mnie...

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 19:41   #3632
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
I puszczam EdM w bardzo dobre ręce, co cieszy mnie podwójnie, bo raz, że go bardzo lubię, ale mam też wersję Eau, więc jedna mi wystarczy, a 2, że będzie miejsce na nową flaszunię

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
a ja chcę czerwone szpile bardzo chcę, zaraz idę szukać
tak, zwariowałam
nie zwariowałaś
jakbym mogła w szpilach chodzić to też bym czerwone kupiła

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

a czy ja wam się już chwaliłam, że kompletny maniukur w mnie na wsi kosztuje 10zł!!!!! to się normalnie nie opłaca lakieru kupować
dziś zrobiłam depilację, zabieg na dłonie, maniukur i zapłaciłam 50 zł, kocham swoją wieś
wow nieźle
za 50 zł to u mnie można sobie zwykły manicure zrobić tylko
Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość

No i ja też spod horoby

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 20:01   #3633
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

takie formularze obowiązują najlepiej po prostu odmówić odpowiedzi na pytania nie związane ze stanem zdrowia , bo to nikogo nie obchodzi (zwłaszcza białego personelu , który ma i tak dosyć papierów do pisania), a tylko czas zabiera , ale odpowiedź bądź odmowa jej udzielenia musi być w historii choroby
Mój Tż wymyślił coś w stylu, że może dlatemu pytają o zawód, że jak ktoś pracuje przy czymś co może wpływać na jego zdrowie i ewentualnie może on to roznosić na innych (nie wiem jest coś takiego? ) to potem jak wybuchnie w szpitalu jakaś zaraza i będą szukać "winnego" to to czym ktoś się zajmuje w pracy/przy czym pracuje może pomóc winnego znaleźć, no tak mniej więcej Choć w sumie się pracuje w odzieżach ochronnych itd no ale może coś gdzieś jakieś jest.

Cytat:
Dzielna kobietka

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Jaka ona mała kobietka jest - taka dorosła
słodka musi być
Yhy, jak śpi

Cytat:
1.no wię ale mnie to fkokufia - bo ja się nie znam , ale kto inny powie dokładnie to samo i się okazuje że ma rację
U mnie czasem też tak bywało Albo jeszcze lepsze, że sam coś stwierdził, co ja wcześniej stwierdziłam

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

dzielna jest

Cytat:
Mam temat - trochę od czapy, ale ostatnio na babskich spotkaniach wyniknął był.

Otóż, laski, których matki rozwiodły się/ tudzież rozeszły się bo ich mężowie znaleźli sobie nowe modele, mają jakiś totalny niewytłumaczalny urodowy kompleks - nasza teoria jest, iż jest on zasiany przez ową, przykro przez chuopa doswiadczoną matkę.

Natomiast te dziewczyny, których matki rozeszyły się ze swoimi mężami bo to one pojszływ tango, czują się jak boginie seksu, seksapilu, i są absolutnie przekonane o swojej świetności.

Obiektywnie, te drugie są zazwyczaj gorsze wizualnie od tych pierwszych, zupełnnie niepotrzebnie zakompleksionych. Wiem, zapytacie, kto tu był obiektywny - heh, no cóż, prawie obiektywnie Po prostu, rzesze znajomych podziwiają urodę tych pierwszych, krytykują tych drugich a i tak te pierwsze się linczują, na przekór wszelkim zapewnieniom, a te drugie błyszczą.

No takie badania socjologiczne sobie poczyniamy, ale zaiste fakty zostały zebrane, ankieta przeprowadzona, opinie wydane, pozostają wnisoki ?

Czy serio takie doswiadczenia matkowe mogą nam tak ostro zryć czerep? życie? postrzeganie siebie samych? Piszę bezstronnie, bo nie mam podobnych doświadczeń, uczestniczę w debatach jako obserwator, i to co widzę mnie przeraża. Że kobieta potrafi sobie dać wmówic i uwierzyć w to wszystko co się przydarzyło jej matce, jako coś co przydarzy sie i jej, bo to przecież oczywista oczywistość. Jak to jest przykre dla matki, to i ona sie pogrąża i obawia. Jak jest ekscytujące, ona się jara, choć nie ma ku temu powodów ale w to wierzy że jest najpiekniejsza i taką aurę roztacza. Bardzo zastanawiająca zależność, ale tak sie po latach spotkań układa. Hmmmm.

