Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-02, 22:47   #1771
exclusivee
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI

A tak a propos włosów jeszcze- nie przykładam się teraz jakoś szczególnie do pielęgnacji, myję tym co mi w ręce wpadnie i pokolei wykańczam zapasy odżywek i masek (zakupione dawno i dawniej ) a włosy rosną i bosko się błyszczą Jestem dowodem na to że nie muszę chodzić z oliwą na głowie żeby mieć dobrą kondycję włosów

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Wyjdź! Przemyśl swoje postępowanie
Muszę jutro jak najszybciej polecieć po rozjaśniacz do drogerii i walnąć sobie blond a'la barbie, bo jeszcze mnie z wątku wypierdzielicie Że też tyle z tym zwlekałam Nagrabiłam sobie nie potrzebnie u blondyn

Jasny popielaty brąz
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-02, 22:51   #1772
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Wyjdź! Przemyśl swoje postępowanie
Rzadko do Was zaglądam, ale o co chodzi?
ed. Raczej rzadko piszę bo zaglądam non stop

Edytowane przez susuanne
Czas edycji: 2014-02-02 o 23:16
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-02, 22:54   #1773
Leae
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
Efekt po Seri miodowej wtartej w 1/3 od dołu Przez tę zimę mam strąki albo siano, Seri mi robi lekkie włosy, ale bez sucharkówDzisiejsze wrocławskie słoneczko się pokazało, niech tak już będzie codziennie
Przepiękne masz te włosy To jest mój cel do którego dążę (długość, kondycja), tylko w wersji nieco ciemniejszej

Leae jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-02, 23:00   #1774
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milka_m Pokaż wiadomość
A mogłabym Cię prosić o nazwę tej wody? Dzisiaj spróbuję solą, bo mam w domu butelkę nienapoczętą ale jak mówisz, że tamta taka dobra, to kupiłabym ją

A ja nie zobaczę skrobniesz mi pw kto to?
Unimer Pediatric Seawater 18%

Jak zdecydujesz sie na cos takiego to polecam stosowac w taki sposób ze połozyc sie na skraju łóżka, głową lekko w dół i wtedy psikać. Zlatuje wtedy na dół do nosa a nie spływa do gardła
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-02, 23:12   #1775
milka_m
Rozeznanie

Cytat:
Unimer Pediatric Seawater 18%

Jak zdecydujesz sie na cos takiego to polecam stosowac w taki sposób ze połozyc sie na skraju łóżka, głową lekko w dół i wtedy psikać. Zlatuje wtedy na dół do nosa a nie spływa do gardła
Dziękuję Ci bardzo zapytam jutro w aptece o tę wodę

Idę spać, dobranoc, kolorowych snów i żeby nie śniły Wam się upiorne hejtujące włosowariatki

Blog

Edytowane przez milka_m
Czas edycji: 2014-02-02 o 23:14
milka_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-02, 23:23   #1776
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
Najlepiej będzie jak wyślesz PW do Bunny. Nie wiadomo czy nie mamy publiczności niezbyt przychylnej. Niech nie mają pożywki

Cytat:
Napisane przez Leae Pokaż wiadomość
Przepiękne masz te włosy To jest mój cel do którego dążę (długość, kondycja), tylko w wersji nieco ciemniejszej
Dziękuję Ci bardzo Z tego co pamiętam, niewiele Ci brakuje do mojej długości (bo kondycję masz bez zarzutu) Chętnie bym dobiła do 60cm, ale obsesja ładnych końców każe mi je systematycznie ciachać, więc stoją na 53cm

Tych gorszych włosowych partii mam niestety jeszcze sporo, może z 3/5? Góra zdrowa dzięki Bunny, gdyby nie ten wątek obcięłabym pewnie do ramion albo wróciła pokornie do blondu 8,3 (przy nim nie miałam żadnych problemów z włosami, jasne blondy są wymagające, sama wiesz, trzeba się gimnastykować)
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-02, 23:34   #1777
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Najlepiej będzie jak wyślesz PW do Bunny. Nie wiadomo czy nie mamy publiczności niezbyt przychylnej. Niech nie mają pożywki

Dziękuję Ci bardzo Z tego co pamiętam, niewiele Ci brakuje do mojej długości (bo kondycję masz bez zarzutu) Chętnie bym dobiła do 60cm, ale obsesja ładnych końców każe mi je systematycznie ciachać, więc stoją na 53cm

Tych gorszych włosowych partii mam niestety jeszcze sporo, może z 3/5? Góra zdrowa dzięki Bunny, gdyby nie ten wątek obcięłabym pewnie do ramion albo wróciła pokornie do blondu 8,3 (przy nim nie miałam żadnych problemów z włosami, jasne blondy są wymagające, sama wiesz, trzeba się gimnastykować)
Moje najgorsze partie to niestety te najkrótsze (przy twarzy). Musiałam je obciąć więc są jeszcze krótsze, dlatego zapuszczanie włosów do równej długości zajmie mi chyba wieki...
Jasny blond to chyba najbardziej wymagający kolor jaki jest. Odkąd przyciemniłam to włosy zupełnie inaczej się zachowują. Są mniej niesforne
bunny, albo któraś z Was napisze mi na pw o co biega?
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-02, 23:55   #1778
Leae
Rozeznanie

Cytat:

Dziękuję Muszę przyznać, że od 2 miesięcy nie farbuję włosów w ogóle (refleksy bardzo fajnie "łączą" naturale i farbowane, nie widać póki co odrostu ) i nie prostuję, kondycja baardzo się poprawiła, mimo, że nie zwracam dużej uwagi na pielęgnację Pamiętam, że za czasów platynowego blondu, kiedy farbowałam co 3 tygodnie i prostowałam po każdym myciu, musiałam nieźle się gimnastykować, żeby włosy ładnie wyglądały Chociaż nie był to dla mnie problem, bo o włosy dbać lubię

Przed chwilą siostra mi zmierzyła długość - od czubka głowy jest 48 cm, a moje marzenie to 60 cm Jeśli przez rok nie będę obcinać, to w lutym 2015 będę już mieć swoją wymarzoną długość - moja motywacja

Leae jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 06:28   #1779
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Moje najgorsze partie to niestety te najkrótsze (przy twarzy). Musiałam je obciąć więc są jeszcze krótsze, dlatego zapuszczanie włosów do równej długości zajmie mi chyba wieki...
Jasny blond to chyba najbardziej wymagający kolor jaki jest. Odkąd przyciemniłam to włosy zupełnie inaczej się zachowują. Są mniej niesforne
bunny, albo któraś z Was napisze mi na pw o co biega?
Heh, rozumiem. Też najbardziej zjechane miałam włosy przy twarzy, kondycja jak po czystym rozjaśniaczu (kilka razy farba super blond i encanto zrobily swoje), w zeszłym tygodniu praktycznie się ich pozbyłam, bo strzeliłam prostą grzywkę. Nie żal mi ich było, a teraz przynajmniej mnie nie wkurzają. Przetrawione włosy chłoną jak głupie płukanki, kto przeżył to wie o co chodzi

Z tym przyciemnieniem to na pewno kondycja poszła na plus, znam to
Włosy nie muszą ucierpieć znacząco na rozjaśnianiu powiedzmy o 3 tony (jak się robi same odrosty i jakoś tam dba o włosy to jest ok), ale nie ma się co oszukiwać- włos przez usuwanie pigmentu traci trochę na grubości i jest bardziej podatny na zniszczenie. Podatny, co oczywiście nie znaczy, że zniszczony na starcie

Cytat:
Napisane przez Leae Pokaż wiadomość
Dziękuję Muszę przyznać, że od 2 miesięcy nie farbuję włosów w ogóle (refleksy bardzo fajnie "łączą" naturale i farbowane, nie widać póki co odrostu ) i nie prostuję, kondycja baardzo się poprawiła, mimo, że nie zwracam dużej uwagi na pielęgnację Pamiętam, że za czasów platynowego blondu, kiedy farbowałam co 3 tygodnie i prostowałam po każdym myciu, musiałam nieźle się gimnastykować, żeby włosy ładnie wyglądały Chociaż nie był to dla mnie problem, bo o włosy dbać lubię

Przed chwilą siostra mi zmierzyła długość - od czubka głowy jest 48 cm, a moje marzenie to 60 cm Jeśli przez rok nie będę obcinać, to w lutym 2015 będę już mieć swoją wymarzoną długość - moja motywacja
To super, cieszę się, że z koloru też jesteś zadowolona Warto było wyrównać różnice farbami zamiast dołować się widocznymi odrostami
A czas szybko zleci i sama nie będziesz wiedziała kiedy Ci urosły takie długaśne Najwolniej czas leci, gdy bardzo nam zależy pomagają upięcia, jak raz na jakiś czas się rozpuści, to wydają się takie dłuuuugie

Z jasnymi blondami jest o tyle problem, że trzeba odświeżać kolor, bo uwielbiają żółknąć/rudzieć u nasady. Z płukankami też trzeba się czasem nagimnastykować. Pocieszające, że rudzielce/czerwonowłose mają gorzej, u nich spłowiały kolor wygląda dużo gorzej

Witam wszystkie Panie z rana
Stary 2014-02-03, 09:12   #1780
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się stęskniłam za Wami ( i nie mam komu nadawać o włosach)

Pianki trzeba koniecznie rozcieńczyć, najlepiej bardzo Sama pewnie zauważyłaś jak róż jest mocny...
Można rozcieńczyć odżywką, szamponem albo zrobić płukankę normalnie w misce. Do tonowania radzę odrobinkę, najbezpieczniej jest robić w misce, od razu widać co mamy.
Pianka po jakimś czasie normalnie zmienia się w płyn, sprawdziłam Można ją przelać do buteleczki i traktować jak zwykłą płukankę, tyle, że mocniejszą i lekko pielęgnującą (włosy po tonowaniu fajnie błyszczą)

Przy mieszaniu z odżywką radzę dać odrobinę, tak do "majtkowego" koloru, ma być pastelowy. Zawsze lepiej potem dodać niż szorować.

Fiolet jest dosyć różowy (stawiając go obok gencjany, która przy nim jest bardziej granatowa)

Sam fiolet daje mi taki chłodny, lekko srebrzysty blond, momentami przebłyskuje róż. Najbardziej w sztucznym świetle, w naturalnym wygląda bardzo delikatnie, po prostu chłodny blond, bez sztucznego popielu.
Mam fotkę z fleszem tylko niestety, ale widać mniej więcej w jakie tony wpada KLIK

Jak się doda do fioletu kapkę różu to wychodzi taka ładna perła, w sztucznym świetle daje różem, ale można normalnie wyjść do ludzi Optycznie wybiela włosy, co bardzo mi się podoba

Mieszanka wyszła mi tak (zrobiłam trochę mocniejszą, ale po kilku myciach nadal się trzymało). Na żywo trochę mniej różowo niż na fotkach, ale połysk różu widoczny

światło dzienne KLIK
KLIK

Z fleszem wyglądają jak chińska peruka, ale ja nie muszę wyglądać naturalnie
KLIK

Jeszcze fotka z moich testów z przewagą różu, sprane, ale grzywka mocno trzymała KLIK

Robiłam fotorelację, bo pomyślałam, że ktoś kiedyś skorzysta, jak ja korzystam z cudzych Dużo komplementów dostałam za ten różowy połysk, więc polecam spróbować Niestety lepiej się chyba czuję w srebrze/popielu Dokupię chyba jeszcze kiedyś niebieską piankę, są niedrogie, a strasznie wydajne
Kurcze ja dzisiaj chyba kupie pianke, a jak mi sie spodoba to toner LaRiche
Chce pastelowo-różowe końce

Tylko tak myśle, ja nie mam takich białasków jak ty wiec sie zastanawiam jak to u mnie bedzie wyglądać, moje są sporo cieplejsze
Stary 2014-02-03, 09:22   #1781
201606240916
Konto usunięte

Hej

Asia wyczytałam, że masz różowe końcóweczki Pokozauj szybciutko, bo mnie ciekawość zżera

U mnie słoneczko od samego rana
201606240916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 09:29   #1782
Renatka89
Zakorzenienie

Hej

pierwszy raz pisze z nowego smartfona, a ja antytechnologia jestem- mialam do tej pory zwyklu tel. Wiec sorry za ewentualne bledy...

Ogladalam wczoraj na kompie fotki iii
KYLIE boski kolor, najlepszy !

TRUSKAWKOWA witam natchnelas i mnie na kolorowe konce, moze fiolet? Ale to musze przez neta zamowic.

ASIA wow, jak chlodno. Az chce pozostac przy moich wlosach...
Tak odwlekam to przyciemnianie, bo nie mam czasu ostatnio, i im bardziej przekladam tymbardziej chce pozostac przy tym co mam.. Szczegolnie, ze kilka dni temu scielam sobie grzywke ( dxieki BUNNY za rady) i zgarnelam tyyyle komplementow... kurde

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-02-03, 09:37   #1783
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:

Tylko tak myśle, ja nie mam takich białasków jak ty wiec sie zastanawiam jak to u mnie bedzie wyglądać, moje są sporo cieplejsze
Wiesz co, ta mieszanka barwników naprawdę rozjaśniła optycznie włosy. W szoku trochę byłam Wiadomo, że jak się wymywa, to włosy znowu są ciemniejsze i cieplejsze. Przy piankowym miksie pierwszy raz porobiły mi się białe pasemka, a sądziłam, że to niemożliwe bez większego rozjaśniania. Gencjana dawała dużo gorszy efekt, szybciej się zmywała zdecydowanie, nie dawała też takiej wielotonowości.

Co do tonerów to trochę się interesowałam, ten najłatwiejszy do kupienia La Riche jest drogi i podobno strasznie niewydajny. Na blogach i na Wizażu wyczytałam, że dziewczyny mające porównanie wolą Venitę. Tania i bardziej wydajna. A mieszając podstawowe kolory można sobie samemu tworzyć róże i fiolety, czy co tam kto chce

Samodzielnie Intrygujący Róż jest niestety dosyć czerwony, z kapką fioletu staje się wymarzony, chłodnym różem.

Z tonerów sporo dobrego słyszałam na zagranicznych blogach i YT o Chroma Silk marki Pravana http://www.pravana.com/products/chromasilk_vivids.html U nas dostępne chyba tylko na Allegro, widziałam efekty pastelowego tonowania i wychodziło super.
Stary 2014-02-03, 09:42   #1784
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co, ta mieszanka barwników naprawdę rozjaśniła optycznie włosy. W szoku trochę byłam Wiadomo, że jak się wymywa, to włosy znowu są ciemniejsze i cieplejsze. Przy piankowym miksie pierwszy raz porobiły mi się białe pasemka, a sądziłam, że to niemożliwe bez większego rozjaśniania. Gencjana dawała dużo gorszy efekt, szybciej się zmywała zdecydowanie, nie dawała też takiej wielotonowości.

Co do tonerów to trochę się interesowałam, ten najłatwiejszy do kupienia La Riche jest drogi i podobno strasznie niewydajny. Na blogach i na Wizażu wyczytałam, że dziewczyny mające porównanie wolą Venitę. Tania i bardziej wydajna. A mieszając podstawowe kolory można sobie samemu tworzyć róże i fiolety, czy co tam kto chce

Samodzielnie Intrygujący Róż jest niestety dosyć czerwony, z kapką fioletu staje się wymarzony, chłodnym różem.

Z tonerów sporo dobrego słyszałam na zagranicznych blogach i YT o Chroma Silk marki Pravana http://www.pravana.com/products/chromasilk_vivids.html U nas dostępne chyba tylko na Allegro, widziałam efekty pastelowego tonowania i wychodziło super.
Kurcze bede musiała pokombinowac, nie wiem czy mi sie chce

Ej wiecie co, ta ósemka co mam ja dzisiaj usuwać tak mnie zaczeła napieprzac ze ledwo buzie otwieram
Stary 2014-02-03, 09:44   #1785
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
Hej

pierwszy raz pisze z nowego smartfona, a ja antytechnologia jestem- mialam do tej pory zwyklu tel. Wiec sorry za ewentualne bledy...

TRUSKAWKOWA witam natchnelas i mnie na kolorowe konce, moze fiolet? Ale to musze przez neta zamowic.

Tak odwlekam to przyciemnianie, bo nie mam czasu ostatnio, i im bardziej przekladam tymbardziej chce pozostac przy tym co mam.. Szczegolnie, ze kilka dni temu scielam sobie grzywke ( dxieki BUNNY za rady) i zgarnelam tyyyle komplementow... kurde

Cześć śliczna

To smarftona trzeba się przyzwyczaić, potem już ciężko bez niego żyć

Fioletowe końce możesz spróbować zrobić płukanką, ja kiedyś robiłam gencjaną. Woda do miseczki małej, kilka kropel i zanurzałam włosy (końce najdłużej, aby było płynne przejście kolorów). Niestety, gencjana czy ogólnie fiolety zmywają się do szarości, po drodze robi się taki niezbyt ładny siny. Radziłabym Ci więc zrobić jedno pasemko gdzieś z głębi włosów, zobaczysz czy Ci się podoba Fiolet z dodatkiem różu wymywa się już ładniej, ale różowej płukanki raczej łatwo się nie dostanie.

Ooo grzywka, a jaka?
Stary 2014-02-03, 09:50   #1786
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
ed. Raczej rzadko piszę bo zaglądam non stop
poszlo pw

Cytat:
Heh, rozumiem. Też najbardziej zjechane miałam włosy przy twarzy, kondycja jak po czystym rozjaśniaczu (kilka razy farba super blond i encanto zrobily swoje), w zeszłym tygodniu praktycznie się ich pozbyłam, bo strzeliłam prostą grzywkę. Nie żal mi ich było, a teraz przynajmniej mnie nie wkurzają. Przetrawione włosy chłoną jak głupie płukanki, kto przeżył to wie o co chodzi

Z tym przyciemnieniem to na pewno kondycja poszła na plus, znam to
Włosy nie muszą ucierpieć znacząco na rozjaśnianiu powiedzmy o 3 tony (jak się robi same odrosty i jakoś tam dba o włosy to jest ok), ale nie ma się co oszukiwać- włos przez usuwanie pigmentu traci trochę na grubości i jest bardziej podatny na zniszczenie. Podatny, co oczywiście nie znaczy, że zniszczony na starcie

To super, cieszę się, że z koloru też jesteś zadowolona Warto było wyrównać różnice farbami zamiast dołować się widocznymi odrostami
A czas szybko zleci i sama nie będziesz wiedziała kiedy Ci urosły takie długaśne Najwolniej czas leci, gdy bardzo nam zależy pomagają upięcia, jak raz na jakiś czas się rozpuści, to wydają się takie dłuuuugie

Z jasnymi blondami jest o tyle problem, że trzeba odświeżać kolor, bo uwielbiają żółknąć/rudzieć u nasady. Z płukankami też trzeba się czasem nagimnastykować. Pocieszające, że rudzielce/czerwonowłose mają gorzej, u nich spłowiały kolor wygląda dużo gorzej

Witam wszystkie Panie z rana
ty w ogole sypiasz?

Cytat:

ladnie bedzie, bardzo pastelowo
Cytat:
Hej

pokazuj grzywke

wrocilam od ginki i nic nowego mi nie powiedziala- ze te bole to w zwiazku z przyszla owulacja i ona podczas badania tez czula ze ten jajnik jest wiekszy i to wina tego pecherzyka...
zeby sie obserwowac ale juz zadnych dolegliwosci miec nie powinnam.
ufff...
Stary 2014-02-03, 10:07   #1787
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

cześć dziewczyny
Ja tylko na chwile,właśnie zaniosłam kotka do weta i zostawiłam tam, odbiorę go kolo 18. Będzie już po kastracji i cewnikowaniu
Nasikał mi na poduszkę koło mojej głowy,czaicie to
Od 3 nad ranem sprzątałam łózko,a na 10 do pracy miałam na kolejne 10h (a dzień wcześniej miałam 12H)
mam tak duże nadzieję w związku z tymi zabiegami

Teraz musze chatę ogarniać,bo Tż bedzie miał pacjentke na 15 w domu

Dzisiaj wypróbuje maske z Biovaxu
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 10:10   #1788
201606240916
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
poszlo pw

ty w ogole sypiasz?

ladnie bedzie, bardzo pastelowo

pokazuj grzywke

wrocilam od ginki i nic nowego mi nie powiedziala- ze te bole to w zwiazku z przyszla owulacja i ona podczas badania tez czula ze ten jajnik jest wiekszy i to wina tego pecherzyka...
zeby sie obserwowac ale juz zadnych dolegliwosci miec nie powinnam.
ufff...
No to dobrze, że wszystko ok

Ja dzisiaj idę podciąć grzywkę, i nie wiem, czy zrobić tak jak było, czy coś nowego
Stary 2014-02-03, 10:25   #1789
Renatka89
Zakorzenienie

Truskawkowa- moze i tak, ale ja nie ogarniam technologii zadnej. Same podstawy, a i to ledwo:d
Kurcze, to nie chce fioletu.. a turkus? ewentualnie wubior3 ten roz moze.
A grzywka na cale czolo, ale dluga- zakrywa brwi i boki dluzsze- tak radzila bunny i jest supet, lepiej sie czuje i podobnie jak Ty- mialam te pasma najmocniej wytrawione,wiec nie zal.

Bunny- pokaze na dniach na pewno, jak ogarne telefon bo komp nam szwankuje znow do naprawy.. a jakbym chciala ocieplc ten poziom co mam,to jak?
Tez chce priv
Dobrze,ze w kwestii zdrowia jest ok

Stary 2014-02-03, 10:33   #1790
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
Ja tylko na chwile,właśnie zaniosłam kotka do weta i zostawiłam tam, odbiorę go kolo 18. Będzie już po kastracji i cewnikowaniu
Nasikał mi na poduszkę koło mojej głowy,czaicie to
Od 3 nad ranem sprzątałam łózko,a na 10 do pracy miałam na kolejne 10h (a dzień wcześniej miałam 12H)
mam tak duże nadzieję w związku z tymi zabiegami

Teraz musze chatę ogarniać,bo Tż bedzie miał pacjentke na 15 w domu

Dzisiaj wypróbuje maske z Biovaxu
jakie przeboje z tym kotem
uspokoi sie, moje u mamy tez sie uspokajaly wrecz magicznie
daj znac jak ta maska i ktora uzyjesz

Cytat:
Napisane przez ankaa86 Pokaż wiadomość
No to dobrze, że wszystko ok

Ja dzisiaj idę podciąć grzywkę, i nie wiem, czy zrobić tak jak było, czy coś nowego
zrob jak czujesz, to tylko grzywka, jak cos odrosnie w miesiac.

Cytat:
Truskawkowa- moze i tak, ale ja nie ogarniam technologii zadnej. Same podstawy, a i to ledwo:d
Kurcze, to nie chce fioletu.. a turkus? ewentualnie wubior3 ten roz moze.
A grzywka na cale czolo, ale dluga- zakrywa brwi i boki dluzsze- tak radzila bunny i jest supet, lepiej sie czuje i podobnie jak Ty- mialam te pasma najmocniej wytrawione,wiec nie zal.

Bunny- pokaze na dniach na pewno, jak ogarne telefon bo komp nam szwankuje znow do naprawy.. a jakbym chciala ocieplc ten poziom co mam,to jak?
Tez chce priv
Dobrze,ze w kwestii zdrowia jest ok

jejku nie doczekam sie fotek alez jestem ciekawa jak wygladasz
a przypomnij czym ty ostatnio farbowalas... bo ja skleroza

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

a najlepiej jak nie chcecie zebym ciagle dopytywala, czym farbowalas to napisac sobie w podpisie farbe z numerkiem i wszystko bedzie jasne a i mnie bedzie latwiej
Stary 2014-02-03, 10:37   #1791
czekoladowoo
Zakorzenienie

Jade wlasnie do chirurga. Tak mnie boli ze nie moge glowy przechylic :/
Beczec mi sie chce bo bede sama, po zabiegu samym tez bede sama. W łeb sobie strzele niedlugo
Ale nie moge beczec bo mi sie katar nasili :d
Stary 2014-02-03, 10:46   #1792
CherrryCat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milka_m Pokaż wiadomość
A mogłabym Cię prosić o nazwę tej wody? Dzisiaj spróbuję solą, bo mam w domu butelkę nienapoczętą ale jak mówisz, że tamta taka dobra, to kupiłabym ją

A ja nie zobaczę skrobniesz mi pw kto to?
Ja też jakbyś mogła to mi pw równiez

Wymiana

CherrryCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 10:47   #1793
201606240916
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
jakie przeboje z tym kotem
uspokoi sie, moje u mamy tez sie uspokajaly wrecz magicznie
daj znac jak ta maska i ktora uzyjesz

zrob jak czujesz, to tylko grzywka, jak cos odrosnie w miesiac.

jejku nie doczekam sie fotek alez jestem ciekawa jak wygladasz
a przypomnij czym ty ostatnio farbowalas... bo ja skleroza

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

a najlepiej jak nie chcecie zebym ciagle dopytywala, czym farbowalas to napisac sobie w podpisie farbe z numerkiem i wszystko bedzie jasne a i mnie bedzie latwiej
To chyba zrobię podobną do tej, co ma Kylie. W razie co, będę mogła zaczesywać na bok.

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
Beczec mi sie chce bo bede sama, po zabiegu samym tez bede sama. W łeb sobie strzele niedlugo
Ojej, współczuję
Stary 2014-02-03, 10:47   #1794
Renatka89
Zakorzenienie

Bunny- odrosty roznie czasem Twoje a10, czasem alfa 11.21, wczesniej alfa 10.1 i 10.21
reszta porozjasniaczowa.
Z podpisem racja,ale to tez z kompa:d
doczekasz sie, do srody foty beda

Stary 2014-02-03, 10:50   #1795
CherrryCat
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Cześć Renatko, ja też bym prędzej fiolet niż róż chciała

Dobra, idę z tżtem Star wars oglądać, później bunny wszystko przeczytam i odpiszę muszę się zagłębić

a i miłego dnia wszystkim !

Wymiana

Edytowane przez CherrryCat
Czas edycji: 2014-02-03 o 10:55
CherrryCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 10:52   #1796
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
trzymam kciuki zeby szybko poszlo i nie bolalo

Cytat:
Napisane przez CherrryCat Pokaż wiadomość
Ja też jakbyś mogła to mi pw równiez
poszlo pw
Cytat:
Napisane przez ankaa86 Pokaż wiadomość
To chyba zrobię podobną do tej, co ma Kylie. W razie co, będę mogła zaczesywać na bok.

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Ojej, współczuję
dokladnie, w razie czego zaczeszesz jak ja obecnie
Stary 2014-02-03, 10:53   #1797
Renatka89
Zakorzenienie

Cherry - fiolet spoko, ale zeby sie nie wyplukiwal tak jak Truskawkowa mowi

dziewczyny, a te kosmetyki do wlisow eveline z biedry godne uwagi? bo planuje zakupy :d

Stary 2014-02-03, 10:55   #1798
shizaxa
Wtajemniczenie

Kto wie czy w jakiejs aptece stacjonarnej lub sp dostane produkty flos-leku?
Bunny Ty widziałaś tył moich włosów w tych fotkach co Ci wyslalam. Lekko nierowno jest. Malaksem po następnym farbowaniu wyrownam to?
A lekarka nie powiedziala co robić nastepnym razem jakbys miala takie ostre bóle jak przy tym @?

Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
jest (październik'13)-50cm
będzie-55cm

Farbuję: wella koleston 12/89
shizaxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 11:00   #1799
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Bunny- odrosty roznie czasem Twoje a10, czasem alfa 11.21, wczesniej alfa 10.1 i 10.21
reszta porozjasniaczowa.
Z podpisem racja,ale to tez z kompa:d
doczekasz sie, do srody foty beda

to teraz poloz sobie nature 9 albo 10.
wiesz jasny blond albo bardzo jasny blond.

a dopiero za miesiac cos cieplego.
Stary 2014-02-03, 11:01   #1800
exclusivee
Zakorzenienie

Witojcie dziołchy

Jako że w weeekend wszystko sobie ładnie ogarnęłam to dziś tylko siedzę i pachnę No i bawię się z młodym Poza tym jak na złość węgiel się skończył i mam zimno w domu, tylko 18 stopni a temp ciągle spada Nie wiem jak ja wytrzymam do powrotu tż z pracy

Jasny popielaty brąz
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości