|
|
#3721 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LI
|
|
|
|
#3722 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zdolnaście kuleżanko
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3723 |
|
Nindżopesz
|
Nie denerwuj mnie, tydzień myślałam czy warto ciąć
![]() Dzięki |
|
|
|
#3724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktycznie jakby lepiej wyglądaja po podcięciu delikatnym. Nie,żeby wcześniej źle, bo wogle są cudne, ale jakby wizualnie ich więcej się zrobilo
|
|
|
|
|
#3725 | ||
|
Zakorzenienie
|
średnio raz na dwa tygodnie albo do jednych albo do drugich rodziców jedziemy chcą nas karmić to korzystamy Cytat:
Cytat:
Niech ktoś zabierze ode mnie te orzeszki w lukrze, bo zjem wszystkie
|
||
|
|
|
#3726 |
|
Nindżopesz
|
Dzięki, jeszcze muszę je zagęścić bo wysiepałam z jednej strony i będę kontenta
![]() Jakby się kto pytał to kwas jabłkowy ujednolica koloryt cery. Przebarwień nie widać bo... po kwasie cała twarz robi się różowa Chyba dałam za duże stężenie choć niby celowałam w 5%, hm.
|
|
|
|
#3727 |
|
Konto usunięte
|
Przepraszam, że tak ni z gruszki ni z pietruszki ale musiałam to napisać.
Philip Seymour Hoffman nie żyje ![]() http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...,15389144.html |
|
|
|
#3728 |
|
Spod wody.....
|
W związku z wczorajszymi dywagacjami o regeneracji pięt pozwolę sobię pozostać w temacie stóp - otóż - MAM STOPY LODY! ( w sensie zimne, a nie takie smaczne, chociaż mój S lubi je ciumkać
) Śpię w skarpetkach od września do maja , ja wiem - mam niskie ciśnienie, za mało ruchu ( siedzę 8h przed pc), itp. Ale na litość Boską, to już nie jest zabawne, nie mogę wejść do wanny bo wkładając stopy mam wrażenie, że jest 100 stopni!!! Jeśli mi czegoś nie znajdziecie na to zlodowacenie to zostaje mi termofor A tak na marginesie - dłonie też jak u umarlaka, ratuję się zawsze tekstem "zimne ręce - gorące serce". Pomóżta Czekam na jakieś propozycje
"Gdy długo patrzysz w otchłań, otchłań zaczyna patrzeć w Ciebie" Edytowane przez HABANITA 72 Czas edycji: 2014-02-02 o 21:15 |
|
|
|
#3729 |
|
To ja :)
|
Tym razem niestety nie...
Nie chce mi się być w Warszawie... Na Warmii było tak pięknie...
|
#3730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To może być kwestia słabego krążenia Mi pomaga Termofor do spania Poprawa krążenia krwi za pomocą ruchu ![]() suche masaże szczotką ? |
|
|
|
|
#3731 | |
|
Spod wody.....
|
Cytat:
|
|
#3732 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Siedzę z henna na łbie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3733 |
|
|
Odzyskałam głos!! Prawie. I węch!! Troszeczkę
Za to ktoś mi chyba wmontował żyletkę w przełyk, no ale nie można mieć w końcu wszystkiego... Teraz zagwostka -iść na jogę jutro, czy nie... Jeśli pójdę, będę kwękać i się przewracać, a jak zrobią skoki, to po prostu umrę na własnej, zapoconej macie...Poza tym, na Warmii będąć, znalazłam jeszcze jakieś flachony, którym muszę zrobić zdjęcia i pchnąć na Allegro... Ale to już raczej po powrocie z Budapesztu. To już w piątek rano ![]() Musze tylko wymyślić jakąś sprytną potrawę, którą podejmę pilnowaczy mieszkania i zwierzyńca... Bo w czwartek jeszcze mam węgierski, więc po robo wpadam na godzinę do chaty, muszę to lekko przygotować, potem lecę na węgierski, wracam, wykańczam i podaję. Taki mam plan sprytny... Może osoś znowu?? A w ogóle, to skandal, że Madziarzy nie mają żadnego swojego zapachu... Przynajmniej Fragrantica nic o tym nie wie...
|
#3734 |
|
Spod wody.....
|
1. Pomału się przyzwyczajam, ale czasem chciałabym mieć czucie w stopach
![]() 2. Robiłam ostatnio Khadi naturalna+czerwona, ale przyciemniły mi mój jasny rudy, więc się wybieliłam i nałożyłam Majirel 7.44, trochę lepiej ale dalej to nie to Może rudy nie jest mi pisany, a ja się na niego uparłam jak szczerbaty na suchary
|
#3735 |
|
|
Szlag!! Miałyśmy sobie z Mamą hennę na brwiach pyknąć i zapomniałyśmy... Może dlatego, że obie się czułyśmy, jakby nam ktoś kręgosłupy wyjął i odłożył na potem, takie flaki 2...
Też miałam zawsze zimne ręce i nogi, poprawiło mi się, odkąd na jogę latam, chyba krążenie zdecydowało tam docierać, czy coś...
|
#3736 | |
|
Spod wody.....
|
Cytat:
Taki paradoks. Tak jak pierogi "ruskie" w Rosji
|
|
#3737 | |
|
|
Cytat:
Placek po węgiersku uparcie mi się kojarzy już teraz ze skeczem KMN -Karczma-oberża Wylęgarnia Smaku, uwielbiam go
|
|
#3738 | |
|
Spod wody.....
|
Cytat:
, ale nie umiem dodać linka do YT
|
|
#3739 | |
|
|
Cytat:
![]() Neonówkę też uwielbiam Widziałam nawet premierę "Bogu" kilka lat temu na żywo. Właśnie, dawno na kabarecie nie byłam, odkąd przestali nagrywać Spadkobierców, przestałam latać po kabaretach... A mają chyba nowe programy...
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
|
|
|
#3741 |
|
|
Ehem...
Wstałam i uważam to za sukces. Bym nawet powiedziała, że za wystarczający na dzisiaj, ale niestety trzeba iść do pracy... Dziś ważny dzień, fundacja firmowa się spotyka i będzie podejmować ostateczną decyzję w sprawie pomocy temu choremu chłopcu, temu od aniołów. Trzymajcie kciuki, żeby dostał jak najwięcej!!! Miłego dnia!
|
#3742 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Może to coś u Was w domu ? 2. Ale czad - wyjazd. ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Biedactwo To zbrodnia jest. Zbrodnia.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-03 o 09:43 |
|||
|
|
|
#3743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dowiedziałam się o tym w połowie filmu.
|
|
#3744 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;44937884]
Ojjj jest [/QUOTE]a chcesz jeszcze? ![]() mogę się pozbyć ![]() zdolniacha ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3746 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
And de winer ist ![]() Co za przenikliwość męskiego umysłu ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
ale piękne włosy .... |
||
|
|
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już zapomłam, że znaczne grono męskie przyjmuje świat babskich zabawek jako coś nadrzędnego, że tak właśnie jest a nie inaczej, bo się nie zna, bo się nie chce ośmieszyć. Skooooooro specjalista tak zrobił, znakiem tego fachowa rabota i basta. Chuopi nie kłócą się z faktami. Chuopi so expertamy, lubią taką rolę przyjmować, robią to wręcz bezwiednie, podświadomie, a że to nie jego działka, że wyszłaś spod ręki experta, to nie będzie z dziełem eksperta polemizował Są wyjątki. Mój chuopin np, kupujący mi szminkeu i lakiery do paznokci (dla mnie! dla mnie!) - rzeczy których ja sama sobie nie potrafiłam kupić przez 20 lat. Ale on również wiesza firanki, wybiera materiały i dekoruje nasz haus zatem ma zmysł estetyczny, trochę artystyczne zacięcie.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-03 o 13:11 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

, ja wiem - mam niskie ciśnienie, za mało ruchu ( siedzę 8h przed pc), itp. Ale na litość Boską, to już nie jest zabawne, nie mogę wejść do wanny bo wkładając stopy mam wrażenie, że jest 100 stopni!!! Jeśli mi czegoś nie znajdziecie na to zlodowacenie to zostaje mi termofor

Może rudy nie jest mi pisany, a ja się na niego uparłam jak szczerbaty na suchary

To zbrodnia jest. Zbrodnia.
zatem ma zmysł estetyczny, trochę artystyczne zacięcie.