Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-01, 13:17   #1891
wadera4
Wtajemniczenie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI

Moja dzisiejsza droga do sklepu od kilku dni nikt samochodem nie ryzykuje

Cytat:
Napisane przez measia Pokaż wiadomość
o tej porze rok temu mialam juz skurcze i opier..... Tz ze tak dlugo do mnie dojerzdzal
stawiamy i tort
Sto lat, sto lat, sto lat!!!

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 13:33   #1892
czarnula 1982
Rozeznanie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość

ale piękniea u mnie po śniegu,+8 stopni i słoneczko..wiosna nadchodzi
czarnula 1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 13:43   #1893
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
RENA! patrzyłam na wykres jeszcze może skoczyć! ale fajnie ze sobie poszalejecie!
no i wzrosła dziś 23dc

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
na pewno będzie świetnie
Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
impra!impra!
Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
super, wybawcie się
dzięki za pamięć kochane

Cytat:
Rena śniłaś mi się dzisiaj w tym śnie wyśniłam Ci, że zaszłaś w ciążę uważaj tam na tej studniówce, nie szalej za bardzo, bo może sny w snach się spełniają
oby się spełniło

Cytat:
Napisane przez edytte Pokaż wiadomość
Ja już od 5 na nogach bo zaczynają mnie męczyć mdłości.Dzisiaj nie mogłam zrobić zakupów, bo w całym sklepie czułam zapach wędlin.
no i bardzo dobrze

Cytat:
Napisane przez measia Pokaż wiadomość
o tej porze rok temu mialam juz skurcze i opier..... Tz ze tak dlugo do mnie dojerzdzal
stawiamy i tort
sto lat i zdrówka dla córci

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Renia udanej zabawy wieczorem!!! Czekamy na fotę jak będziesz zrobiona na bóstwo
dzięki kochana

Cytat:
Widzę Renę. Pisz jak tam przygotowania do balu? Liczymy też na foty.
na chwilkę weszłam nadrobić chciałam fryz zrobiony i w sumie jeszcze tylko tapeta na buzię i będę gotowa zaszalałam i dziś buty jeszcze kupiłam - klasyczne czarne szpilki (o takie http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...634&st=PRODUCT) - tylko zastanawiam się jak w nich będę chodzić obym tylko nie wywinęła orła to będzie dobrze mam skórzane podobne, ale za taką cenę były to kupiłam od przybytku głowa nie boli i kopertówkę też kupiłam

a teraz się objadłam i pękam, ale na szczęście mam body wyszczuplające

z jeśli chodzi o zdjęcia, to postaram się coś wstawić

Mateuszek -> cuda się zdarzają
rena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 13:46   #1894
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
jojla Ty mi polecałaś Plive Fem Chciałabym zapytać jak często ją stosujesz, zastanawiam się czy mogłabym cały czas czy muszę zamieniać ją z innym płynem
Ja stosuję ją prawie cały czas od jakiegoś roku teraz zmieniłam na coś innego, szukając tańszej alternatywy

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Jojla bawcie się dobrze i fajnie że masz rozrywki troszkę

Cytat:

Jojla udanego wieczoru - bawcie się dobrze, w końcu jest karnawał

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Fajny weekend

A na co idziecie??
idziemy na komedię - Prywatna Klinika http://www.ludowy.pl/index.php?actio...riptions&id=55

Cytat:
Staś jest kochany potrafi sam się sobą zająć układa puzzle, lub klocki, uwielbia się tulać z mamą czasem nawet zaśnie. Ostatnio rozmawiamy a on tak - że chce braciszka ( o niczym nie wie) i jak by go miał to się by nim opiekował i chciałby aby się nazywał Paweł. Myślałam że się rozpłaczę jak to usłyszałam.
Jaki kochany

Cytat:
o jaaa

Rena udanej zabawy

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 14:15   #1895
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
... a dziś 10 minut przed końcem pracy cofnęli jej wypowiedzenie
myslałam, że takie rzeczy tylko w amerykańskich filmach

Cytat:
Napisane przez Kubek29 Pokaż wiadomość
(7h ciurkiem )
WOOOOOWWWWWW!!! brawo dla Tymka - dzielny dzieć!!!

