![]() |
#10201 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
Boże taką kochaną osobę nam dałeś, dlaczego tak szybko ją odebrałeś?
![]() ![]() |
![]() |
#10202 |
Zakorzenienie
|
Kochac kogos a pozniej go stracic to kupic szczescie i lzami zaplacic...
moj ulubiony ![]() a jak bedziecie tak kochane to potrzebuje jeszcze opisow do bylego..,minelo lwasnie pol roku jak sie nie odzywamy a ja mu wkoncu wybaczylam te okropne krzywdy ale boje sie napisac do niego....
#10203 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy znacie coś o przemijaniu? Krótkości, marnosci życia?i ze trzeba życ chwila? to bardzo ważne !
|
![]() ![]() |
![]() |
#10204 |
Rozeznanie
|
podkradałam po cichutku Wasze opisy więc może i ja coś dołożę
![]() Mimo winy,mimo woli, mimo wszystko Byle tylko mieć Go obok, by był blisko Pokochałam, choć nie miałam tego w planie. Co się stało już się nigdy nie odstanie. Dzisiaj modlę się co noc o zapomnienie. Dziś wyganiam z mego domu jego cienie. i jeszcze troche smutne ![]() See that you are the only real face in the room - zobacz że jeśteś jedyną prawdziwą twarzą w pokoju No one here has a clue what your feelin'- nikt tutaj nie ma pojęcia co czujesz, Don't feel bad, keep your sadness alive- nie czuj się źle, podtrzymuj swój smutek przy życiu. Look at all these plastic people, they're dying inside- spójrz na tych plastikowych ludzi, umierają w środku Happiness, a face that don't look good on me - szczęscie, twarz która nie wygląda na mnie dobrze Smiling on the outside, hurt beneath my skin ![]() So help me heal these wounds, they've been open for way too long- więc pomóż mi wyleczyć te rany, były otwarte za długo. And now my mind is an open book...- teraz mój umysł jest jak otwarta książka And now my heart is an open wound...- teraz moje serce jest jak otwarta rana So you come along, I push you away, then kick and scream for you to stay -więc przychodzisz samotnie, odpycham cię, a potem kopię i krzyczę na ciebie byś został. And I can hear the words you say, I wish that you would shut up!- słyszę słowa które wypowiadasz, chciałbym abyś się zamknął! People always tell me not to waste my time,to get a real job and get back in line- ludzie mówią bym nie marnował czasu, znalazł pracę i wracał do normalnego zycia I wanna feel the way I did back then,before my heart grew cold- chcę poczuć to co kiedyś, zanim moje serce zrobiło się zimne. tonight I don't want your boring life!-dziś wieczór nie chce waszego nudnego zycia I got responsibility, that is my liability!-jestem odpowiedzialny, to mój problem. na dzisiaj to tyle ![]() pozdrawiam!
#10205 |
BAN stały
|
Jak umierać to tylko we śnie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#10206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10207 | |
Miuoshowa
|
Cytat:
![]() A opis i tak kradne ![]()
![]() |
#10208 |
Raczkowanie
|
Jesteś moim końcem i ciągle moim początkiem...
nie istnieje takie coś jak "miłość", a słowa poprostu nic nie znaczą.. A po nocy przychodzi dzień... a po burzy spokój... Killing me softly with his song Miłość – kolejny problem, którego Marks nie rozwiązał. Cały mój świat potrzebuje psychologa Chyba więcej szczęścia mają nie co ci się rodzą, a ci co umierają Jak mam powiedzieć to tobie Że już nie kocham cię nie chce Co obchodzi cię jak korzystam z szaleństwa - bez czy w pasach bezpieczeństwa... Nieważne są żadne słowa nasza miłość jest piękna. Nie liczy się nic, liczą się przyśpieszone tętna kiedy z serca płyną słowa uderzają z wielką mocą Zawsze będę kochał Cię jak nikt..... Każdy dzień - kiedy nie jestem sobą to dzień stracony ... Od bliskich najbardziej boli O nie, nie zależy mi na tym by być kanonizowanym, Życie to teatrzyk,Nikt się nie ogląda,Każdy patrzy,jak zdobyć główną rolę Dookoła miłość się skorumpowała Jak ja nienawidzę twojej generacji, twoja generacja chora od przemocy... Nie zaprzeczać kiedy stwierdzam, że to miłość Jestem wariatką, komu ufać jak nie sobie... Skąd ja Cię mam? A skąd ja Cię w ogóle znam? I nie przegonię ręką z czoła czarnej chmury... Sms z okolic piekła Zbrodnia kara grzech litr wina I tak historia ta się zaczyna... Świat ma tylko cztery strony, a w twym świecie nie ma mnie Chciałem krzyczeć, lecz nie mogłem, chciałem śpiewać brak mi tchu
![]() |
#10209 |
żona
|
coś ode mnie
![]() 2 słowa -> od 1 osoby .. tylko tyle trzeba aby byc szczęśliwym Znalazłeś mnie, gdy nikt inny nie szukał. Skąd wiedziałeś gdzie mogłam być? Ja wezmę klej i posklejam serce, Ty weź kredki i dorysuj mi uśmiech ty jesteś moją najseksowniejszą porą dnia.........<3 Złap na język płatek śniegu i pokaż mi jak smakuje ![]() Porażona piorunem nagłego uczucia... ...upojne noce pełne słodkich słów... zapomnij się ze mna...choć na chwilę... Dla ciebie zrobiłabym wszystko.Otworzyła niebo przyciągneła je blisko. Nie pytaj mnie jaka jest prawda to nie będę musiała kłamać... |
![]() ![]() |
![]() |
#10210 |
Zakorzenienie
|
Teraz seria opisów dla smutasków
![]() Dla Ciebie jestem tylko kaprysem i bawisz się mną swoimi rękami... Moja dusza znika po kawałku, Ty mi ją odbierasz... Czasem wygrywają źli, a dobrzy przegrywają... Spróbuję zapomnieć o Twoich pocałunkach, bo im więcej o nich myślę, tym bardziej wypalam się w środku... Boli mnie widzieć Cię tak spokojnym/spokojną... jak gdyby nigdy nic... a ja płaczę w ukryciu... Przytłaczasz mnie swoją obecnością, nie chcę Cię więcej widzieć... I coś pozytywnego ![]() Chcę byś wiedział, że jesteś dla mnie chęcią życia, chęcią odczuwania ![]() Jesteś moją siłą, moimi chęciami, moim płaczem, moim uśmiechem, moją siłą napędową ;-) Chcę Ci podarować każdą sekundę i każdą minutę, które Ty dałeś/dałaś mi. Bo Ty jesteś moim życiem, podstawą mej radości, moją podporą każdego dnia. Wiem, że mój sposób kochania czasem Cię zniechęca, ale ja nie gram/pogrywam Twoimi uczuciami. I wiesz kochanie, że jestem jak rozbity statek, kiedy nie ma Cię w moim życiu. |
![]() ![]() |
![]() |
#10211 |
Raczkowanie
|
powiem szczerze ze dosyc czesto tu sobie zagladam (ale ponad 300stron <olaboga>
![]() tell me i'm the only one... // powiedz, ze jestem ta jednyna if that ain't love then i don't know what love is // jesli to nie milosc to ja nie wiem czym milosc jest (mniej wiecej) i can show you... ![]() ![]() is this really love or just a game? // to naprawde/prawdziwa milosc czy tylko gra? i wish you would // marze/pragne zebys chcial just ask me // po prostu mnie spytaj pęka, ale nie peknie bo dam sobie rade (bez ciebie) too little too late // za malo, za pozno my white flag is wavin' // moja biala flaga faluje (na wietrze) Nic dla mnie nie znaczysz...Mogles znaczyć dla mnie wszystko
#10212 |
Przyczajenie
|
Stay up till Four In The Morning & the tears are pouring
& I want to make it worth the fight // Nie śpię( nie wiem jak to lepiej w słowa ubrać ![]() Nie jestem tylko pewna czy dobrze to rozumiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10213 |
żona
|
Życie jest słodkie jak marmolada, ale można się pobrudzić ...
Marzyć i myśleć, chociaż życia nie pokolorował Disney Pluszowy miś w objęciach mych, gdy spie i snie Ptaszki to robia pszczolki tez ale ty nie!!!! (nigdy nie bedziesz latac) ![]() DUREX informuje że twoje narodziny były tylko wadą fabryczną! Ktoś mądry powiedział kiedyś: "Ch** bombki strzelił..." mam ochote narozrabiac ![]() W krainie czarów...:P Bo życie ze mną to randka w ciemno.. |
![]() ![]() |
![]() |
#10214 |
Zakorzenienie
|
wszystko będzie takie nowe i takie pierwsze... krew taka gęsta
ej dobra koniec żartów, kto zamiawiał taką pogodę? ![]() nobody wanna see us together but I don't matter, no / nikt nie chcialby widziec nas razem ale ja o to nie dbam, nie Tobą oddycham, płonę i znikam Tobie tak wdzięczna, z Tobą bezpieczna
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10215 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#10216 |
Zakorzenienie
|
a kradnij :P
u nas masakra z ta pogoda :/ przez nią można załapac doła giganta, bez jaj
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10217 |
Zakorzenienie
|
You better kill me before I kill you. // Lepiej zabij mnie, zanim zabiję ciebie.
She’s checking her make-up, her smile’s giving nothing away. // Ona poprawia makijaż, jej uśmiech nie wyraża nic. |
![]() ![]() |
![]() |
#10218 |
Rozeznanie
|
*Even heaven is hell without you/Nawet niebo jest piekłem bez Ciebie
* If I can`t hear your heartbeat you`re too far away/Jeśli nie będę mogła usłyszeć Twojego bicia serca,jesteś także daleko *I can`t sleep cuz my pillow is too wet/ Nie mogę zasnąć,jak moja poduszka jest zbyt mokra
#10219 |
Zakorzenienie
|
`wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia maleńka, czy mam przejść przed tobą jeszcze raz?`
moralny niepokój wymiata! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10220 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#10221 |
Zakorzenienie
|
Ile można od życia w serce przyjmowac ciosy...
![]() Chciałabym być blisko Ciebie, i zatopić się w chwilę zapomnienia... po co żyć, gdy nie ma sie marzeń i celu w życiu ?
#10222 |
Raczkowanie
|
Ja mam od pewnego czasu kilka faworytow:
-When you're in love, what can go wrong? -And supergirls just fly -Czy chcesz ujrzeć to,czego tak szukasz w tych oczach ? Dziewczyny macie moze opisy mowiace,ze tak naprawde chwilowa rozłąka dała nam do zrozumienia ile tak naprawde dla siebie znaczymy? ![]()
#10223 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
*Jeśli nie ma rozłąki, nie ma słodyczy spotkania.... *Gdy byłeś daleko doceniłam szczęście, które mi dawałeś będac blisko |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10224 |
Zadomowienie
|
witajcie! ja mam prośbę
![]() faceci są jak plemniki - tylko jeden na milion staje się człowiekiem.. facet to twój największy skarb - zakop go w ogródku czy jest coś jeszcze ![]()
#10225 |
Zakorzenienie
|
powiem wam cos w sekrecie:.....NUDA!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Pinky, Mózg & Me - jutro znów spróbujemy zawładnąć nad światem Ja To Jestem Fajna Ajj Ja To Mam Stajla ! =)) Jestem mistszem ortografji i pisania opisuf na gadó gadó... Będziemy nocą na zawsze razem...A słońce umrze dla Nas tej nocy... ![]() Jestem bardzo zajęta! - Układam ikonki na pulpicie. Nie bij mnie– zamknę się w sobie i nawet otwieracz do konserw nie pomo
#10226 |
Raczkowanie
|
Słuchajcie a moze macie cos wiecej tego typu (oczywiscie z tego watku
![]() Masz za malego konia by dotrzec do mego zamku ---> najlepsze ![]() Pocaluj mnie w dupe. Przez cytrynke, zeby ci za slodko nie bylo. Zgasilabym cie kolego/kolezanko, ale gowno sie nie pali he sorry bejbe, skonczylo sie lof story
#10227 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam dzisiaj...
...triumf zła jest możliwy dzięki ignorancji ludzi dobrych...
![]() |
#10228 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() *chłopak to najmocniejszy narkotyk *Chłopak jest jak samochód, Jeździsz nim jakiś czas, potem kupujesz nowy *Facet jest jak linia telefoniczna: albo zajęty albo nie łaczy *Mężczyźni mają 2 wady - wszystko co robią i mówią, robią i mówią źle!!! *mężczyźni jak papier toaletowy.. . kleja sie do każdej dupy *Siłą kobiet są słabostki mężczyzn *Faceci rozwijają się tylko do trzeciego roku życia. Potem już tylko rosną *Chcesz wiedzieć o nim prawdę? Policz, ile ma krawatów, a ile książek *Faceci są jak grzyby-wiele kozaków ale ani jednego prawdziwka:P *faceci są jak zielone jabłka-soczyści ale niedojrzali!!:P *Facet jest jak guma do żucia na początku słodki później do wyplucia *Dziś mężczyzna wychodzi na dżentelmena, kiedy wyjmuje papierosa z ust, zanim pocałuje kobietę *Są chłopcy na serial i na jeden odcinek *coz poradze ze wokol tylu facetow, a tak trudno o mężczyzne *Po co Bóg stworzył faceta?Bo wibrator nie ma funkcji koszenia trawnika *Facet jest jak kawa: Najlepszy jest silny, gorący, pełen subtelnego smaku i nie pozwala ci zasnąć przez cala noc. *Faceci są jak używane samochody: tanio można kupić, ale nie możesz na nich polegać. *Faceci są jak burza śnieżna: nigdy nie wiesz kiedy przyjdą, ile będą mieli centymetrów i ile wytrzymają. *Faceci są jak wino: satysfakcjonują cię, ale na krotko. *Facet jest jak mini spódniczka: jak nie uważasz, zaraz odsłoni ci majtki. *Facet jest jak kosiarka: jak go osobiście nie popchniesz, to nic z jego funkcji. *Facet jest jak horoskop: codziennie dyktuje ci co masz zrobić i zawsze się myli. *Facet jest jak torba turystyczna: zapakuj piwem i już możesz zabrać wszędzie. *Facet jest jak cement: po położeniu trzeba dużo czasu żeby stwardniał. *Nie ma kobiet niezrozumiałych,są tylko męzczyzni niedomyślni *Jak nazwac przystojnego i inteligentnego faceta w Polsce?- Turysta *Facet jest jak spadajaca gwiazda - niech spelni Twoje zyczenie, a potem spada. *Facet jest jak krawat - wybiera sie go przy kiepskim oswietleniu, a potem okazuje sie, ze do niczego nie pasuje. *Faceci są jak pogoda: trzeba zaakceptować, bo nic nie możesz zrobić aby zmienić. *Faceci są jak wakacje: Zwykle nie takiej długości jak byś chciała. *By zdobyć kobietę, mężczyźni wynajdują cudowne oszukaństwa. By ją porzucić - wymyślają głupie i niezręczne kłamstwa. *Mężczyzna przyjacielem człowieka...ale jakimś cholera ...interesownym. *Co Wyjdzie Jak Skrzyzujemy Mezczyzne i Snieg..............Wielki Bałwan *Żaden mężczyzna niczego by nie wymyslił gdyby nie wymagania kobiet *Bog dał facetom mózg i penisa ale za malo krwi zeby to i to poprawinie funkcjonowało! *Facet jest jak spadajaca gwiazda - niech spelni Twoje zyczenie, a potem spada. *Facet jest jak krawat - wybiera sie go przy kiepskim oswietleniu, a potem okazuje sie, ze do niczego nie pasuje. *Faceci są jak pogoda: trzeba zaakceptować, bo nic nie możesz zrobić aby zmienić. *Faceci są jak wakacje: Zwykle nie takiej długości jak byś chciała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10229 |
Zakorzenienie
|
Non, rien de rien, non, je ne regrette rien! <- mój dzisiejszy (że niczego nie żałuję głosi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10230 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:18.