Boli mnei to, że jeśli matka miała przechlapane z mężem swym, odszedł, zdradzał, etc etc to czy musi to rzutować tak jaskrawo na życie córki, tzn czy ona musi tak słabo postrzegać siebie jak to słyszy od mamuni, wierząc, że to jest jedyna istniejąca prawda o relacjach damsko męskich?

Czemu nie może czuć, myśleć i robić tak jak te drugie, w relacjach dominujące, lwice, kocice, przekonane ow łąsnej wartości, tak traktowane ale urodowo słabsze. Chodzi mi o ten dysonans między przekonaniem o własnej urodzie i wartości oraz jakości na rynku powiedzmy to damsko męskich relacji.
Nie mam w swym otoczeniu takich przypadków, ale całkiem możliwe, że tak jest Matka poczuła się brzydka, gorsza, bo mąż ją zdradził/rzucił, zaczęła się może żalić córce, mówiąc, że facet to świnia i że zawsze każdy facet jak tylko spotka kobietę młodszą/chudszą/z ładniejszą doopą to zaraz rzuca żonę <lol> No i rzeczywiście córka zaczyna tak myśleć, że co będzie jak z nią tak będzie, bo przecież :

a) ona ma większą doopę niż Iza ( imię przypadkowe)
b) i przecież ma mniejsze cycki niż Krysia (zbieżność imion przypadkowa )
c) i co jeśli Józek rzuci ją dla Dżastiny, która to ma piękną cerę i lśniące, białe, sztuczne zęby
d) no i przecież qrfaa wychodzi na to, że nasza bohaterka o imieniu powiedzmy Esmeralda to tak naprawdę jest brzydka więc na pewno ją czeka to samo co jej matkę, która to przecież matka sama mówiła, że nowa wybranka ojca ma piękne żółte oczy, a ona czyli matka ta, ma jakieś takie nijakie szarobure ślepia, no i najgorsze !!! - przecież jej córka Esmeralda też ma te szare, brzydkie oczy !!!

Wydaje mi się, że działa to na podobnej zasadzie jak to, że jak ktoś gada z kimś zdołowanym to po pewnym czasie sam zaczyna się dołować lub po prostu czuje się po tej rozmowie zdołowany, choć przed był szczęśliwy lub jak rodzic powtarza małemu (a może i większemu też) dziecku, że jest mądre/głupie to ono w to wierzy, no bo rodzice mu tak mówią, więc jak może być inaczej.

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

Nie mam takich doświadczeń, ani u mnie, ani w najblizszym otoczeniu, więc nie jestem wiarygodna...ale, napewno coś w tym jest. Przecież dużo wynosimy z rodzinnego domu i to co sie dzieje lub nie dzieje, ma u większości przypadkow wpływ na dorosle życie. Tak samo jak dzieci alkoholikow, dzieci rozwodnikow, no jakoś to sie musi odbić, o ile jakiś psycholog się tym nie zajmie, albo rodzice. No a dla dziecka rozstanie, to w większości( w większości, bo rożne są przyczyny rozstania, nie tylko tango jak to ładnie określilaś) trauma...i napewno zostawia ślad, nawet jak sobie nie zdaje z tego sprawy. Tak mi się wydaje. Nie wiem, czy akurat zależność jest taka na jaką wpadlyście( pewnie coś w tym jest ), ale w sumie znam jakiś jeden przypadek...tylko że tam akurat caly czas się rozstawali, pili, bili, schodzili...dziewczyna jest koszmarna, glupia jak but, brzydka( to obiektywne ) a facetow zmienia jak rękawczki, imprezuje, ciągle zakaochana, dzieciakom funduje to co ona miala w dzieciństwie...taki wzorzec z domu wyniosla i tyle .
Pogrubione
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 20:03   #3634
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość

Czy ta refleksja ma coś wspólnego z wczorajszym seansem filmowym na 2 tvp ?
O, ja ostatnio chciałam zarzucić tu temat miłości ( tak mi się nasunęło w trakcie czytania czegoś), ale tera dokładnie nie pamiętam jak to miało być, ale może sobie przypomnę o co mi chodziło

Cytat:
Niech mnie kotoś dobije...
Ni mom młotka pod renkom

Stary 2014-01-31, 20:15   #3635
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
no i przecież qrfaa wychodzi na to, że nasza bohaterka o imieniu powiedzmy Esmeralda to tak naprawdę jest brzydka
I dlatego don Hoze Leoncjo odszedł do Marii Konczity de la Vega

Stary 2014-01-31, 20:25   #3636
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry

Rejcz ubila wątek poważnym tematem

Nie mam takich doświadczeń, ani u mnie, ani w najblizszym otoczeniu, więc nie jestem wiarygodna...ale, napewno coś w tym jest. Przecież dużo wynosimy z rodzinnego domu i to co sie dzieje lub nie dzieje, ma u większości przypadkow wpływ na dorosle życie. Tak samo jak dzieci alkoholikow, dzieci rozwodnikow, no jakoś to sie musi odbić, o ile jakiś psycholog się tym nie zajmie, albo rodzice. No a dla dziecka rozstanie, to w większości( w większości, bo rożne są przyczyny rozstania, nie tylko tango jak to ładnie określilaś) trauma...i napewno zostawia ślad, nawet jak sobie nie zdaje z tego sprawy. Tak mi się wydaje. Nie wiem, czy akurat zależność jest taka na jaką wpadlyście( pewnie coś w tym jest ), ale w sumie znam jakiś jeden przypadek...tylko że tam akurat caly czas się rozstawali, pili, bili, schodzili...dziewczyna jest koszmarna, glupia jak but, brzydka( to obiektywne ) a facetow zmienia jak rękawczki, imprezuje, ciągle zakaochana, dzieciakom funduje to co ona miala w dzieciństwie...taki wzorzec z domu wyniosla i tyle .
tró tró - zgadza się

Cytat:
heloł

Czy ta refleksja ma coś wspólnego z wczorajszym seansem filmowym na 2 tvp ?

Ogólnie postawa matki ma fundamentalne znaczenie dla rozwoju samooceny dziewczynki . Nie wiem czy sytuacja rozwodowa ma jakieś znaczenie
nie nie, to po naszych babskich rozmowach, w moim babskim kręgu
no właśnie nam wyszło, że tarozwodowa, ale kto kogo puścił kantem, ma cholerne znaczenie

dla mnie to jakgdyby też tylko obserwacje - bo nie mogę się odnieść do swego przykładu
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Rejcz
, też się nie spotkałam z taką sytuacją więc wypowiem się jedynie n/t pewności siebie niewspółmiernej do wyglądu. To akurat norma, z tego co widzę o dziwo ludzie cenią się bardziej niż by to wyglądało z ich faktycznej atrakcyjności. Ale może ja jestem bardziej wybredna, hmm. Wydaje mi się, że to akurat wynika z traktowania przez rówieśników i tego na ile szybko zaczęło się randkować Nic nowego nie napisałam.
heh, no nic ja też tylko reflekciłam an głos, nic nowego nie wymyśliłam
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 20:29   #3637
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

i zamierzam zrobić kopytka z czech kilo zimniorów po raz pierwszy w życiu
Jak wyjdą jadalne to poproszę

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

coś masz sporo tych "pierwszych razów" w tym tygodniu

Cytat:
I na mszę w Niej w lato, w pierwszym rzędzie

Cytat:

No i ja też spod horoby

Cytat:
tulam wszystkich schorowanych

Śmiesznie jej booty w łydkach odstają

Cytat:
I dlatego don Hoze Leoncjo odszedł do Marii Konczity de la Vega
O widzisz!, nie mogłam sobie przypomnieć jak matka Esmeraldy miała na imiona

Stary 2014-01-31, 20:33   #3638
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
O widzisz!, nie mogłam sobie przypomnieć jak matka Esmeraldy miała na imiona
Nie, do tej odszedł. A matka miała donia Remedios Soledad

Stary 2014-01-31, 20:34   #3639
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam w swym otoczeniu takich przypadków, ale całkiem możliwe, że tak jest Matka poczuła się brzydka, gorsza, bo mąż ją zdradził/rzucił, zaczęła się może żalić córce, mówiąc, że facet to świnia i że zawsze każdy facet jak tylko spotka kobietę młodszą/chudszą/z ładniejszą doopą to zaraz rzuca żonę <lol> No i rzeczywiście córka zaczyna tak myśleć, że co będzie jak z nią tak będzie, bo przecież :

c) i co jeśli Józek rzuci ją dla Dżastiny, która to ma piękną cerę i lśniące, białe, sztuczne zęby
d) no i przecież qrfaa wychodzi na to, że nasza bohaterka o imieniu powiedzmy Esmeralda to tak naprawdę jest brzydka więc na pewno ją czeka to samo co jej matkę, która to przecież matka sama mówiła, że nowa wybranka ojca ma piękne żółte oczy, a ona czyli matka ta, ma jakieś takie nijakie szarobure ślepia, no i najgorsze !!! - przecież jej córka Esmeralda też ma te szare, brzydkie oczy !!!