Cytat:
zaczynają mnie męczyć mdłości.
mam nadzieję, że choć trochę Cię uspokoją

Cytat:
Czuję się jak zombie, wyglądam jak zombie = zmieniam się w zombie
eeeee.... napiszę coś co mnie strasznie denerwowało i wkurzało: WYSYPIAJ SIĘ PÓKI MOŻESZ może meliska?

Cytat:
więc jestem w swoim żywiole

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
M
My dziś idziemy do teatru
już doczytałam na co miłego wieczoru!

Cytat:

Pani
T. próbuje stawiać pierwsze kroczki już Bo widziałam na zdjęciu, że stoi
stoi już od bardzo dawna (od jakiegoś czasu, jak sobie zapomni, to stoi bez trzymanki chodzi tylko przy meblach. i nie wygląda, że chce sam zwiedzać świat

Cytat:
bawcie się dobrze, w końcu jest karnawał
zawsze się zastanawiam kto karnawali dla mnie to jakiś mit: makijaż karnawałowy, ciuchy karnawałowe. nigdy nie poczułam "karnawału"...

Cytat:
W Liczymy też na foty.
Podbjam prosbę

Już po wychodnym obkupiłam się troszkę, T. oczywiście też
obiad zrobiony/zjedzony. pora na jazdę na szmacie - koniec dobrego. ale konkubent dał mi bilet "in blanco" do kina. muszę sobie wybrać coś na jutro high life

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 14:37   #1896
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio rozmawiamy a on tak - że chce braciszka ( o niczym nie wie) i jak by go miał to się by nim opiekował i chciałby aby się nazywał Paweł. Myślałam że się rozpłaczę jak to usłyszałam.

Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość

na chwilkę weszłam nadrobić chciałam fryz zrobiony i w sumie jeszcze tylko tapeta na buzię i będę gotowa zaszalałam i dziś buty jeszcze kupiłam - klasyczne czarne szpilki (o takie http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...634&st=PRODUCT) - tylko zastanawiam się jak w nich będę chodzić obym tylko nie wywinęła orła to będzie dobrze mam skórzane podobne, ale za taką cenę były to kupiłam od przybytku głowa nie boli i kopertówkę też kupiłam

a teraz się objadłam i pękam, ale na szczęście mam body wyszczuplające

z jeśli chodzi o zdjęcia, to postaram się coś wstawić
Baw sie dobrze i czekamy na fotki

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 14:38   #1897
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:

domek na prerii. nie macie asfaltu?
Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
tylko zastanawiam się jak w nich będę chodzić obym tylko nie wywinęła orła to będzie dobrze mam skórzane podobne, ale za taką cenę były to kupiłam od przybytku głowa nie boli i kopertówkę też kupiłam
obcas nie wysoki, dasz radę. pokaż też kopertówkę, no i siebie całą oczywiście
Cytat:
myslałam, że takie rzeczy tylko w amerykańskich filmach
ja też myślałam, że tylkow filmach. dlatego to był dla mnie ogromny szok. tyle emocji...
Cytat:
Już po wychodnym obkupiłam się troszkę, T. oczywiście też
obiad zrobiony/zjedzony. pora na jazdę na szmacie - koniec dobrego. ale konkubent dał mi bilet "in blanco" do kina. muszę sobie wybrać coś na jutro high life
co kupiłaś sobie? co Torresowi?

mam już szafki w łazience już je zagospodarowałam teraz rozmyślam o kolejnych zmianach

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-01, 14:45   #1898
201704210903
Konto usunięte

Jola, Rena - bawcie się dobrze na swoich imprezach

Wadera - super zdjęcie; w Krakowie 6 na plusie i do sklepu szłam bez czapki bo tak goraco jest
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 14:52   #1899
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:

co kupiłaś sobie? co Torresowi?
jako rasowa matka-polka-męczennica - twarzowy dresik i jakieś bluzki a synkowi czapę (5-6 lat, prawie dobra ) i parę bluzek. Lubię końcówki wyprzedaży w Zarze i Benettonie ceny ciut wyższe niż w moim lumpku

Cytat:
mam już szafki w łazience już je zagospodarowałam teraz rozmyślam o kolejnych zmianach
hehe, ale nie przemęczasz się?

Wedera, zima jak się patrzy. Z mrozem potężnym?
W moich rodzinnych stronach (na wschodzie) właśnie trwa wyjadanie zapasów z zamrażarki, bo matka też nie używa auta...

