![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Internetowy facet
Wiem, zdaję sobie sprawę, że moje zachowanie jest dziecinne, a nastu lat nie mam, ale zależy mi, żeby się nie wygłupić i nie wyjść na natrętną. Proszę więc o radę i brak zbędnych komentarzy.
Wiec.. całkiem niedawno poznałam faceta na dobrze znanym portalu społecznościowym. Nie znaliśmy się, on miał prosty motyw : zaprosił, zagadał- bo mu się spodobałam. Na początku udawał, ze niby pomyłka, potem sam się przyznał, ze jednak nie. Fajnie nam się gadało, jakbyśmy się długo znali. Ciągle prawił komplementy, odzywał się, twierdził, że chce mnie poznać. Chciałam, żeby pokazał jak wygląda, bo zdjęcia owszem miał, ale sam profil ( całkiem fajny) a nie twarz. Obiecał, że zdjęcie dokładniejsze wysle na ten weekend, coś tam jednak marudził, że się wstydzi, ze gdyby wyglądał tak jak ja, to by nie miał oporów... No i tu pojawia się problem, chyba za bardzo naciskałam o tym zdjęciu. W sumie, to aż tak mi na tym jego wyglądzie nie zależało...Podczas ostatniej rozmowy też o tym rozmawialiśmy i on nagle ucichł i do tej pory się nie odzywa... Nie chodzi o to, że się napaliłam koniecznie na tę znajomość/ widzę w nim potencjalnego kandydata na męża/ TŻa- Nie. Miło się rozmawiało i chciałabym mieć z nim od czasu do czasu jakiś kontakt. Facet jest inteligentny, zabawny.... Zresztą sam ten kontakt zaczął, a ja bym chciała go podtrzymać. No i teraz pytanie, czy ja mam sama się do niego odezwać, coś zagadać / zostawić mu wiadomość? Nie chcę wyjść na jakąś namolną, bo on w końcu uciął ostatnią rozmowę. Wiec pisać coś czy olać ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Internetowy facet
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie nie wygląda na takiego, dlatego się zdziwiłam. Profil ma całkiem fajny ![]() Jeśli miałabym mu coś napisać, to co ? Czy się zraził,bo za bardzo naciskałam na te zdjęcie ? No nie wiem... potem nawet się nie odezwie i tym bardziej będzie mi głupio. Chce,żeby było to coś niezobowiązującego... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
umówcie się, to problem ze zdjęciem sam się rozwiąże
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Napisz i umówcie się
![]() Może jest samokrytyczny i według niego na każdym zdjęciu, którym dysponuje wyszedł beznadziejnie ![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2014-02-02 o 23:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
On nie jest z moich okolic. Stwierdził, że mnie odwiedzi , jak się bliżej poznamy .
---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Pisał , że z chęcią by mnie odwiedził , ale on obecnie i tak jest za granicą . Napisal, że jak się lepiej poznamy ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Jutro w takim razie się odezwę, gorzej jak mi nic nie odpisze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Napisz zwyczajnie co słychać, czemu się nie odzywa, albo po prostu jaka pogodę mają tam za granicą
![]() ![]() Sama niedługo wychodzę za cudownego i poznanego w internecie człowieka i w kwestii wirtualnych znajomości mam duuuuże doświadczenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Z facetami z internetu tak czesto bywa, zagada, narobi dziewczynie nadziei, a potem sie nie odzywa pol roku, po czym zupelnie jakby nigdy nic nagle zagaduje ktoregos pieknego dnia. Moja rada gadaj z innymi facetami tez zeby na niego nie czekac az sie raczy odezwac, nie myslec o nim za duzo, nie idealizowac, moze kogos jeszcze fajniejszego spotkasz? Na tym etapie znajomosci nie musisz mu przeciez byc wierna do grobowej deski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Często też faceci rozmawiają z kilkoma dziewczynami naraz i wybierają ostatecznie jedną lub dwie,z którymi chcą się spotkac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Witam.Ja swoja dziewczyne poznałem równiez na portalu randkowym i nie bałem sie ukazac swego oblicza 2 tygodnie i spotkanie a takie podchody sa dziwne.Moze ten koles ma tylko fajny profil i jest dobrym bajerantem a w rzeczywistosci jest zakompleksionym brzydkim i niezaradnym frodo.Trzeba równiez brac taka opcje pod uwage a co do portali to polecam ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Tu chyba nie chodziło o portal randkowy tylko o taki zwyczajny na F. Zaczepianie dziewczyny na Facebooku, bajerowanie jej, pisanie, że jest się za granicą, brak zdjęcia, urwany kontakt. Nie wygląda to za ciekawie.
Edytowane przez m_szemrany Czas edycji: 2014-02-03 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, tu nie chodzi o portal randkowy. Też na początku myślałam,że może jakiś zbok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
po drugiej stronie szafy
|
Autorko, nie angażuj się za bardzo w znajomości internetowe, które nie mogą być szybko przerzucone na kontakt w realu. Człowiek niepotrzebnie się nakręca i nie ma jak skonfrontować wyobrażeń z rzeczywistością.
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Tak, z jednej strony to normalne, ze chce się daną osobę zobaczyć, z drugiej ja sama kiepsko reaguję jak ktoś mnie prosi o zdjecie. No nie wiem, jakaś taka blokada żeby wysłac prawdziwe...
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Dla mnie to też jest dziwne, że najpierw śmiało zagaduje, obiecuje zdjęcie, a potem cisza. Napiszę zaraz do niego, jeśli się nie odezwie, to daje sobie spokój i nie zaprzątam sobie głowy. Zostawię mu jakąś krótką wiadomość, dla swojego świętego spokoju.
Dam znać, choć mam takie przeczucie, że to jakiś bajerat, który ma kilka takich na boku do rozmowy. Chociaż zapyatałam się wprost , ile już takich zaczepił, odprał,że nie ma 15 lat ,żeby się tak zachowywać, byłam jedną z pierwszych i całkiem przypadkowo na mnie trafił, zobaczył,że fajna kobieta i.... - reszte znacie. Szkoda trochę, no, ale trudno. ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Wszystko jasne. Nie odpisał, mimo, że byl dostepny. No cóż... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
może On chce sprawdzić, czy u Ciebie liczy się tylko wygląd
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
To by mi przynajmniej odpisał... Zostawiłam mu wiadomość, czemu się nie odzywa, co słychać i ,że odpuszczam mu już to zdjęcie. On to odczytał, ale nic nie odpisał. Serio, nie wiem czym sobie zasłużyłam na takie olewanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
być może nie miał czasu odpisać,
wcale nie powiedziane, że jeszcze tego nie zrobi. za to Ty zrobiłaś już chyba wszystko co mogłaś zrobić, reszta zależy od niego. Sama jestem w podobnej sytuacji, która równie mnie dręczy (chociaż nie chodzi o zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wspólczuję ,że jesteś w podobnej sytuacji. Ja wiem jakie to jest męczące. Powinnam się skupić na czymś innym, a myślę tylko dlaczego ja w ogólę do niego napisałam. Takie dziwne uczucie... chyba się trochę wygłupiłam. Od ma mnie głęboko w d..., a ja do niego wypisuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
usuń archiwum rozmowy z nim, wbrew pozorom to coś tam daje, nie masz wtedy czego analizować i rozpamiętywać, bo i w pamięci się zaciera co on napisał i co Ty.
a czy się wygłupiłaś czy nie, to nie jest ważne. Przynajmniej spróbowałaś i nie będziesz musiała się zastanawiać co by było gdybyś nie napisała, bo może był obrażony, a Ty nic z tym nie zrobiłaś i coś przeszło Ci przez to koło nosa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Skasowałam, bo pewnie bym czytała i sobie przypominała... To jest dla mnie takie dziwne i niezrozumiałe. To już bym chyba wolała,żeby mi napisał ,że nie jest już zainteresowany znajomością, niż mam siedzieć i się domyślać , co takiego zrobiłam ,że nawet nie raczy mi odp. On ma niedługo urodziny, ale życzeń mu nie złożę.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
według mnie ten facet to pacan bo nie ma ani odwagi ani klasy zeby sie chociaz pożegnac.Nie ma co żałować uszy do góry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Ludzie często innych olewają, za to Ty niepotrzebnie się nad tym zastanawiasz. Analizowanie, co zrobiłaś źle do niczego nie prowadzi, bo zapominasz, że po drugiej stronie może być zakompleksiony dupek, który nie umie się z nikim zaprzyjaźnić a jego życie polega na internetowych podbojach.
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Ja wiem, macie rację. Dupek i tyle. Teraz nie boli mnie to, że on się nie odzywa, tylko jak zostałam potraktowana. Mam mu ochotę coś napisać niezbyt przyjemnego, ale nie będę się ośmieszać i dam temu spokój.
Tylko tak czuję,że on się jeszcze kiedyś odezwie.... Dziękuję za wszystkie odpowiedzi ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.