![]() |
#1711 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;44926047]ja moge byc tym bębnem
![]() ciekawe, czy gdyby ściągnęły majtki zdołałby się skupić na grze ![]() Ryczę z bólu i śmiechu no i dobrze mi tak, zasłużyłam. Bo przeholowałam - na filmie, który znacie były tanie "szampany" z plastykowymi korkami. A myśmy kupiły porządne wino musujące z naturalnym korkiem, pewnie kilka razy cięższym. No i jest różnica. Będzie krwiak jak ta lala. Dobrze, że tylko jeden - kilkanaście takich i byłaby miazga zamiast dupy. No, ale to przecież sama przyjemność ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No ale skoro przyjemność ![]() U nas dzisiaj wanilia. PIERWSZA w calym związku.. Nigdy nie wyjdę ze zdumienia nad Samcami, którzy potrafią byc czulsi niż nie jeden 'zwykły' facet.. Perfekcyjnie ![]() Dostaje swira na jego punkcie.. Zapach, dotyk, każdy szept.. Czuje się jak uzależniona, kazdy klaps w przelocie, kazde jego polozenie dloni na policzku... Reka we wlosach.. Na codzien to zwykle gesty a w glowie masa wspomnien gdy zmieniam się w jego zabawke, ktorej zadaniem jest dac mu przyjemnosc.. Najgorzej ze z dnia na dzień chce go mocniej, bardziej, intensywniej.. Przenigdy nie bylam tak zakochana i podniecona non stop jedna osoba.. Nie lubię byc az tak zalezna od drugiej osoby.. Hm.. Co teraz? Zarżnąć czy zerżnąć oto jest pytanie... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
Zadomowienie
|
Axella ja tez sie tak czuje .. I nie wiem czy to dobre uczucie
![]() aneszna ![]() ![]() Pati, jak będzie krwiak na dupce to obowiązkowo musisz sie nam nim pochwalic ![]()
#1715 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() wg mnie dobre ale jak niezależna osoba nie dam się nigdy tak zniewolić, dla mnie to zabawa nic więcej. Cytat:
![]() Ja z rana na francuskim byłam, Pan w łożku śpi jeszcze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;44936971]jak niezależna osoba nie dam się nigdy tak zniewolić, dla mnie to zabawa nic więcej[/QUOTE]
![]() ![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;44936971]Ja z rana na francuskim byłam, Pan w łożku śpi jeszcze ![]() Poranny francuski zabrzmiał mi dwuznacznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Zadomowienie
|
Dla mnie tez poranny francuski zabrzmial dwuznacznie... Albo nawet dopiero po chwili dotarło do mnie ze chodzilo o lekcje języka?
![]()
![]() |
#1718 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tak mam od samego początku ![]() Dla mnie to fajne akurat ![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;44936971]widze ze Ci się szampanik spodobał ![]() ![]() wg mnie dobre ale jak niezależna osoba nie dam się nigdy tak zniewolić, dla mnie to zabawa nic więcej. ![]() Ja z rana na francuskim byłam, Pan w łożku śpi jeszcze ![]() Dla Ciebie zabawa dla mnie całe życie ![]() Cytat:
![]() Wczoraj po ponad tygodniowej przerwie zerżnął mnie tak cudnie ![]() Zamoczyłam Mu łóżko ![]()
![]() |
#1719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Codziennie kochac mocniej. Mocniej pozadac. Mocniej uzalezniac sie fizycznie i psychicznie.. Nie spoko nie placze jak go noe ma albo gdy trzeba pogadac zamiast sie miziac.. Tak bardzo mi się to podoba ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1720 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
![]() Ale tez i trzeba miec wlasne zycie. Wszystko nie moze sie krecic wokol partnera bo potem przychodza pretensje ze osiadl na laurach i juz sie nie stara ![]() ![]()
![]() |
#1721 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Im więcej mam stresów i nauki, tym bardziej muszę się wyładować w łóżku ![]() patiasym możesz podesłać w pw ten filmik z szampanem? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1722 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kiedy T. się wkurza na coś to wyciągam Jego sprzęt i pytam "i co już lepiej?" ![]()
![]() |
#1723 |
Zakorzenienie
|
Kikunga no ok ale wiesz ja kocham mojego meza calym sercem i jesli musialabym za nim skoczyc do ognia bym skoczyla ale gdybysmy spedzali 24h wspolnie predzej czy pozniej poprostu przestalibysmy doceniac ten wspolny cenny czas.
![]() Enviado desde mi iPhone :-*
#1724 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() nie radzę tu wklejać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1725 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jedno mnie tylko czasem martwi,że tyle się uczę i niemal Go ignoruję siedząc w jednym pokoju a potem tylko się przymilam by zabawiać się/uprawiać seks.No ale staram się uczyć razem,rozmawiać w trakcie i tak spędzamy tygodnie ![]() Lubię to gdy już oboje zmęczeni zaczynamy się dotykać i nakręcać,ten ogień między Nami ![]()
![]() |
#1726 |
Zadomowienie
|
ja to jestem zła jak osa ... i chyba długo będę
![]()
#1727 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Zadomowienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;44950053]what?[/QUOTE]
szkoda klawiature męczyć Aneszna, brakuje mi pewnych elementów bdsm w łóżku, ale z lenistwem osoby która powinna być górą chyba nie wygram ... już nawet nie o bdsm chodzi a o głupią minetkę nawet której niesamowicie pragnę, a w tym roku miałam jedną, która trwała może 3 minuty i nawet nie sprawiła mi przyjemności takiej jakbym chciała, choćbym prosiła gadała to nic .. już nie mówię o kolejnej niespełnionej obietnicy .. ale olewam to już chyba ![]()
#1729 |
Konto usunięte
|
Heloł!
![]() Widzę, że debatujecie o relacjach między Wami, a "drugimi połówkami" ![]() U nas chyba podstawą jest mega przyjaźń, miłość i wzajemna fascynacja - tak, że na pierwszym spotkaniu dałam się skuć kajdankami ![]() Do dziś sama nie wiem co to było - bo albo bardzo durna odwaga, albo takie zaufanie, z jakim nie miałam wcześniej do czynienia. |
![]() ![]() |
![]() |
#1730 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Przerażające.
![]() |
#1731 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja często dochodzę do wniosku, że mam w życiu o wiele więcej szczęścia niż rozumu i czasami boję się co się wydarzy jak się szczęście skończy. Bo wszystkie zasady poznawania w internecie itd są świetne.... do czasu aż nie pragnie się tak bardzo, że zapomina się o nich wszystkich. Chociaż nie jest to tak naprawdę do naśladowania ![]() Ale super, że się tak świetnie układa w oparciu o przyjaźń i zaufanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Zakorzenienie
|
Tak. Zdecydowanie.
Ale nam to pasuje. Nie zastanawiam się tylko czerpie pełnymi garściami ![]() Jestem w trakcie opakowania tabsow anty i krwawie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1733 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Ja tylko wyraziłam swoją subiektywną opinię.
![]() |
#1734 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Zakorzenienie
|
Witam sie
![]() ![]() Enviado desde mi iPhone :-*
#1736 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1738 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1739 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Ty jesteś w stanie spelnic WSZYSTKIE jego rozkazy. Właściwie to ma ten Pan wygodnie (pod ''namiotem''BDSM ma posłuszną chetną suczkę zakochaną po uszy). Ale prawdziwy Pan z ktorym tworzy sie do tego związek, ma na uwadze jej potrzeby, prośby. A tak to tylko wygodny układ (dla 1 strony). Cytat:
![]() mi też. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Zakorzenienie
|
Dzięki.. na razie nic mnie nie boli, mam tylko temperature
![]() aneszna, o ile się nie mylę Twoje fetysze z większą liczbą masterów świadczą o Twojej prawdziwej nature. I ja, która już pogodziłam się z swoim poliamoryzmem mówię Tobie: w układzie 1 na 1 nie wytrzymasz. U mnie w pewnym momencie sprawa stała się prosta: otwieram związek, albo go kończę. Co nie oznacza, że nie mogę przeżywać ogromnej romantycznej miłości (w której tkwię obecnie po uszy), ale nie wykluczam też relacji erotycznych z innymi. Przyjaźń, serdeczne kumpelstwo i cytując klasyka "atmosfera wzajemnego zaufania" to chyba to, na czym głównie powinno nam zależeć. A miłość jest oczywiście najważniejsza, ale w moim wypadku nie może być zachłanna. Mam się czuć kochana i sama kochać, ale bez uzależnienia. Od takich osób i sytuacji uciekam gdzie pieprz rośnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.