Sto lat dla Marysi

OK, kibelek wzywa...

Stary 2014-02-01, 14:59   #1900
jana
Raczkowanie

Anitka, ja tez nie sypiam, u mnie to emocje, mlynek w glowie, ktorego nie potrafię zatrzymać, a melisa dziala na mnie... moczopednie

...mały chłopiec czeka na kwiecień
jana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 15:00   #1901
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
jako rasowa matka-polka-męczennica - twarzowy dresik i jakieś bluzki a synkowi czapę (5-6 lat, prawie dobra ) i parę bluzek. Lubię końcówki wyprzedaży w Zarze i Benettonie ceny ciut wyższe niż w moim lumpku

hehe, ale nie przemęczasz się?
ja bardzo żałuję w takich momentach, że mam daleko do takich sklepów zwykle jeździłam z tż lub sama na wyprawę i się obkupywałam, teraz przy takiej pogodzie nie chcę ryzykować. poza tym takie zakupy to też dość duży wysiłek na który raczej nie mogę sobie pozwolić.
co do mojego przemęczania się to raczej nie można nim nazwać układanie past do zębów i środków czystości na półkach. co do dalszych zmian to ona razie są one wirtualne
Stary 2014-02-01, 15:11   #1902
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Narobiłyście mi ochoty na zakupy
Jutro przyjeżdża mama do Młodego i O ILE GO NIE ZAŁATWIĘ jakimś żarciem, to pojadę do Kerfura i jest tam też Reserved i Deichmann, to może się w coś zaopatrzę :P Mam ochotę na coś ładnego

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Fiol często dostaje 2 owocki, np. jabłka z brzoskwinią albo inne mieszanki (egzotyczne to jeszcze chyba nie ten miesiąc) i jest to samo.
Ale dzisiaj zrobiłam mu kaszę jaglaną z banankiem i nawet nawet zjadł... Bez szału, ale porcję wsunął
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 15:24   #1903
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
domek na prerii. nie macie asfaltu?
Asfalt?
Jest... gdzieś pod tym śniegiem

Cytat:
Wedera, zima jak się patrzy. Z mrozem potężnym?
W moich rodzinnych stronach (na wschodzie) właśnie trwa wyjadanie zapasów z zamrażarki, bo matka też nie używa auta...
[/COLOR]
U nas to samo
Miałam kilka chlebów zamrożonych, ale w końcu trzeba było się ruszyć. A mróz coraz mniejszy

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
Stary 2014-02-01, 15:33   #1904
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Asfalt?
Jest... gdzieś pod tym śniegiem
o matko, a spychacz u was nie jeździ?
Stary 2014-02-01, 16:55   #1905
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
o matko, a spychacz u was nie jeździ?
Gdzieś niedaleko krążą spychacze. Ale z drogi "głównej" do naszej wsi nie. Ciągnikiem się przejedzie, ale już mleczarki grzęzną

I powiem Wam, że chyba w tym miesiącu się nie udało... tak czuję...

Stary 2014-02-01, 17:00   #1906
zebrawpaski
Zakorzenienie

waderka- jaka zima...padam
dzisiaj mnie naszła refleksja, że trzeba choinkę z balkonu sprzątnąć a ani razu nie było mi dane zobaczyć jak pięknie się świeci gdy równocześnie pada śnieg...
w ogóle w tym roku u nas prawie nie ma śniegu
sanki od Mikołaja uruchomiłyśmy 2 dni temu- ale zabwa była tylko 1 dzień...a ja w górach mieszkam

Cytat:
ile Kasia ważyła po urodzeniu?
mój gigant tylko 2650, więc przybierał

takie teksty tylko sprawiły, że miałaś poczucie winy. w niczym Twojej laktacji nie pomogły. ani - tym bardziej - Kasi.
3030
wiedziałam, że teksty nie pomagają i nie tak powinno wyglądać wspieranie karmiącej przez co jeszcze bardziej się denerwowałam i koło się zamykało
jak będzie mi dane szczęśliwie urodzić to od września zacznę używać zamka w drzwiach na piętrze bo nie wyobrażam sobie siebie z dzieckiem przy piersi, Kasi obok i" dobrych rad" w tle

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Zeberka, Fiol jak to jest z drugim dzieckiem? Tak sobie dziś rozmyślałam że ja bym CHYBA nie schizowała już o drugie.. będzie co ma być. A właściwie pomyślałam że chyba pokochałabym je dopiero po urodzeniu, więc nie bałabym się jakoś specjalnie, ale zapewne nie umiem sobie wyobrazić poprostu miłości do drugiego dziecka.
zupełnie inaczej..
mam większą wiarę w to dziecko- bo doczekałam Kasi - to mnie uspokaja trochę i pozwala zapomnieć, że jestem w ciąży,
mając obok biegającą Kasię w ogóle nie myślę o tym, że noszę dziecko- nie mam czasu rozmyślać ani martwić się każdym kłuciem w brzuchu...
co do więzi- co kilka dni pytam ":Człowieczku mały- jesteś tam? Mam nadzieję, że masz się dobrze"- i tyle...
ale przy Kasi też ciężko było mi szybko się przywiązać- bałam się

measia- całusy dla Marysi

BERBIE- życzę aby Mama mogła spokojnie dopracować tego 2015

esesia- a to Zo pokazała rogi, ale przyznasz, że komplementy pediatry wynagradzają wszystko

fioluś- jak to jest z tym zatrudnieniem babci? Moja Mama jest ubezpieczona w KRUS-ie więc to chyba niemożliwe?

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 17:26   #1907
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
fioluś- jak to jest z tym zatrudnieniem babci? Moja Mama jest ubezpieczona w KRUS-ie więc to chyba niemożliwe?
ja nie filusiek ale się tym trochę interesowałam i w sumie to tak wygląda http://wpolityce.pl/wydarzenia/62221...iona-na-etacie ale nie wiem jak ma się do tego Krus
Stary 2014-02-01, 17:58   #1908
anitaxas
Zadomowienie

Cytat:

Ależ ja Ci zazdroszczę takiej zimy!!! Też tak chcem!!!

Cytat:
eeeee.... napiszę coś co mnie strasznie denerwowało i wkurzało: WYSYPIAJ SIĘ PÓKI MOŻESZ może meliska?
Spoko, ja myślę, że mój organizm już się instynktownie przyzwyczaja do tego co nas czeka za kilka tygodni, ale jakoś mnie to nie przeraża

Chętnie bym się wybrała na wyprzedaże i obkupiła w małe, śliczne ubranka także zazdraszczam wypadu na shopping - nawet kosztem późniejszego jeżdżenia na szmacie
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 18:09   #1909
BERBIE
Zakorzenienie

zeberko a jak się czujesz? kiedy obrona pracy?
Cytat:
Chętnie bym się wybrała na wyprzedaże i obkupiła w małe, śliczne ubranka także zazdraszczam wypadu na shopping - nawet kosztem późniejszego jeżdżenia na szmacie
zaczęłaś już kompletować wyprawkę?

ja siedzę i robię gwiazdki i serduszka z papierowej wikliny, mam zamiar je wykorzystać na karuzelę nad łóżeczko, a później jako bombki na choinkę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-01, 18:23   #1910
anitaxas
Zadomowienie

Cytat:
zaczęłaś już kompletować wyprawkę?

ja siedzę i robię gwiazdki i serduszka z papierowej wikliny, mam zamiar je wykorzystać na karuzelę nad łóżeczko, a później jako bombki na choinkę
Pokażesz efekty jak skończysz?? cudne będą na pewno.

Co do wyprawki to Kilka razy już miałam pełne koszyki na różnych e-sklepach, ale jakoś ostatecznie wyłączałam stronę.. ale chyba powoli trzeba będzie się przełamać, odważyć i zacząć coś kompletować. Jakby nie patrzeć dzisiaj już 1 luty.

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Muszę iść zrobić jakieś jedzonko, mimo, że 1,5h temu wszamałam jajecznicę. Normalnie głodna jestem, aż mi się wierzyć nie chce Nie pamiętam kiedy ostatnio czułam to dziwne uczucie
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 18:32   #1911
Kubek29
Zadomowienie

Monia- złe zrozumiałam intencje
Spotkałam sie z obwinianiem wit k za kolki ( w necie) i odstawianiem w ogole...
Jaka firma ma te kolkowa witK?

Fiolusiek- on dostaje biogaie juz od dawna. Jakos w 3-4 tyg życia zacElismy mu podawać.

