Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-03, 18:49   #2311
201703061208
Konto usunięte

Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII

Cytat:
Napisane przez ewa241287 Pokaż wiadomość
Woda wiśniowa cudowna pachnie jak kwiatuszki słodko, uroczo,pięknie
może niedługo wprowadzą wodę o zapachu kwiatu śliwki ,też ładnie by pachniało
Kwiaty kwitnącej wiśni pachną ładniej niż te drugie-L'Occitane miało kiedyś serię Kwiaty z Brignoles (śliwek) skojarzoną z dawną francuską tradycją i bez szału. Przyszło do mnie zamówienie o którym pisałam w poście 1202, niespodzianką dalej krem z olejkami
201703061208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 18:53   #2312
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Napisane przez joawoj Pokaż wiadomość
Czy wszystkie wody kolońskie będą wycofane? Byłam w stacjonarce i żadnej nie było na półce . Nie widziałam też Nature męskiego - muszę robić zapasy czy to chwilowe braki? Wiecie coś?
Dostaliśmy 3 oferty wysyłkowe na DK i w każdej So Elixir EDP 50 ml. Jak dla mnie ok, ale mąż wolałby męski zapach...
Masz na myśli gratis? Ja mam werbenę.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 18:56   #2313
ofutrzona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kikilu Pokaż wiadomość
jakim cudem udało Ci się dostać SE w gratisie?
Miałam załadowany koszyk jeszcze z oferty styczniowej, jak była promocja 2 za 1
ofutrzona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 19:12   #2314
Moviolka
Zadomowienie

[
Cytat:
Napisane przez kikilu Pokaż wiadomość
jakim cudem udało Ci się dostać SE w gratisie?
Też o tym pomyślałam ale... chyba wiem, jak to sie stało
Pisałam tydzień temu, że w ofercie na DK mam gratis SE 50ml, które wiszą mi w koszyku, od czasu promocji 2 w cenie 1 (ogólnie baaaardzo rzadko kupuję coś w YR) i chyba tam je podpatrzył ich system...

No i teraz widzę, że gratis nadal siedzi w koszyku. wpisałam kod BOUCLE, a gratisowa woda nie zniknęła Kliknęłam kolejny krok zamówienia i ze trzy razy strona się zamoczynnie zamknęła (przeglądarka IE) ale za czwartym razem przeszło! I mam w koszyku nadal gratis SE! Cud jakiś czy co? Ciekawe, czy ofutrzona miała tak samo??
Moviolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 19:27   #2315
ofutrzona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Moviolka Pokaż wiadomość
[

Pisałam tydzień temu, że w ofercie na DK mam gratis SE 50ml, które wiszą mi w koszyku, od czasu promocji 2 w cenie 1 (ogólnie baaaardzo rzadko kupuję coś w YR) i chyba tam je podpatrzył ich system...

No i teraz widzę, że gratis nadal siedzi w koszyku. wpisałam kod BOUCLE, a gratisowa woda nie zniknęła Kliknęłam kolejny krok zamówienia i ze trzy razy strona się zamoczynnie zamknęła (przeglądarka IE) ale za czwartym razem przeszło! I mam w koszyku nadal gratis SE! Cud jakiś czy co? Ciekawe, czy ofutrzona miała tak samo??
Tak, dokładnie tak samo, a nawet udawało mi się zmieniać kody, dodawać i wyrzucać różne rzeczy z koszyka, a gratisowe SE nie zniknęło Może cud, a może kolejna nieszczelność ich systemu
ofutrzona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 20:07   #2316
jadoreparis
Raczkowanie

Cytat:
Czy wszystkie wody kolońskie będą wycofane? Byłam w stacjonarce i żadnej nie było na półce . Nie widziałam też Nature męskiego - muszę robić zapasy czy to chwilowe braki? Wiecie coś?
Dostaliśmy 3 oferty wysyłkowe na DK i w każdej gratisem jest So Elixir EDP 50 ml. Jak dla mnie ok, ale mąż wolałby męski zapach...
Wody kolońskie nie są wycofywane tylko żele z tej serii - werbana i zielona herbata. Nature nie jest już dostępny w sklepach stacjonarnych.

