40kg do zrzucenia... Raz na zawsze... część V - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-01, 10:03   #781
monicfeliz
Wtajemniczenie

Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze... część V

Heeeyy

Jak tam?
Niedawno wstałam i wypiłam kawkę, zjadłam najgorsze i najmniejsze mango jakie widziałam kiedykolwiek i 2kostki czekolady.
Pogoda jest jakaś dołująca.. Ale na szczescie jest sobota i można sie opierdalac
Robie pranie, później może do kina pójdziemy z TZ.
Troche mam zakwasy po wczoraj
Aaa i w piotrze i pawle sa jabłka po 1.99zl i są pyszne!

Gorzala, a wazysz sie jak często? Bo ja jestem chyba uzależniona..

Monia, lepiej Ci juz?

Marina, od tych fast foodów to sie trzymaj z daleka.. Ale w sumie, rzadko jesz wiec wielkiego halo nie bedzie. Baw sie dobrze!
Będzie idealnie: 57kg

Jedz mniej, bo bramy raju są wąskie!!
monicfeliz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 10:59   #782
gorzala
Zakorzenienie

chcę co poniedziałek rano, żeby przez weekend nie podżerać (podjadanie jest okej, podżeranie nie! :P)
gorzala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 11:08   #783
monicfeliz
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gorzala Pokaż wiadomość
chcę co poniedziałek rano, żeby przez weekend nie podżerać (podjadanie jest okej, podżeranie nie! :P)
chce to ja tez raaz w tygodniu a waze sie co dzien a czasami 2 razy..
Pytam ile realnie razy sie wazysz?

Stary 2014-02-01, 11:21   #784
gorzala
Zakorzenienie

no poki co to dieta trwa od 2 tygodni wiec trzymam sie tego raz w tygodniu Raz tylko, o czym pisałam, weszłam na wagę, nie pamiętam kiedy, ale nie zaliczam tego, bo nie widziałam dokładnie i nie wiem

Ale chcę i postaram się raz w tygodniu
Stary 2014-02-01, 11:28   #785
monicfeliz
Wtajemniczenie

Cytat:
no poki co to dieta trwa od 2 tygodni wiec trzymam sie tego raz w tygodniu Raz tylko, o czym pisałam, weszłam na wagę, nie pamiętam kiedy, ale nie zaliczam tego, bo nie widziałam dokładnie i nie wiem

Ale chcę i postaram się raz w tygodniu
Jestem pod wraażeniem

Stary 2014-02-01, 11:52   #786
gorzala
Zakorzenienie

haha a to dlatego, że z dnia na dzień nie uzyskasz realnego wyniku, chyba, że super-regularnie się wypróżniasz i wgl. A u mnie to jest zależne od tego co zjem, więc za w miarę realną przyjmuję wagę po weekendzie, z rana, na czczo i po siku :P
Stary 2014-02-01, 17:31   #787
ogolnie
Zakorzenienie

Monia dobrze się czuję Jestem prawie w pełni zdrowa, ale do pracy idę dopiero we środę, bo do wtorku mam L4.

Tylko doła jakiegoś mam. Słoneczko u nas dziś grzało i było na plusie pięć stopni i trochę mi się polepszyło, ale ogólnie...taka lipa psychiczna jaka była.
I sama nie wiem co mam zrobić, żeby to zmienić.
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 17:47   #788
gorzala
Zakorzenienie

czeko czeko czekolaaaada
Stary 2014-02-01, 18:29   #789
emilia0508
królikoholiczka

A mi się w nocy w pracy pogorszyło. Ledwo mówiłam teraz jak wstalam jest prawie ok tylko kaszel mnie męczy

Reading gives us someplace to go when we have to stay where we are
emilia0508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-01, 18:42   #790
gorzala
Zakorzenienie

Już wkrótce się wyleczysz... !
Dzisiaj na Śląsku było super, słonecznie, cieplutko..męczy tylko to błoto wszędzie u mnie na osiedlu, bo debile nie potrafią po sobie sprzątać jak rozkopali calutkie osiedle.

dzisiaj:
Ś: bułka lub pół (zabijcie mnie, nie pamiętam xD) z almette, mleko z kawą;
IIŚ: kawałek mego niesłodkiego ale pycha ciasta xD
O: micha barszczu i 6 małych uszek;
P: kawałek ciasta znowu xD pomarańcza, grejfrut;
K: jedna kromka chleba z szynką home-made :P
Grzeszki: mała garść chipsów kukurydzianych u babci i normalnych w domu.

Jak mi ktoś powie, że mało dziś zjadłam to nie wiem już ile jeść, żeby było dobrze haha No i nie ma nic dobrego w lodówce... A za tydzień w sobote calzone nie będzie jednak bo.. idę z kumpelami na klachy więc pewnie skończy się na pizzy i piwie :< Calzone będzie w takim razie pod koniec lutego jako nagroda za trudy hahahah

No nic, czuje się jak dynia, idę obejrzeć film do konca i biore sie za prace lic. ;D
Miłego wieczorku, pewnie jeszcze zajrzę.

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

tak btw. tak wygląda moje ciasto. na całą blachę przypada niewiele cukru, żadnej mąki, wszystko opiera się głównie na jajkach, kakao i cytrynie przez co ciacho jest dość lekkie i fajne w smaku, choć biszkopt troche o smaku gorzkiej czekolady mrr
Stary 2014-02-01, 19:11   #791
emilia0508
królikoholiczka

Cytat:
Już wkrótce się wyleczysz... !
Dzisiaj na Śląsku było super, słonecznie, cieplutko..męczy tylko to błoto wszędzie u mnie na osiedlu, bo debile nie potrafią po sobie sprzątać jak rozkopali calutkie osiedle.

dzisiaj:
Ś: bułka lub pół (zabijcie mnie, nie pamiętam xD) z almette, mleko z kawą;
IIŚ: kawałek mego niesłodkiego ale pycha ciasta xD
O: micha barszczu i 6 małych uszek;
P: kawałek ciasta znowu xD pomarańcza, grejfrut;
K: jedna kromka chleba z szynką home-made :P
Grzeszki: mała garść chipsów kukurydzianych u babci i normalnych w domu.

Jak mi ktoś powie, że mało dziś zjadłam to nie wiem już ile jeść, żeby było dobrze haha No i nie ma nic dobrego w lodówce... A za tydzień w sobote calzone nie będzie jednak bo.. idę z kumpelami na klachy więc pewnie skończy się na pizzy i piwie :< Calzone będzie w takim razie pod koniec lutego jako nagroda za trudy hahahah

No nic, czuje się jak dynia, idę obejrzeć film do konca i biore sie za prace lic. ;D
Miłego wieczorku, pewnie jeszcze zajrzę.

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

tak btw. tak wygląda moje ciasto. na całą blachę przypada niewiele cukru, żadnej mąki, wszystko opiera się głównie na jajkach, kakao i cytrynie przez co ciacho jest dość lekkie i fajne w smaku, choć biszkopt troche o smaku gorzkiej czekolady mrr
Pysznie wygląda

Reading gives us someplace to go when we have to stay where we are
emilia0508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-02, 09:04   #792
anex_1989
Zakorzenienie

monicfeliz maluchy jeszcze w brzuchu
to dopiero początek 5 ego miesiąca, ale musiała mieć zabieg (szwy)
bo w przeciwnym razie maluchy urodziłyby się przedwcześnie i nie miałyby żadnych szans....a pewnie będą słodziutkie jak już przyjdą na świat

upiekłam wczoraj chlebuś ze śliwką i jagodami goi- pyszota

oprócz tego rano i wieczorem pałaszuję z apetytem płatki owsiane na wodzie z jogurtem i owocami

dzisiaj zgrzeszę, bo jadę świętować 30 rocznicę ślubu moich rodziców więc na pewno będzie tort i to węgierski

ale spalę na pewno

no nic szykuje się, bo jestem jeszcze w lesie, a tu niebawem trzeba wyjść

miłej niedzieli
anex_1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-02, 09:35   #793
Marina__
Zakorzenienie

Siemka

U mnie z samopoczuciem od wczoraj nie najlepiej. Wieczorem jak wróciłam do domu to bardzo czuć było gazem. Z moją butlą wszystko oki także wentylacją od sąsiadów coś przyszło. W mieszkaniu aż siwo było. Zaraz wietrzenie na całego. Od razu zasnęłam i nawet w nocy na chwilę się nie obudziłam, tak ten pioruński gaz mnie uśpił. Dziś już wszystko niby w porządku ale samopoczucie jeszcze nie do końca dobre.