Byłam dzisiaj na ponad godzinnym spacerze, zeby dotrzeć do parku musiałam sie przez zaśnieżone chodniki wózkiem przebijać- lekko nie było.
A teraz poskakalam z Tymkiem na wielkiej piłce i sie dobilam. Wszystko mnie boli

Iza- gdzie wychodzicie? Nie żal Wam zostawiać mLego z tesciami? ja bym swoim nie dała dziecka twoi zajmowali sie juz nim?
Moja teściowa che przyjechać w drugiej połowie lutego- ma ferie. Juz sie boje

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44925350]O ILE GO NIE ZAŁATWIĘ [/QUOTE]

Perse!

Edytowane przez Kubek29
Czas edycji: 2014-02-01 o 18:27
Kubek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 18:42   #1912
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Pokażesz efekty jak skończysz?? cudne będą na pewno.

Co do wyprawki to Kilka razy już miałam pełne koszyki na różnych e-sklepach, ale jakoś ostatecznie wyłączałam stronę.. ale chyba powoli trzeba będzie się przełamać, odważyć i zacząć coś kompletować. Jakby nie patrzeć dzisiaj już 1 luty.
na razie nie będą miały efektu, bo trzeba je najpierw pomalować.
co do wyprawki, to chyba powoli powinnaś się przełamywać. ostatnie tygodnie szybko zlecą. ja kupiłam kilka rzeczy na ciuchach, ale takich neutralnych i za grosze. mam obiecane ubranka po dzieciach koleżanek, więc ubranek nie planuje kupować jeśli urodzi się synek. bo to ubranka po chłopcach
nie mogłam się powstrzymać i wstawiam zdjęcie rzeczy dla malucha. śliniaczek od Paniki ( ) i body kupione przez tż. reszta kupione w SH w sumie kosztowało ok 10 zł.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1050511.jpg (121,5 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1050512.jpg (96,2 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1050513.jpg (86,2 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1050514.jpg (96,4 KB, 22 załadowań)
Stary 2014-02-01, 18:47   #1913
Kubek29
Zadomowienie

Jakie inne pieluszki sa rozmiarowo miedzy 3 a 4 Pampers? Wiecie moze?

3 sa juz za małe na T (koopa na plecach, zdarza sie przesikanie i odciskaja sie ' falbanki') dzisiaj ubrałam mu 4 i sa za duże- sciegaja mu prawie do kolan.:/

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Berbie! Super te Twoje wyroby zdobycze tez!

Edytowane przez Kubek29
Czas edycji: 2014-02-01 o 18:48
Stary 2014-02-01, 18:59   #1914
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
zeberko a jak się czujesz? kiedy obrona pracy?
szału nie ma, mdli mnie ciagle, dzisiaj wyjątkowo boli mnie brzuch i zauważyłam, od jakiegoś czasu- dzisiaj szczególnie, że śluz mam ciemno-żólty, lekko zielony- - z tą zielenią to chyba schizy trochę, uspokajam się, że to tak po luteinie

na szczęście nie mam obrony pracy
za to dowiedziałam się ostatnio, że w najbliższy wtorek mam jeszcze egzamin.....a miało już nic nie być....

cudne te wiklinowe dzieła

Cytat:
3 sa juz za małe na T (koopa na plecach, zdarza sie przesikanie i odciskaja sie ' falbanki')
śmietanka....

anitko- najwyższy czas powoli kompletować wyprawkę
chyba ostatnio pytałaś mnie o endo i nie odpisałam(?)
wyniki ok
utrzymał dawkę eutyhroxu 25 + jodit i kazał przyjść w kwietniu z badaniami OB, morfologia i TSH

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA

Edytowane przez zebrawpaski
Czas edycji: 2014-02-01 o 19:02
Stary 2014-02-01, 19:00   #1915
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Kubek są też 3+, dzisiaj w Tesco widziałam nawet w promocji. A tak to Dady są chyba mniejsze i te Pampersy pomarańczowe. My na 4 już pełnoprawnie.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 19:05   #1916
Kubek29
Zadomowienie

Perse- dzieki!
Myślałam ze jest tylko 4+, o trójkach nie wiedziałam.

Zeberko- odpoczywaj, kiedy tylko możesz
Ach. Podziwiam Was za te drugie ciaze....
Ja sie raczej nie odwaze...