Enter - O to mi chodziło, senkju ujęłaś to totalnie w pytkę

Co mnie boli, to to, że można mieć tak cholerny wpływ na czyjeś myślenie. No ale jeśli to się stało w młodym wieku to nie dziwne w sumie. Ja też dopiero niedawno dorosłam, więc patrzenie na świat włąsnymi oczami, nawet szarymi , pewnie zaczyna się późno. Problem, że u niektórych sie nei zaczyna, trzydziestka już dawno stuknęla, a one wciąż tkwią w błędnych przekonaniach, mało tego nie własnych a zaszczepiononych. Zauważam notoryczny brak autonomicznego myślenia u dorosłych już kobiet. Wszystko przez pryzmat matki No nic to. Ot temacik
Stary 2014-01-31, 20:46   #3640
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Jak Ją zobaczyłam to od razu pomyślałam o tym samym

Cytat:
O, ja ostatnio chciałam zarzucić tu temat miłości ( tak mi się nasunęło w trakcie czytania czegoś), ale tera dokładnie nie pamiętam jak to miało być, ale może sobie przypomnę o co mi chodziło
Na starość tak się ma

Cytat:
i zamierzam zrobić kopytka z czech kilo zimniorów po raz pierwszy w życiu
jak na pierwszy raz to może z pół kila lepiej?

Cytat:
Chcesz żebyśmy Cię zaraziły?

Aaa Redzia odp na temat mojego łuszczenia się. Tak, mam te same całe cały czas (się nie terminują) a to że mam natłuszczać i nawilżać to wiem tylko pytanie czym każdemu służy coś innego i dupa blada, muszę teścić a próbek ze wszystkiego ni ma

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-31, 20:49   #3641
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, do tej odszedł. A matka miała donia Remedios Soledad
Rzeczywiście

Stary 2014-01-31, 21:00   #3642
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Śmiesznie jej booty w łydkach odstają
no co, mi też połowa kozaków w łydkach odstaje
Stary 2014-01-31, 21:17   #3643
5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5
Konto usunięte

5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 09:02   #3644
Murszafka
To ja :)

Hi...
Nadal zdycham... Bolą mnie górne płuca przy kaszlu, cholera by to wzięła, w piątek przecież lot do Budapesztu...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 11:43   #3645
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Hi...
Nadal zdycham... Bolą mnie górne płuca przy kaszlu, cholera by to wzięła, w piątek przecież lot do Budapesztu...
cholera - rozumiem że leki nie pomagajo Co na to lekarka?
Bidnaś
Stary 2014-02-01, 11:53   #3646
Murszafka

Cytat:
cholera - rozumiem że leki nie pomagajo Co na to lekarka?
Bidnaś
A nie wiem, dawno jej nie widziałam

Stary 2014-02-01, 13:44   #3647
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Wydaje mi się, że działa to na podobnej zasadzie jak to, że jak ktoś gada z kimś zdołowanym to po pewnym czasie sam zaczyna się dołować lub po prostu czuje się po tej rozmowie zdołowany, choć przed był szczęśliwy lub jak rodzic powtarza małemu (a może i większemu też) dziecku, że jest mądre/głupie to ono w to wierzy, no bo rodzice mu tak mówią, więc jak może być inaczej.
pięknie to opisałaś

Cytat:
Hi...

Wyspałam się za to łeb mnie boli - coś za coś
Całe szczęście ze u nas znów wiosna ( ) bo dziś znowu do teatru idziemy a później gdzieś do knajpy, więc przynajmniej warunki do przemieszczania się po mieście są dobre

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 15:00   #3648
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Bry

Ja mam katar jak stąd............ w pi.zdu już mam dośća jeszcze mnie katar czeka

Obejrzałam w końcu Igrzyska śmierci. Wiem, wiem lepiej później niż wcale ale zaj.ebisty film, naprawdę. Łzy mi pociekły
Muszę dwójkę obejrzeć a dziś Dzielnica 12
Idziemy dziś do znajomych a właściwie jedziemy bo to ponad 30km od Krakabędzie super jak będę tam kichać

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 16:16   #3649
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
Ona wogole jest podobna do Ciebie. Tylko Ty masz ladniejsze włosy i jesteś szczuplejsza
Cytat:
Hi...

