|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V
no to zjadłam te faworki... w końcu, ech... póki co jest ok z żołądkiem, głowa itd., tylko jak teraz chcę się położyć spać, to Zośka nie daje mi spokoju i chce znowu roznieść swoje M1
|
|
|
|
#4862 |
|
Zakorzenienie
|
Maz juz chrapie a ja skonczylam przed chwila czytac notatki na egzamin...
Wypadaloby isc spac. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4863 |
|
Rozeznanie
|
Chyba czas już się kłaść spać... dobranoc mamuśki
|
|
|
|
#4864 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
a ja znów nie mogę zasnąć, obudziłam się z bólem głowy, ale juz nie tak silnym, dotykam żołądka a tam dosłownie lód, więc pognałam zrobić sobie gorącej herbaty.... no qrde co jest z tym żołądkiem
|
|
|
|
#4865 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() Ja juz na nogach szykuje sie na wizyte . Trzymam kciuki za pozostale ![]() Pewnie nie zdaze na nowy watek milego dnia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4866 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Kciuki za wizyty Lucynka o któtej ta Twoja?:pUfff musiałam wstać z budzikiem o nieludzkiej 5.47 heh jak sie człowiek do dobrego przyzwyczaja ![]() ale gadałam z tżtem do 24 i jak tak niby zasypiałam to co 20 min do kibelka i to nie na pare kropelek Miłego dnia ![]() Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka
|
#4867 |
|
Wtajemniczenie
|
Lucynka trzymamy kciuki za wizyte
i za wszystkie inne tezWstalam juz zrobilam mezowi sniadanko ale teraz dopiero wzielam leki i musze czekac na sniadanie... Chyba jednak wracam do lozka ![]() Milego dnia wszyskim ![]() Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4868 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry, u nas tez kiepska noc, malo spalam.
Kciuki za wizyty ![]() Milego dnia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4869 |
|
Zakorzenienie
|
Masz rację Madziula - sondy nie było :P Ale jakoś przez ten weekend nie miałam do tego głowy.
No ale Mycha ma rację od początku mówiłyśmy że next wątek ma tytuł Lolitkowy w oryginalnej wersji . Tak więc proponuję dać teraz "Dzieci w brzuszku płeć poznana już Cię Kocham - Twoja Mama" , a następny tytuł w razie czego od Moniji zmodyfikować i dać " Jeszcze tylko 2 miesiące i ujrzymy Nasze BRZDĄCE" Co Wy na to ?? Tak więc poczekam na Wasze zdanie i nowy wątek założę w południe po 12 jak mi dziecko pójdzie spać. W końcu raz jak przekroczymy 5tys postów to tragedia się nie stanie ![]() Dzień dobry Jakoś nie umiałam dzisiaj w nocy pozycji wygodnej sobie znaleźć ;/ Ale przynajmniej mimo to jestem w miarę wyspana ![]() za wizyty dzisiejsze
|
|
|
|
#4870 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie po weekendzie ale tego naprodukowałyście już idę grzecznie nadrabiać
![]() Na początek trzymam kciuki za wizyty ![]() Cytat:
My w sobotę byliśmy u znajomych i dowiedziałam się wielu cennych informacji na temat porodu i wyprawki, koleżanka rodziła w tym szpitalu co ja w szpitalu dostała 2 paczki w jednej była paczka pampersów, kremy, oliwki, zasypki i inne kosmetyki dla dzidziusia z różnych firm do tego butelka aventu, 3książki dla dzieci i 3 płyty z kołysankami i mnóstwo ale to naprawdę mnóstwo czasopism i ulotek a w drugiej była paczka dla mamy tzn, podkłady, podpaski, majtki poporodowe jakieś kosmetyki do pielęgnacji "małej" po porodzie, więc nic absolutnie nic nie trzeba zabierać do szpitala ulotki i czasopisma jej zabrałam w sumie to sama mi dała i jestem zachwycona ilością cennych informacji w nich zawartych, tylko czemu taką paczkę się dostaję po porodzie jak w tych ulotkach i czasopismach jest mnóstwo informacji dotyczących już ciąży i jak łatwiej przy porodzie a nawet pielęgnacja maluszka od 1 godz życia a przecież wiadomo, że jak się już urodzi tego maluszka to nikt najpierw nie czyta ulotek a gdy już rodzic ma chwilkę czasu dla siebie to te ulotki już nie są potrzebne W sobotę też z minuty na minutę zaczął mnie strasznie bóleć kręgosłup, nie mogę chodzić a już broń Boże nie mogę nic podnieś z ziemi |
|
|
|
|
#4872 |
|
Zakorzenienie
|
Nikii ja bym tylko zrobila: dzieci w brzuszkach plec poznana
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4873 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4874 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Nie nadrabiam, nie dam rady Strasznie mnie głowa dziś boli, ale to strasznie... I tak ogólnie to nic mi się nie chce robić ![]() Kciuki za wizytujące
|
#4875 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Wczoraj byliśmy na imieninach u Babci. Obżarłam się jak prosiak ). Misia poszalała z kuzynką i nie mogła wieczorem zasnąć. Jak już ją uspałam to sama się położyłam. Teraz szykuję Córcię do przedszkola, a później jadę pooglądać meble do nowego pokoju Misi.Zauważyłam, że mój brzuch zaczyna teraz wyglądać jak w ciąży z Misią, czyli nie jest już taki rozlazły tylko rośnie do przodu i nawet pojawiła mi się talia Trzymam kciuki za wizyty ![]() Cytat:
Cytat:
Ja też dostałam takie paczki. Tylko przy otrzymywaniu trzeba uzupełnić ankietę z danymi i później co chwilę męczyły mnie telefony z jakimiś promocjami ![]()
|
|
|
#4876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że do mojego porodu się tam nic nie zmieni
|
|
|
|
|
#4877 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję studniówki, ja mam jakoś za 5 dni ![]() Princi już dziś lepiej? Miłego dnia:-D |
|
|
|
|
#4878 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
jeśli jaki poniedziałek, taki cały tydzień, to ja podziękuję i chcę się obudzić w sobotę jestem niewyspana i jakoś tak nie wiem..dziewczynki, jak to jest ze spaniem na brzuchu? mogę przygnieść dziecko czy zrobić mu krzywdę? bo dziś w nocy obudziłam się w mojej ulubionej pozycji przed ciążą... tylko jak Wam to obrazowo wytłumaczyć? leżę na boku, ale nogę która jest na górze wysuwam do przodu, tak, że jedną połową brzucha leżę na brzuchu, a drugą nie... rozumiecie mniej więcej? i dziś właśnie tak spałam, i jeszcze mąż przyszedł do łóżka, i się przytulił, no i jeszcze większy nacisk się zrobił oczywiście obudziłam się i od razu zmieniłam pozycję, ale teraz się trochę martwię ![]() a tak w ogóle to trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
|
|
|
|
#4879 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za wizytę I sa pozostałe wizytujące! ![]() Co do tytułu to jestem za tym co napisałaś w poprzednim poście. Dzień dobry w nowym tygodniu, mi się dziś w nocy w miare dobrze spało gdyby nie przekręcanie z boku na bok i "jęczenie ała ała" to było by super ![]() Dziś w DD TVN będzie o dobieraniu biustonoszy w ciąży ![]() W czwartek mam USG już doczekać się nie mogę aż zobaczę moje ślicznotki ciekawe czy dużo urosły w ciągu 2 tygodni ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4880 |
|
Zakorzenienie
|
Nikki gratulacje studniówki
![]() Co do tytułu to oki ![]() Adril mimo wszystko chyba bym sie nie nastawiała na te paczki, u mnie były prawie puste poza tym dostałam je 3 dnia, ale może w waszym szpitalu takie same zawsze dają My już u mamy. Zaraz idziemy oglądać dźwig ![]() Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka
|
#4881 |
|
Zakorzenienie
|
Paulka - gratki nowego tygodnia
![]() Na 100% urosły U mojej cioci na oddziale urodziły się bliźniaki w 27 tygodniu. Parka Ważyły dzieciaczki po 1200. Ale zdrowiutkie i śliczniutkie podobne. Ciocia mówiła, że dziewczynka taka żywa a chłopczyk spokojny ![]() N i w DDTVN będzie jeszcze o zazdrosnym facecie, jak sobie z takim radzić. Muszę oglądać, bo mój mąż znów przegina Kuźwa obrączka na palcu, brzuch jak dynia przed sobą a on mi zazdrością bucha o 3 lata młodszego kolegę ze szkoły
|
#4882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no wiadomo muszę mieć swoje rzeczy i dla siebie i maluszka bo oni dają takie miniaturowe i właśnie nie wiadomo czy od razu po porodzie czy przy wyjściu się dostanie, więc wolę nie ryzykować ale jednak fajnie, że można popróbować innych kosmetyków dla maluszka i sprawdzić które mu najbardziej spasują
|
|
|
|
|
#4883 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z Misią też tak spałam i nic się na szczęście nie działo. Hanula też się wtedy nie buntuje, a zawsze jak jest jej niewygodnie to szaleje w brzuchu
|
|
|
#4884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale rozumiem, że może to denerwować ![]() jak będziecie oglądać DDTVN to opowiecie potem jak dobrać te staniki ciążowe?
|
|
|
|
|
#4886 |
|
Zadomowienie
|
Aha i ściągnęłam wczoraj obrączkę
Dziwnie się czuję bez...
|
|
#4887 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
raz tylko kopnął przy śniadaniu i wszystko.. no ale teraz się rozbudza chyba też się mój bidulek nie wyspał
|
|
|
|
|
#4888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wiesz ja z jego zazdrością walczę od 8 lat Nie mam już siły, dosłownie. Odwala mu już całkowicie. Pierwszego dnia było fajnie bo się zdenerwował, no ale jak już poszedł i rodzicom moim powiedział, że mam adoratorów w szkole i że on nie wie co z tym zrobić. Wyzwałam go od dzieciaków bo już nie wytrzymałam nerwowo
|
|
#4889 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
no ale może za bardzo się przejęłam
|
|||
|
|
|
#4890 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.

Lucynka o któtej ta Twoja?:p

jestem niewyspana i jakoś tak nie wiem..
Z Misią też tak spałam i nic się na szczęście nie działo. Hanula też się wtedy nie buntuje, a zawsze jak jest jej niewygodnie to szaleje w brzuchu