|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części: | |||
| Wrześniowo-październikowe mamusie 2013 |
|
0 | 0% |
| Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku |
|
0 | 0% |
| Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki |
|
14 | 37,84% |
| Na czworaka zaraz stanę i zachwycę moją mamę |
|
1 | 2,70% |
| Czy deserek, czy obiadek, oby nie był ze mnie niejadek |
|
0 | 0% |
| Wcinam obiad, deser, mleko, do pół roczku niedaleko |
|
11 | 29,73% |
| Skonczyły się już kolki, wszak wyrastam z mej gondolki |
|
2 | 5,41% |
| Żółwik, słonik, hipopotam, ja dzidziusia swego kocham |
|
4 | 10,81% |
| Normy obrotów, siadania i mowy nie moga wyjść mamusiom z głowy |
|
1 | 2,70% |
| Mamo w rękę weź łyżeczkę i sprawdź czy mój płacz, to przez ząbeczek |
|
0 | 0% |
| Powoli się rozkręcam, z brzuszka na plecy się już przekręcam |
|
4 | 10,81% |
| Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku,mamy IX-X'1
Cytat:
![]() ciuchy mam poprasowane w domu burdello ale nie chce zbudzic maciusia wlasnie zasypia, dzis wyjatkowo bez kapieli ale nie chce mi sie samej go kapac poza tym.byl dzis na tym.basenie wiec moczenia chyba styknie, nie? zostal umyty na sucho, witaminki, uszka, nosek, mleko i adio powieki staja sie ciezkie ale jeszcze podglada ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1802 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku,mamy IX-X'1
kurcze rozczarowałam sie....zasiadam z lampką wina aby nadrabiać a tu tylko 1 strona
tż nie ma ...pojechał do t.sciany malowac w pokoju....seba śpi ,adi ogląda bajki ale zaraz go złamie spanie -jestem pewna na moje słowa ze myślałam ze u rodziców na dole będą siedzieć to usłyszałam bo W. ma dwoje dzieci |
|
|
|
#1803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
o 20:10 na tvn style niewiarygodne ciaze
|
|
|
|
#1805 | ||
|
Zakorzenienie
|
Temat mieszkań...byłam dzisiaj u koleżanki,która 2 miesiące temu urodziła synka.to koleżanka z pracy, ale jej mąż prowadzi firmę i suuuuper zarabia. Wprawdzie mają dwa piętra w domu rodziców (rodzice na parterze),ale jakie oni mają piękne mieszkanie!!!!Strasznie bym takie chciała, wszystko na największy połysk
Mebelki w pokoju malego mają z Agaty, pewnie grubą kasę kosztowały![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie dałam jej dzisiaj tej Flegaminy i nie ulała jeszcze dzisiaj ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Mi na Kinomaniaku leci bez limitów,
|
|
#1806 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1807 |
|
BAN stały
|
A ja mam tv tylko po niemiecku i polowy nie rozumiem, prze neta nie mam jak bo mam limitowane lacze, a to co mam na dyskach i dvd juz wyogladalam
|
|
|
|
#1808 | |||
|
Zakorzenienie
|
znając Ciebie
też pomyślałam, jak to Kaśka nazwała, benieCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja mam ambicję uczyć od razu z łyżeczki![]() zła kobieta z Ciebie Misia, spełnienia marzeń! moja córka zaliczyła wizytę u fryzjera, ma nową fryzurę ![]() wytarły Jej się włoski z tyłu, z przodu długie, śmiesznie wyglądała ![]() jak my si teraz babciom pokarzemy
|
|||
|
|
|
#1809 |
|
BAN stały
|
Na spacerze dzisiaj nie bylam bo leje jak zcebra, co prawda Janka bym zakryla folia, ale nie mialabym jak siebie zabezpieczyc i taka zmulona jestem chyba przez brak powietza
|
|
|
|
#1810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także to to luuuuz. Że ciężkostrawne to hmmm, w sumie schaboszczaki też a jem Sama nie wiem, może dam im jeszcze miesiąc ![]() A co do flegaminy motyl, to nie doczytałam czy dawałaś na noc, ale ona chyba odkrztuśna jest? Ja kiedyś syrop odkrztusny wypiłam na noc na studiach i cały akademik się w nocy zleciał czy żyje czy już płuca wyplułam ![]() Cytat:
Poka, pochwal się nową fryzurą córy
|
||
|
|
|
#1811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najlepiej od razu z lyzeczki bo pozniej istnieje ryzyko dluzszego korzystania z flachy ![]() jaka fryzure odstawilyscie ze sie pokazac nie mozecie? na lyso ?
|
|
|
|
|
#1812 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mi chodzi o konkretna kasze z flachy albo dawanie obiadkow przez smoka.... |
|
|
|
|
#1814 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nam psują z babydream Cytat:
Cytat:
![]() przydałoby się jeszcze raz ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1815 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1816 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wszędzie tak żre?
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
króciutkie są, bo zamiar bł wyrównania
centymetra nie mają, włąśnie przez te zabobony boję się babć i dziadków![]() a jaka siwa się zrobiła ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- i dołączam do samotnych dzisiejszego wieczoru, mój w robocie |
|
|
|
#1818 | |
|
Zakorzenienie
|
no robia robia...
Cytat:
![]() u nas foch dzis nie przejdzie hehe. |
|
|
|
|
#1819 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny powiem Was,że wolę was niż realne koleżanki:P One patrzą na mnie jak na ufoludka i spotykam się ze zdziwieniem jak mówię o glutenie i ekspozycji, ogólnie o rozszerzaniu diety. Hmmm...
Cytat:
tak, dawałam do godz.15 jak kazała pediatra
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja te chłopięce chcę opchać, bo przeca córkę będę miała
![]() mój na chacie, ale pomaga młodemu zasnąć bo coś mu to dzisiaj nie idzie
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2014-02-01 o 20:36 |
|
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
czytam odnośnie rozszerzania diety (któraś z Was dała linka na fb)... moi znajomi ostatnio się chwalili,że ich 10miesięczna córka wsuwa schabowego...
|
#1822 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
btw to jets placek który piekła z seba na rece polecam ...łatwy i szybki w obsłudze http://www.gwiazdywkuchni.pl/Przepis...-anastazji.phpa tu na innej stronce bo jest fotka http://delicjeagnes.blox.pl/2013/01/...zekladany.html Edytowane przez ewacia85 Czas edycji: 2014-02-01 o 20:41 |
|
|
|
|
#1823 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już u fryzjera? Dużo chyba nie było do obcinania?moja ma też nierówne włosy,zwłaszcza z tyłu-w niektórych miejscach ma tak ledwo za karczek, a w niektórych ma długie do połowy szyi
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
serio Maja była u fryzjera? ale czad
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się ten projekt.
|
#1827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówisz,że tak lepiej wygląda? A Maja spokojna była?ledwo co założyłam,ale wydawało mi się,że Cię zapraszałam. W K. w namiarach jest link,ale to ja mam tylko tak,na potrzeby forum ![]() Nooo mnie znajome traktują jak kosmitkę czasem. I oczywiście jest,że przesadzam. A jedna ( ma 3 letnią córkę) powiedziała,że nie muszę uważać skoro żadne z nas nie jest alergikiem.
Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2014-02-01 o 20:51 |
|
|
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
ja pewnie gdyby nie forum też popełniłabym o wiele więcej błędów w wychowaniu i żywieniu Mikiego dobrze, że Was mam i wujka google
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
z przodu miałam długie
![]() akurat ja podcinałam końcówki, mąż też się strzygł(chodzi co tydzień) no i jakoś tak wyszło, zasnęła na rękach w pionie przy suszarce, więc przy pierwszym obcinaniu spała |
|
|
|
#1830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
slina zalała mi klawiaturę ale nieee...nie będę jeść czekolady:P ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
ale co tam...ja nikogo nie będę przekonywać, nie chce mieć tej wiedzy ode mnie to jego sprawa moja mama ostatnio mi wyznała,że mnie podziwia,że jestem taka uświadomiona Chociaż przyznała,że to czasami straszne dla rodziców, bo za bardzo się przejmują. Ale ja dodałam,że może i tak,ale za to na pewno lepsze dla dzieci-i to najważniejsze.
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

[/RIGHT]

tż nie ma ...pojechał do t.sciany malowac w pokoju....seba śpi ,adi ogląda bajki ale zaraz go złamie spanie -jestem pewna
na moje słowa ze myślałam ze u rodziców na dole będą siedzieć to usłyszałam bo W. ma dwoje dzieci
Mebelki w pokoju malego mają z Agaty, pewnie grubą kasę kosztowały

też pomyślałam, jak to Kaśka nazwała, benie
ja mam ambicję uczyć od razu z łyżeczki
kapie codziennie a po kupie chusteczka calosc objezdzam. z powodu moczu odparzen nie bylo.