|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5941 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
!!!! to jeszce nie do końca pewne czy wyjade, siostry koleżanka szuka mi tam parcy, ale i tak na początek wrzesnia musze wrócić odbyc praktyki w jakims urzędzie Jeszcze dzis ojcjec powiedział że nie powinnam jechac , bo już nie wróce:/ echhh a TZ jeszce nic nie wie o wyjezdzie , chyba mu powiem w ten weekend( ciekawe jak zareaguje) nie wime czemu ale jakos sie boje mu powiedzieć Sądze że on do końca nie jest złym człowiekiem , może wybrac siez nim do lekarza, żeby mu dał coś na usokojenie jak mu o tym powiedziałam ,to stwierdził żebym sie sama poszła leczyć![]() Cytat:
Nasz ślub 02.06.2012r.Nasze szczęście * Oliwierek 21.IV.2013r.Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-06-16 o 15:15 Powód: Post pod postem. |
||
|
|
|
#5942 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Która z dziewczat ma "doła" przez faceta prosze pisac!!
Megi nie dziwię się że boisz się mu powiedzieć. Po tym co tu napisałaś to jak wpadnie we wściekłość to strach się bać! Ale dasz radę na pewno! Nie daj się, bądź silna i postaw na swoim!
|
|
|
|
#5943 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() kobietko,czemu się przejmujesz rozmiarem,lepiej mieć dużo,niż mało hciałabyś być chudzielcem jak ja...36 i nie moge przytyć facet lubi,jak kobieta ma tu i tam...prawda kobietki drogie,buziaki dla was
|
|
|
|
|
#5944 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ciekawe on mnie wkurza to jesce moja mamusia jest chora ((((((((((
|
|
#5945 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam,Kochane moje.
Dawno sie nie odzywalam. Za bardzo bolesny weekend mialam,zeby sie odzywac. Mianowicie przyjechalam do domu swego rodzinnego. DDZ tez tu byl. Usciski , buziaczki,wspolne winko z rodzicami,smiechy, pogaduchy. W nocy nie moglam zasnac. On wrecz przeciwnie. Zeszlam na dol,zeby zobaczyc,co u Was. Moj wzrok trafil na jego telefon... Spi... Jest daleko...nie uslyszy... Chwycilam za telefon i czytam. I zaczynam sie cala trzesc. SMSy od niejakiej W. Za duzo ich, zbyt odwazne...nie,nie,nie... Sprawdzam wyslane. Tez prawie same do niej !!! Ze cudowna noc, ze musi byc kims wyjatkowym, ze to byly najpiekniejsze chwile w jego zyciu. Czytam dalej... Pozniej juz sa coraz zwyklejsze,krotsze,ale serce boli. Wstalam,poszlam na gore do swojego pokoju,w ktorym on spal. Pytam sie,dlaczego mnie zdradzil. On patrzy zdziwiony, wstaje,probuje mnie dotknac, ja zeby spieprzal z lapami,ze nie ma prawa dotknac mnie,skoro zachcialo mu sie dotknac innej. Poplakalam sie...on chwyta mnie w ramiona i usapakja...kaze mu sie spakowac i zniknac z mojego domu i z mojego zycia. Wybiegam z pokoju,on za mna,krzycze,placze,on , ze nie wie, o co chodzi, To biegne po telefon. Czytam na glos smsy,ktore dostal od niej i ktore on wyslal. On slucha... Czytam dalej i w pewnym momencie dochodze do wniosku,ze z nich wynika,ze nie spali ze soba... On mowi,ze tylko rozmawiali,ze dobrze sie im rozmawialo, ze ona ma meza, ze mowil jej o mnie. Placz, bol serca,scisniety brzuch. Niepewnosc,zranienie... Cala noc nie zmruzylam oka. On ze mna. Kazalam mu mnie zostawic w spokoju,wzielam poduszke,koc i poszlam do drugiego pokoju. Przyszedl za mna. Zaczal mowic,ze tylko ze mna chce spedzic zycie,ze te smsy nie byly szczere,ze sam nie wiem,dlaczego je pisal,ze byl glupi,ze to ja jestem wyjatkowa...bla bla bla... Powiedzial,ze juz nigdy sie do niej nie odezwie. Skasowal wszystkie smsy,jej numer tez. Powiedzial,ze kocha i nigdy nie przestanie i ze cos go omamilo. Przykro mu i zaluje i ze boi sie,ze przez taki banal moze stracic cos najwazniejszego w zyciu. Dzisiaj w nocy pojechal do siebie,zeby za 2 dni znowu tu wrocic... Nie wiem,co robic,co myslec,nie wiem,czy wybacze. Te smsy...jak ja dlugo czekalam,zeby on znowu zaczal pisac do mnie takie smsy. Juz myslalam,ze nie potrafi. Potrafi i to bardzo dobrze. Tylko dlaczego do innej ????!!!!! Wybaczyc? Zreszta co to znaczy ? Moge probowac,ale to nie znaczy,ze na pewno mi sie uda? Wszystko jest teraz tak,jak ja tego chce. Czyli czuje sie winny. Czyli narozrabial... Dziewczyny,on przez kilka dni byl zauroczony w innej !!!!!!!! Nie wiem,co robic, Nigdy nie bylam w takiej sytuacji Help...
|
|
|
|
#5946 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie jestem najlepsza w doradzaniu , bo sama popełniam wiele błedów !!, ja chyba zrobiła bym wszytko żeby uratowac związek jeżeli 2 osoby sie kochaja ,( czasami maja prawo sie pogubić nie ma ludzi idealnych) Trzymam kciuki żeby wszystko było jak najlepiej![]()
|
|
#5947 |
|
Rozeznanie
|
Pearpearl kochana nie dobrze sie stalo to prawda, musisz sie czuc fatalnie
Ja tez kiedys myslalam ze moj byly nie potrafi pisac juz slodko i tak fajnie do mnie a on umial ale nie do mnie. Wiesz poza piersza faza zakochania zawsze zdarzyc sie moze ze ktos nam sie spodoba, zaintryguje ale skonczyc sie powinno na mysli a juz jakikolwiek ruch jest niebezpieczny. Nie podoba mi sie ze on trzymal te smsy i ze bylo ich duzo itp ale moze naprawde zaluje tego i naprawde Cie kocha. Trzymaj sie Megi_t ma racje mamy czasem prawo sie pogubic
|
|
|
|
#5948 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wybacz,ale nie chce mi się wierzyć,że jego smsy do niej były nieszczere.Miej bo na oku teraz cały czas,niech pokaże Ci,że to był tylko durny wyskok i że Mu na tobie zależy.No,gdybym była na Twoim miejscu,chyba zawiódł by moje zaufanie.Życze Ci,aby pozytywnie się ta sytuacja rozwiązała.
|
|
|
|
|
#5949 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spodnie ktore jeszcze 2 tyg temu byly na styk, dzisiaj mi z tylka zjezdzaja. Przerazliwie szybko gubie cm, ale nie kg... Mam nadzieje ze to tylko odwodnienie a nie drastyczny skutek leczeni konska dawka lekow...
|
|
#5950 |
|
Zadomowienie
|
pearlpearl zgadzam sie z ziewczynami, kochana... gdybys nie przeczytala tych smsów, to trwałoby dalej i dalej... i w koncu przerodziloby sie w cos pwoazniejszego (np zdradę, o ktorej piszesz ze etraz nie bylo)... a jak mial zareagować? Moze on chce miec ciasteczko i zjesc ciasteczko... Gdybys nie przeczytala tych smsów, gdyby nie ty, on zapewne nie powiedzialby Ci o niczym, musiał zaprzeczyć, co za... przepraszam "frajer"... oni sie martwią odpiero kiedy to cos najukochanszego stracą...
|
|
|
|
#5951 |
|
Zadomowienie
|
Pearl jeszcze niedawno mówiłaś, że chciałabyś nie chcieć z Nim być. Zrobiła się taka sytuacja,a Ty się zastanawiasz? Gdyby wcześniej było między Wami dobrze i taki incydent by się wydarzył mogłabyś dać mu kredyt zaufania. Ale.. "Ze cudowna noc, ze musi byc kims wyjatkowym, ze to byly najpiekniejsze chwile w jego zyciu." "On mowi,ze tylko rozmawiali,ze dobrze sie im rozmawialo, ze ona ma meza, ze mowil jej o mnie" taaak te piękne chwile napewno spędzili rozmawiając o Tobie
Posłałabym w diabły! Dziś dałam sobie dowód na to, że jestem kompletną idiotką Podchodzi do mnie mój potencjalny i zaczyna rozmowe. Pyta jak tam, co tam a ja jedno króciutkie zdanie i zaczynam rozmowe z koleżanką. Poczuł się olany i poszedł. Stałam z koleżankami-plotkarami i wiedziałam, że już do następnego wykładu wszyscy wiedzialiby, że coś w trawie piszczy. Zawstydziłam się najnormalniej na świecie, aż się czerwoniutka zrobiłam(dobrze, że Jego już nie było ) Nigdy żaden chłopak mnie nie zawstydził Dajcie stryczek. Będe się wieszać ![]() Szpiegu uważaj na siebie
"Pieniądze szczęścia nie dają ale mogą sprawić, że w całym twoim nieszczęściu będziesz żyła niezmiernie komfortowo." Clare Boothe Luce Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj STOP OKRUCIEŃSTWU - klik |
|
|
|
#5952 |
|
Zakorzenienie
|
Wrózia, jakie słodkie
![]() Ja na samą myśl o jutrze strzelam buraka na 90 procentach cielska
|
#5953 |
|
Raczkowanie
|
a ja poznalam fajngo chlopka w sobote ale wyjedza jutro na 2 miechy, widzialam sie z nim 2 raz i tyle. moze za 2 mies sie spotkamy no ale zawsze musi byc pod górke. a eks mi sie musial pochwalic ze byl do 9 na imprezie(na tej co mnie zapraszał i NA SZCZęSCIE UDALO MI SIE NIe POJECHAC
) no to spytal jak ja sie bawiłam itd, no to a co tam, niech wie zgodnie z prawda napisalm ze ja do 13 sie bawiłam a niech wie:Pa teraz złapałam mega doła, ryczeć mi się chce, juz nie chodzi o tego kolesia wyżej o pieprz*** całokształt, nic nie jest tak |
|
|
|
#5954 |
|
Rozeznanie
|
Lawinia, Zuzannka ostatnie 3 dni sa dla mnie straszne...nie spie po nocach, ciagle mam jakies zle mysli, a jak juz uda mi sie usnac to budze sie z krzykiem na ustach...
To co sie dowiedzialam pare dni temu nie daje mi spokoju...najpierw jak juz pisalam, dowiedzialam sie o wypadku kolegi, niby wszystko dobrze, ale od naszej ostatniej rozmowy nie daje znaku zycia, a ja sie zamarwiam...potem kolega ktory skladal mi rozne propozycje, mowil ze z taka dziewczyna kazdy facet chetnie by sie ozenil, a on sam zaluje, ze sie o mnie nie staral (bo teraz ma dziewczyne)...teraz placza sie mysli po mojej glowie, czy abym to nie ja sprowokowala go do zastanawiania sie czy nie zerwac z dziewczyna dla mnie...nie chce rozwalac zwiazku !!! Ale najgorsze...ze nadal nie wiem co u "Pana X" (po tym jak sie dowiedzialam o jego tarapatach)...dzisiaj snilo mi, ze...Boże..ze oni zabili go...obudzialam sie cala zaplakana...snilo mi sie, ze bylam na jego pogrzebie Ja nie wytrzymam tego !!! A najgorsze, ze dzisiaj rozmawialam z kolezanka na luźne tematy i moze pomyslicie ze jestem nawiedzona, ze wierze w znaki, przeznaczenie itp. ale ta kumpela probowala mi wytlumaczyc jak wyglada taka dziewczyna i mowi:"no to jest ta co ZNAŁA "Pana X" " a ja do niej: "chyba zna, bo on nadal zyje" a ona: "no nie wiem...." Boże...caly dzien o tym mysle...oni tak go nie zostawia A najgorsze, ze dzisiaj spotkalam jego kuzyna w miescie, wpadlam na niego...czemu znowu ktoś stawia na mojej drodze, kogos lub cos co ma mi o nim nie pozwolic zapomniec....najgorsze, ze sie nie dowiem nic i nie uspokoje...a jeszcze teraz wyjeżdżam na tydzien...chyba umre...nic mnie nie cieszy, czuje taki niepokoj...czuje, Boze czuje...ze cos źle sie dzieje...![]() Pomocy....dziewczyny, zwiariuje Ja juz od wczoraj nie oddycham...![]() kiedy to sie skonczy...kiedy !!!! A jeszcze Aniola nie ma ze mna...nie mam z kim pogadac...i ten moj wyjazd
23.07.09- Ten którego pokocham ![]() Jego spojrzenie było brązowe, figlarne, czułe, pełne pragnienia...i czegoś, czego pewnie nigdy nie zrozumiem...-zapominam!! Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-06-16 o 15:18 Powód: Post pod postem. |
|
|
|
#5955 |
|
BAN stały
|
myszko
A nie mozesz do niego np SMSa wysłać i sie dowiedziec oc u niego?Aby się uspokoić?
|
|
|
|
#5956 |
|
BAN stały
|
Ja załapalam dołka po wczorajszym olewczym dniu
|
|
|
|
#5957 |
|
Wtajemniczenie
|
Megi, wiesz... Ja tez sie kiedys pogubilam. I to mocno. Nie trwalo to tydzien,dwa...nie trwalo to miesiaca,dwoch...to trwalo bardzo dlugo,kiedy bylam za granica. On mnie tam odwiedzil. Nie bylo dobrze... Traktowalam go jak wroga,jak kogos niepotrzebnego i zbednego. Pozniej sie dowiedzial,dlaczego. Pomimo tego,iz chcialam z nim skonczyc,on nie pozwolil mi na to. Powiedzial,ze nie da mi odejsc,nawet jezeli go zdradzilam. Przy okazji tych pieprzonych smsow wspomielismy tez ta sytuacje. To,co on zrobil przy moim skoku w bok jest wrecz niczym. Dlatego przekunuje sama siebie,ze powinnam dac mu szanse. Mimo wszystko do konca nie moge. Wydzwania,pisze,stara sie,zaraz znowu tu przyjedzie... Jednak ja wylaczylam telefon. Na razie nie chce z nim rozmawiac. Potrzebuje czasu.
Lawinko, twierdzi,ze nie bylby ze mna,gdyby mnie naprawde nie kochal. Naprawde narobilam mu swinstw. Po takim czyms,kazdy inny by mnie zostawil. Poza tym ten jego wzrok,dotyk...to wszystko mi mowilo teraz,ze naprawde kocha,ze zaluje...Jednak gdyby to dotyczylo innej i ja mialabym doradzac,kazalabym poslac do wszystkich diablow tego dupka ! Nie wiem,co robic :/ Atko,frajer z niego jak 150 !!! Dupek i frajer. Jednak czego sie spodziewac po facecie? Nie badzmy naiwne,oni wszyscy tacy sa! Jak juz pisalam wczesniej stara sie. Bardzo...Zapomnialam,ze potrafi taki byc. Tylko ze ja teraz nie wierze w te jego wszystkie slodkosci. Dlatego wylaczylam telefon. Niech sobie pobedzie w niepewnosci i przemysli pewne rzeczy. Powiedzialam mu,ze lepszej ode mnie nie znajdzie. Kazda bedzie gorsza. Nie jestem jakas zadufana w sobie. To po prostu prawda. Zgodzil sie z tym. Moze dac mu szanse... u innej kobiety ? )))) Przekonalby sie, co zaprzepascil...oj przekonal! Poziomko , wszystko to,co teraz napisalas,zamnielilam w pytania i mu je zadalam. Stwierdzil,ze juz wczesniej postanowil zerwac z nia kontakt i na to tez wskazywalyby daty (sprawdzilam,a co!) Stwierdzil,ze niby sie w pewnym momencie opamietal. Jednak ja nie moge steiwrdzic,jak bylo naprawde. I nie wiem,czy ta niepewnosc pozwoli mi to ciagnac. Nic nie wiem :/ Wrozko,cholera jasna. tez ciagle mysle o tych diablach. Boje sie jednak,ze zlego licho nie rusza Niby sie usmeicham,zartuje sobie...ale ciagle o tym mysle i sie przejmuje. i czuje sie fatalnie. Nie wiem,co myslec,co robic. Czasem za nim tesknie, a czasem mam mu ochote wykrzyczec,zeby spieprzal z mojego zycia za ten wystepek i poszukal lepszej ( a nie znajdzie!) i przekonal sie,jakim frajerem jest! No i co by tu z tym fantem zrobic ?
|
|
|
|
#5958 |
|
Rozeznanie
|
Myszko koniecznie powinnas sie dowiedziec co z nim jest bo inaczej zadreczysz sie na smierc! Nie obwiniaj sie tez tym ze nie jestes obojetna koledze, to nie Twoja wina
Dżastinko mam nadzieje ze Twoj dolek mija Izaluka nie daj sie zlemu humorowi |
|
|
|
#5959 |
|
Rozeznanie
|
Lawinia2007,_Magda nie wiem jak mam to zrobic...Boże...tak go chcialam wymazac z pamieci...a teraz, teraz nie wiem nawet czy on jeszcze...
nawet nie chce mi to przejsc przez gradlo kiedy sie ten koszmar skonczy
|
#5960 |
|
Zakorzenienie
|
Częsą mnię się kolana.
Alem dobrego myślunku. Wlazłam se na orbitę abstrakcyji. I nie zlizę. Zazwyczaj w takich sytuacjach mam regres, a tu notuję jakis kosmiczny progres Nieważne.
|
#5961 |
|
Wtajemniczenie
|
Ahinsa uwielbiam cię hehehe
|
|
|
|
#5962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Fak...
Dostalam uczulenia Potrzebne mi teraz pocieszenie, zanim sie zadrapie na śmierć...Ach kochana wysokochlorowana nieslychanie twarda warszawska woda... Ajc... *szuka szpreju na swedzenie*
|
|
#5963 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękus, dziękus.
A nie boisz się mnie choć troszeczkę? Bo chciałam kogos przestraszyć powyższym ![]() ![]() Cytat:
![]()
|
|
#5964 |
|
BAN stały
|
Faceci to debile
Z tą optymistyczną myślą zacznijmy dzisiejszy dzień Wybieram się na zakupy Ooo, widzę, że ahinsa już nie śpi i historie z dzieciństwa przytacza Lawino dzięki, statam się nie dać. |
|
|
|
#5965 |
|
Raczkowanie
|
O jesu jesu... głupota ma nie zna granic! Co za pierdoły ostatnio wyczyniam w swoim życiu to po prostu porażka, nie powinnam ich robić, wiem, ale to jak nałóg... Ma ktoś receptę na szybkie odkochanie ??
|
|
|
|
#5966 |
|
BAN stały
|
Tak
Kiedy zobaczysz Go z inną - powinno przejśc
|
|
|
|
#5967 |
|
Raczkowanie
|
O! I tu właśnie pies pogrzebany że on kogoś ma... No tylko ja się mogłam w zajętym zakochać <ściana> Problem polega na tym że ona mieszka w innym mieście niż my i ich nigdy razem nie widziałam... może sama ją zaproszę żeby sobie ulżyć...
Moje życie przypomina paranoję
|
|
|
|
#5968 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A to wybacz! Hahahaha! Dałam plamę Spoko, spotkaj się z nią - będzie miło Twój probem się skończy Hehehe!Ehhh, bo to wszystko zawsze jest takie pokręcone |
|
|
|
|
#5969 | |
|
Zadomowienie
|
Ahisiu powodzenia dzisiaj
![]() Pigolinko jak znajdziesz recepte to ja poprosze Cytat:
"Pieniądze szczęścia nie dają ale mogą sprawić, że w całym twoim nieszczęściu będziesz żyła niezmiernie komfortowo." Clare Boothe Luce Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj STOP OKRUCIEŃSTWU - klik |
|
|
|
|
#5970 | |
|
Raczkowanie
|
A i jeszcze co najciekawsze, mam pewność że ja mu się też podobam, nawet bardzo... on jest jakiś dziwny. Ech... chyba zarządzę sobie jakieś zakupy albo kupię cały kubełek lodów. Bo nie mam zielonego pojęcia co z tym począć...
![]() Cytat:
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-06-16 o 15:20 Powód: Post pod postem. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:30.

!!!! to jeszce nie do końca pewne czy wyjade, siostry koleżanka szuka mi tam parcy, ale i tak na początek wrzesnia musze wrócić odbyc praktyki w jakims urzędzie
Sądze że on do końca nie jest złym człowiekiem , może wybrac siez nim do lekarza, żeby mu dał coś na usokojenie
jak mu o tym powiedziałam ,to stwierdził żebym sie sama poszła leczyć
21.IV.2013r.

Ja tez kiedys myslalam ze moj byly nie potrafi pisac juz slodko i tak fajnie do mnie a on umial ale nie do mnie. 

Wybacz,ale nie chce mi się wierzyć,że jego smsy do niej były nieszczere.Miej bo na oku teraz cały czas,niech pokaże Ci,że to był tylko durny wyskok i że Mu na tobie zależy.No,gdybym była na Twoim miejscu,chyba zawiódł by moje zaufanie.
Posłałabym w diabły!

Wybieram się na zakupy