|
|
#631 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czy puścić Misia do desantu? ;/
Cytat:
![]() no ja mam dopiero 18 w pazdzierniku i troche sie starzy szczepią no ale oni sie boją zeby czegos małego rózowego nie było z tej naszej miłosci no bo przeciez przede mną szkoła no i matura ![]() no ale nie rozumiem twoich rozdiców mika bo przeciez macie byc małzenstwem no a jestescie juz długo ze soba no i w ogóle macie ponad 20 lat !!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
wycofuje
" To Twoje lęki - Ty je stworzyłaś, a to co stworzyłaś - możesz zniszczyć" ... Edytowane przez DsC Czas edycji: 2007-05-31 o 14:46 |
|
|
|
|
#633 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#634 |
|
Raczkowanie
|
no i pojechal;(;(;(;(;(;(;( Ale pocieszam sie faktem ze 16 przyjedzie i bedziemy tazem a pozniej urlop i cywil. Z rodzicami jakos poszło nie było źle. Nawet całkiem pozytywnie
nie rozumiem ich najpierw sie czepiaja robia awantury a pozniej jak gdyby nigdy nic mama sie pyta gdzie dzisiaj spimy??????? u nas czy u tż?????? No i mam jeszcze jeden powod do radosci, zaklepalismy i podpisalismy umowe z kamerzysta i fotografem, wszystko juz załatwione no a teraz zabieram sie za nauke, bo mam 7 egzaminow w czerwcu i mam nadzieje za zalicze je jeszcze teraz i nie beda sie za mna ciagnely do wrzesnie heheh chociaz znajac moje szczescie to tak bedzie ze cos tam nie tak pojdzie:P
|
|
|
|
|
#635 |
|
Zadomowienie
|
mój jutro przyjeżdża ale super
no i pózniej 15 też no widzisz mika nawet poszło jakoś a tak sie martwiłas widze ze przygotowania idą pełna parą
|
|
|
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
mika no to powodzenia na egzaminach
) jejq dziewczyny jak ja się ciesze że już mam to za sobą!!! ufff :P Wy też niedługo będziecie miały fajnie będzie akurat na wakacje hihiSylwuś a co tam u Ciebie??
|
|
#637 |
|
Raczkowanie
|
egzamin tak w miare ale mam teraz inny problem na głowie!! Boje sie ze w czasie gorrraacyyychhhh nocy moje tabletki zawiodly!!
mam jakies smieszne plamienia i nie wiem co moze byc ich przyczyna
|
|
|
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
Mika nie przejmuj się przy tabletkach występują plamienia...ja niestety mam je ciągle, ale do 3 miesięcy niby mają minąć...więc zobaczymy! Nie stresuj się i nie myśl o tym, bo to Ci nic nie da...czekaj na okres albo zrób sobię test
|
|
#639 |
|
Raczkowanie
|
no dzieki za pocieszenie
tylko ze tabletki biore od 2 lat i pierwszy raz mi sie jakies plamienie przyplatało. Masakra. Tżcik twierdzi ze nic takiego samo zycie
|
|
|
|
|
#640 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mój juz pojechał jak dobrze pójdzie to 13 przyjedzie a jak tam wam czas leci ??? |
|
|
|
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
mi jakoś szybko leci...za szybko
poprawa ocen itp...nie wiem czy dam rade z historii czy czasem nie będę miała komisa ;( zastanawiam się nad zmianą szkoły...bo to jest masakra, nigdy nie byłam w takim dołku ocenowym zawsze 3, 4,5 a teraz?! lepiej nie wspominać dzisiaj mi zrobił zadanie z fizyki hihi Mika skoro bierzesz regularnie od dwóch lat to chyba nie powinno być problemu?! to ja się bardziej boje bo biore miesiąc...a niektórzy mnie straszą, że działają dopiero po miesiącu :|
|
|
#642 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do tej zmiany szkoły to opłaca ci sie na te pare miesięcy co zostały ??? ja chce mojego dziubka juz przy sobie tez by mi robił zadania !!!!!!!!!!!!!!!!!! ja osobiści nie biore no ale to chyba działa od czasu brania tak mi sie wydaje .... |
|
|
|
|
|
#643 |
|
Raczkowanie
|
tabsy działaja juz po pierwszym tygodniu tak na 100% Jutro ide do ginekologa to sie dowiem
co mi jest. Mój tż przyjedzie na weekend 15-16-17 a pozniej na ustawowy urlop i pozniej cywil juz sie nie moge doczekac co do ocen to mam teraz w czerwcu 5 egzaminow nie wiem jak ja to przetrwam najblizszy w sobote9 a nic jeszcze nie ruszylam, a pozniej 15 i 16 i 24 i jeszcze jeden ustny tylko jeszcze nam gosciu terminu nie podal. jak bde wiedziec co mi jest to napisze
|
|
|
|
|
#644 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a pózniej 26 na ustawowy ale za***iscie no i tez u mnie 25.07 cywil wielka chwila ![]() no napisz nam napisz co i jak
|
|
|
|
|
|
#645 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem jeszcze co i jak, bo w moim miescie ta sluzba zdrowia jest jakas nienormalna, do dobrego gina trzeba czekac ponad miesiac, a na prywatna wizyte narazie nie mam kasy;/ a mamy nie bede prosic bo moze sie wykapowac co jest grane, a to jest ostatnia rzecz o jakiej chcialabym jej teraz powiedziec. Powinno wyjasnic sie w sobote, "okresem'' a jak nie to sie chyba załamie totalnie, juz widze reakcje mojej mamuski
Mam nadzieje ze bedzie wszystko oki i nie bede jeszcze mamusia, jeszcze nie teraz !!! za jakies 2 lata prosze bardzo ale nie teraz![]() pozdrawiam 3majcie sie cieplutko |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
no i mój związek się rozleciał... ale cóż...człowiek uczy się na błędach
" To Twoje lęki - Ty je stworzyłaś, a to co stworzyłaś - możesz zniszczyć" ... Edytowane przez DsC Czas edycji: 2007-06-17 o 12:37 |
|
|
|
|
#647 |
|
Raczkowanie
|
Dsc nie wiem co napisac. masakra wspolczuje ci!! Tyle czasu na niego czekalas, przezywałas i teraz po prostu koniec???????/ Moze jeszcze uda wam sie to jakos naprawic????????
|
|
|
|
|
#648 |
|
Zadomowienie
|
kurcze no ciężka sprawa .. tez ci współczuje tak bardzo bo wiem jak tęskniłas czekałas odliczałas dni .. własnie moze sie dogadacie jeszcze ?? pokłóciliście sie ostro ??
|
|
|
|
|
#649 |
|
Raczkowanie
|
jejku juz sie nie moge doczekac 15 wieczorem!!!! Taka piekna pogoda, same parki wszedzie na spacerki chodza a ja sama, zal mi dupe sciska no ale trudno jeszcze jakos musze wytrwac
pocieszajace jest to ze jak tz przyjedzie na urlop to jedziemy gdzies nad jeziorko pozdrawiam
|
|
|
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wytrzymam z tym moim łobuziakiem no!!!... On mnie wykończy przyszłam wczoraj po swoje rzeczy to zamknął pokój i nie chciał mnie wypuścić dopóki nie będzie dobrze, no i co miałam zrobić, no uległam no bo co... <głupek> Wyjaśniliśmy sobie wszystko,pogadaliśmy i jest narazie okej... i tak wiedziałam że to nie będzie koniec bo wiecie dziewczynki...my to już tak chyba zawsze, nigdy z tego nie wyrośniemy... Piękny weekend, ciepło, basen otwarty itp...a ja w mieście co chwile spotykam jakiegoś żołnierza...w mundurze w taki upał Biedactwa...
" To Twoje lęki - Ty je stworzyłaś, a to co stworzyłaś - możesz zniszczyć" ... Edytowane przez DsC Czas edycji: 2007-06-17 o 12:37 |
|
|
|
|
#651 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiedziłam ze sie dogadacieale mnie wkur... to wojsko taka piękna pogoda ... normalnie masakra ... ale jeszcze 45 dni i cywil
|
|
|
|
|
|
#652 |
|
Raczkowanie
|
no a ja jtro jade z rodzicami tż nad jeziorko:P mam nadzieje ze pogoda dopisze
juz sie nie moge doczekac kiedy tż przyjedzie Dsc i fajnie ze wszystko w porzadku![]() POzdrawiam 3majcie sie
|
|
|
|
|
#653 |
|
Zadomowienie
|
co sie tak nie odzywacie???
własnie mi mój tz napisał ze dziewczyna jego kolegi z jednostki jest w ciązy przerąbane juz w piąteczek mój słodki bedzie ze mna ale fajnie CYWIL 43 ddc
|
|
|
|
|
#654 |
|
Raczkowanie
|
ja na szczescie nie jestem w ciaży!!!!!!!!! Udalo sie!!!!!! Ja tez sie nie moge doczekac piatku wieczora. Poki co zakuwam bo mam egzaminy, jeszce 4 mi zostaly, w piatek, sobote i pozniej po tygodniu 24 i 30:/ lekko masakra. trzymajci sie ja narazie bede sie uczyc i niestety nie mam czasu zeby myslec o czymkolwiek niz egzaminy!!
|
|
|
|
|
#655 |
|
Raczkowanie
|
czy Wasi faceci piją w wojsku? znaczy się dużo, więcej niż normalnie, pod wpływem kolegów?
|
|
|
|
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#657 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cóż chłop potrafi zaskoczyć
|
|
|
|
|
|
#658 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mój tam tylko czasem ale on tak nie przepada za alkoholem to tak raz na jakis czas niech sie wojskowi troche zabawią no oczywiscie z umiarem i raz na jakis zas ... a nie ciągle
|
|
|
|
|
|
#659 |
|
Raczkowanie
|
ehh to chyba mój TŻ zupełnie z innej planety. Żyje przekonaniem że "tu jest wojsko, tu się pije, więc trzeba się dostosować do kolegów"... Dobrze, że go jesczze nie zgarnęli. Jeszcze 2 lata i będzie spokój, bo trzyma go szkoła. No ale poglądy to on ma... Dorośli faceci są zdecydowanie jak dzieci
ale jego stwierdzenie i tak przeraża mnie biorac pod uwage przyszłość
|
|
|
|
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
SUnflower wiem co czujesz,.bo przed wyjazdem TZ tez nie trwonil od alkoholu:/ duzo przez to cierpialam, duzo sie naplakalam, teraz jestem szczesliwa, ze jest jaki jest ;D kocham go jeszcze bardziej hihi
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.

upragniony cywil

nie jest dobrze... 

SUnflower wiem co czujesz,.bo przed wyjazdem TZ tez nie trwonil od alkoholu:/ duzo przez to cierpialam, duzo sie naplakalam, teraz jestem szczesliwa, ze jest jaki jest ;D kocham go jeszcze bardziej hihi