|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy - sklepy dziecięce
Dziewczyny niestety nie przyszła dzisiaj nasza paczka z USA
Dotarła do Polski w poniedziałek i aż do piątku widniała w systemie bez statusu. Dopiero wczoraj pojawiła się informacja, że dotarła do magazynu, a po południu wyjechała z Warszawy. Miałam plan, żeby po nią pojechać jeśli rano status pokaże, że dotarła do mojego miasta. Ale jest niezmienny, więc nawet nie wiem do jakiej firmy kurierskiej została przekazana. Jeśli do GLS-u, to będzie po weekendzie, a jeśli do faceta, który współpracuje z firmą doma, to będzie dopiero w kolejną sobotę (chyba że poproszę go, żeby ją wcześniej do mnie przywiózł). Tyle, że ja wyjeżdżam jutro na kilka dni, więc w tym czasie nic nie załatwię. Chyba że nie wyjadę, bo czuję że coś mnie "bierze"...... ![]()
|
#4532 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A tak na marginesie, to "troszkę" długo ta paczuszka jest już w Polsce... Miałaś już kiedyś podobną sytuację?
Edytowane przez pistacja07 Czas edycji: 2014-02-01 o 21:25 |
|
|
|
|
#4533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, pierwszy raz jest taka sytuacja
|
|
#4534 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki, dawno nie odpisywała wam. Długo nad tym myślałam i zdecydowałam jednak napisać o tym. Ja teraz robię zamówienia z USA sama dla moich koleżanek z Białorusi, bo oni kupowały przez Rosję a tam z Nowego Roku wszystkie pogorszylo. Tak jeśli chcecie to mogę dołączyć do Can i Meg
Отправлено из моего iPad используя Tapatalk
|
|
#4535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym podejrzewam, że musiałabyś te zamówienia robić raczej osobno, gdybyś została organizatorką, bo nie możesz łączyć zamówień z forum i spoza forum w jednej paczce, bo jakoś to musisz porozliczać...ja uważam, że jeśli Can i Meg będą dalej robiły zamówienia to nie ma takiej potrzeby, żeby ktoś trzeci dołączał - za dużo zamieszania by było, która kiedy i jakie zamówienia robi i ogólnie moderacja raczej nie szuka kolejnej organizatorki chyba
|
|
#4536 |
|
Raczkowanie
|
Jak nie to nie. Temat zamknięty
Отправлено из моего iPad используя Tapatalk
|
|
#4537 |
|
Zadomowienie
|
Chyba cały czas jesteśmy w zawieszeniu bo żadna z dziewczyn nie określiła się do końca czy jest to przerwa chwilowa na ogarnięcie swoich prywatnych spraw czy rezygnują całkowicie z zamówień. Myślę że jak któraś z nich zwolni miejsce to moderacja też zacznie się rozglądać bo chętnych na zakupy nie brakuje
Do tego wydaje mi się że są pewne wymogi na zostanie organizatorką których Ariell nie spełnia
|
|
|
|
#4538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na razie nie sądzę przede wszystkim, żeby dziewczyny zrezygnowały i nie ma o czym gadać
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na razie jestem organizatorka
Nie zrezygnowalam i póki co tego nie robię, bo nie wiem jak moje sprawy osobiste sie potoczą. Jeśli pozytywnie, to nadal będę sprawiała ze Wasze portfele bedą świeciły pustkami Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#4540 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4541 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
u nas znowu kaszel i mega czerwone poliki, jutro do lekarza, ale czy to mogą być zęby? Edytowane przez 201607211724 Czas edycji: 2014-02-02 o 14:34 |
|
|
|
|
#4542 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Powodzenia w rozwiązywaniu problemów Życzę dużo zdrowia |
|
|
|
|
#4543 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja znów nie mam jak się poudzielać. Teraz jestem z Małą od środy w szitalu,bo antybiotyki doustne nie pomogły i wróciło zapalenie ucha oraz zatok
Can jeśli przyszedł zwrot z Mango,to mam nadzieję,że to nie będzie problem jak później podam nr konta. A jak nie ma to czekamy dalej
|
|
|
|
#4546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zwrot z mango nie przyszedł póki co. A w sprawie bycia Organizatorką to każda z Was może się zgłosić do moderatorów, że chcecie nią zostać-wystarczy napisać PW ![]() Tylko jak już się nią zostanie to najpierw przez jakiś czas jest się Organizatorką tylko z hurtowni i sklepów w PL. Nie wiem za bardzo jak długo ten proces trwa bo ja jestem z dziewczynami od początku tzn. zanim forum zakupów jako takich w ogóle powstało. ;-P
Edytowane przez candace1 Czas edycji: 2014-02-02 o 17:13 |
|
|
|
|
#4547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednym słowem jakby dziewczyny zrezygnowały to byłoby przewalone, bo nawet jeśli byłaby jakaś nowa organizatorka, to zagranicznych sklepów robić by nie mogła a tak w ogóle to chyba jakaś spora selekcja jest raczej chyba, bo chętnych podejrzewam, że nie brakuje
|
|
#4548 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
adzienka - uściskaj Małą, długa droga Was czeka, ale może w końcu będzie ok i zapomnicie o choróbskach
|
|
|
|
|
#4549 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4550 |
|
Konto usunięte
|
adzienka, zdrowia dla małej. Jak wytniecie ten migdałek, to choroby jak ręką odjął
orenda, dokładnie. Przecież to jest ciężka fucha, dlatego tym bardziej respekt dla can i megaan. |
|
|
|
#4551 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was robiła encanto?
![]() Mąż mnie zabije ale chyba se cyknę
|
|
#4552 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
a jakie masz włosy normalnie? bo ja falowane w kierunku kręconych o mieszanej porowatości i moje włosy np. keratyny nienawidzą i są po niej suche ja miotła - i to w niewielkim stężeniu, bo dodawałam do masek. Także możesz najpierw próbę z półproduktów zrobić, jak na nią reagują, jeśli będzie ok to wtedy śmiało możesz robić - bo inaczej suche siano można sobie sprawić niechcący
![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- [1=871319bc27e9d09c3f0d50d 55d02d0b6e86b5c84;4494381 4]adzienka, zdrowia dla małej. Jak wytniecie ten migdałek, to choroby jak ręką odjął orenda, dokładnie. Przecież to jest ciężka fucha, dlatego tym bardziej respekt dla can i megaan.[/QUOTE] z tymi chorobami jak ręką odjął to niestety niekoniecznie - ostatnio rozmawiałam o tym z pediatrą i laryngologiem i różnie później może być ale jak na uszy Małej idzie to nie ma wyboru wielkiego i zabieg koniecznyno pewnie, że ciężka, ale te kandydatki często sobie pewnie z tego sprawy nie zdają - że trzeba robić tony wyliczeń, segregować i wysyłać dziesiątki paczek i do tego często użerać się ze sklepami/ bankami itp...
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
Can ja robilam i polecam.
Jakby mi mial kto zrobic to bym se machnela znowu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4555 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak.. Jest jedno ale.. mój tz nienawidzi prostych wlosowCytat:
a ja wiem jaka one maja porowatość :brzy dal:Kręcone-kiedyś bardzo mocno-teraz już mniej ![]() To mam kupić keratynę i dodać do maski? ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
![]() Ja chciałam zaszaleć i zrobić sama To podjedz do mnie to se cykniemy nawzajem
|
|
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
Can kup sobie keratynę i dodaj do maski kilka kropel i zobaczysz jak włosy zareagują - jak ok to możesz śmiało szaleć ewentualnie możesz szukać maski do włosów z dużą ilością keratyny -np. biowax z keratyną - moje włosy go nienawidzą, więc też będzie miarodajny
|
#4557 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4558 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale parę late temu przy zamówieniach z VS tak, jak jeszcze dla siebie dużo kupowałam :PCytat:
Cytat:
![]() rób, szczęśliwa mama to szczęśliwe dzieci ![]() trzeba iść spać trochę wcześniej ostatnio siedzę wieczorami nad fuchą projektem, a potem w ciągu dnia padam
Edytowane przez ankham Czas edycji: 2014-02-02 o 22:32 |
|||
|
|
|
#4559 |
|
Raczkowanie
|
Aż musiałam sprawdzić co to jest
całe życie się jednak człowiek uczy Mój Tata się nie może nadziwić dlaczego jedna jego sąsiadka ciągle prostuje swoje piękne kręcone włosy, a druga ciągle kręci swoje proste włosy. Kiedyś mu powiedziały, że najważniejsze to podobać się sobie
Edytowane przez Casyen Czas edycji: 2014-02-02 o 22:57 |
|
|
|
#4560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4937 nie mam zdjęcia przed keratyną ale to że były proste to jedno, ale były tak za☠☠☠iście 'sypkie'no i ja bym się nie odważyła sama robić sobie keratyny
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:31.

poza tym podejrzewam, że musiałabyś te zamówienia robić raczej osobno, gdybyś została organizatorką, bo nie możesz łączyć zamówień z forum i spoza forum w jednej paczce, bo jakoś to musisz porozliczać...
Do tego wydaje mi się że są pewne wymogi na zostanie organizatorką których Ariell nie spełnia

ale to że były proste to jedno, ale były tak za☠☠☠iście 'sypkie'