Zamówiłam dzisiaj z wysyłkowej czarny tusz Volume Vertige, a 50ml Comme une Evidence będzie w prezencie

Widziałam, że na allegro pojawiła się Ming Shu 30ml za 50 zł i zastanawiam się czy zrobić zapas
jadoreparis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 20:33   #2317
xxxescapismxxx
Pani Pech

Cytat:
Napisane przez Moviolka Pokaż wiadomość
[

Tak ciekawostkę rzucę , że oferty YR np. na DK są drukowane/przygotowywane 2-3 mc wcześniej czasami dłużej i dlatego niektórzy którzy zapisali się 1-2 mc temu na wysyłkową moga jeszcze ofert nie dostawać ale to tak jak ktos nie wie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-03, 22:24   #2318
Pollinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxescapismxxx Pokaż wiadomość
Tak ciekawostkę rzucę , że oferty YR np. na DK są drukowane/przygotowywane 2-3 mc wcześniej czasami dłużej i dlatego niektórzy którzy zapisali się 1-2 mc temu na wysyłkową moga jeszcze ofert nie dostawać ale to tak jak ktos nie wie
Ja jestem od sierpnia, moja mama od listopada i ona dostaje oferty a ja nie:banghead:

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Pollinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 22:49   #2319
navioe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pollinaa Pokaż wiadomość
Ja jestem od sierpnia, moja mama od listopada i ona dostaje oferty a ja nie:banghead:

Tez tak mialam. Mój TZ dostawał ja nie. Napisz do nich meila, albo zadzwon i powiedz ze rodzina dostaje a Ty nie i czy bys mogla prosić o regularne oferty.

Edytowane przez navioe
Czas edycji: 2014-02-03 o 22:54
navioe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 23:28   #2320
kikilu
Raczkowanie

Zamówiłam i ja, podkusiło mnie, bo pomyślałam, że przy ofercie rabatującej przecenione produkty zamówię te, które miałam ochotę przetestować, ale uważałam, że ceny są wygórowane. I takim sposobem skusiłam się na peeling TdH i krem do rąk Riche, a Wy nikczemnie podkusiłyście mnie na pyłek, wyszedł za 22 zł, więc bomba Szczerze powiedziawszy gdyby nie Omega w gratisie, nie zdecydowałabym się na zamówienie w tym miesiącu. YR zraziło mnie do siebie ostatnimi czasy, zobaczymy, czy tym razem będzie inaczej.

Pyłek - cień do powiek / Popielaty 1 22.74 zł
Orientalny peeling do ciała z glinką marokańską 1 28.14 zł
Krem do rąk 1 16.14 zł
Prezent niespodzianka 1 PREZENT
Wartość produktów: 67.02 zł
Koszt przygotowania: 0.00 zł
Koszt wysyłki: 0.00 zł
Kod promocyjny / wartość rabatu: BOUCLE / -44.68 zł
od cen 3 najtańszych produktów w koszyku
Wartość zamówienia: 67.02 zł
kikilu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 00:50   #2321
Hejnarka
Rozeznanie

Cytat:
Dostaliśmy 3 oferty wysyłkowe na DK i w każdej gratisem jest So Elixir EDP 50 ml. Jak dla mnie ok, ale mąż wolałby męski zapach...
Zielona herbata raczej u nas nie będzie wycofywana, ale możliwe że stacjonarnie nie jest/nie będzie dostępna. Nature jest chyba wycofywany.