Cytat:
podziwiam, że potrafisz tak wcześnie wstawać.. ja to nawet jak kładę się o 22 to najchętniej wstałabym o 9 :P
Ja spać to długo nie lubię ale za to uwielbiam poleżeć w łóżku

Cytat:
Napisane przez monicfeliz Pokaż wiadomość
Marina, od tych fast foodów to sie trzymaj z daleka.. Ale w sumie, rzadko jesz wiec wielkiego halo nie bedzie. Baw sie dobrze!
A jednak trzymałam się z daleka. Poszłyśmy akurat po obiedzie więc n zachcianki ochoty nie było

Anex udanej imprezki

gorzala zapodaj przepis na to ciasto jak jest bez mąki

6 marca 2016...... 125,4 - 124,4 -
120
- 115 - 110 - 105 - 100 - 95 - 90 - 85 - 80
Marina__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-02, 09:59   #794
paulinika
Zakorzenienie

Witam Znowu jestem chora w poniedzialek spowrotem do lekarza... :pala. Ale diete trzymam caly czas. Jutro wazenie.
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-02, 10:18   #795
monicfeliz
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anex_1989 Pokaż wiadomość
monicfeliz maluchy jeszcze w brzuchu
to dopiero początek 5 ego miesiąca, ale musiała mieć zabieg (szwy)
bo w przeciwnym razie maluchy urodziłyby się przedwcześnie i nie miałyby żadnych szans....a pewnie będą słodziutkie jak już przyjdą na świat
Oj źle zrozumiłam, ale i tak super że wszystko jest ok.
I baw sie dobrze!

Cytat:
Napisane przez Marina__ Pokaż wiadomość
Siemka

U mnie z samopoczuciem od wczoraj nie najlepiej. Wieczorem jak wróciłam do domu to bardzo czuć było gazem. Z moją butlą wszystko oki także wentylacją od sąsiadów coś przyszło. W mieszkaniu aż siwo było. Zaraz wietrzenie na całego. Od razu zasnęłam i nawet w nocy na chwilę się nie obudziłam, tak ten pioruński gaz mnie uśpił. Dziś już wszystko niby w porządku ale samopoczucie jeszcze nie do końca dobre.
O kurcze.. ;| nieajna sytuacja z tym gazem i mocno niebezpieczna. Dobrze, że nic sie nie stalo..
A za trzymanie sie z dala wielkie gratulacje

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Monia dobrze się czuję Jestem prawie w pełni zdrowa, ale do pracy idę dopiero we środę, bo do wtorku mam L4.

Tylko doła jakiegoś mam. Słoneczko u nas dziś grzało i było na plusie pięć stopni i trochę mi się polepszyło, ale ogólnie...taka lipa psychiczna jaka była.
I sama nie wiem co mam zrobić, żeby to zmienić.
Ciesze sie, że CI lepiej fizycznie. A na psychike cóz.. powiem tyle, że od czasu do czasu trzeba sie po prostu wypłakać, podołować i potem wziąć dupe w troki. Drugim rozwiazeniem jest wino i/lub czekolada. Sama wybieraj

Cytat:
haha a to dlatego, że z dnia na dzień nie uzyskasz realnego wyniku, chyba, że super-regularnie się wypróżniasz i wgl. A u mnie to jest zależne od tego co zjem, więc za w miarę realną przyjmuję wagę po weekendzie, z rana, na czczo i po siku :P
Wiem, ze nie uzyskam, bo wystarczy, że zjem troszke wiecej i drugiego dnia rano mam1kg wiecej ale to takie.. hmm przyzywczajenie? Robie to bezwiednie. Po prostu staje na wadze i tak ma byc.

Kochane Moje, wczoraj nieco poszalałam ale byłam taka zmęczona.. i włączył mi sie packman.. Menu:
sn: mango+rządek gorzkiej czekolady
2sn:jabłko + 2kostki kawowej czekolady <pół rządka>
potem spacer do lidla, biedronko etc jakies 2h
o: sałatki duuuzo <sałata, papryka, ogorek, kielki, kukurydza, feta> + smażone pieczarki bez tłuszczu z łyzką jogurtu naturalnego. ZA DUŻO
p: 2 czekoladki..
k; troche owoców z jogurtem.. tez juz niepotrzbnie o 20
I potem cały wieczór łaziłam i mnie ciagnęło, że coś bym zjdła. Boże.. nie nawidze takich dni!

