Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku,mamy IX-X'13,cz.V - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części:
Wrześniowo-październikowe mamusie 2013 0 0%
Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku 0 0%
Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki 14 37,84%
Na czworaka zaraz stanę i zachwycę moją mamę 1 2,70%
Czy deserek, czy obiadek, oby nie był ze mnie niejadek 0 0%
Wcinam obiad, deser, mleko, do pół roczku niedaleko 11 29,73%
Skonczyły się już kolki, wszak wyrastam z mej gondolki 2 5,41%
Żółwik, słonik, hipopotam, ja dzidziusia swego kocham 4 10,81%
Normy obrotów, siadania i mowy nie moga wyjść mamusiom z głowy 1 2,70%
Mamo w rękę weź łyżeczkę i sprawdź czy mój płacz, to przez ząbeczek 0 0%
Powoli się rozkręcam, z brzuszka na plecy się już przekręcam 4 10,81%
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-03, 23:04   #2341
teacherka
Zakorzenienie

Dot.: Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku,mamy IX-X'1

Czaszko, zamknęłabym drzwi przed tym panem i tyle by widział wnuczkę. On Tobie na złość, to Ty jemu. Dla dobra dziecka. Stary a durny...
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 23:17   #2342
gorgulek
Zakorzenienie

Dot.: Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku,mamy IX-X'1

Nie nadrobię, nie dam rady.

Teacherko, cieszę się, że jesteście w domku

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

jaaacieeeeeeeee ale jej podnieśli biust!ale brzydko przeklina:P madziuchna gdzie ty jesteś, nie mam z kim pogadać o programie:P
U rodziców

Czaszko, gdyby mój teść tak zrobił, to by szybko wnuczki nie zobaczył

Padam, dobranoc
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 23:26   #2343
LaLoca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
Do czego taka kula służy?Do zabawy czy to jakaś edukacyjna?
Mi też już Tata dzwonił,że przyszło coś z Bobovity
Ja kupiłam w Smyku. Są teraz w promocji. Taki mamy: http://www.smyk.com/oball-big-grzech...y-dla-dzieci-p

Paczuszka z bobovity bardzo fajna. Postarali się

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
A w nestle sie rejestrowalas czy to za wypelnienie tej ankiety w szpitalu? Ja wypelnilam ankiete i dodatkowo zarejestrowalam sie na.stronie Bobovity, Bebilon i Hipp i poki co dostalam tylko ta paczuszke z poradnikiem z Bobovity. Chyba o mnie zapomnieli
Nestle to z ankiety w szpitalu, bo nie rejestrowałam się, a cała reszta z neta Najbardziej cieszy mnie prezent z Hipp. Obkupię się w rossku
Doczekasz się Kochana doczekasz Sprawdź, czy masz podane aktualne dane dziecka w profilach użytkownika, bo ja zapisałam się do klubów będąc jeszcze w ciąży i wpisałam tp z om i niedawno dopiero zaktualizowałam.
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 23:53   #2344
badzia987
Wtajemniczenie

Hejoo !!!

Wszystkiego Naj dla Emilki i Helenki !!!

teacherko- super, że jesteście już w domu Mam nadzieję, że Malutka szybko zapomni ten szpital.

czaszko
-masakra, ja bym teściowi odebrała dziecko w takiej sytuacji. Niedawno moja koleżanka wzięła Małą na ręcę i strasznie ją wytrząchała (bo sama tak robiła ze swoim Maluchem). Nie mogłam patrzeć i po prostu wzięłam Małą na ręce.

Dzięki za cynk z lidlowymi ciuszkami

Czy ktoś wie kiedy będzie promo na Dady?

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 00:05   #2345
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
nie chce na wątku zasmiecac ale jak byscie wiedzialy co ten gosc odwala to masakra.... ja przez te 3 lata tyle co widzialam i slyszalam to sie w glowie nie miesci, nigdy nie widzialam ze tak wogole mozna sie zachowywac beznadziejnie
ubilabym
jak uslyszalabym tekst ze on bedzie tak.robic bo tak
to zabralabym dziecko od niego i powiedziala: cale szczescie ze to moje dziecko i ja decyduje
i kobiec tematu

nie daj sie bo bedzie tylko gorzej
najgorzej jak dziecko zacznie rozumiec bo beda teksty typu mama zla.ci nie pozwala a ja wszystko moge itp

DOBREJ NOCY

Sent from my GT-P1000 using Wizaz Forum mobile app

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 00:21   #2346
ja :)
Zakorzenienie

Teacherko super ze juz w domu! Mam nadzieje ze Zuzia szybko sie zaaklimatyzuje po tej wizycie w szpitalu

Czaszka mój T by więcej wnuczki bie zobaczył gdyby tak robił. Niepoważny facet. Zachowuje sie jak dziecko - bede tak robił bo tak. Twój tz nie moze mu przemówić do rozsądku ? Nie wpuszczaj chłopa w ogóle do mieszkania i nie dawaj zupełnie małej to moze sie opamięta..

Co do oballa to Pola dostała od babci i uwielbia. Pierwsza rzecz jaka chwyta i pcha do buzi juz od bardzo dawna. Codziennie kombinuje bak to wsadzić do buzi pomimo ze sie nie da to sie nie poddaje

U nas kiepski dzień. Pola od 7 rano do 14 spała 20 min. Na początku jeszcze wesoła a pózniej marudzenie j wszystko złe. Teraz na spacerze spi juz godzinie i mam nadzieje ze pociągnie jeszcze ze dwie dobrze ze mam w zamrażarce kilka obiadów na takie kryzysowe dni

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 01:24   #2347
dodinha
Wtajemniczenie

Dziękujemy

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ----------

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Hejoo !!!

Wszystkiego Naj dla Emilki i Helenki !!!

teacherko- super, że jesteście już w domu Mam nadzieję, że Malutka szybko zapomni ten szpital.

czaszko
-masakra, ja bym teściowi odebrała dziecko w takiej sytuacji. Niedawno moja koleżanka wzięła Małą na ręcę i strasznie ją wytrząchała (bo sama tak robiła ze swoim Maluchem). Nie mogłam patrzeć i po prostu wzięłam Małą na ręce.

Dzięki za cynk z lidlowymi ciuszkami

Czy ktoś wie kiedy będzie promo na Dady?
Dziękujemy

Stary 2014-02-04, 05:04   #2348
dodinha
Wtajemniczenie

Nie wyrabiam,pobudki co dwie godziny,teraz nawet po półtora:banghead: Co jest ja się pytam:banghead: Masakraaaaaa

---------- Dopisano o 04:04 ---------- Poprzedni post napisano o 04:03 ----------

A Wy chyba dobrze śpicie,bo nikogo nie ma

Stary 2014-02-04, 05:11   #2349
Zakorzenienie

Ja jestem U mnie dopiero 20:10.
Współczuje Ci moja droga tych nocy. Oby to się szybko jakoś unormowało bo rzeczywiście ciężko tak na dłuższą metę..
Stary 2014-02-04, 05:52   #2350
anutka171
Rozeznanie

I ja tez jestem standardowo jak codzien...
Tylko, ze tej nicy mielismy jedna pobudke na jedzonko, z tym ze godzinke wczesniej sie obudzil, ale udalo sie go spacyfikowac smoczkiem

Ale zauwazylam, ze moje dziecko nie lubi wczesnie chodzic spac. do ubieglego tygodnia kapalam go ok 20.30 i zasypial gdzies ok 22.30.
przez kilka dni probowalam go przestawic, zeby szedl wczesniej spac, m.in. nie kladlam go na drzemke po 18. i fakt zasypial od razu po jedzonku (jeszcze przed 21), ale budzil sie w nocy co 2 godziny i juz o 24 chcial jesc musialam go brac do siebie do lozka to jeszcze na chwile przymykal oczy. ale po takiej nocy to i on i ja bylismy niewyspani.
zatem wczoraj zrobilam wszystko po staremu i usnal po 22, ale byla tylko jedna pobudka tak wole

Czaszka zgadzam sie z reszta dziewczyn. nie daj sie !
Zobaczysz, ze zaraz jak mala podrosnie to Ty bedziesz be, a dziadzius bedzie najukochanszy nie poradzisz sobie z dzieckiem. a poza tym moze jej zrobic krzywde, przeciez kregoslup malutkiej jeszcze nie jest na tyle sztywny, by mozna nia rzucac
gdyby tak u mnie zrobil, to by byla taka afera, ze by wiecej na oczy dziecka noe zobaczyl
Stary 2014-02-04, 06:28   #2351
dodinha
Wtajemniczenie

A ta znowu je,oszaleje:banghead:

---------- Dopisano o 05:28 ---------- Poprzedni post napisano o 05:25 ----------

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Ja jestem U mnie dopiero 20:10.
Współczuje Ci moja droga tych nocy. Oby to się szybko jakoś unormowało bo rzeczywiście ciężko tak na dłuższą metę..
Ja już straciłam nadzieję na to,że się unormuje.Czym dalej tym gorzej.Niby cztero miesięczne dziecko powinno przesypiac większość nocy,a tu dupa,śpi gorzej niż jak była mniejsza.Odechciewa się wszystkiego

Stary 2014-02-04, 06:42   #2352
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 05:28 ---------- Poprzedni post napisano o 05:25 ----------

Ja już straciłam nadzieję na to,że się unormuje.Czym dalej tym gorzej.Niby cztero miesięczne dziecko powinno przesypiac większość nocy,a tu dupa,śpi gorzej niż jak była mniejsza.Odechciewa się wszystkiego

Będzie dobrze nie załamuj sie - takie spanie na pewno nie będzie trwać wiecZnie.
Moze cos jej dolega? Czy ona tylko na jedzenie sie budzi i pózniej od razu zasypia? Moze pic jej sie chce? Nie wiem
A z tym ze 4miesieczne dziecko przesypia noc to sie wcale nie zgadzam bo moja ostatnio gorzej spi i częściej sie budzi niż na początku (mamy 3,5 miesiąca teraz) i nie ja jedna tu mam taki przypadek wiec to przesypianie to jakaś bujda
Ale w Twoim przypadku na pewno będzie lepiej - moze to ten parszywy skok?

Stary 2014-02-04, 06:52   #2353
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Obudzil nas listonosz.

Nie znalazlam przyczyny zielonych kup, wpadlam na to, ze moze przez owocew jedzone w czystej postaci.Sa moze za "mocne" i podrazniaja uklad pokarmowy. Sprobuje podawac od dzisiak kaszke z owocami.
Brzoskwinia bardziej smakowala niz jablko.

Tz mnie wczowaj rozwalil na lopatki. Na gorze robilam pranie, pyta sie mnie z dolu co robie, a ja ze pranie obrabiam to powiedzial, ze jak skoncze zebym zeszla.A ze bylo tego duzo bo i skladanie jesnego, wywieszani drugiego, pryskanie wszystkich plam na nastepnym to zajelo mi to jakies 30-40 min.Zeszlam, a on chcial zebym mu patelnie umyla, bo cjce zrobic sobie jajecznice.Dacie wiare ?!Czekal gloopek tyle czasu, a mogl sam sobie umyc w minute, zrobic i zjesc 3 razy

Cytat:
Nie wyrabiam,pobudki co dwie godziny,teraz nawet po półtora:banghead: Co jest ja się pytam:banghead: Masakraaaaaa

---------- Dopisano o 04:04 ---------- Poprzedni post napisano o 04:03 ----------

A Wy chyba dobrze śpicie,bo nikogo nie ma

cześć poucinało mi wiec już nie cytuje drugi raz
staram sie czytać na bieżąco ale zwyczajnie nie mam chęci na udzielanie się po ostatnich nockach mały budzi się co godzinę praktycznie i musze go brać do cyca ...czasem wystarczy że sie tylko przytuli i zasypia....nie wiem co jest ale mam nadzieje że to zęby bo w ciągu dnia też wrzeszczy bez powodu a ja juz czasem nie wyrabiam zwłaszcza po takich nockach

---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:51 ----------

Cytat:

oj tam oj tam unormuje si e u mnie jest to samo
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 07:16   #2354
tassia
Zakorzenienie

u mnie tez to samo
obalam mit slabego mleka bo na kolacje maciek zjadl 200ml mleka z kaszka jaglana w pelnej porcji i pobudka o 3 a od 6 spiewy i pokrzykiwania

pozostaje mi wierzyc ze to zeby

ciekawe co u endzi bo zamilkla

[/RIGHT]
Stary 2014-02-04, 07:37   #2355
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cześć
Czaszka brak słów. Mnie by chyba szlag trafił.

Dodinha współczucia

Coś się dzieje z tymi naszymi dziećmi. Mój też dzisiaj w nocy się wiercił, stękał. A nad ranem najlepiej jakbym przykleiła go do cycka.

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 07:38   #2356
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
u mnie tez to samo
obalam mit slabego mleka bo na kolacje maciek zjadl 200ml mleka z kaszka jaglana w pelnej porcji i pobudka o 3 a od 6 spiewy i pokrzykiwania

u nas pierwsza pobudka o 22 później 23;30 a potem to już co godzine albo i częściej spróbuje dzisiaj dać butle albo raczej wrobie tż żeby dał to ja jedno karmieniedłużej bedę spała.....
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 07:59   #2357
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Będzie dobrze nie załamuj sie - takie spanie na pewno nie będzie trwać wiecZnie.
Moze cos jej dolega? Czy ona tylko na jedzenie sie budzi i pózniej od razu zasypia? Moze pic jej sie chce? Nie wiem
A z tym ze 4miesieczne dziecko przesypia noc to sie wcale nie zgadzam bo moja ostatnio gorzej spi i częściej sie budzi niż na początku (mamy 3,5 miesiąca teraz) i nie ja jedna tu mam taki przypadek wiec to przesypianie to jakaś bujda
Ale w Twoim przypadku na pewno będzie lepiej - moze to ten parszywy skok?

No obyś miała rację,a props mała znowu je:banghead:.I oby to byl ten skok,jeszcze dwa tygodnie,oszaleje

---------- Dopisano o 06:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ----------

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość

cześć poucinało mi wiec już nie cytuje drugi raz
staram sie czytać na bieżąco ale zwyczajnie nie mam chęci na udzielanie się po ostatnich nockach mały budzi się co godzinę praktycznie i musze go brać do cyca ...czasem wystarczy że sie tylko przytuli i zasypia....nie wiem co jest ale mam nadzieje że to zęby bo w ciągu dnia też wrzeszczy bez powodu a ja juz czasem nie wyrabiam zwłaszcza po takich nockach

---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:51 ----------

oj tam oj tam unormuje si e u mnie jest to samo
No to może ten skok rzeczywiście,skoro u tylu dzieci się poprzestawialo.O dziwo w dzień to i trzy godziny bez jedzenia potrafi wytrzymać

---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:58 ----------

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
u mnie tez to samo

No więc dobrze,że nie dałam mm,bo to by pewnie guzik pomogło

Stary 2014-02-04, 07:59   #2358
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość
Dobry

Po pierwsze zazdroszcze strasznie spacerku, bo mielismy isc dzis po poltora tygodniowej przerwie spowodowanej choroba. a tu od wczoraj widze ze znowu pojawil sie katarek i pare razy zakaslal. i boje sie wyjsc, zeby mu nie zaszkodzic
Katarek to nie powód, by rezygnować ze spaceru, nawet wskazany.
Stary 2014-02-04, 08:02   #2359
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Cześć
Czaszka brak słów. Mnie by chyba szlag trafił.

Dodinha współczucia

Coś się dzieje z tymi naszymi dziećmi. Mój też dzisiaj w nocy się wiercił, stękał. A nad ranem najlepiej jakbym przykleiła go do cycka.
To samo,chyba zaraz też się z nią przyklejoną położę,może da pospać ze dwie godzimy

---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ----------

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
u nas pierwsza pobudka o 22 później 23;30 a potem to już co godzine albo i częściej spróbuje dzisiaj dać butle albo raczej wrobie tż żeby dał to ja jedno karmieniedłużej bedę spała.....
Spróbuj,może u was zadziała,ja też chyba skapituluje,bo mam serdecznie dość

Stary 2014-02-04, 08:13   #2360
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:

U nas też dziś dużo pobudek. Emilkę meczy kupka, od 4 dni nie robiła i furka często śmierdząco.

Stary 2014-02-04, 08:30   #2361
misia332
Zakorzenienie

No to ja wpadam i głupio mi, ale się pochwalę, Kornel przespał od 19 do 6 rano z jedną pobudką, ale tylko po smoczek.

A teraz mi swiruje w leżaczku i się podnosi.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 08:35   #2362
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
No to ja wpadam i głupio mi, ale się pochwalę, Kornel przespał od 19 do 6 rano z jedną pobudką, ale tylko po smoczek.

A teraz mi swiruje w leżaczku i się podnosi.
Super

Mój właśnie odsypia noc

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 08:39   #2363
tassia
Zakorzenienie

matal w pierwszym poscie jest os nie tak
bo urodzilo nam sie tyle samo dzieci co mamus a my przeciez.blizniaki mamy wiecpowinno byc o jedno dziecko wiecej

[/RIGHT]
Stary 2014-02-04, 08:41   #2364
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
o to to!moja też szczęśliwa jak z tatusiem. i jak jej pierdzioszki robi,podnosi...a wczoraj byłam w łazience i słyszałam,ze ona się okropnie śmieje, jak nigdy.wyszłam, a on tylko ruszał jej rączkami i śpiewał "bam bam bam". no do mnie też się smieje,ale nie aż tak! Aż to nagrałam
Adaś do taty też bardziej się śmieje. Widocznie jest zabawniejszy. Jak śpiewa, to zmienia głos.
Stary 2014-02-04, 08:47   #2365
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
to drugie
bo początkowo nie powinno się podawać wywaru mięsnego, tylko samo miesko. więc gotujac np marchewkę + ziemniaka, mięso powinno się ugotować osobno, potem podziabać, zblendować i dopiero dać.
a tak gotujesz sobie warzywka, mięsko dodajesz już gotowe, blednujesz i już. no bo gotowac powiedzmy co 2 dni takie niewielki ilości mięska to trochę uciążliwe....
no tak sobie wymyśliłam
Dokladnie.Poza tym trudno o mieso ze sprawdzonego zrodla, o warzywa latwiej.Szkoda tylko, ze nie ma ryby bo tego sama to bym na bank nie zrobila.Wiki jadla caly czas dania rybne ze sloika.
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 08:48   #2366
agaabuu
Raczkowanie

Cytat:
Widzę, że nie jestem osamotniona Moja też śpi gorzej niż wcześniej. Zasypia i to z trudem ok 22...budzi sie po 12, potem ok 2, o 5 i o 8...w ciągu dnia też trzeba się nagimnastykować żeby przysnęła....ostatnio bawi się 4 godziny, potem zaczyna kwękać i przysypia na 30 min - ładuje się i znowu zabawa
Dziś mamy trzecie podejście do szczepień. Mam nadzieję, że w końcu się uda....na samą myśl się boję, że będzie bardzo płakać
Stary 2014-02-04, 08:55   #2367
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ale jesteś! nie powiedziałaś mi wtedy, że to hit!
jutro się do zabawkowego pokulam może będą, a jak nie to widzę, że są na allegro
U nas na krótko tym się zajmie. Wcześniej był tym bardziej zainteresowany, pierwsze co chwycił do rączki to właśnie obal kula.
Stary 2014-02-04, 08:56   #2368
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Czeszko

jedlismy wlasnie pasternak (jednak dalam) i malemu bardziej smakowalo niz dynia... ale on dalej kiepsko je, nie chce otwierac buzi i czasem jest w ogole niezainteresowany... niejadek po tatusiu

Pasternak jest wartosciowy.

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość

nie wlasnie, mozna tylko indyka i krolika
cieleciny nie wolno pewnie przez to, ze to tez krowka, a skoro alergia na bialko krowie, wiec alergen ten sam
nie pytalam o golebie, ale w sumie nie mam do nich dostepu, wiec temat nie bardzo temat mnie dotyczy

cz
A kurczaki?
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 09:03   #2369
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
o to to!moja też szczęśliwa jak z tatusiem. i jak jej pierdzioszki robi,podnosi...a wczoraj byłam w łazience i słyszałam,ze ona się okropnie śmieje, jak nigdy.wyszłam, a on tylko ruszał jej rączkami i śpiewał "bam bam bam". no do mnie też się smieje,ale nie aż tak! Aż to nagrałam

i zadowolone jesteście obydwie?

to prawda, dlatego nie wyobrażam sobie już we wrześniu jej zostawiać Ty przynajmniej masz jeszcze zaległe urlopy
Wstaw do k. Te śmiechy, please, ja je uwielbiam a moja przemieszać tak ok raz dziennie,więcej się nie da

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Dziękujemy, dziękujemy!

Home, sweet home... Tylko Zuzia ma takie ataki paniki, że nie wiem, co robić... Właśnie Tż podaje jej antybiotyk. Było dobrze, nagle płacz.. Płacze tak, że aż czerwone plamy jej wyskakują na twarzy...

Chwilę temu przysnęła przy cycusiu i udało mi się ją nawet odłożyć do łóżeczka, ale po paru krótkich minutkach się obudziła ze stękaniem...

Jak ona się musi bać... Wybaczcie, nie uda mi się nadrobić...

Dobrze, że już w domku, zuzinka biedna,wystraszona,ale zaraz zapomni o szpitalu i o tym co ja tam spotkało i będzie szczęśliwa i zdrowiutka
Sent from my C2105 using Wizaz Forum mobile app
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 09:08   #2370
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Dokladnie.Poza tym trudno o mieso ze sprawdzonego zrodla, o warzywa latwiej.Szkoda tylko, ze nie ma ryby bo tego sama to bym na bank nie zrobila.Wiki jadla caly czas dania rybne ze sloika.
no właśnie
a i jeszcze, mięso się trochę słabo blenduje.... więc ja chyba zaczne dawać sklepowe mięso jak już Hania będzie jeść nieco większe kawałki

co do chrupków, to ich wartość odżywcza jest taka jak kaskzi kukurydzianej, czyli szału nie ma ale i tragedii też nie za to fajnie uczą samodzielnego jedzenia, takie trochę BLW
tyle że warto wybierać te bez soli i żadnych dodatków, i te długie pałki lepiej się sprawdzają niż krótkie chrupki.
Marysia miała jakieś 7 miesięcy jak raz czasem takiego chrupka dostała

kurde, robiłam wczoraj zamówienie z gemini i zapomniałam o tych słoiczkach!! aaaa

Karolson, wg mnie rozmrożone mięso po ugotowaniu można ponownie zamrozić

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/

Edytowane przez Natala84
Czas edycji: 2014-02-04 o 09:11
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości