|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
nestelle kciuki za zdrówko Rocha
MAluda za te pieniadze my kupiliśmy uzywany, bezwypadkowyu maxi cosi w b. dobrym stanie-moze warto? |
|
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz wyzionę ducha, Z nie spała wczoraj w ciągu dnia, w nocy budziłam się pierdyliard razy, bo byłam przez nią pobita, a dziś spała pół godziny
![]() Co do nieruchomości dzieci w czasie snu tych od zawsze z Wami śpiących - jak spała to też się nie ruszała, ale z rzadka zdarzało jej się spać ![]() zaraz mi mózg wypłynie uszami aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
#363 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zazdroszczę, że masz to przed sobą (pierwsza część najlepsiejsza)Cytat:
Tasiek mały kolejnym dzieciem wątkowym będzie piątek w sierpniu na czerwono ![]()
|
|
|
#364 | |||
|
Zakorzenienie
|
hehe tak, tylko jak to napisalam / nie minelo 10min jak sie obudzil
nie ma to jak pisac z 'opoznieniem' - w ogole dzis mial tylko 2 drzemki po 30 min, nawet nic nie spal jak z mama szedl do sklepu Cytat:
![]() Cytat:
ja myslalam ze w PL bdz snieg jak bylam z malym teraz w grudniu ... taaaa - nie bylo, w No tez nie bylo - wiec chyba na 1wsza zabawe bedzie musial poczekac ROK ad 2 - ![]() ja dzis mialam kotlety z piersi kuraka, ziemniaki i MIZERIA Cytat:
![]() ja sie co rusz z FB dowieaduje o kolejnych ciazch znajomych ... fajnie. a mowia ze jest Niz demograficzny cdn. choc tak mnie leba napier.papier ale wlaczylam se filma - jakies tam ''wrzesien w jakims tam hrabstwie'' |
|||
|
|
|
#365 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() YHMMM mam jakies 'dziwne' uczucie ze sama ze soba Gadam tasia - achna wklejam foty pacanek, plus pluszakow. ale wzielam sie na sposoba i sciaglam foto z grupy na fb - mi jakos nie dalo sie zrobic tak pieknych jakie one sa w rzeczywistosci |
|
|
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
hej
witam sie w nowej części ale nie idzie was nadrobić ![]() dziciaczki wszystkie cudne, zdrówka dla chorych może kiedyś uda mi się was dogonić
|
#368 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
JA się pochwaliłam i mam za swoje ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
Mój syn wczoraj chciał mizerię ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
![]() ogólnie to dobry rok widzę na porody
|
|
#369 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak jak pisałam, nie ma u mnie tych spodenek Kupiłam 2 pary zwykłych dresów, też bardzo lubię za jakość. U nas nie ma tej promocji 3 za 2, tylko normalnie kosztują 19,90, a za 2 sztuki płaci się 29,90.
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
chyba nie do końca. J. od początku spał trochę sam, trochę z nami, tzn do pierwszej pobudki sam, a potem najpierw od 1-2 z nami i tak stopniowo im dłużej spał sam tym krócej z nami. jak już zaśnie to się nie wierci, ale zasypianie to porażka. tłucze się po całym łóżku, zwiewa nam, próbuje przełazić przez nas, tłucze głową w deskę przy łóżku, ryczy jak zaklinuje się między poduszkami.
|
|
|
|
#371 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Super są A Milusiowi się podobają?
|
|
#372 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
drugie życie, wręcz ![]() Cytat:
ale tak na serio się biją? Cytat:
Cytat:
nie nadrabiaj, wbijaj
|
|
#373 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ile jest sierpniówek! No mówię Wam, wyż jak nic! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Książeczki przeczytam Scarlett wjechała mi na ambicję, na razie zaczęłam książkę, którą pod choinkę dostałam, potem będą Skandynawowie ![]() Cytat:
Fasolino - fajnie! (popraw tylko lipiec na sierpień )
Krzyś http://suwaczki.maluchy.pl/li-64752.png I love You more than yesterday, but not as much as tomorrow Ania http://suwaczki.maluchy.pl/li-73227.png Edytowane przez Tasia34 Czas edycji: 2014-02-01 o 21:48 |
|||
|
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
tasia kajam sie po calosci .... Za mego bleda .... Bylam przekonana zem zrobila III :-/ - poprawie jutro bo dzis juz leze w lozeczku a mamcia dokancza te " dzieci na sprzedaz " na kompie ;-)
Napisalam - fasolino - bo wszak nie wiemy czy to Ona czy On, wiec na razie jest Ono - co do pacynek - no byl placz ...! za 1wszym podejsciem ale za to Z Gorylem i Zyrafa juz spi w lozeczku ![]() scarllet wspolczuje nocki - oby dzis bylo lepiej ![]() - ja na szczescie ost ( w ogole ) jakos nie mialam/mam problemow wiekszych z usypianiem - jesli sie obudzi po odlozeniu do lozka - to w nim zostaje " bawi sie wtedy " tyn co tam znajdzie i za ok 20-30min kolejna proba - zazwyczaj jest Udana. Czasami ( w dzien ) robie drzemke z Milusiem, i wtedy spimy razem na lozeczku, przytulam jedna reka druga raczka pod jego glowka - i tam nawet 2h Alem sie rozpisala Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Edit - zapomnialam ze na Tele tyz sie da edytowac - tak wiec Tasia naprawione Aaaa i jutro na 14 poprosze - ide na nast Visning mieszkania. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#375 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Fasolino serio cudnie, tak włosko I na jutro już proszę: ![]() Dobranoc lasencje!
|
|
#376 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak serio -wspólczuje . jak mam przerywaną noc na numer "biore cyca i puszczam -biore i puszczam i tak 1000 razy ..." to czuje ze mozg większy jest od głowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no co Ty ? Ty tez???? ![]() Cytat:
Cytat:
nie no co Ty,....chwilami Kuba tylko bo jest zawzięty i uparty .... ![]() Roszek zdrowy Ja czekam az mi się krem wchłonie ... tz miał ze mną siedzieć i ogladac film ale tyle wypił ze tylko zjedliśmy kolacje ,potulił mnie i padł ![]() a tu widze na wątku same tłumy ... chyba tez pójde spac ![]() ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- ale tytuł jakiś konkretny czy wszystkie jego?
|
|
#377 |
|
Zadomowienie
|
Cześć,
Bzinka, żaliłam się ostatnio na wózek, to mi go wzięli i ukradli Musze nabyc nowy Podłość ludzka nie ma granic ![]() ![]()
|
|
|
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#379 | ||
|
Zadomowienie
|
Hejka
Noc okropna ![]() Cytat:
Nie wiem, jak nie przejdzie to jutro przychodnia, przemywam solę fiz. Super, że Roszek zdrowy. Zdrówka wszystkim mamusiom i dzieciaczkom, a co rodzinkom całym ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
okropneJa też ostatnio marudziłam, że teściowa go chce
|
|
#380 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Ale jestem nie wyspana Kacper kręcił się w nocy strasznie Do tego głowa mnie boli ale ważne ze gardło już nie boli ![]() U nas dziś sprzątamy pokój i remont pokoju skończony teraz tylko czekamy na meble aż przyjadą bo zamówiliśmy je tydzień temu No i nadal nie wybrałam tapety do pokoju za dużo mi się ich podoba
|
