|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz XXV
wreszcie was nadrobiłam <facepalm>
ponad 30 podstron jako miła lektura przed spaniem![]() Mithrillek te zmiany o których pisałeś to te co kiedyś ( czyli jakieś 2 lata temu, jak te listy wyprzedażówek stały się nieaktualne, wiemy o tym ) czy jakieś inne?
|
|
|
|
#752 |
|
Moderator
|
Napadłam dziś u siebie wyprzedażową i troszkę pobuszowałam. ale jakoś bez rewelacji.
Wpadła bluza polarowa z wyprzedazy za 20zł, bardzo fajna, S tyci za duża, no ale do pracy żeby nie marznąć to tam może być, wpadła też koszula ta: http://tugazetka.pl/biedronka/2013.0...Koszula,damska za całe 2zł To wzięłam jedną sobie i jedną bratowej. Dla mnie taka spora jest za pupkę, to fajna do legginsów, tylko tak na kokardke nie wziążę, a w zwykły supełek żeby troczki zwisały, to łądniej wg mnie wygląda No ale za 2zł to nawet pod sweterk spoko ![]() Wzięłam tez tego wspomnianego selera naciowego, 49 groszy? to jak za darmo, to wzięłam 3 paczki. Ja lubie chrupać nawet tak samego Co do karmy dla kota, to się zgodzę, że nie ma nic wartego uwagi. No poza Puriną One, która u mnie stoi już na stałe. Ale tez nie ma co się rzucac na te wspomniane z Rossmanna (najtańsze Winston) bo zarówno one jak i te z Biedronki mają raptem 4% mięsa. Dokładnie jak słynny Whiskas. Więc to, że kot je jedną a nie je drugiej, nie znaczy że ta pierwsza jest lepsza. To zwykłe upodobanie kota. Mój akurat nie tyka żadnej. Ale równie dobrze nie chce tknąć drogiej saszetki z Royal Canina, więc to nie wyznacznik jak widać ![]() ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- Widzę, że ktoś porównywał ceny kosmetyków z cenami z Rossmanna. Właśnie dziś przez to dwa razy się wracałam na miasto ![]() Byłam w Rossku, chciałam wziąć saszetkę peelingu enzymatycznego Lirene, ale skojarzyło mi się że był w gazetce Biedronkowej, tylko nie pamiętałam za ile. Wchodzę więc do Biedronki, a tam drożej niz w rossku ![]() Tak samo wody Adidasa, kupiliśmy mojemu męską za 11.99. Oj Biedroneczko, słabo
|
|
|
|
#753 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jogurtów itd a jakos nigdy nie czytałam składu smietany......
|
|
|
|
|
#754 |
|
Moderator
|
Ah i rozpylacze do octu/oliwy są juz po 10zł. Chciałam wziąć, ale niestety był juz ostatni i uszkodzony, jakby komus upadł
![]() Za to cedzaki i miski silikonowe, te składane co były dawno temu są po 3zł, to wzięłam cedzak
|
|
|
|
#755 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja wczoraj stałam długo nad tymi plastrami i nad wodami a. w koncu niczego nie wziełam.wiec wychodzi ze bardzo dobrze zrobiłam
![]() a dzisiaj byłam w sasiedziej miejscowosci w biedronce która jest chyba wyprzedazowa. bo zawsze tam jest masa rzeczy innych niz to co aktualnie na promocji po nizszych cenach oczywiscie. upolowałam potomkowi taki regał boki drewniane a szuflady "otwarte" materiałowe.jestem bardzo zadowolona bo takie reagały na all ponad 120 zł w L po 100zł a w b był przeceniony z 70zł na ..35 ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- ps. pytała któras z Was o te grzanki sródziemnomorskie. widziałam je w swojej biedronce w koszach z jedzeniem tych na "srodku" z kartka ostatnie sztuki. |
|
|
|
#756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a u mnie dziś w B. na przecenie świece świąteczne się pojawiły
Edytowane przez anannke Czas edycji: 2014-02-02 o 00:54 |
|
|
|
|
#757 | |||
|
Zadomowienie
|
Tez chetni sie dowiem, ale wazylam ten najmniejszy i mial 180g wiec cos kolo 4-5 zl by wychodzil..
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i trzymam w nim kolorowke i pedzle, bo zele/kremy by mi sie nie pomiescily, ale na nie mam inne miejsce
|
|
#758 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Wątek śledzę od dawna, a z racji nowego postanowiłam się przyłączyć ![]() Odnośnie pojemników na wagę, kupiłam ten średni, zapłaciłam 7 zł z kawałkiem. Całkiem sympatyczny, makaron z Biedronki (ten kilogramowy) wchodzi prawie cały. Jak za te pieniądze wydaje się w porządku. |
|
|
|
#759 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, kupowała któraś z Was w biedronce sokowirówkę 850 W?
u mnie obecnie jest wyprzedaż i sprzedają ją za 99zł .Zastanawiamsię nad kupnem bo chce sobie kupić sokowirówkę tak do 140 zł, lecz w internecie nie ma opinii odnośnie tego sprzętu. Znalazłam kilka odnoście sokowirówki z biedry ale o mniejszej mocy -700 w i nie były to przychylne komentarze.
|
#760 |
|
Raczkowanie
|
co od poniedzialku w znizce procentowej?
jeju ile czytania, 30stron od piatku, w zyciu nie dam rady przeczytac jakas nowa gazetka byla? a jak była to na ktorej stronie? ktoś tu pisze o karmach psich/kocich, nie kupuję juz puszek dla kota, bo był tak upierdliwy, ciągle chodził mi za plecami i mnie zaczepiał. Edytowane przez alegoria26 Czas edycji: 2014-02-02 o 07:35 |
|
|
|
#761 | |
|
Zakorzenienie
|
ja używałam wczoraj, jest leciuteńka poprawa, na zdjętym pasku widać co się usunęło. Ale myślę, że aby było cakiem ok, trzeba by ze 2 albo 3 razy powtórzyć.
Przed tym zabiegiem zrobiłam peeling - dla ułatwienia ;-) Cytat:
Ja mam. Używałam tylko raz ale nie mam zastrzeżeń
|
|
|
|
|
#762 |
|
Raczkowanie
|
moje drogie ktora uzywa e papierosa z biedronki, bo ja kupilam i dziala
olejki tez miał dobre, ale juz sie skonczyly i nie mam skąd dokupić..gofrownicę mam w domu dezala, w końcu wiem co to gofry. po tych wszystkich mpm-ach to aż strach nieoryginalne kupowac, nawet 70zł to dużo gdy coś ma sie okazac pudłem, wydałam raz 200 i starczy Edytowane przez alegoria26 Czas edycji: 2014-02-02 o 07:44 |
|
|
|
#763 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi bardzo smakuje, jak nie mam czasu i weny na gotowanie to do tego podsmażam pokrojone cycki kurczaka i sos słodko-kwaśny i w 30 min obiad zrobiony przy zerowym wysiłku
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kilka razy kupiłam i podczas przygotowywania brzydko pachniała a wręcz śmierdziała
|
#765 |
|
BAN stały
|
A ja uwielbiam mieszankę chińską robię z kurczakiem, sosem sojowym i chińskim makaronem
![]() Wysłane z telefonu |
|
|
|
#766 |
|
Uzależnienie
|
Właśnie rzuciłam okiem na promocje rossmanna i bardzo dużo kosmetyków się powtarza z walentynkową gazetką np. antyperspiranty nivea, wody adidas, seria arganowa eveline - wszystko taniej w rossmannie!
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam kiedyś z Beauty Formulas,bodajże ale efekty mizerne niestety.Lepiej już zrobić własne plastry na nos z mleka i żelatyny.Dobra jest też ponoć mieszanka nafty i olejku pichtowego.
|
#768 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze wyciska. ![]()
|
|
|
|
|
#770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#771 |
|
Raczkowanie
|
Czy czekolada Allegro jest tylko w trzech wariantach smakowych, tj mleczna, deserowa i z orzechami? Nie ma białej?
|
#772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
używałam tych plastrów na nos i szczerze to szału nie ma, ale dam im jeszcze szanse. natomiast wczoraj użyłam maseczki na włosy, tej z jedwabiem i keratyną i tutaj jestem zdecydowanie na tak
|
|
|
|
#775 |
|
Raczkowanie
|
|
#776 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://gazetki.biedronka.pl/g251,ins...20tygodniowe/0 internetowa wersja inspiracji
|
|
|
#777 |
|
Zadomowienie
|
Dużo osób pisze o tych plastrach na nos, a ja polecam zrobić własna maseczkę z żelatyny i mleka. Świetnie wszystko wyciąga i jest śmiesznie tania
Przed zakładaniem tych plastrów czy nałożeniem maseczki polecam zrobić parówkę, wtedy wszystko lepiej się wyciąga
|
#778 |
|
luckygirl
|
Moze sie pojawia na dniach
![]() Mi smakuje
|
|
|
|
#779 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mam pytanie... nie wiem czy cos mi sie nie ubzduralo, ale czy jakos niedlugo ma byc w biedronce gazetka sportowa?
Szukam paru rzeczy, m.in. maty do cwiczen i nie wiem czy zamawiac na allegro czy poczekac na to co bedzie w biedronce... Slyszalyscie cos o tym czy to ja cos sobie wymyslilam?
|
#780 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:02.

ponad 30 podstron jako miła lektura przed spaniem

No ale za 2zł to nawet pod sweterk spoko 

olejki tez miał dobre, ale juz sie skonczyly i nie mam skąd dokupić..
?