|
|
#3661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
i pochwalę za nicka - Habanita faajna jest
|
|
#3662 |
|
To ja :)
|
Uwielbiam ich
Znam nawet wszystkie wersje tłumaczeń... I w napisach, i lektorze, i w dubbingu
|
#3663 |
|
Spod wody.....
|
Dziękuję Kobietki za ciepłe przyjęcie
![]()
|
#3664 | |
|
|
Cytat:
Tylko, jak jest za dużo o włosach i kosmetykach, to nam panowie uciekają...Ani Mru Mru w tv
|
|
#3665 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
po dziś dzień mówię ich tekstami, tak mi zostało, jakoś przystają do życia Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-01 o 18:56 |
|||
|
|
|
#3666 | |
|
Nindżopesz
|
Hej, Habanita! Tutaj wszystko wolno
![]() Cytat:
![]() Som tylko trzeba robić fotę z daleka ![]() Mi to przypomina to... http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/4992/
|
|
|
|
|
#3667 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Parabelko, nesko dzięki za typy ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Ikonki Ci się pomyliły Zamiast tego chciałaś wstawić to , tylko chyba paluszek Ci się omsknął
|
||
|
|
|
#3668 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3669 | ||
|
Zakorzenienie
|
a co polecicie, jak komuś nie pękają pięty, ale skórę ma tam grubą jak słoń?
![]() Pomaga szorowanie tarką co pół roku i codzienne używanie maści zmiękczających, ale po tych maściach mi się stopy zawsze pocą, wiec je maziam na noc antidralem, to się nie pocą, ale się robią suche i zrogowaciałe i tak wkoło macieju ale takie włosy są muszę zapuścić jeszcze dłuższe będzie trudno, bo przez ostatnie 2 lata urosły tylko 10cm ![]() Cytat:
w barze się siedzi i pije i gada o czym chce ![]() Cytat:
Wysłałam cv do "sklepu z ekskluzywnymi alkoholami". Niestety szukają tylko sprzedawcy, nie smakosza
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-02-01 o 19:43 |
||
|
|
|
#3670 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Rozbierają Full Incense, a ja muszę oszczędzać na nowy lapek
Na pięty najlepsze jest to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...den-salbe.html
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Dzięki Wygląda jakby to było to, czego aktualnie potrzebuję. |
|
|
|
|
#3672 |
|
|
Otóż na szorpate pięty najlepszy jest profesjonalny zabieg podologiczny. Podobno. Bo nigdy nie byłam
Mi najbardziej pomaga vesowy krem do stóp... Bija na głowę wszystkie kosmetyki świata...
|
#3674 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. oplułam się |
|
|
|
|
#3675 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
a ja przez dziewczyny z fejsa kupiłam hennę i jutro będę farbować
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3676 |
|
Nindżopesz
|
Rejcz, Stazja, używałyście może maski z martwego błota White Flower? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...zaju-cery.html Jest szał na włosowym, ponoć usuwa zaskórniki, zmniejsza pory, rozjaśnia, śpiewa, tańczy i robi dobrze.
|
|
|
|
#3677 | |
|
|
Cytat:
![]() Bym mogła przed nią zrobić "puszkę z Pandorą" aktualnie przez chwilę miałam głos odpowiedni do śpiewania standardów jazzowych, ale teraz już spokojnie death metal mogę wydzierać
|
|
#3678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ostatnie to nie wiem, ale zaraz pójde sie zamknąć z nim w lazience i sprawdzę ![]() A poważnie, to tamtego nie znam, ale mam to z Bingo , błoto to bloto wiec pewnie nie ma różnicy jaka firma, chyba ze biorą to bloto z różnych rejonów morza, albo z roznych głębokości ![]() ![]() http://naturica.pl/czarne-bloto-bingospa Tylko użyłam narazie ze dwa razy, no niby oczyszcza, ale czy aż tak szalowo to nie wiem jeszcze. Muszę zacząć regularnie używać, ale jak Rejcz sprzedalam mi patent ze ścieraniem, to już dam radę. Cytat:
|
||
|
|
|
#3679 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja aktualnie mam jakąś z Avonu.
|
|
|
#3680 | ||
|
Spod wody.....
|
Cytat:
![]() Z tego, co do tej pory wywnioskowałam, to faktycznie wachlarz tematów jest baaardzo szeroki, fajnie, no to kolejka dla wszystkich! Ja stawiam ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
![]() Szkoda, że nie poczekałam na Angela różanego, 3 zapachy 1 wysyłka
|
|
#3681 | |
|
|
Cytat:
Ja tam mogę i o motoryzacji, zwłaszcza w świetle nowego sezonu TopGear No i nadchodzi (jutro?) nowa seria The Big Bang Story, już się cieszę -te 2 rzeczy mogę oglądać bez końca Czy lubelskie mnie słyszy?? Co z Wami?? jak żyjecie pod tymi śniegami??
|
|
#3682 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak sie nie ma wyjscia... ![]() za 8 to na piechote bym nawet latała [QUOTE=Spoora;44897175] Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
![]() zdrówka Cytat:
zdrówka too raz drugi/czeci ja tesz ofc zawsze mogłoby byc wiecej ale na razie starcza ![]() dzie reszta cytatów ![]() macham snad bolagej guowy
|
|
#3683 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#3684 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nic zmykam na gorączkę sobotniej nocy
|
||
|
|
|
#3685 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skóra stóp ma ciężko bo musi utrzymać ciężar całego ciała im bardziej jest ścierana tym bardziej musi odrosnąć... Wiem że to dziwne ale z własnego doświadczenia wiem że jak się nie natłuszcza pięt tylko je ściera to one zaraz popękają... Na początku niby są gładkie i miękkie ale to nie jest dobra miękkość dla nich bo robią sie za cienkie żeby unieść tyle masy... No i jest jeszcze wizyta u podologa ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
![]() AAAAAAA pochwalę się byłam dziś w salonie nyx a, chciałam obada ć ten beżowy róż że ponoć blade mogą nim modelować się, no ale nie było testera bo wyszedł na pokaz... Bardzo miły pan zaproponował że zrobi mi dobrze bronzerem ja wiedziałam że będzie żle ale chciałam zobaczyć co tym razem.... IIIIIIII ciepło brązowy placek na czole, brązowe plamy na policzkach.... Mina Negatywa bezcenna. Moja mina hahahahhahah śmiech...Stwierdzenie pana wizażysty " bronzery nie są dla pani" Moja prośba " może mi pan to zmyć" Ale najlepsze na koniec na pytanie , dlaczego Negatyw nie powiedział że wyglądam dziwnie, śmiesznie i makabrycznie???? To taki kfiz zgadnijcie???? ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cekoderm, tylko nie 15 % jak do pyska, tylko 30 sobie kupię do stóp No i na początek maść co Winterka polecala już zamowiona, więc powinno być dobrze ![]() 2. Kurde no....nie planowalam tego kompletnie, w nocy mnie natchnęła jak kot z jakiegoś kąta probkę wyturlal ![]() Cytat:
bo sie bal Ciebie w tym bronzerze?
|
||
|
|
|
#3687 |
|
Nindżopesz
|
Bo nomen omen Negatywowi się spodobało, że masz czarną twarz i do niego pasujesz?
|
|
|
|
#3688 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Byliśmy dziś u dawno niewidzianych znajomych, takie nieplanowane trochę to było i mieliśmy być tak góra 3 h, zeszło trochę dłużej I bardzo fajnie było, tylko kolega już pod koniec troszkę zaniemógł
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#3689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy nie zapomnę jak idę sobie naszą pikną wiejską okolicą, zachodzę do rodzinki, wujek kosi trawę i mówię Dzińdybry, czy jest W. (mąż kuzynki) Na co wujek mówi Jeeeest, ale.... Niestety chory. Złapał jakiegoś wirusa, żołądkowe coś i coś z oczami. Ja: Oh rany julek to fatalnie? A wujek, czyli rzyga dalej niż widzi. No taki ma sens of humour. Cytat:
nie umię odgaść zagadki Bo kurde uważał wręcz naprzeciwnie? Znając ten gatunek, to i całkiem możliwe. No ale skoro mina bezcenna to bessęsu ![]() Nie ffię Fogle a fogle, to brązer może nie dla Cię ale konturowanie jest dla każdego, ciula z Wizażysty, że nie znalazł odcienia. Ja sie konturuję cieniem do powiek z Inglota Albowiem od dwóch lat mam 10 kg na plusie i kości policzkowe w zaniku, to se odejmuje tak ze 2 3 kilosy.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-02 o 03:28 |
||
|
|
|
#3690 | |
|
Spod wody.....
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:10.

Jeśli nie będę przeszkadzać, to sobie troszkę posiedzę w kąciku

Tylko, jak jest za dużo o włosach i kosmetykach, to nam panowie uciekają...

[COLOR="Silver"]
A wujek, czyli rzyga dalej niż widzi. No taki ma sens of humour.