Cytat:
Bry

Ja mam katar jak stąd............ w pi.zdu już mam dośća jeszcze mnie katar czeka

Obejrzałam w końcu Igrzyska śmierci. Wiem, wiem lepiej później niż wcale ale zaj.ebisty film, naprawdę. Łzy mi pociekły
Muszę dwójkę obejrzeć a dziś Dzielnica 12
Idziemy dziś do znajomych a właściwie jedziemy bo to ponad 30km od Krakabędzie super jak będę tam kichać
1.

2. Też mi się podobal Ale książka fajniejsza, jak zwykle chyba

2. Baw sie dobrze

Dajcie mi coś na paskudna skórę na piętach....jakiś krem
Normalnie w życiu mi sie tak nie robiło, chyba przez to że zaczęłam lazić w skarpetkach
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 16:19   #3650
neska951
Zakorzenienie

Hej hej na szybko

Cytat:
Hi...
Mursz wybierasz się do likarza ? jak nie to nabądź w aptece np aleric- zmniejszy obrzęk błony śluzowej, jakiś lek rozwadniający wydzielinę z nosa i krople udrażniające nos.

Do wyjazdu tydzień wykurujesz się

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Cytat:

To zdjęcie jest?
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 16:33   #3651
Murszafka

Cytat:
Hej hej na szybko

Mursz wybierasz się do likarza ? jak nie to nabądź w aptece np aleric- zmniejszy obrzęk błony śluzowej, jakiś lek rozwadniający wydzielinę z nosa i krople udrażniające nos.

Do wyjazdu tydzień wykurujesz się
Nosoty antybiotyków nie biorę, to niczego ciekawego się nie dowiem... Paracetamol, pseudoefedryna i coś antyhistaminowego, i jazda... Wszystko mam, także daję pierwszeństwo w kolejkach do lekarza tym, którzy są bardziej chorzy ode mnie :-D

Stary 2014-02-01, 17:32   #3652
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Nosoty antybiotyków nie biorę, to niczego ciekawego się nie dowiem... Paracetamol, pseudoefedryna i coś antyhistaminowego, i jazda... Wszystko mam, także daję pierwszeństwo w kolejkach do lekarza tym, którzy są bardziej chorzy ode mnie :-D
To dobrze Cię wyczułam dlatego zaoferowała swój zestaw przeziębieniowy . O paracetamolu nie pisałam bo to wiadomo. Ja bym dodała do twojego zestawu coś mukolitycznego ACC albo mój faworyt flavamed
Stary 2014-02-01, 17:43   #3653
Murszafka

Cytat:
To dobrze Cię wyczułam dlatego zaoferowała swój zestaw przeziębieniowy . O paracetamolu nie pisałam bo to wiadomo. Ja bym dodała do twojego zestawu coś mukolitycznego ACC albo mój faworyt flavamed
mam ACC
I nażarłam się czosnku w takiej ilości, że chyba wszystkie okoliczne wampiry musiały na narty wyjechać
Zaczynam czuć zapachy, Brat dziś pachniał Goldem24 -wyczułam go

Stary 2014-02-01, 17:46   #3654
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
mam ACC
I nażarłam się czosnku w takiej ilości, że chyba wszystkie okoliczne wampiry musiały na narty wyjechać
Zaczynam czuć zapachy, Brat dziś pachniał Goldem24 -wyczułam go
To dobrze , zdrowiej szybko

Coś na pocieszkę

http://pudelekx.pl/najgorsze-slubne-...482-g5#galeria
Stary 2014-02-01, 17:51   #3655
Parabelka
Panaroja

snad zamiaru wykonania placka ze ślifkamy
Cytat:
A nie masz przerwy na Wizaż dzifne

Oj ja miałam różyczkę w wieku 30lat jak mnie Did zaraził i tak mi na wszystkie stawy siadło (oprócz wszechobecnych kropek) że nawet jeść sama nie mogłam

A ja chcę czerwony portfel bo ponoć wtedy się ma kasę

No i ja też spod horoby
1.gdzie tam , nawet kompa nie mam
2.no dlatego som szczepienia żeby takich rzeczy nie było
3.bujda
4.
Cytat:

Maja , fotoszop był robocie jak nic , takich ludzi nie ma

Cytat:
Mój Tż wymyślił coś w stylu, że może dlatemu pytają o zawód, że jak ktoś pracuje przy czymś co może wpływać na jego zdrowie i ewentualnie może on to roznosić na innych (nie wiem jest coś takiego? ) to potem jak wybuchnie w szpitalu jakaś zaraza i będą szukać "winnego" to to czym ktoś się zajmuje w pracy/przy czym pracuje może pomóc winnego znaleźć, no tak mniej więcej Choć w sumie się pracuje w odzieżach ochronnych itd no ale może coś gdzieś jakieś jest.
pytanie o zawód to akurat jest prastare , żeby było wiadomo z kim się ma do czynienia i na co pacjent zdrowotnie jest narażony - choroby zawodowe na przykład . Ale u nasz pytania o zawód nie ma - jest o pozycję na rynku pracy
Cytat:
Jak wyjdą jadalne to poproszę

I na mszę w Niej w lato, w pierwszym rzędzie
1.wyszły takiese , bo Śnieżka uznała że za rzadkie ciasto i kazała dosypać monki , więc wyjszły bardziej monczne nisz kopytkowe ale tysz się zjedzom
2.
Cytat:
Co mnie boli, to to, że można mieć tak cholerny wpływ na czyjeś myślenie. No ale jeśli to się stało w młodym wieku to nie dziwne w sumie. Ja też dopiero niedawno dorosłam, więc patrzenie na świat włąsnymi oczami, nawet szarymi , pewnie zaczyna się późno. Problem, że u niektórych sie nei zaczyna, trzydziestka już dawno stuknęla, a one wciąż tkwią w błędnych przekonaniach, mało tego nie własnych a zaszczepiononych. Zauważam notoryczny brak autonomicznego myślenia u dorosłych już kobiet. Wszystko przez pryzmat matki No nic to. Ot temacik
no bo jak kogo nie nauczyli w didostwie autonomicznie myśleć , to mu tak zostaje i kwestia dojrzenia emocjonalnego i fogle odpępnienia psychicznego od rodziców - z tym jest coraz gorzej

Cytat:
jak na pierwszy raz to może z pół kila lepiej?
nie warto , s pół kila to porcja na jeden talerz u nas
Cytat:
Normalnie w życiu mi sie tak nie robiło, chyba przez to że zaczęłam lazić w skarpetkach
dexeryl albo propodia - w aptece się kupuje , na suche i popękane niezastąpione

Flo gotuje niedobrą zupę i musi sińce maskować , a ja zrobiłam za mało kopytków , ale na ręcach sińce trudno zamaskować rękawiczki za łokieć ?

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 17:57   #3656
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

Na dzień
1 Eveline https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ace-piety.html

Na noc
2 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...dy-lotion.html
jako balsam beznadziejny, jako krem na suche pięty bez spłukiwania
boski !!!
Stary 2014-02-01, 18:04   #3657
Murszafka

Cytat:
To dobrze , zdrowiej szybko

Coś na pocieszkę

http://pudelekx.pl/najgorsze-slubne-...482-g5#galeria
Dzięki
O! Mój! Boże! -że zacytuję Janis z Przyjaciół...

Stary 2014-02-01, 18:10   #3658
HABANITA 72
Spod wody.....

Hejka dziewczyny
Chciałam się przywitać, przydreptałam tu za niektórymi Wizażankami z "Czym dziś pachniesz" Jeśli nie będę przeszkadzać, to sobie troszkę posiedzę w kąciku

Pozdrawiam

"Gdy długo patrzysz w otchłań, otchłań zaczyna patrzeć w Ciebie"
HABANITA 72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 18:21   #3659
Murszafka

Cytat:
Napisane przez HABANITA 72 Pokaż wiadomość
Hejka dziewczyny
Chciałam się przywitać, przydreptałam tu za niektórymi Wizażankami z "Czym dziś pachniesz" Jeśli nie będę przeszkadzać, to sobie troszkę posiedzę w kąciku

Pozdrawiam
Wyłaź z kąta, mów! :-D
Tu jest dobrze, na zewnątrz Baru -źleee...

Mama mnie właśnie syropem z sosny nakarmiła, dobre :-D

Stary 2014-02-01, 18:24   #3660
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez HABANITA 72 Pokaż wiadomość
Hejka dziewczyny

Pozdrawiam
heloł

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Cytat:
Mama mnie właśnie syropem z sosny nakarmiła, dobre :-D
A ja mam nalewkę sosnową własnej roboty ale to jeszcze nie to co chciałabym osiągnąć jeśli chodzi o smak

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Cytat:
Dzięki
O! Mój! Boże! -że zacytuję Janis z Przyjaciół...
Byli dziś rano w tv
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości