|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5041 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy czerwiec-lipiec-sierpień 2007
Minia pozazdrościć męża. Ja dzisiaj cały dzień ganiałam i wiecie co skurcze mam nawet rzadziej, co jest? Rodzice niedawno rozjechali i rozeszli się do domów, a ja na jutro mam kupę zmywania.
Co do tych body z Biedronki to teraz po zastanowieniu się w domciu doszłam do wniosku, że te zatrzaski są zbyt duże i zbyt wiele ich, przy rampersach jest już w miarę ok. Ale za tą cenę to nie będę ich oddawać, parę razy skorzystamy z nich. Te podkłady są naprawdę super, jutro wyślę męża żeby kupił jeszcze parę sztuk. Ja też nie boję się porodu, obawiam się tylko tej chwili z wyjazdem do szpitala, czy wszystko zostawię przygotowane, chyba jutro spakuję drugą torbę z ubraniami dla dziecka i dla mnie na powrót.
#5042 |
Zakorzenienie
|
Hajo! A ja wróciłam właśnie z kina. Byliśmy na "Piratach z Karaibów". Bałam się, ze mały nie da mi obejrzeć, że będzie za głosno dla niego... Tymczasem Oskar był bardzo grzeczny, troszke się wiercił, ale w sumie potem chyba zasnął.
![]() ![]() ![]() Xantia, nanusia87... trzymam kciuki żebyście wreszcie sie rozpakowały. Tak sie dzielnie kąpiecie. ![]() Nadal nie moge sie przyzwyczaić do tego, że siedze w domu. Ciągle mi sie wydaje, że zaraz będę musiała iść do pracy. Jakos nie dociera do mnie, że do pracy wrócę najwcześniej od nowego roku! ![]() ![]()
#5043 |
Zakorzenienie
|
No i u mnie cały czas nic. Chyba się położę do łóżka, chociaż mi się nie chce. Wolałabym już pojechać, urodzić i wrócić. I być w domu bez brzucha
![]() ![]() ![]()
#5044 |
Raczkowanie
|
Witam z samego rana
Xantia teraz to codzienny seksik by ci pomógł na pewno!!! A ja spać nie mogę moje serce wyszło do pracy, małą mam u mamy a o 7 ide robić ostatnie badania bo myślałam że już nie będę musiała a zbliża się kolejna środa 13 i wizyta więc musze chociaż został jeszcze tydzień. No dzisiaj o 15:30 jedziemy po wózek i będziemy mieć wszystko. Powiem wam iż z pierwszą ciążą się tak nie męczyłam jak teraz już mam naprawde dość. Już ją chce mieć przy sobie moje kochanie mąż i córcia nie umią się już doczekać. Mąż co 5 minut pyta się jak się czuję i mówi do brzucha Viki wyłaź już. |
![]() ![]() |
![]() |
#5045 |
Zakorzenienie
|
Hej... ja też o poranku. Kurcze... dzisiaj rano poszłam do klopa i znowu to samo.... czerwony papier toaletowy. Ale teraz już wiem, że to nie z pochwy. To po prostu czerwony mocz! Co najdziwniejsze... Raz sie wysikam i potem już jest normalnie. Od soboty biorę mnóstwo żelaza i kwas foliowy i zastanawiam się czy aby to nie jest tak, ż emój organizm wydala jakieś substancje. W nocy nie chodzę na siku często, raczej budzi mnie mocno napęczniały pęcherz, taki aż do bólu. No i teraz już drugi raz pod rząd tak mam, że jak idę opróżnić ten mocno nabrzmiały pęcherz to mam czerwony papier.
Zadzwonię dzisiaj do mojego ginekologa i zapytam go. Na razie wpisałam w google takie objawy i nic a nic nie znalazłam. ![]() O co kaman??!! ![]()
#5046 |
Zakorzenienie
|
do lekarza !!
![]() Kropka załamałaś mnie przez Ciebie bede teraz zazdrosna do kwadratu ![]() ![]() ![]() Wczoraj TZ bawił sie z Apusiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5047 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5048 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5049 |
Zakorzenienie
|
Shem-z tym moczem to może być tak jak piszesz
wydaje mi się,że żelazo tak zmienia kolor ![]() coś jak po buraczkach ![]() ale oczywiście konsultacja lekarska wskazana ale Wam zazdroszczę kobiałki już niedłaugo będziecie miały to za sobą a jak ja pomyślę,że będę musiała przez te wszystkie upały chodzić... ![]() ![]() pozdrawiam i 3mam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5050 |
Przyczajenie
|
no i znowu tu do Was pisze
![]() ![]() wzielam wczoraj ta kapiel ale podobnie jak u Xanti- nic nie ruszylo;/..eh... poszlam spac odrazu po niej bo jakos "blogo" mi sie zrobilo ![]() ![]() a co do sexiku to u mnie nie pomagal do terminu jaki mialam ![]() Shem.. jak napislalas o siuskach zabarwionych na czerwono to pierwsza mysl taka to, to ze moze jadlas buraczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5051 |
Zakorzenienie
|
No to melduję się nadal w dwupaku. Kąpiel nie pomogła. W ogóle nic sie dzieje. Żadnych skurczów nie mam. A zapowiada się upalny dzień bo już teraz na termometrze jest + 22 st w cieniu.
Ale spać w nocy nie mogłam. Wstałam i coś koło 2 włączyłam kompa i buszowałam po necie ![]()
![]() |
#5052 |
Zakorzenienie
|
łoooo a u mnie szaro buro
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5053 |
Zadomowienie
|
![]()
Cześć Mamuśki!
U mnie też szaro, buro i pada. Ale ja lubię taką pogodę ![]() ![]()
#5054 |
Konto usunięte
|
A może obstawimy zakłady o to, która pierwsza się rozsypie: xantia czy nanusia?
![]() Ja, o dziwo, przespałam dzisiaj całą noc, aż do 6 rano, wcześniej ani razu nie wstałam do sikania, niemożliwe. Za to niemiłosiernie wieczorem bolały mnie plecy. ![]() Teraz jestem z TŻ u znajomej, będziemy jej kładli panele podłogowe. Odezwę się później. ![]() A tu dziś buro, bez duszności, ale nie pada. |
![]() ![]() |
![]() |
#5055 |
Zakorzenienie
|
Lea, a co jest jako nagroda za drugie miejsce w rozsypywaniu się??
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5056 |
Zakorzenienie
|
dziewuszki obudzilam sie dopiero o 4 rano zeby zobic siku i zmoczyc stopy w zimnej wodzie bo dopiero wtedy obudzilo mnie swedzenie.. no i rano tez kiedy przyszla pora na nastepne tabletki..
pomaga ![]() moge spac ![]() no i jeszcze cos.. dzis matki boskiej pienieznej wiec dostane wyplate ![]() ![]() ![]()
#5057 |
Zakorzenienie
|
Kancia Ty niewdzięczna
![]() ![]() Xantia a niech se siedzi ![]() ![]()
![]() |
#5058 |
Zakorzenienie
|
popieram
![]() ja jestem taka przekora a to moze dotyczyc wiekszosci kobiet ![]()
#5059 |
Zakorzenienie
|
Cześć kobitki
![]() Melduję się 2w1 ![]() ![]() ![]() ![]() nanusia my jedziemy odebrać zamówiony wózek w piątek ![]() ![]() ![]()
#5060 |
Rozeznanie
|
Hello Dwupaki !!
Xantia - co znaczy ze mam nie pisac pokemonami?? Kancia - jeszcze ja zostalam, to w sumie 4 bedziemy do konca sierpnia czekac. Shem - lepiej sie upewnic u gina co to takiego Ci sie dzieje. U mnie tez szaroburo, ale wole jak jest taka pogoda bo mam w czym chodzic i sie nie poce ! Ide dzisiaj do gina. Moze mi wkoncu usg zrobi, bo juz 2 m-ce nie mialam, i moze mi plec potwierdzi. a wieczorem na szkole rodzenia. pierwszy raz z TZ. juz nie bede wygladac jak samotna matka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5061 |
Rozeznanie
|
bylam tez w biedronce i kupilam 3 ciuszki w roznych rozmiarach. rzeczywiscie maja troche za duzo zatrzaskow ale za ta cene ... poza tym ja mam tylko 3. kupilam jeszcze kocyk niebieski w pszczolki i paklanki. niestety tych podkladow tez nie bylo. ale ja mam w miescie jeszcze z 4 biedronki wiec moze w ktorejs znajde
juleczka - muzyczka doszla. bardzo ci dziekuje. jest slodka !! |
![]() ![]() |
![]() |
#5062 |
Zakorzenienie
|
Patrilla i Katia mi chodziło o to, ze znajac moje szczescie to Wy sie porozdwajacie a ja bede czekac do wrzesnia
![]() katia pokemonami znaczy Kocham Mojego Misia Najbardziej Na Swiecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5063 |
Rozeznanie
|
Dzień Dobry Mamuśki
![]() Juleczka - muzyczka dotarła, dziekuję ![]() Dziś mam USG, więc może moje dziecko przestanie być niespodzianką - trzymajcie kciuki, żeby pokazało, co ma tam między nóziami ![]() Ja nie mam żadnych problemów ze snem. Śpię jak "zabita" od 23 do 7.30 i w ogóle nie wstaję w nocy. Chyba coś ze mną nie tak ![]()
#5064 |
Zakorzenienie
|
izuniak no to trzymam mocno zacisnięte kciuki
![]() ![]() ![]() Fajnie ci, że nie wstajesz w nocy - mój rekord był niedawno -7 razy ![]()
#5065 |
Rozeznanie
|
Kancia - dzieki za info (tak myslalam). te pokemony same tak wychodza bo czasami pisze duzymi literami jak jestem w pracy (bo mam w pracy takie programy grzie pisze z caps lockiem) i tak sie to potem pokazuje na forum.
zastosuje sie. w koncu Xantia to nasza tak jakby szefowa wiec trzeba sie stosowac do polecen haha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5066 |
Przyczajenie
|
Dobra dziewczyny..robie na wlasna reke ostatnia probe "wyprowadzenia" Dzidziusia z brzucha
![]() ![]() Ktora idzie ze mna?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5067 |
Rozeznanie
|
ja zbieralam wczoraj swoje, ale ciezko mi bylo. bede z toba duchem. powodzenia!!!
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5068 |
Przyczajenie
|
Dziekuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5069 |
Zadomowienie
|
Cześć,
miałam nadzieję, że jak tu wejdę dzisiaj to poczytam o kolejnym rozdwojeniu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#5070 |
Raczkowanie
|
nanusia sąsiadko ja też jestem z jastrzębia gdzieś sie ukrywała tyle czasu!!!
wow super ale niespodzianka!!! No a ja zrobiłam dzisiaj sobie badanka wyniki będą po 14 to jak będziemy jechać po wózek to odbiore mam nadzieję że nie będę miała białka w moczu bo jestem strasznie spuchnięta a najgorsze jest to moja waga dzisiaj pokazała 66,100 szok ja zachodząc w ciąże ważyłam 49,600 pobiłam pierwszą ciążę. Mój małżonek spada z wagi a ja z kolei do góry Muszę szybko jakiś obiadek zrobic może schabik chyba tak A powiem wam że u mnie jakieś postępy coś się zaczyna dziać może w końcu szyjka się skraca bo mam skurcze ale nie regularne ale dzisiaj, są wyjątkowo inne boli mnie kręgosłup na dole mała dzisiaj spokojniejsza się zrobiła jak nigdy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:25.