Edytowane przez Kubek29
Czas edycji: 2014-02-01 o 19:09
Stary 2014-02-01, 19:10   #1917
zebrawpaski
Zakorzenienie

zrobiliśmy wczoraj z tz-etem szybki maraton po mieście odwiedzając sklepy z lampami...
wybór będzie ciężki ale zostało na tym, że pojedziemy do Castoramy lub leroy merlin
no i wypatrzyliśmy wczoraj piękny narożnik- chociaż poszliśmy tylko zapytać czy aktualnie zaoferują nam promocję na ławę- chcemy dokupić identyczną do stołu
wróciliśmy bez lamp, bez ławy i bez narożnika

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2014-02-01, 19:35   #1918
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
to od września zacznę używać zamka w drzwiach na piętrze
()

Cytat:
także zazdraszczam wypadu na shopping - nawet kosztem późniejszego jeżdżenia na szmacie

Za rok Twoje szczęście będzie froterować podłogi

Cytat:
z tego co pamiętam i D też - Bobik.

Kubek, tak jak Perse pisze. najbardziej pomiędzy jest 3+ swoja drogą super to wymyslili

Ciekawe jak się Rena bawi. Pewnie królowa wieczoru

Berbie, cudeńka robisz

Stary 2014-02-01, 19:36   #1919
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Dziewczyny ile razy trzeba powtarzać TSH w ciąży Zrobiłam i takich wyników to w życiu nie miałam, po prostu idealne. Więc nie wiem czy jest sens kiedyś powtarzać..
jeśli miałaś problemy z tarczycą to co miesiąc, jeśli nie chyba ze 2 razy bym jeszcze zrobiła co miesiąc a potem co 3

Cytat:
jak będzie mi dane szczęśliwie urodzić to od września zacznę używać zamka w drzwiach na piętrze bo nie wyobrażam sobie siebie z dzieckiem przy piersi, Kasi obok i" dobrych rad" w tle

Cytat:
Monia- złe zrozumiałam intencje
Spotkałam sie z obwinianiem wit k za kolki ( w necie) i odstawianiem w ogole...

Iza- gdzie wychodzicie? Nie żal Wam zostawiać mLego z tesciami? ja bym swoim nie dała dziecka twoi zajmowali sie juz nim?
Moja teściowa che przyjechać w drugiej połowie lutego- ma ferie. Juz sie boje
ja też bym nie odstawiła w ogóle, ale firmę zawsze można zmienić jeśli podejrzewa się o jakieś problemy.
z tego co pamiętam to bobik miał takie opinie.

ja J. raz zostawiłam z teściami jak do sklepiku koło bloku szłam, nie było mnie z 10 minut może. na dłużej nigdy.

Cytat:
Jakie inne pieluszki sa rozmiarowo miedzy 3 a 4 Pampers? Wiecie moze?

3 sa juz za małe na T (koopa na plecach, zdarza sie przesikanie i odciskaja sie ' falbanki') dzisiaj ubrałam mu 4 i sa za duże- sciegaja mu prawie do kolan.:/
są pampersy 3+ od niedawna, ale szczerze mówiąc chyba nie widziałam ich nigdzie jeszcze. pomiędzy pampers 3 i 4 będą na pewno dada 3.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 19:38   #1920
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Moja teściowa che przyjechać w drugiej połowie lutego- ma ferie. Juz sie boje [COLOR="Silver"]
Byliśmy w takiej naszej knajpce.Nie było nas 2,5 godziny.Fajnie byłoTeściowie zajęli się małym bardzo dobrzePierwszy raz z nim zostali.Wtedy jak szliśmy do kina była moja mama.
Co do żalu to nie
Cytat:
na razie nie będą miały efektu, bo trzeba je najpierw pomalować.
co do wyprawki, to chyba powoli powinnaś się przełamywać. ostatnie tygodnie szybko zlecą. ja kupiłam kilka rzeczy na ciuchach, ale takich neutralnych i za grosze. mam obiecane ubranka po dzieciach koleżanek, więc ubranek nie planuje kupować jeśli urodzi się synek. bo to ubranka po chłopcach
nie mogłam się powstrzymać i wstawiam zdjęcie rzeczy dla malucha. śliniaczek od Paniki ( ) i body kupione przez tż. reszta kupione w SH w sumie kosztowało ok 10 zł.
Śliczne te twoje rzeczy
Cytat:
Ja sie raczej nie odwaze...
Dlaczego?

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości