|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części: | |||
| Wrześniowo-październikowe mamusie 2013 |
|
0 | 0% |
| Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku |
|
0 | 0% |
| Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki |
|
14 | 37,84% |
| Na czworaka zaraz stanę i zachwycę moją mamę |
|
1 | 2,70% |
| Czy deserek, czy obiadek, oby nie był ze mnie niejadek |
|
0 | 0% |
| Wcinam obiad, deser, mleko, do pół roczku niedaleko |
|
11 | 29,73% |
| Skonczyły się już kolki, wszak wyrastam z mej gondolki |
|
2 | 5,41% |
| Żółwik, słonik, hipopotam, ja dzidziusia swego kocham |
|
4 | 10,81% |
| Normy obrotów, siadania i mowy nie moga wyjść mamusiom z głowy |
|
1 | 2,70% |
| Mamo w rękę weź łyżeczkę i sprawdź czy mój płacz, to przez ząbeczek |
|
0 | 0% |
| Powoli się rozkręcam, z brzuszka na plecy się już przekręcam |
|
4 | 10,81% |
| Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku,mamy IX-X'1
Bajka bo najwięcej osób takie chce i też na takie ich stać- 4 to już dużo
![]() moi rodzice mają 4 pokoje i było fajnie, a teraz siedzą we 2 na ponad 70m moje chłopaki śpią ja oglądam chyba 3 raz ten sam odcinek "kobiety na krańcu świata" ![]() Bajka jak tam mąż odfochował już?
|
#1772 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku,mamy IX-X'1
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1773 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
ufff aktywny dzień dzisiaj...
Cytat:
Cytat:
no co ty?Ja się zawsze spotykałam z tym,że były starsze dzieci ![]() Cytat:
tak,doidy cup Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1774 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
może z czasem Ci się odmieni, a poza tym nie musi być tak źle, każda ciąża inna
|
#1776 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tylko 310 tys ![]() moja mama siedzi sama w 120 m ![]() dalej foszy. ale musze pokazac mu to mieszkanie wiec sie chyba odfoszymy ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 310tys za taki metraż spoko
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2014-02-01 o 18:10 |
|
|
|
|
#1778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ewacia jesteś mistrz. Ja też nieraz gotuje jedną ręką bo na drugiej trzymam 6 kilówkę. Coraz ciężej ale trzeba sobie radzić
|
||
|
|
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
hehe no co ja zrobie ze z nim jak z baba
ale trzeba sie odfoszyc bo drugiej nocki na wyrze Blanki nie przezyje ![]() a 310 tys to naprawde malo, az jestem zdziwiona bo normalnie ceny oscyluja w granicach 350-400 tys za nowe mieszkania
|
|
|
|
#1780 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() albo bezczelna ![]() Cytat:
|
|
#1782 |
|
BAN stały
|
Janek znowu dzisiaj zielone kupy.Mozliwe, ze mu jablko zaszkodzilo?Oprocz tego jadl tylko dynie z ziemniakami, a jadl to juz wczesniej i nic mu nie bylo, glutenu tez nie dawalam..
Edytowane przez maharet1092 Czas edycji: 2014-02-01 o 18:28 |
|
|
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
tz mnie w.k**wil
chyba pierwszy raz zrobie mu ciche dni i sie nie pozbiera Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1784 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
Tasia ciche dni są gUpie, a poza tym jest weekend
|
#1786 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny,czytała któraś z Was książkę "Uśnij wreszcie" ?My po szaleństwach Młodej chcemy coś zmienić w jej usypianiu i spaniu,więc czytam właśnie
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
i tak jestem sama w domu wiec ciche dni sa same przez sie
no nic wczoraj wieczorem wymyslil ze dzis pojdzie do kumpli na 18 dzis o 17 bylismy jeszcze u mojej mamy a on juz gotowy do wyjscia to sie go pytam.jak mam sama zabrac sie z wozkiem, nosidelkiem i dwoma torbami plus psem do domu? a ten zdziwiony ze ja nie zostaje u mamy, choc nie bylo o zyms takim mowy zapodal siedem.fochow ze on jest przeciez umowiony (jakby to czy pojdzie do kumpla DO DOMU na 18 czy 18 30 mialo opoznic pociagi do warszawy) i on przeciez juz wczoraj mi mowil ze na 18 to mu tlumacze ze mnie moze mowil, ale naszemu synowi widocznje niezbyt dobitnie to wytlumaczyl bo on akurat postanowil sie zdrzemnac i w nosie mial to ze bedziemy wychodzic ![]() zapodal fochem wiec stwierdzilambze odwolam kolezanke ktora miala do mnie przyjsc i zostane u mamy (mama ma tv wiec jakas atrakcja na wieczor by byla szczegolnie ze mega zmeczona jestem dzis ) kolezanke odwolalam po czym on stwierdzil ze jednak nas zawiezie do domu i zaczal pakowac rzeczy efekt jest taki ze jestem sama w domu bez tv bez kolezanki z nastrojem beznadziejnym i chce mi sie ryczec a jak na zlosc dzis sobota i nic na forum sie nie dzieje czytac juz mi sie dzis nie cgce bo u mamy dwie godziny czytalam ksiazke wiec jestem wsciekla zla rozgoryczna i wszystkie inne przymiotniki tez Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- ale.wywod ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moze film dobry? |
|
|
|
|
#1789 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dzięki spróbuję tym aventem bo 3+ z tt nie daje rady u nas.
|
|
#1790 |
|
BAN stały
|
Dziwic sie, ze dziecko ulewa, dalam jedo mleko psu i tez ulal i to jeszcze bardziej zarzygal caly dywanik.
|
|
|
|
#1791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze jakas partia trefna? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- tak w ogole czytam o tym ulewaniu maciek za kazdym razem.ulewa ale tak standardowo przy beku czasem.pare kropelek, czasem.mala lyzeczke to zle? myslalam ze poki tego nie ma jakos duzo to jest to normalne u malych dzieci Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1792 |
|
Zakorzenienie
|
Tassia ja też mam samotny wieczór, więc witaj w klubie. A w Pudle i tak nic nie ma:P Na pocieszenie poprasuję Natce ciuszki i może coś odpalę na kompie.
Mój malż idzie do kolego oglądać galę bokserską. i niby mogłabym pójść,ale niezbyt chcę się zobaczyć z TĄ (wiecie którą) koleżanką...
|
#1793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Mieszkaliśmy wcześniej w dużej kawalerce, ale przerobione na dwa pokoje.
|
|
#1794 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
P.S.Jak sie kiedys sama napilam mleka modyfikowanego to tez mnie na ulewanie naciagalo.Moze to dlatego, ze to takie niedobre hehehehe |
|
|
|
|
#1795 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj znać jak idzie odfoszenie ![]() Cytat:
Ech z tymi chłopami Cytat:
|
|
#1796 |
|
BAN stały
|
Moj jest na imprezie pracowniczej.
Jem jajka sadzone, ziemniaczki z maselkiem i grzyby marynowane |
|
|
|
#1797 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
hello
Misia sto lat Cytat:
Cytat:
dużo sił dla Ciebie i szybkiego powrotu do domku Cytat:
Cytat:
a ja dzisiaj na zakupkach ciuchowych byłam, tż został z chłopakami i kupiłam prezent dla Fifiego na urodziny, sobie spodnie, koszulki i sweterki ale fajnie tak się wyrwać młody pod moją nieobecność mm dostał, a jak wracałam to przed samym domem nie mogłam podjechać i postanowiałm cofnąć troszkę i w efekcie siadłam autem w zaspie... zdolność normalnie, ale akurat była moja sis ze szwagrem i chłopaki ogarnęli auto...Kuba mi od rana wymiotuje, oby tylko nas nie pozarażał, leży odseparowany od Huberta wypił orsalit i trochę jakby lepiej, jak jutro będzie znowu coś nie tak, to sama z Hubim jadę do Fifka na urodziny lecę sprzatać łazienkę
|
|
#1798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te 300 tys przydałoby mi się, miałabym nieźle zrobiony dom. Ale skąd wziąć taką kase bez kredytu
|
|
|
|
|
#1799 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mamy kp - mogę grzybki marynowane (podgrzybki dokładnie)? Mam jeszcze słoiczek, który mama przywiozła i nie pozwalam tknąć tz beze mnie a sama mam smaczka ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w zalaczniku to mieszkanie przerobione tak jak by mi pasowalo, wydzielajac wlasnie z salonu miejsce na wyro
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.

mam nadzieje ze tak juz zostanie 
dobrze, że się obudziłaś

[/RIGHT]

widze że ząbki na tapecia matal brawa dla enci
dentinox lui jeśc no ale bez przesady ///teraz w akcie desperacji podałam paracetamol i czekam na efekty z małym na kolanach