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
A ja zastanawiam się, co dzieje się w tej firmie... Zamawiałam z oferty świątecznej m in. żel czekolada z maliną i do rąk czekolada z pistacją. Po tygodniu dostaję maila, że nabłyszczający/???/ żel z pistacją za 19,90 jest niedostępny i czy mogą przysłać nabłyszczający z pomarańczą.
Ja na to, że za 19,90 nic nie zamawiałam, tylko jak powyżej, każdy za 11,90.
Na to oni, że przepraszają, pomyłka w cenie, nie ma maliny, czy może być pomarańcza w cenie jak zamawiałam 11,90 plus gratis w ramach przeprosin.
Zgodziłam się.
Dziś znajduję awizo, a na nim sumę wyższą od zamówienia o 19,90 /???/
Wlepili mi na siłę ten żel nabłyszczający dodatkowo, mimo iż miała być tylko zamiana produkt za produkt?
I nie wiem - myślę, żeby po prostu nie odbierać tej przesyłki. Wkurzyłam się. Bo co to za wciskanie produktu wbrew woli klienta. Myślicie, że warto pisać kolejnego maila, 4-tego, odnośnie tego samego zamówienia?
Miałyście podobny przypadek?
Nie odbieraj przesyłki.
Cytat:
Napisane przez jadoreparis Pokaż wiadomość
Wody kolońskie nie są wycofywane tylko żele z tej serii - werbana i zielona herbata. Nature nie jest już dostępny w sklepach stacjonarnych.

Zamówiłam dzisiaj z wysyłkowej czarny tusz Volume Vertige, a 50ml Comme une Evidence będzie w prezencie

Widziałam, że na allegro pojawiła się Ming Shu 30ml za 50 zł i zastanawiam się czy zrobić zapas
Żel zielona herbata nie został wycofany tylko zmienił opakowanie i jest teraz w cenie żeli JdM.

---------- Dopisano o 01:50 ---------- Poprzedni post napisano o 01:47 ----------

Dzisiaj YR wysłał mi paczkę z zestawem walentynkowym.
http://www.yves-rocher.pl/zestaw_na_...i_plus_prezent
Widocznie niektóre zestawy są jeszcze w magazynie, albo po prostu załapałam się na ostatnie sztuki .
Hejnarka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-04, 06:47   #2322
Iselle
Zadomowienie

GG do Iselle

ja też wreszcie dostanę dziś paczkę i dam znać czy są miniatury czy tusz
w BOUCLE wkurzyło mnie to że w koszyku nie mogę mieć mniej niż 3 nie-ZP żeby kod w ogóle zadziałał
Iselle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 08:04   #2323
rybkaa90
Zakorzenienie

Czas realizacji zamówień strasznie się wydłuża i to jest bardzo denerwujące Wczoraj listonosz przyniósł paczkę z początku stycznia... Oczywiście nie odebrałam, kupiłam te produkty stacjonarnie. Skończyły mi się zapasy, więc niestety byłam zmuszona
30.01 złożyłam zamówienie, opłaciłam z góry. I to był błąd
Po wymianie 5 maili, łaskawie wprowadzili moje zamówienie do systemu. Zamówiłam 3 kosmetyki za 21zł, oczywiście w systemie nie mieli jakie wybrałam... Dramat, odechciewa się zakupów Dzisiaj dostaję maila, że zamówienie zostanie zrealizowane w ciągu 14 dni, świetnie Pewnie przyjdzie w marcu Kosmetyk za 25zł to zestaw z CUE Intense.
Dobrze, że nie wzięłam zapachu na Walentynki, miałabym duży problem i jeszcze większe nerwy. Jeśli chcę mieć prezent na konkretną okazję, to powinnam zamawiać 2 miesiące wcześniej, żeby zdążyło dojść i YR ogarnęło wszystkie swoje braki
YR zraża stałe klientki do siebie, coraz mniej fajnych okazji, prezenty do kitu, podniesiony próg darmowej dostawy i ciekawe co jeszcze???

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 08:09   #2324
Pollinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez navioe Pokaż wiadomość
Tez tak mialam. Mój TZ dostawał ja nie. Napisz do nich meila, albo zadzwon i powiedz ze rodzina dostaje a Ty nie i czy bys mogla prosić o regularne oferty.
Kolejny raz napisałam im maila, niestety skutkuje to tylko jednorazową wysyłką oferty, a potem znów muszę się upominać:banghead:

Pollinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 08:14   #2325
navioe
Zakorzenienie

Ja sie zdziwilam, bo w piątek składałam zamówienie i już wczoraj była u mnie paczucha.
Dlatego nigdy nie płace z góry, wydaje mi się, ze jak biorę poczta to bardziej poważnie mnie traktuja.
Stary 2014-02-04, 08:25   #2326
sylwia1986sz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ofutrzona Pokaż wiadomość
Woda toaletowa So Elixir 50ml 1 63.00 zł
Pogrubiający tusz do rzęs Sexy Pulp / Czarny 1 23.94 zł
Woda toaletowa So Elixir 50ml 1 PREZENT
Pomadka Grand Rouge Apetyczna Czerwień 1 PREZENT
Wartość produktów: 86.94 zł
Koszt przygotowania: 0.00 zł
Koszt wysyłki: 0.00 zł
Kod promocyjny / wartość rabatu: BOUCLE / -57.96 zł
od cen 2 najtańszych produktów w koszyku
Wartość zamówienia: 86.94 zł
O jaaaa! Takie zamówienie to ja rozumię Zgarnęłaś SE po 31,50 Biorąc pod uwagę, że ich cena to 175zł masz zniżkę 82%
Należą się klask i:kla ski:
sylwia1986sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 08:26   #2327
kotako
Przyczajenie

Dziwne, co prawda zamawiałam przez internet całe dwa razy, ale jestem bardzo zadowolona z dostawy kurierem Siódemki zamówienie złożyłam w piątek, YR nadało wczoraj a dziś jest wtorek - paczka jest u mnie! Szybko, sprawnie. Płaciłam online, ja mam na odwrót, zawsze płacę z góry i jeszcze nigdy nie żałowałam
kotako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 08:34   #2328
betist
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Iselle Pokaż wiadomość
w BOUCLE wkurzyło mnie to że w koszyku nie mogę mieć mniej niż 3 nie-ZP żeby kod w ogóle zadziałał

Nie trzeba miec 3 produktow, zeby kod dzialal, wystarczy jeden lub dwa byle ich wartosc przekraczala 99 zl.

Cytat:
Ja sie zdziwilam, bo w piątek zlozylam zamówienie i już wczoraj była u mnie paczucha.
Dlatego nigdy nie płace z góry, wydaje mi się, ze jak biorę poczta to bardziej poważnie mnie traktuja.
Bo w sumie biorac to na logike jesli maja juz pieniadze na swoim koncie to juz mniej im na czasie zalezy. Inaczej sie sprawa ma kiedy zamawiamy z platnoscia przy odbiorze. Nie zobacza zlamanego grosza poki nam towaru nie wysla, wtedy dla nich czas to pieniadz. Dlatego ja tez nigdy nie place z gory, biore tez pod uwage, ze moge sie kiedys rozmyslic i nie odebrac, wtedy nie ma klopotu z rozliczaniem sie.

Edytowane przez betist
Czas edycji: 2014-02-04 o 08:43
betist jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 08:42   #2329
AniaKW
Zadomowienie

Nie ma reguły. Ja biorę pobraniowe i czas oczekiwania jest bardzo różny.

Wysłano paczkę z Naturelle... zastanawiam się, czy jeśli produkt jest niedostępny to można go dodać w wysyłkowej? Bo przyjmuje kody na wycofane kosmetyki, więc się zastanawiam, czy nie mają gdzieś na magazynie jakichś zapasów np. dla oferty urodzinowej, czy to błąd systemu?

Edytowane przez AniaKW
Czas edycji: 2014-02-04 o 08:48
AniaKW jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-04, 08:44   #2330
xxxescapismxxx
Pani Pech

Cytat:
u mnie wyszlo , ze oferty są wysyłane a to z winy poczty nie dochodzą ;/
Stary 2014-02-04, 08:49   #2331
Iselle
Zadomowienie

GG do Iselle

ja z tym kodem miałam zamówienie powyżej 100 zł i bez 3 produktów nici
Iselle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 08:56   #2332
navioe
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie wyszlo , ze oferty są wysyłane a to z winy poczty nie dochodzą ;/
No fakt, bo to tez zależy of listonosza. Niektórzy traktują to jak wysyłkę reklamowa, ulotkę. Wiem, bo mój tata jest paczkonoszem. I sie mi pytal co to, mimo, ze używa na codzień tych kosmetyków :banghead:
Zagadaj do listonosza czy nie "zawieruszylo" mu się gdzieś.
Słyszałam jeszcze, że dane mogą być zle, bo oni jak nie mogą się odczytać to robią jakieś literowki smieszne, tak samo w nazwisku albo wstawiaja / zamiast liter.
Stary 2014-02-04, 08:56   #2333
betist
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Iselle Pokaż wiadomość
ja z tym kodem miałam zamówienie powyżej 100 zł i bez 3 produktów nici
Hmm dziwne, ja mialam jedynie SE 50 ml i rabatowalo, teraz mam 2 produkty i nadal dziala. Koszyk mam zaladowany od wczoraj, moze cos dzisiaj zmienili w tym kodzie

Edit: zrobilam symulacje na innej przegladarce i dziala mi ten kod nawet z jedna woda

BTW, wczoraj dotarla paczka z oferty na DK z woda SE, wiec jestem zywym przykladem na to, ze mozna sobie zamowic inny prezent spersonalizowany niz nam przyznano. Jak widac nikt z Bok-u nie mial zastrzezen Kosmetyki na szczescie niezmrozone.

Edytowane przez betist
Czas edycji: 2014-02-04 o 09:08
betist jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-04, 08:58   #2334
nicctakiego
Raczkowanie

Złożyłam swoje pierwsze zamówienie w sobotę, płatne z góry, a dzisiaj dostałam smsa od kuriera, że przyjedzie. Więc chyba nie jest tak źle Chyba, że robią dobre pierwsze wrażenie
nicctakiego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 09:03   #2335
navioe
Zakorzenienie

Może masz 3 produkty ZP, których nie rabatuje?
Stary 2014-02-04, 09:04   #2336
xxxescapismxxx
Pani Pech

Cytat:
Napisane przez betist Pokaż wiadomość
Hmm dziwne, ja mialam jedynie SE 50 ml i rabatowalo, teraz mam 2 produkty i nadal dziala. Koszyk mam zaladowany od wczoraj, moze cos dzisiaj zmienili w tym kodzie

Edit: zrobilam symulacje na innej przegladarce i dziala mi ten kod nawet z jedna woda
Działa z samą wodą mi też
Stary 2014-02-04, 09:28   #2337
betist
Rozeznanie

Cytat:
Działa z samą wodą mi też
Iselle moze wyrzuc z koszyka produkty i kod, wyczysc historie i zadzialaj z tym kodem od poczatku. Cos musi byc nie tak skoro tylko Tobie ten kod sie psoci

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-04, 09:34   #2338
mmia7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AniaKW Pokaż wiadomość
Nie ma reguły. Ja biorę pobraniowe i czas oczekiwania jest bardzo różny.

Wysłano paczkę z Naturelle... zastanawiam się, czy jeśli produkt jest niedostępny to można go dodać w wysyłkowej? Bo przyjmuje kody na wycofane kosmetyki, więc się zastanawiam, czy nie mają gdzieś na magazynie jakichś zapasów np. dla oferty urodzinowej, czy to błąd systemu?
Kiedy zamawiałaś? Też na nią czekam, ale historia zamówień mi się nie wyświetla i nie wiem jaki jest stan zamówienia ;(
Stary 2014-02-04, 09:36   #2339
jadoreparis
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hejnarka Pokaż wiadomość
Z
Żel zielona herbata nie został wycofany tylko zmienił opakowanie i jest teraz w cenie żeli JdM.[COLOR=silver]
To nie jest ten sam żel, pachnie inaczej.
Został uznany jako nowość, a nie zmiana opakowania.

Edytowane przez jadoreparis
Czas edycji: 2014-02-04 o 09:38
jadoreparis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 10:15   #2340
xxxescapismxxx
Pani Pech

Cytat:
Napisane przez jadoreparis Pokaż wiadomość
To nie jest ten sam żel, pachnie inaczej.
Został uznany jako nowość, a nie zmiana opakowania.
w YR każda zmina opakowania to nowość no prawie
I| ten żel pachnie identyko, tylko ma trochę lepszy skład.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości