|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2011 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() little ciasto nazywa się kostka alpejska ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2012 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, proszę o kciuki dla mojej kumpelki - dzisiaj ma wywoływany poród, właśnie zaaplikowali jej żel i zaraz leci z patologii na trakt porodowy.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2013 | |||
Zakorzenienie
|
No chyba mąż
![]() No to ma coś wspólnego z moją ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mi tak Oliwka wkłąda palce do ucha i ma z tego radochę wielką.
![]() |
#2014 |
Zakorzenienie
|
Dawid opróżnił szafkę z plastikowymi pojemnikami i właśnie próbuje sobie założyć jeden na głowę
![]() ![]() Zapytałam go czy idziemy na śniadanko, to stał pod drzwiami kuchni (zamykam, bo człowiek demolka ze mną mieszka ![]() ![]() Czekam aż zaśnie, zrobię MelB (chociaż najchętniej, to bym się z nim położyła), poogarniam, poczekam czy ta mafleja listonosz coś przyniesie i pójdę z chłopięciem gdzieś, najchętniej to bym do lidla poszła ![]() ![]() Miał dziś przyjść lekarz na kąpiel Dawida. Nie odbierał wczoraj. Dzisiaj też poczta. No i nie dzwonię juz do niego. Stwierdziłam, że lepiej mi za tydzień to zrobić. G. prawie kończy o 16 wtedy, to łazienkę przygotuje jak on Dawida przejmie, bo Młody do łazienki też wejśc nie może bo otwiera kibel, szafkę i włącza mi pralkę ![]() No a poza tym to przez ten tydzień sobie jeszcze sami pościągamy. Elllmi jak Wam schodzi? Krew się pojawia? Sylwia biednaś TY ![]() Marsi zdrówka dla Leosia ![]() ![]() Lady Piotras debeściak ![]() SZAJA! Mam pytanie, Ty Agu przestawiałaś z Bebilonu na Bebiko po roczku? Bo kurcze zastanawiam się, czy mogę tak z Dawidem zrobić? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2015 |
Zadomowienie
|
U nas dziś lepiej bo wprawdzie dzieciaki wstały punkt 9 ale się bawiły razem i obudziły mnie o 9.58
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2016 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2017 |
Zakorzenienie
|
![]() Będzie mnie teraz trochę mniej bo tż ma urlop i zaczął dziś mały remont u nas. Wczoraj przyjechałam do rodziców i będę u nich może do piątku. Postaram się teraz trochę nadrobić ale tylko raz dwa bo komp od rodziców chodzi mega wolno ![]()
#2018 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2019 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a właśnie, Anusia jak śpi w dzień? Ma jakieś drzemki? O której kładzie się spać, jak zasypia? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2020 |
Zakorzenienie
|
Cześć kochane. My pospaliśmy do 8:30 (ostatnio pobudki były po 6)przez tego cepa mojej siostry bo nie wiem po kiego chuja przylazł nam do pokoju.
Miałam noc tragiczną mimo że Oskar ładnie spał. Już wam mówię czemu. Otóż o 12 obudziłam się zrobić małemu jedzenie. Poszłam do kuchni jak zawsze,zapaliłam światło,zrobiłam mleko i wróciłam do pokoju. Nakarmiłam małego,ponosiłam do odbicia,odłożyłam. Za chwilę poszłam jeszcze do toalety ale już nie zapalałam światła po drodze tylko w ganku i wc. Wróciłam do pokoju,położyłam się do łóżka i nagle słyszę jak ktoś na rogu domu grzebie przy antenie od internetu (tylko ona jest na rogu a słyszałam szmery). No nic leże dalej i nasłuchuje i za chwilę słyszę skrzypiący śnieg pod moim oknem. Ktoś idzie-tylko w którą stronę... Wstałam do tego okna,podchodzę(nie pytajcie jak biło mi wtedy serce) i delikatnie przez szpare od rolety zaglądam. Już za późno bo nikogo nie było,ale pod oknem ślady,bramka otwarta. No to szybko lecę do rodziców budze że ktoś nam chodzi po podwórku(jeszcze wcześniej pies ujadał jak byłam w kuchni ale wyglądałam to nikogo na horyzoncie nie było). Mama się ubrała,obeszła podwórko ale nikogo nie było. Zamknęła bramkę i wróciła do domu. Leżałam przez przeszło godzinę nasłuchując czy nie wraca,ale usnęło mi się a ten ktoś wrócił. Domyślam się kiedy to było bo jak jeszcze nie spałam to słyszałam stąpanie stóp po chodniku. Wtedy musiał wrócić ale że nie słyszałam otwierania bramki i skrzypienia śniegu stwierdziłam że miałam przesłyszenia,jednak wtedy się nie myliłam. Niestety nie udało mi się zdemaskować złodzieja. Chyba nic nie zginęło ale przecież ten ktoś po coś wrócił. Pod oknem rodziców są ślady które się urywają. Być może ten ktoś zobaczył światło z kuchni które widać przez okno rodziców. Tylko po co ten ktoś czekał całe 15 minut żeby uciec? Nie wiem... W każdym razie ktoś mnie obserwował. I poszedł dopiero jak wszystko w domu ucichło. Idę nadrabiać.
#2021 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2022 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2023 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marsi a jajeczniczka była na śniadanko??? ![]() ![]() ![]() Cześć DZIOŁCHY!! Mam chwile-dzieć usnął-Oblatuję Was po łebkach...sorki ale nie mam czasu-jak mały wstanie lecimy do Warszawy do sklepu do dziadków i takie tam ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- MAŁA... posrałabym się... ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2024 |
Zadomowienie
|
#2025 |
Zakorzenienie
|
Mała
![]() Może ktoś Wam się chciał podpiąć pod internet? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2026 |
Konto usunięte
|
Mała, a czy ślady stóp tylko w 1 stronę były czy było powrotne widać?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2027 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() o kurcze to super, trzymam kciuki no to jaja wyszły z tym zabiegiem, dzwonię do szpitala bo w styczniu miał być a pani, nie to jakas pomyłka, ktos panstwa w blad wprowadzil, przynamniej za kilka miesiecy dopiero ![]() ale sie wkurzyłam umowilam prywatnie chirurga i coraz czesciej mysle o tym,zeby jednak poczekac jak bedzie starszy i nie robic teraz tego w narkozie, jakos sie boje ![]() jak??????? dasz przepis ![]() ![]() o kurde, u mnie ostatnio ktoś w listopadzie łaził i świecił latarką do okien tylko u mnie tak jest że od kiedy moj tata zmarł to przestałam sie bac czegokolwiek(zawsze byłam strasznym tchózem) i teraz jak budze sie w nocy to zawsze wygladam przez okna prawdziwa finezja słów ![]() ![]() ![]() a jaaak ![]() Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-02-04 o 10:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2028 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Kija80 Czas edycji: 2014-02-04 o 10:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2029 |
Zakorzenienie
|
Mała, masakra.
![]() ![]() Marsi, Gojka, zdrówka dla maluszków. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2030 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2031 |
Zakorzenienie
|
olosie Mala zesralabym sie!!!!!!!!!!! Wspolczuje przezyc!!! Mam nadzieje, ze gostek juz nie wroci.....
Meneq, triathlona se walne do Ciebie, a co mi tam ![]() malz odpuscil chwilowo nauke, tyle ma roboty w robocie (maja deficyt ludzi i trwaja 4 rekrutacje naraz) ze zazwyczaj po pracy siedzi jeszcze w domu na sluzbowym lapku i pracuje, wiec kompletnie nie ma czasu jeszcze na nauke..... Ale w grudniu chcialby n3 zdawac ![]() marsi jejku, zdrowka dla was!!! A powiedz mi, jakie powiklania mial Sami po tym szczepieniu??? Bo chyba nie widzialas a wiele z nas pytalo ![]() tesciu wzial babla na spacer a ja zaleglam w lozku i zdycham z plecami. Ale przejsc musi bo mi wypadly 2 dni treningowe jutro musialabym minimum osemeczke machnac nie moge sie zastac kurde. Silver, jaki remont robicie??? ![]()
#2032 |
Zadomowienie
|
#2033 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() MAŁA, ja pierdziele....... a gdzie Twój mąz w nocy był? MARSI- niepowazni są ![]() ![]() ![]() MENEQ a ja juz kiedys miałam cie pytac o cos. Oglądałam nmiedawno w tv reportaz o kobietach, dziewczynach, które upodobniają sie do lalek i ze dużo takich osób w Japonii. Faktycznie tak jest? Mijasz na ulicy? co do walentynek- nie mam z kim obchodzic ![]() Edytowane przez sylwietta1988 Czas edycji: 2014-02-04 o 10:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2034 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44971455]Mała, a czy ślady stóp tylko w 1 stronę były czy było powrotne widać?[/QUOTE]
Od bramki,pod moim oknem,do rodziców okna ślady prowadzą tuż przy ścianie. Koło okna moich rodziców widać że ktoś zawrócił w drugą stronę i wracał tymi samymi śladami. Te co "zrobił zakręt" są małe a te co wracał tymi samymi są takie rozciągnięte-ewidentnie wracał tak samo układając nogi. Hope-też podziwiam moją mamę bo ja w życiu bym nie wyszła. Bałam się spojrzeć przez okno bo wiedziałam że ktoś tam jest a co dopiero wyjść z domu. Antena jest dość wysoko ale słyszałam jak coś przy niej gmera ale jak... Nie wiem. Tylko przez ten hałas zwróciłam za to uwagę. Nie mam pojęcia co tam się działo ale ktoś wrócił,napewno po coś przecież... Ale ślady są tylko pod oknami i na rogu domu-gdzie właściwie nie ma co ukraść.
#2035 | |||||
Zakorzenienie
|
Gojka, współczuję
![]() Pstryczku, spóźnione ale szczere życzonka! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2036 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nieeeeee, na spacery z Ewą tylko ja chodzę ![]() ![]() Dobrze, że udało się ze smoczkiem ![]() Jezu Nawijko ja bym zeszła na zawał chyba ![]() Lenova mam nadzieję, że nocka minęła spokojnie ![]() ![]() ![]() Tress o matko! To ja w końcu mojej położyłam oparcie i jakoś się udało zmusić do leżenia, chociaż dopiero za trzecim razem, to u Ciebie mega hardcore ![]() ![]() Marsi zdrówka dla Leosia! I dla Ciebie też! A co do zabiegu to jak Leo znosi kilka godzin bez jedzenia i picia? Bo jeśli daje radę to bym się zdecydowała na zabieg, a jeśli nie, to może jednak bym się wstrzymała. Ja codziennie drżę, że u nas znowu będzie powtórka z rozrywki, a nie chcę drugi raz tego przeżywać ![]() Insolito, Deli współczuję nocek ![]() Black kciuki za koleżankę ![]() Mała przeczytałam i mnie ciarki przeszły... No to u nas w nocy dziś tylko 4 czy 5 pobudek. Oczywiście licząc od 23 do 7 rano. To może jednak winne są mandarynki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2037 |
Zakorzenienie
|
Lady-ja też mam nadzieję że nie wróci ale dziś to ja sobie na tego kogoś poczekam. Poświęce się bo jestem ciekawa kto to.
Sylwietta-mój mąż spał sobie smacznie ![]()
#2038 |
Rozeznanie
|
Mała - umarłabym 13 razy, ale pewnie też wolałabym sprawdzić niż pod kołdrą snuć wizje rodem z horroru. Współczuję przeżyć!
Silver - remont? Fajnie! Ja bardzo lubię zmiany w domu, od razu jakoś przyjemniej się mieszka! Chyba dziś po pracy skoczę na jakieś zakupy. Może załapię się na jakieś resztki wyprzedaży i tym razem przywiozę wreszcie coś dla siebie. Przydałyby się dżinsy, ale nienawidzę ich kupować - zawsze coś źle leży. |
![]() ![]() |
![]() |
#2039 |
Zakorzenienie
|
O kurka MALA
![]() W zyciu bym nie wyszla, szacun dla mamy! Dziwna sytuacja... KIJA, ja tez zazdroszcze karmienia na lezaco. U nas po pol roku nastapil bunt pt. "masz siedziec jak mnie karmisz" ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2040 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mała podziwiam Twoja mamę. Ja to bym się.chyba kołdra nakryła ze strachu. Marsii zdrówka dla Ciebie i Leosia ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.