#381 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chamy pieprzone... Jak byłam malutka, nam też ukradli wózek... Z klatki. Rodzice już nie kupowali nowego, bo trochę chodziłam. No ale w tym wieku to trzeba... współczuję! ![]() Witam się w niedzielny, pochmurny poranek z odwilżą Chyba dziś nici z sanek ![]() Za to noc cudna - Krzyś zasnął o 20.30 i obudził się dopiero o 5 na cycusia TŻ wstał wcześniej, a ja spałam jeszcze razem z K. ![]() Wstałam praktycznie bez głosu, niby mało boli, ale nie mogę mówić.Krzyś się dziwił, kto to gada
Krzyś http://suwaczki.maluchy.pl/li-64752.png I love You more than yesterday, but not as much as tomorrow Ania http://suwaczki.maluchy.pl/li-73227.png Edytowane przez Tasia34 Czas edycji: 2014-02-02 o 11:19 |
|
|
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
alliw
jak juz pisalam na fejsie - chmstwo i k u r e s t w o ...!!!!!Bmma haha no wez nawet tak nie gadaj, bo jak wykraczesz ti bd se we brode plula ![]() Maluda ojjj jak ja bym chciala cos remontowac - nieee mu wystarczy urzadzic salon ![]() MODLEM sie by udalo sie dzis wywalczyc to mieszkanie, bo tak blisko pracy to ja chyba nic w takiej cenie nie znajde - bym miala ok 15min piechota - blisko do Milusiowego przedszkola ( co go zapisalan, ale nie wiem czy dostanie miejsce ) - ehhh marzenia se sciska Mocno - bo fajne nowoczesneTo Link do niego http://hybel.no/mobil.php/bolig/mitt-i-sentrum-1 Tasia za przespana NOC dzis Milus tez byl grzeczny od 00-15 do 7-30...![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#383 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Naprawdę do mnie nie dociera, jakim trzeba być żeby dziecku coś ukraść ![]() Co kupisz teraz?
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pierduuu zaraz sie
buja tym promem na wsie strony ...! Kocham sztormy :-/Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#385 | |
|
Zakorzenienie
|
hej wam
jak czytam ile śpią wasze dzieci w nocy to łapię doła ![]() Tasia - 12 stopni toż to zimnica u nas w domu tak 19-20,5 i jak dla mnie to zimno ![]() jeszcze coś miałam z niepocytowanych ale zapomniałam ![]() ![]() ja tez głównie w kiblu czytam ale już i tam mnie Karol znajduje więc coraz mniej tego czasu ![]() Cytat:
|
|
#386 | |
|
Zakorzenienie
|
po prostu mnie przytkało jak przeczytałam.... wrrrrrrrrrrrrr
jakoś przypięty był? normalnie obcinałabym łapy. bez zastanowienia. Cytat:
, ale mocno zaciskam kciuki!Siostro w dole
|
|
|
#387 |
|
Raczkowanie
|
No ja tez zazdroszczę przespanych nocek mój co chwila się budzi kręci itp
Kasia ładne mieszkanko
|
#388 |
|
Rozeznanie
|
cześć, nie wiem czy ktoś już odpisał Tobie bo nie zdążyłam doczytać dalej wątku ale ja napewno widziałam te kaszki w Piotrze i Pawle i jak na ten niby "droższy " sklep są w bardzo rozsądnej cenie
|
#389 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zgłaszasz na policje? jest wogóle sens ??kasia fajnie sie mieszkanko prezentuje, trzymam kciukacy za przedszkole maluda co do tego fotelika Coneco to ci na temat samego fotelika nic nie powiem, za to na temat firmy Coneco ma całkiem dobre zdanie; mam wózek i łóżeczko turystyczne (robiące jako stacjonarne). obie rzeczy są dobrej jakości, takze samą firmę polecam. jak byś była rocznik 90 to bym cię powaznie potraktowała ![]() wybrałam się dziś na basen ze znajomą(gdyby nie to sama bym się nie ruszyła w taką pogodę) ale spokorokotoko nadrobiłam już kalorie polowa wz i połową eklerka a chciałam coś zrzucic. może jak troche stopniej tego śniegu to zacznę wreszcie biegać, bo nie chciałam sie tak na mróz i śnieg rzucić na pierwszy raz , na dodatek z kaszlem
|
|
#390 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
pinuj wózka ,pilnuj ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Małpka za Karolkiem . i to sprintem pewnie ![]() ![]() a tak serio - czy codzienne patrzenie na bieznie tez się liczy?
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.

(pierwsza część najlepsiejsza)
będzie piątek w sierpniu na czerwono

05.07.2008 

(popraw tylko lipiec na sierpień 

buja tym promem na wsie strony ...! Kocham sztormy :-/