|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
|
|
|
|
#1772 |
|
Zadomowienie
|
Lady, tak mi się z Tobą skojarzyło
http://demotywatory.pl/4282610/Gdy-chcesz-pobiegac
|
#1773 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w piatek to bylo kapansko na 50% tzn tylko doopka ![]() w sobote bylo juz na 100% szacun za pamiec i spostrzegawczosc! Cytat:
u nas potrzasanie glowa i ewentualnie tuptanie w miejscu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
laleczka czaki rozwala system! |
||||
|
|
|
#1774 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co po warkoczy. nidgy nie wiesz co Cię czeka ![]()
|
|
#1775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- http://demotywatory.pl/4282720/Wycieczka-do-Galerii http://demotywatory.pl/4282333/Lew-moze-byc-krolem http://demotywatory.pl/4282951/O-ciasteczko ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- o matko, z tym to juz przegieli ![]() http://demotywatory.pl/4280343/Syn-Ryszarda-Kalisza to chyba jakis fotomontaz nie?
|
|
|
|
|
#1776 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Pamiętam jak od teściów wracaliśmy to nie by ło widać gdzie ulica gdzie pole ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
Jaki Rysio
|
|
#1777 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to jeszcze mam czas na doszkolenie się ![]() Cytat:
Cytat:
![]() mały kalisz
|
|
#1778 |
|
Zadomowienie
|
http://youtu.be/a2IDmfHhbCM?t=6m6s Patrzcie jak on te maleństwo ubiera
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryczkowa, trzymasz forme
zainspirowana ostatnimi waszymi wpisami weszłam na wage, w sumie spodziewałam sie czegos podobnego patrząc codziennie na swoje kosci obojczykowe wybijajace sie nawet spod swetra , ale jednak co potwierdzenie to potwierdzenie. Stan na chwile obecną 48,7 kg przy wzroscie 165 cm takze tego.....
|
|
|
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
A prosze bardzo...
Wielkanoc 2013
|
|
|
|
#1781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1783 |
|
Zadomowienie
|
![]() Może tak : http://www.youtube.com/watch?v=a2IDmfHhbCM i od 6.06 min.
|
#1784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uwierz ze to i lepiej
|
|
|
|
|
#1785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jem od jutra słodyczy ![]() gdzie Ty mieszkasz
|
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1787 | |
|
Zadomowienie
|
A mam się dziwi, że dziecko nie lubi jak je się przebiera ![]() Cytat:
![]() O tak właśnie było
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1789 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
mnie wcale nie do smiechu jest
spódnice dzis załozyłam takie mniejsze 38 to przeleciała w dól, nie zatrzymujac sie nawet na kosciach miednicy/bioder, jak zwał tak zwał. W kazdym razie zaczyna mi brakowac rzeczy, które sie na mnie utrzymają Bo zawsze miałam 36-38 a teraz masakejros jest
|
|
|
|
#1791 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Baaaaaardzo dziękujemy z Ewunią za miłe życzenia urodzinowe Bokeh robiłam imprezkę, razem ze mną, tż i Ewą 14 osób... A dekoracje to tylko balony i zrobiłam kilka pomponów. Miał być jeszcze napis, ale braklo czasu Sylwia to u mnie z wagą podobnie bo 47,1 przy 167 cm ale ja wpieprzam słodkie jak wariatka i nic. Pstryczku brawa za kapiel ![]() Insolito jestem pod wrażeniem Piotrusiowego jedzenia! To Ewa niby jadła od początku dobrze, ale potem jej się odwidziało i teraz co chwilę cyc i cyc i cyc. Obiadu jak zje parę łyżeczek to jest sukces ![]() Misiael ale Hanulka cudna! Debrah brawa za egzaminy ![]() Fewciu aż miałam łzy w oczach jak napisałaś, że Blaneczka z taką gorączka zaczęła tańczyć jak usłyszała muzykę i zobaczyła dzieci mam nadzieję, że już lepiej ![]() Aga jak z odparzeniem Zuzi? Lady mam nadzieję, że siostra się ogarnie szybko ![]() Dotarłam w końcu po roczku. Tłum ludzi był, ale ogólnie jestem zadowolona. Tort mi się udał, szarlotka i kakaowy miś też. Ale Ewa tortem pogardziła, wolała szarlotkę, a specjalnie pod nią robiony Nie obyło się bez drobnych spięć, ale pal licho, było minęło I powiem Wam, że po wizycie gości zaczynam się bać buntu dwulatka, dziewczyny ze starszymi dzieciakami, jak sobie radzić z potworną histerią dziecka, któremu bądźmy szczerzy na wszystko do tej pory pozwalano? Moja Ewa ma charakterek, wszyscy to mówią, staram się jak mogę pokazywać jej co wolno, a czego nie, można zrobić coś jeszcze, żeby potem było jak najmniej boleśnie, czy tu każdy musi swoje "przehisteryzować"? Aha i jeszcze co do tych dzieci w supermarketach, to ja się zawsze dziwię, że jednak zdecydowana większość tych poubieranych dzieci nie płacze, przecież moja, gdybym ją rozebrała 5 minut później to darłaby się tak głośno, że słychać by ją było w promieniu 10 km
|
|
|
|
|
#1792 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam spaciu, mam nadzieje, ze mały powtórzy rewelacyjny wynik z dwóch poprzednich nocy i zje na spiocha
nocnym tugezom mówie stanowcze nie!
|
|
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
Zadziałało łooo matko , nie mogłam na to patrzeć ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Na szczęście zaraz jak przestała robić kupy co pół godziny to jakoś udało się to załagodzić. Dostaliśmy w aptece maść tranową i linomag w pudełeczku bardzo tłusty i w ciągu jednego dnia wszystko ładnie zeszło. |
|
|
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chciałabys wiedziec ile ja jem
![]() Ale tak sobie to rozkmniniam, ze po pierwsze mały daje czadu, pilnowac go trzeba non stop, a że dom mamy piętrowy to latamy po schodach góra-dół, 160m2 do popisu ma to kilometry bijemy a dwa- jednak nerwy i stres zwiazane z wiadomo kim i wiadomo czym tez mnie zjadły w swoim czasie.... Ale mam nadzieje, ze teraz to juz sie troche odzywie, bo nie chce wyglądac przy małym jak starsza siostra-gimnazjalistka ![]() dobranoc ![]() |
|
|
|
#1796 | |||
|
Zakorzenienie
|
Pstryczku, to masz z głowy wszelkie odwiedziny z takim adresem
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Sylwia, mogę Ci oddać moje wszystkie słodycze, których od jutra zamierzam nie jeść ![]() Cytat:
![]() ja też spadam (już mnie w brzuchu ściska, jak sobie pomyslę, że jutro do pracy )dobranocki
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
witam Was poweekendowo
![]() zaraz będę nadrabiać, z tego co mi się rzuciło w oczy to syn Rysia Kalisza adres pstryczkowej ubieranie tego biednego dzidziunia :/ sylwia chętnie oddam Ci kostkę alpejską, którą wczoraj zrobiłam, co prawda już połowy nie ma (znikła sama ) ale odstąpię chętnie ellmi współczuję jutrzejszego pójścia do pracy... odnośnie rozbierania z sklepach, jak wchodzimy z Małym na chwilę, to tylko zdejmuję czapę i luzuję zapięcia ale jak na dłuzej to muszę rozebrać bo po chwili by mi się zawrzeszczał. misiael laleczka czaky mnie powaliła Hania pięknie wyglądała ![]() Black wracaj!! ![]() dobra, czytam dalej
|
|
|
|
#1798 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm a cos z porem, fasolka szparagowa, kapusta czerwona/biala, szpinakiem, cebula, burakiem, dynia, kalarepa? Probowalas kiszonek (kapusta, ogorek)? Zima skupilabym sie przede wszystkim na kaszach. Maja wlasciwosci rozgrzewajace. A moze kuskus? A jesli chodzi o kanapki. Dajesz jej tylko z maselkiem, bo z niczym innym nie chce? Moze dobry ser zolty albo miesko pieczone w domu? Cytat:
Co do jedzonka - jak dla mnie jest bardzo ok I super, ze sa postepy! Cytat:
(na Pomorzu przynajmniej)Ewentualnie trzeba by bylo poczekac az ktos sie dokopie ![]() Cytat:
![]() Zgadzam sie z dziewczynami, nie ma co juz do tego wracac, bo znow moga wyjsc jakies nieprzyjemne sytuacje. Cytat:
![]() Ja nie wiem co to "leniwe" ![]() fewciu, no to czekamy na wysypke. Mam nadzieje, ze to tylko trzydniowka! little, sliczne te kiecałki!! Jaka fajna Hania miśki I nie pamietam wiecej
|
|||||
|
|
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijko, skąd pomysł, że Ty? To nie Ty.
Osoba, o której mówię, jest tu rzadko, ale się pojawia czasem. Dzisiaj jej nie było.
|
|
|
|
#1800 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Leniwe to kluski na bazie sera białego http://ugotuj.to/ugotuj/162183556/kluski+leniwe/p/ Cytat:
![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

mnie zawsze ciotka czesała w zamierzchłych czasach mojej młodosci 
tzn tylko doopka

Pamiętam jak od teściów wracaliśmy to nie by ło widać gdzie ulica gdzie pole
Jaki Rysio 

spódnice dzis załozyłam takie mniejsze 38 to przeleciała w dól, nie zatrzymujac sie nawet na kosciach miednicy/bioder, jak zwał tak zwał. W kazdym razie zaczyna mi brakowac rzeczy, które sie na mnie utrzymają 

)