|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXI
Cytat:
![]() [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4495976 7]ale przecież takich ciężkich kamuflaży nie używa się pod oczy...[/QUOTE] Ja nie mam wyboru, moich cieni nie zakrywa nic oprócz kamuflaża. Ci co mówią, że nie używa się ich pod oczy nigdy nie widzieli prawdziwych cieni a tylko lekkie przebarwienia pokazywane przez bjuti guru ![]() No, ja cię rozumiem jak nikt.. |
|
|
|
|
#2252 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2253 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
To ja też napiszę swoich ulubieńców, zważywszy na to, że dużo kosmetyków kupiłam właśnie przez youtube
![]() -kwas migdałowy- bezapelacyjny zwycięzca, zarówno pod postacią toniku, jak i peelingu ![]() -żel do twarzy Sylveco tymiankowy -olej tamanu -Dermogal A+E -Ziaja kremowy olejek myjący -olejek myjący- z BU albo ZSK, obie wersje dobre -glinki- zielona oraz biała -maski algowe peel-off z e-naturalne -maski Biovax, szczególnie do włosów suchych(pomarańczowa) -szampon Natura Siberica zwiększający objętość -szampon Alterra morelowa -Joanna Naturia odżywka bez spłukiwania -L'biotica serum do końcówek A+E -olejowanie włosów- za całokształt -oliwka Hipp- zarówno do ciała, włosów, jak i do demakijażu(w awaryjnych sytuacjach) kolorówka: -Skin79 Intense Classic Balm -puder bambusowy z jedwabiem BU -szminka Catrice z limitki inspirowanej Hollywood '40 "Marlene's favourite" -róż Catrice z limitki "Revoltaire" -rozświetlacz Essence z limitki "Blossoms.. etc"(niestety mi się stłukł i skruszył )-cienie do powiek: My Secret nr 102, Catrice złoty z limitki "SpectaculART" -czarny liner Wibo, później przerzuciłam się na linery żelowe i moim ulubionym pędzlem jest Inglot 27T -pędzel Hakuro: H51 i H14 Natomiast bublem roku 2013 mogę ogłosić chwalony wszędzie i dookoła Effaclar Duo Ale swoje żale na niego wylałam na KWC
|
|
|
|
#2255 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2256 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Rozejrzę się, bo potrzebuję akurat takich.Nowe filmy: Nissiax - właśnie za to ją lubię nie wydała opinii po 2-3 zabiegach, ale nagrała porządny film po roku ![]() Rodzinka - polecam
|
|
|
|
|
#2257 |
|
Zadomowienie
|
Nissia kusi zabiegami laserowymi, może za parę lat się skuszę bo to faktycznie fajna opcja
|
|
|
|
#2258 |
|
Raczkowanie
|
a próbowałas może helthy mix? one mają chyba żółte tony i są dosć jasne?
|
|
|
|
#2259 |
|
Podróżniczka
|
|
|
|
|
#2260 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I moi ulubieńcy 2013: - Maybelline Colossal - Maybelline Color Tattoo On and on bronze - podkład Catrice All Matt Plus - Eyebrow Stylist Wibo - cienie Catrice Liquid Metal - kamuflaż z Catrice - puder Manhattan - piaskowe lakiery z Wibo - Catrice Pure Shine Lip Balm - Naked2 |
|
|
|
|
#2261 |
|
Zadomowienie
|
Tak, uzywalam. O dzieki, ze mi o nim przypomnialas, pamietam, ze byl w porzadku i wydajny bardzo. Krycie nie bylo jakies super, takie srednie. Tylko cena bez promocji mnie troche odstrasza. Na wizazu jest 30 zł, ale pamiętam, że na promocji tyle placilam, chyba, że sie myle. Bez to chyba 4 dyszki??
|
|
|
|
#2262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W życiu nie miałam cery w tak kiepskim stanie- a mówi to osoba używająca peelingów kwasowych i (w przeszłości) OCM ![]() Summer, Helthy Mix kosztuje prędzej koło 50 zł albo więcej (mówię o cenie regularnej w Rossmannie)
Edytowane przez Olkaaaa_s Czas edycji: 2014-02-03 o 19:39 |
|
|
|
|
#2263 |
|
Rozeznanie
|
To i ja się przyłącze
![]() Moi ulubieńcy 2013 to: - Uriage woda termalna - tonik migdałowy - kwas hialuronowy - korund - Effaclare Duo - algi i zielona glinka - Retimax 1500, maść ochronna z wit. A - krem Isana 5% - Missha Precfect Cover BB cream - Catrice kamuflaż - Mac Warm soul - Lumene baza pod cienie - odżywka do paznokci Eveline 8w1 Aga świetnie w tym filmie wygląda
Taa bo uwierzę, że państwo nam nie przeszkadza, a spokojna przyszłość nas czeka ![]() http://demotywatory.pl/3671712/Czasem-mam-wrazenie http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 Edytowane przez katepew Czas edycji: 2014-02-03 o 19:40 |
|
|
|
#2264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Collection 2000 - dobre krycie, ale zasycha i potrafi podkreślić zmarszczki, - Eveline - średnie krycie, raczej ujednolicenie i niestety słaba trwałość, ale w zamian jest bardziej nawilżający, - Catrice kamuflaż - kryje na poziomie Collection 2000, trochę przypomina Pan stick Maxa Factora, ale jest bardziej suchy, ściera się, jest widoczny, zupełne nieporozumienie, na wypryskach zupełnie się nie trzyma, nawet przypudrowanie krzemionką nie pomaga. Jak któraś z was zna jakieś cudo korektorowe, to dajcie znać. Myślę nad kupnem korektora w pędzelku z Bell, który polecała Hania.
|
|
#2265 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przypomniał mi sie jeszcze korektor z loreala, taki w pedzelku hmmm, pamietam, ze krycie miał fajne i żółty odcien |
|
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
Z korektorów pod oczy gatunku bardziej rozświetlających niż kryjących mogę polecić Manhattan Wake Up(mniej więcej taka nazwa). Najjaśniejszy kolor jest na serio jasny, a do tego ładnie odświeża buzię
Z kryjących lubię Eveline Scenic coś-tam, lecz, niestety- wysusza mi on skórę pod oczami koło zewnętrznego kącika. Dlatego też szukam czegoś innego. Okropny natomiast jest korektor Catrice w pisaku, ostatnio był jego test u Hani Digital. Paskudne ciemnidło zbierające się w załamaniach |
|
|
|
#2267 |
|
Raczkowanie
|
http://www.boots.com/en/LOreal-Paris...cealer_984446/
o ten ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- A w ogóle, nie chwaląc się, pochwale się, że mam dzisiaj urodziny! A co! Stawiam wszystkim! ![]() Kolejne osiemnaste of kors
|
|
|
|
#2268 | |
|
Rozeznanie
|
Loreala to wiele osób zachwala za swoje właściwości rozświetlające, ja mogę jeszcze polecić pod oczy do spróbowania Skin79 the oriental line cover bb cream plus, ma średnie krycie ale też rozświetla, ale to moja opinia
![]() Cytat:
Taa bo uwierzę, że państwo nam nie przeszkadza, a spokojna przyszłość nas czeka ![]() http://demotywatory.pl/3671712/Czasem-mam-wrazenie http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 Edytowane przez katepew Czas edycji: 2014-02-03 o 20:03 |
|
|
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2270 |
|
Czekoladożerca
|
Podczytuje was dziewczyny od jakiegoś czasu, ale w końcu postanowiłam się udzielić
![]() Normalnie jak tu wchodzę to zawsze swoimi komentarzami poprawiacie mi humor! Dzięki wam za to!A z korektorami to chyba prawie każda z nas ma problemy ;/ sama jestem na etapie tego idealnego i mimo, że nie mam wielkich cieni pod oczami to ciężko mi znaleźć coś dobrego. |
|
|
|
#2271 | ||
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Cytat:
A RLM też dzisiaj ma uro?
Edytowane przez alevE Czas edycji: 2014-02-03 o 20:05 |
||
|
|
|
#2272 | ||
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
.Cytat:
![]() ?
|
|
#2273 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam mac pro longwear i szczerze nie wiem skąd się wziął taki zachwyt. Niby krycie ma okej, kolor też (chociaż ciemnieje) i strasznie wysusza okolice pod oczami, jak i same wypryski. Jest to wysuszanie z maksymalnym podkreśleniem skórek. Ja rozumiem, że korektor ma prawo trochę wysuszyć wypryski, ale to, co on robi jest okropne. Nie wygląda to estetycznie niestety. Dam mu jeszcze szansę, ale za taką kasę spodziewałam się czegoś solidniejszego. No kurde, używam dobrego kremu nawilżającego, podkładu, który też jest w sumie lekko nawilżający, a ten korektor robi mi masakrę. Nie wytrzymuje mi nawet 6h...
|
#2274 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2275 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2276 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2277 |
|
Zadomowienie
|
No wlasnie, 50 pare zlotych za niego nie dam, nie oplaca sie, az taki super nie byl.
Wszystkiego najlepszego Lnk88 ![]() Hania mowila, ze bardzo szybko jej sie skonczyl ten korektor z Bell (chyba niecaly miesiac) i lepiej zainwestowac w Maca np. bo ten to na rok starczy, a cenowo to wychodzi podobnie. Wlasnie, miala ktoras korektor z maca? |
|
|
|
#2278 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2279 |
|
Zadomowienie
|
Cerveza dzięki za opinie.
|
|
|
|
#2280 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam studio finish. Dokładnie już 3 lata, bo kupiłam go sobie na urodziny , i zostało mi jeszcze jakieś 1/4 opakowania. Jest na pewno wydajny i nawet dobrze kryjący. Pod oczy od biedy też się nada, ale cieniutka warstwa.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.

)
Ale swoje żale na niego wylałam na KWC