![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Guerlain Rouge G, Vanille Noir, Love Me Green, Bandi, P2, Zoeva, Natura Siberica LUTY
Zapraszam na wymianę
![]() Osoby poniżej 15 przekupek wysyłają pierwsze. Wysyłka poleconym lub paczką pocztową - do uzgodnienia. Proszę pytać o daty ważności, bo nie chciało mi się wypisywać ![]() WISH LISTA przede wszystkim YSL Manifesto (najlepiej Elixir) ![]() nie pogardzę również jakimś dobrym tuszem do rzęs ![]() świece Yankee Candle, Bath&Body Works woski Kringle Candle i inne rzeczy, które wpadną mi w oko ![]() Na wymianę posiadam: 1. GUERLAIN Rouge G l´Extrait Lipgloss - matowy błyszczyk do ust w odcieniu M27 Luxury tutaj można znaleźć swatche: vanityrouge.com/guerlain-luxure-rouge-g-lextrait-review-swatches/ błyszczyk został tylko raz przetestowany, zakupiony w Douglasie 2. Yves Rocher Vanille Noir EDP 50ml perfumy zostały zakupione w styczniu, ubytek jest kilku psików - może z 1,5ml 3. Olejek do twarzy Soraya - użyty dwa razy 4. Podróbka Tangle Teezer w kształcie serca z Primarka 5. Pomadki P2: po lewej Sheer Glam 0301, zużycie widoczne na zdjęciu po prawej z edycji limitowanej Summer Attack, zużycie znikome (użyta raz), widoczny jeszcze napis P2 na samej pomadce 6. Decubal Intensive Cream - została około połowa Love Me Green energetyzujący gruboziarnisty scrub do ciała - użyty trzy razy 7. Bandi Young Care krem złuszczający na noc - zużycie około 20% Love Me Green regenerujący krem na noc - zużycie około 30% 8. Pianka do mycia twarzy Decubal - zużycie widoczne na zdjęciu Soraya peeling do twarzy - zużycie jakieś 25% Natura Siberica ekspresowa maseczka do twarzy - użyta trzy razy Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2014-02-05 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Guerlain Rouge G, Vanille Noir, Love Me Green, Bandi, P2, Zoeva, Natura Siberic
1. Szpilki F&F NOWE
rozmiar 38 2. Cień do powiek Yves Rocher - NOWY odcień 'iskrząca czerń' 3. Paletka cieni INGLOT zużycie widoczne na zdjęciu, nie wiem jak z ważnością 4. P2 tusz do rzęs Lash Definer, użyty dwa razy 5. P2 Perfect Face transparentny puder, zużycie jakieś 5% 6. P2 cienie do powiek w kremie, tylko przetestowane, kolory 060 (biel) oraz 020 (beż) 7. kultowa kredka ZOEVA Graphic Eyes w odcieniu czarnym, zużycie widoczne na zdjęciu (nietemperowana) 8. Lip Tint Bell odcień bodajże 13, tylko przetestowany Pierre Rene Color Balm nr 22 baby kiss, raz użyty, lekko pęknięta zatyczka Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2014-02-04 o 00:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Guerlain Rouge G, Vanille Noir, Love Me Green, Bandi, P2, Zoeva, Natura Siberic
zerkniesz do mnie? podoba mi sie inglot i vanille noire?
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hej coś u mnie za
Bandi Young Care krem złuszczający na noc - zużycie około 20% Love Me Green regenerujący krem na noc - zużycie około 30% Kosmetyki Ciuchy Skórzana sukienka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś za Vanilie Noire?
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za
Decubal Intensive Cream - została około połowa 8. Pianka do mycia twarzy Decubal - zużycie widoczne na zdjęciu Soraya peeling do twarzy - zużycie jakieś 25% i kredkę czarna?
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- niestety nic ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- niestety nic ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- niestety nic |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, cos za perfumy YR?
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Coś za Yves Rocher Vanille Noir EDP 50ml?
![]() Odpisz proszę u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
2. Yves Rocher Vanille Noir EDP 50ml
perfumy zostały zakupione w styczniu, ubytek jest kilku psików - może z 1,5ml cos za ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za samą paletke (Pilnie potrzebuję 5tki Inglotowskiej)
piankę Decubal <może> kremy z pkt 7. Maseczkę NS |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;44973629]Coś za Yves Rocher Vanille Noir EDP 50ml? ![]() Odpisz proszę u mnie ![]() niestety nic ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos za :
Natura Siberica ekspresowa maseczka do twarzy - użyta trzy razy i pomadki P2? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za podróbkę TT?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś za
Yves Rocher Vanille Noir
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
coś za :
3. Olejek do twarzy Soraya - użyty dwa razy 4. Podróbka Tangle Teezer w kształcie serca z Primarka Natura Siberica ekspresowa maseczka do twarzy - użyta trzy razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
coś za maskę NS, peeling Love Me Green i krem BANDI?
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Coś za Yves Rocher Vanille Noir EDP 50ml?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | ||
Konto usunięte
|
niestety nic
---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- odpisałam u Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- niestety nic ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- odpisałam u Ciebie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
A te cienie w paletce to są maty, ds czy perły? Mogłabyś sprawdzić numerek chociaż tych 4 nieukruszonych?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() U Ciebie podoba mi się: Pomadki P2 Sheer Glam 0301 (ona jest matowa czy taka bardziej kremowa?) Soraya peeling do twarzy Paletka cieni INGLOT P2 cienie do powiek w kremie 060 Znajdziesz coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za piankę Decubal? Odpisz proszę w moim wątku.
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
wymiary sukni
Długość całkowita od pachy 130cm Obwód biuście 90-98cm : regulowany Talia 70-74cm Biodra 96-102cm
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Kurczę, olejek prawie oddałam już, a nic innego poza tą pianką nie widzę... nie znajdziesz nic u mnie za nią?
Mogę ewentualnie odlać żele BBW, balsamy Victoria's secret, odsypać gabinetową maskę algową bielendy (mam dwie z serii ideal skin) proszę o odpowiedź w moim wątku ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.