Dzis wstałam, wszystko mnie boli.. piję kawke i zjadlam śniadanie wafel ryzowy z maslem orzechowym i troszke serka białego z dzemem jabłkowym domowym i wiórkami kokosowymi plus kaawa oczywiscie.
Po południu pewnie jeszcze zgrzeszę, bo jutro mamy rocznice z TZ i dzis idziemy do kina, na kawke i lody.. taki ot miły dzien.
A przez to, że mnie wsyzstko boli to nie poćwicze ani nic.. wiec w ten weekend dałam ciała.

Stary 2014-02-02, 11:18   #796
Marina__
Zakorzenienie

Cytat:
Oj źle zrozumiłam, ale i tak super że wszystko jest ok.
Ja też gapa bo podobnie zinterpretowałam słowa

Cytat:
O kurcze.. ;| nieajna sytuacja z tym gazem i mocno niebezpieczna. Dobrze, że nic sie nie stalo..
Źle zrobiłam bo powinnam od razu po straż zadzwonić niech wykryją skąd ten zapach i co się stało, i u kogo. Ale człowiek mądry dopiero po fakcie.

120
Stary 2014-02-02, 11:52   #797
monicfeliz
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Marina__ Pokaż wiadomość
Źle zrobiłam bo powinnam od razu po straż zadzwonić niech wykryją skąd ten zapach i co się stało, i u kogo. Ale człowiek mądry dopiero po fakcie.
Jesli sie to powtorzy to lepiej nie ryzykuj..

jakie plany na dzis?

Stary 2014-02-02, 12:29   #798
gorzala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
Witam Znowu jestem chora w poniedzialek spowrotem do lekarza... :pala. Ale diete trzymam caly czas. Jutro wazenie.
Ja też jutro ważę swój zadek
Stary 2014-02-02, 12:31   #799
Marina__
Zakorzenienie

Na razie leżę z zawrotami głowy i drzemki zaliczam. Wciągam milkę ciasteczkową - 300 g i już połowy nie ma. Od rana miałam gotować gar rosołu z wiejskiej kury i nóżki drobiowe robić ale na razie nici z planów. Nie robię nic. Zasnęłam z odkrytymi plecami, okno na oścież otwarte i mnie owiało No cud malina hehe. Na wszelki wypadek cały czas wietrzę od rana ponownie całe mieszkanie.

120
Stary 2014-02-02, 12:47   #800
gorzala
Zakorzenienie

Marinko tutaj przepis: http://www.mojewypieki.com/przepis/c...sem-cytrynowym
Opinie były przeróżne na temat tego ciasta więc bardzo się bałam jak mi wyjdzie.. ale krok po kroku wyszło tak jak powinno jeśli masa na końcu wyda ci się zbyt lejąca to dodaj troszkę żelatyny w razie W, bo po co ma wypływać bokami..

A mi już koleżanki zapowiedziały, że na niedzielne klachy mam coś upiec i przywieźć (jednak nie w sobotę, a w niedzielę się spotykamy :P) więc chyba coś z bardziej tradycyjnych ciast wybiorę, bo mam drożdże, dżemiki, jabłka smażone.. mam też masę kajmakową ale do niej to zwykle dochodzi biszkopt, bita śmietana i czekolada a to trochę za dużo kalorii haha

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

A ja nie mam dziś rosołu bo nie mam porcji i pory A pora dla mnie to jeden z najważniejszych składników no i korpus ;D chociaż czasami robię tylko ze skrzydełek i też dobry :P

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Marinko mnie od rana glowa boli wiec pije jedyny moj ratunek - energy drinka :P Pewnie mnie zaraz pogoni po nim do kibelka, ale nic mi tak nie pomaga, jak ciśnienie spada No i @ niedługo.. nadchodzi powoli, czai się za rogiem, by zepsuć mi przyszły weekend :P

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
Wiem, ze nie uzyskam, bo wystarczy, że zjem troszke wiecej i drugiego dnia rano mam1kg wiecej ale to takie.. hmm przyzywczajenie? Robie to bezwiednie. Po prostu staje na wadze i tak ma byc.
Jasne, trzeba robić tak, jak nam najlepiej i najwygodniej
Mogłabym się ważyć codziennie, ale boję się, że by mnie to demotywowało, że waga się nie zmienia z dnia na dzień :P! Wiem niby, że to niemożliwe spaść pół kilo/kilogram dzień w dzień (a mam wag na pol kilo) ale mimo to by mnie to wkurzało ;D a tak co tydzień liczę na chociaż te 0,5 kg ;D a 1kg to dużo, łazić tak z kilogramową mąką przyklejoną do ciała
Stary 2014-02-02, 13:32   #801
monicfeliz
Wtajemniczenie

Cytat:

Jasne, trzeba robić tak, jak nam najlepiej i najwygodniej
Mogłabym się ważyć codziennie, ale boję się, że by mnie to demotywowało, że waga się nie zmienia z dnia na dzień :P! Wiem niby, że to niemożliwe spaść pół kilo/kilogram dzień w dzień (a mam wag na pol kilo) ale mimo to by mnie to wkurzało ;D a tak co tydzień liczę na chociaż te 0,5 kg ;D a 1kg to dużo, łazić tak z kilogramową mąką przyklejoną do ciała
W każdym razie czekam na info o spadku przynajmniej o 1kg

MEduje cwiczenia w domu:
60min rowerek
250spiec i brzuszków
10min rozciąganie

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

a w ogóle to kupilam wczoraj wafle ryzowe o smaku cebulkki i octu basamicznego w biedrze, jadłyscie? DObre? Były jeszcze chedarr chyba..

sn; wafel z maslem orzechowym, 75gr sera z łyzeczka domowego dzemu jabłkowego i wiórkami kokosowymi
2sn: kilka rodzynek
o: <po treningu> wafel ryzowy smakowy z serkiem do smarowania i ogórkiem, jabłko, kilka winogron + cappuccino

Piszę już teraz żeby nie zapomniec Bo niedługo wychodzimy.

Edytowane przez monicfeliz
Czas edycji: 2014-02-02 o 14:25
Stary 2014-02-02, 17:59   #802
gorzala
Zakorzenienie

dalej mnie boli głowa :/ na nic nie mam ochoty, oka nie mogę otwierać, sąsiedzi z góry się tłuczą, ajkby meble przesuwali, ja rozumiem, że mają wolne no ale boż, w niedziele popołudniu robić taki hałas :/ tak więc z drzemki nici, z pracy nad licencjatem nici, z jedzenia też nici, nic, wszystko złe,wszystko be!
Stary 2014-02-02, 19:43   #803
monicfeliz
Wtajemniczenie

Cytat:
dalej mnie boli głowa :/ na nic nie mam ochoty, oka nie mogę otwierać, sąsiedzi z góry się tłuczą, ajkby meble przesuwali, ja rozumiem, że mają wolne no ale boż, w niedziele popołudniu robić taki hałas :/ tak więc z drzemki nici, z pracy nad licencjatem nici, z jedzenia też nici, nic, wszystko złe,wszystko be!
a zjedzenia czemu?

wrócilismy. Jednak było bezgrzesznie tylko kino plus prezent hah kinder niespodzianka, bo je uwielbiam na kolacje 3 wafle ryzowe, jeden z serem zoltym i keczupem, 2 z serkim do smarowania, szynka, ogorkiem i rzodkiewka plus kakao <naturalne>

Stary 2014-02-02, 20:39   #804
gorzala
Zakorzenienie

Jak boli mnie głowa, to średnio chce mi się jeść. Tzn bywam głodna, ale jak zjem to zazwyczaj albo gorzej się czuję, albo rezygnuję po dwóch kęsach bo mi nie smakuje. Dopiero teraz troszkę mi lepiej się robi, po opasce na lewe oko przez pół dnia (jak mam je zamknięte to jest mi lepiej -.-') Także po zabawach w pirata dochodę do siebie.. Nic przez cały dzień nie zrobiłam, jutro w planach mam umyć okno i może wybrać się do sklepu, bo już naprawdę nie ma co jeść.
Mój dzisiejszy jadłospis trochę mimo woli:
Ś: dwie kanapki z chleba zwykłego,pszennego z masłem i szynką parzoną domową;
O: dwie łychy ziemniaków i z 4 łyżki buraków przysmażonych na patelni z przyprawami, trochę sosu do ziemniaków, mała noga z kurczaka
P: kawałeczek mojego ciacha

Od tej pory tylko mi się pogarszało, więc piję tylko dużo wody i siedzę z opaską na głowie :P Pirat Gorzała obiecuje, że od jutra będzie lepiej z dietą. Zaraz rozejrzę się za jakimiś ciekawymi pomysłami.
Stary 2014-02-02, 21:46   #805
ogolnie
Zakorzenienie

Hejka Ja Tż do domu odprawiłam właśnie,z racji że nadal mam chorobowe to jutro wyjeżdżając o 5 do pracy nie chciał mnie budzić i pojechał :p Także caaale wyro moje!
Marina sytuację z sąsiadami już wyjaśniłaś?Ogólnie nieciekawa sprawa z tym gazem.Może powinnaś pójść do lekarza?
Monic ja jadłam te wafle,są bardzo dobre i wciagajace :p Ostatnio u mnie ich nie ma,pojawiają się rzadko i trzeba pilnować aby jakiekolwiek upolować bo mało dają.

Ja już dobrze się czuje,na sam finał lekko pokasłuje ale tak miało niby być Dieta w miarę dobrze,waga spada powoli i pozbywam się nadwyżki na która zapracowałam ze trzy miesiące. Znalazłam sposób na siebie i tego będę się trzymała

Mykam się kąpać i spać,bo dziś to w ogóle się nie wyspałam. Kręciłam się,byłam mokra jak mysz tak mi gorąco było,tz mi kołdrę zabierał.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-02-02, 22:12   #806
gorzala
Zakorzenienie

nie zazdroszczę potów nocnych -.- Szukam sobie właśnie jakieś wakacyjnej opcji od końca lipca do końca października i nic nie umiem sensownego dla siebie znaleźć, albo jestem taka niezdecydowana.. pewnie, mogę wyjechać na rok i zostawić wszystkich, G i wszystko by pomyśleć, co chcę w życiu robić, ale chyba brak mi odwagi, by go opuścić i wgl.. Takie rozterki wieczorne i już mam pewność, że @ się zbliża :/
No nic, miłego..

p.s. dopiero teraz poczułam 'mały głód' blee :P
Stary 2014-02-02, 22:46   #807
ogolnie
Zakorzenienie

Ja lubię zasypiać z małym głodem
Stary 2014-02-02, 23:46   #808
gorzala
Zakorzenienie

a rano się budzimy z takim płaskim brzuszkiem haha ;D

ale mam doła, jak stodołaaaaa
Stary 2014-02-03, 04:48   #809
anex_1989
Zakorzenienie

Marina do spółdzielni czy do administracji zgłoś, że gazem śmierdzi, bo jeszcze do jakieś tragedii dojdzie....

pamiętam jak mieszkałam u rodziców to w naszym pokoju był piec, i sąsiadka się pod nasz komin podczepiła, nielegalnie sobie kominek zrobiła i by nas zaczadziła
oczywiście jak rodzice zeszli porozmawiać to ona problemu nie widziała

w weekend wciągnęłam 1,5 porcji torta, ale był tak pyszny, że nie mogłam się oprzeć z pomarańczowym wkładem na ciemnym biszkopcie do tej pory na samą myśl mi ślinka leci

poza tym to trochę słodkości wpadło....ale nie potrafię sobie poradzić z podjadaniem coś słodkiego muszę przekąsić, bo inaczej mnie telepie chyba muszę glukozę sprawdzić

ogólnie trzymam się w ryzach i staram się jeść i przyrządzać zdrowe posiłki, ale im więcej człowiek zrzuci kg na początku tym gorzej później z traceniem każdego kilograma, albo mi się tak tylko wydaje, waga stanęła na 72 kg i ani chu chu nie chcę spaść
a nie chcę się katować coraz mniejszymi porcjami jedzenia, bo to nic nie da- niby waga adekwatna do wzrostu, ale dla mnie to i tak wciąż o 7 kg za dużo.... bo o 60 kg nie mam co marzyć nawet....
anex_1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 06:30   #810
Marina__
Zakorzenienie

Siemka

Z samopoczuciem lepiej. Nic nie wyjaśniłam bo nawet się nie ubierałam. Cały dzień przeleżałam i przeżarłam jak zaczął apetyt wracać... wpadła milka casteczkowa 300 g i kilka kanapek z domowym chlebem, masłem dżemem 100 % No cóż, od dziś będę grzeczna

gorzala
dziękuję za przepis Jak brat z ferajną będzie miał zjechać to spróbuję zrobić to ciasto. Zapewne dodam żelatyny bo znając siebie to ciapa by mi wyszła

Anex
już tak kiedyś tak mi się zrobiło ale byłam wtedy w domu i od razu zaczęłam wierzenie. Teraz jakby co to już nie machnę ręką tylko będę działać.

ogolnie a jaki to sposób na Siebie znalazłaś ??

Monic a co miałaś w kinderce ?? Było się czym pobawić ??

Paulinika znów płuca dają znać o sobie czy jakieś paskudne grypsko się przyplątało ??

Emilka kilogramy po siłowni zaczynają już lecieć ??

120
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości