Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXI - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-04, 12:19   #2401
Milena_12
Rozeznanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXI

Cytat:
Napisane przez krolewna Indyjska Pokaż wiadomość
Neti Aneti ( ) z Patryczkiem mówią o nowotworach. Boję się ich filmików... :/
Czemu się boisz?
Milena_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 12:23   #2402
Selfish Girl
Life is a drink ...

Teraz mi się przypomniało, że o takim białym pigmencie pierwsza mówiła Ewa ....
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 12:26   #2403
201607131028
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Milena_12 Pokaż wiadomość
Czemu się boisz?
Bo nie lubię takich tematów, a ich filmiki mają wydźwięk "wszyscy zginiemy, niebezpieczeństwo na każdym kroku" Nie wiem skąd takie wrażenie, może to przez surowy ton męża Neti Aneti :P Ale nie powiem, wiedzę mają
201607131028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 12:46   #2404
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez krolewna Indyjska Pokaż wiadomość
Bo nie lubię takich tematów, a ich filmiki mają wydźwięk "wszyscy zginiemy, niebezpieczeństwo na każdym kroku" Nie wiem skąd takie wrażenie, może to przez surowy ton męża Neti Aneti :P Ale nie powiem, wiedzę mają
A mnie ta NetiAneti drażni,a przez chwilę ją nawet lubiłam. To jej uzewnętrznianie się na ekranie,opowiadanie o depresji itp. jakoś mi nie pasuje.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 12:47   #2405
201607131028
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
A mnie ta NetiAneti drażni,a przez chwilę ją nawet lubiłam. To jej uzewnętrznianie się na ekranie,opowiadanie o depresji itp. jakoś mi nie pasuje.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mam takie same odczucia
201607131028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 12:55   #2406
Selfish Girl
Life is a drink ...

mi Aneta kojarzy się z bardzo spokojną osobą dlatego trudno jest mi uwierzyć w te depresje, agresje i inne przygody
Stary 2014-02-04, 13:04   #2407
201607110949
Konto usunięte

Ale żenada Zmalowana zaczęła się miotać, że dziewczyny pod tym zdjęciem, które wczoraj wrzuciła ją obrażają, szukają zaczepki, przy czym powiedziała, że wcale się nie fochuje ale jak tak dalej ma być to wykasuje te wszystkie komentarze... po czym 5 minut później patrzę - zostały tylko dwa, które nie zarzucały jej błędów w obróbce. Zaznaczam, że ani jeden komentarz tam nie był chamski czy niemerytoryczny. Ależ te nasze YT gwiazdki mają nadęte ego, masakra. Ciekawe czy bany też rozdała

Update: nie mam możliwości komentowania postów Zmalowanej, zablokowała mnie - a serio nie napisałam NIC co by ją obrażało ani nie było w temacie. Co za śmieszna dziewczynka.

Edytowane przez 201607110949
Czas edycji: 2014-02-04 o 13:09
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 13:28   #2408
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Ale żenada Zmalowana zaczęła się miotać, że dziewczyny pod tym zdjęciem, które wczoraj wrzuciła ją obrażają, szukają zaczepki, przy czym powiedziała, że wcale się nie fochuje ale jak tak dalej ma być to wykasuje te wszystkie komentarze... po czym 5 minut później patrzę - zostały tylko dwa, które nie zarzucały jej błędów w obróbce. Zaznaczam, że ani jeden komentarz tam nie był chamski czy niemerytoryczny. Ależ te nasze YT gwiazdki mają nadęte ego, masakra. Ciekawe czy bany też rozdała

Update: nie mam możliwości komentowania postów Zmalowanej, zablokowała mnie - a serio nie napisałam NIC co by ją obrażało ani nie było w temacie. Co za śmieszna dziewczynka.
Hahaha Czyli Marta cię nagrodziła Banem

Youberki lubią rozdawać takie prezenty RGP jest w tym najhojniejsza
Stary 2014-02-04, 13:33   #2409
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
Hahaha Czyli Marta cię nagrodziła Banem

Youberki lubią rozdawać takie prezenty RGP jest w tym najhojniejsza
dla mnie to jakiś nowy, dziwaczny świat. Mam dużo znajomych fotografów, czasem sobie pod zdjęciami ciśniemy różne rzeczy i nikt nie łapie takiego nerwa a gdy coś jest nie tak, zamiast kasować komentarze, kasuje zdjęcie i robi je na nowo
Stary 2014-02-04, 14:03   #2410
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
Rany, to już jakaś plaga jest. Chyba na spotkaniach albo jakichś konferencjach sobie to wzajemnie polecają. Rozumiem, że się trafią 1-2 śmieszne przypadki, które nie znoszą nawet najmniejszej krytyki i nie rozróżniają bezsensownego gadania od konstruktywnych komentarzy, ale WSZYSTKIE? Raz po raz jedna przez drugą blokują każdego, kto niedostatecznie się nimi zachwyci. Albo to jakaś dziwna zależność między brakiem dystansu do siebie a predyspozycjami do bycia popularnym w Internecie, albo naprawdę jakoś szkolą te vlogerki pod tym kątem
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 14:19   #2411
Pudel123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
Rany, to już jakaś plaga jest. Chyba na spotkaniach albo jakichś konferencjach sobie to wzajemnie polecają. Rozumiem, że się trafią 1-2 śmieszne przypadki, które nie znoszą nawet najmniejszej krytyki i nie rozróżniają bezsensownego gadania od konstruktywnych komentarzy, ale WSZYSTKIE? Raz po raz jedna przez drugą blokują każdego, kto niedostatecznie się nimi zachwyci. Albo to jakaś dziwna zależność między brakiem dystansu do siebie a predyspozycjami do bycia popularnym w Internecie, albo naprawdę jakoś szkolą te vlogerki pod tym kątem
myśle, że przyjaźń z Bunią dużo dała

89,9->73,2

spinoholiczka

[COLOR="Gray"]thriatlon - finished!
Pudel123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 14:26   #2412
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
mnie się wydaje, że tym wszystkim panienkom od sławy się w główce przewraca i myślą, że każdy z czystej zazdrości chce im tylko szpilę wsadzić - bo jak to, one, GURU nie mogą się przecież mylić Ich napompowane gimnazjalnymi wielbicielkami ego nie znosi grama krytyki. Hania DG jest pod tym względem jedną z nielicznych normalnych (jeśli się mylę to mnie poprawcie).
Stary 2014-02-04, 14:32   #2413
Moskit0
Rozeznanie

PannaZdziwiona też nie blokuje (przynajmniej na YT, nie wiem jak na fejsie).
Moskit0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 14:34   #2414
virriel
Przyczajenie

Dziewczyny tak sobie Was podczytuję bo również śledzę wiele vlogerek na youtube- zarówno polskich jak i zagranicznych. Wiekszość z nich mnie inspiruje (suby rozdaję dość selektywnie), ale nie ukrywam, że niektóre oglądam tylko dla rozrywki

Czasami nachodzi mnie ochota żeby samej założyć taki kanał urodowy na youtube, tylko zastanawiam się czy nie jestem na to zwyczajnie za stara... Mam 27 lat i jak by na to nie patrzeć "dorosłe życie".
Wiem, że są vlogerki w moim wieku albo nawet starsze ale one zazwyczaj kanał prowadzą już od kliku lat.
Z jednej strony wydaje mi się że miałabym dużo do przekazania, bo często jestem proszona o doradztwo w sprawach urodowych wśród znajomych albo zdarza mi się być nawet zaczepianą w sklepach przez inne klientki z prośba o pomoc, ale z drugiej strony nie wiem czy nie narobiłabym sobie obciachu w pracy i wśród znajomych

Co o tym sądzicie?
virriel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 14:44   #2415
Pudel123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez virriel Pokaż wiadomość
Dziewczyny tak sobie Was podczytuję bo również śledzę wiele vlogerek na youtube- zarówno polskich jak i zagranicznych. Wiekszość z nich mnie inspiruje (suby rozdaję dość selektywnie), ale nie ukrywam, że niektóre oglądam tylko dla rozrywki

Czasami nachodzi mnie ochota żeby samej założyć taki kanał urodowy na youtube, tylko zastanawiam się czy nie jestem na to zwyczajnie za stara... Mam 27 lat i jak by na to nie patrzeć "dorosłe życie".
Wiem, że są vlogerki w moim wieku albo nawet starsze ale one zazwyczaj kanał prowadzą już od kliku lat.
Z jednej strony wydaje mi się że miałabym dużo do przekazania, bo często jestem proszona o doradztwo w sprawach urodowych wśród znajomych albo zdarza mi się być nawet zaczepianą w sklepach przez inne klientki z prośba o pomoc, ale z drugiej strony nie wiem czy nie narobiłabym sobie obciachu w pracy i wśród znajomych

Co o tym sądzicie?
jeżeli będziesz nagrywać filmiki na poziomie Buni i tworzyc vlogi, gdzie sprzedajesz kuwy to tak, jeśli takie jak niessia, Hania DG to jaki to obciach? Moze załóż bloga - większa anonimowość

89,9->73,2

spinoholiczka

[COLOR="Gray"]thriatlon - finished!
Pudel123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 14:45   #2416
Selfish Girl
Life is a drink ...

Myślę, że jeżeli masz coś do przekazania i nie są to recenzje zapachów świeczek to nie masz się czego wstydzić przed znajomymi. to tyle z mojej strony
Stary 2014-02-04, 15:10   #2417
meg_007
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Myślę, że jeżeli masz coś do przekazania i nie są to recenzje zapachów świeczek to nie masz się czego wstydzić przed znajomymi. to tyle z mojej strony
uważam tak samo jak Selfish Girl, swoją drogą bardzo trafne porównanie z tymi zapachami

Studia

my <3
meg_007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 15:26   #2418
Selfish Girl
Life is a drink ...

Tutaj większość ludzi będzie miała takie samo zdanie
Sama chciałam nagrywać filmiki ale brak odpowiedniej kamery mi to uniemozliwia i mam nadzieje, że jeszcze długo takiej kamery nie będę mieć
Stary 2014-02-04, 15:31   #2419
_Summer_
Zadomowienie

http://www.youtube.com/watch?v=yhLmFeGmhHU
Susz i jej test podkładu rimmel. Nie jestem fanka szpachli na twarzy, ale jak juz robi pełny makijaz powinna zakryć te przebarwienia i nalozyc korektor pod oczy, bo naprawde nie wyglada to ladnie... Jeszcze ten szaro-brazowy cien podkresla since pod oczami. Brrr...
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 15:36   #2420
Agata2205
Zadomowienie

Dziewczyny, jestescie gorsze niż yt! :p
Pod wpływem yt juz dawno nic nie kupilam, a tutaj zawsze coś wyczaje, a to tusz do rzes z loreala, atomizer do perfum, kotlety sojowe z przyprawia do gyrosa... teraz jeszcze zamówiłam torebkę Mazensa (czy jakoś tak), jutro ide po krem eveline z olejkiem arganowym (teraz jest za 8,50zł w rossmanie)... Okropnie na mnie wpływacie, ALE jak do tej pory na niczym kupionym pod wpływem dziewczyn stąd się nie zawiodłam! :róża: także dzięki :beer:
Sent from my ST21i using Wizaz Forum mobile app
Agata2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 15:42   #2421
Selfish Girl
Life is a drink ...

Do Twojej listy zakupów proponuje jeszcze dopisać płyn micelarny Garnier
Stary 2014-02-04, 15:44   #2422
virriel
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Tutaj większość ludzi będzie miała takie samo zdanie
Sama chciałam nagrywać filmiki ale brak odpowiedniej kamery mi to uniemozliwia i mam nadzieje, że jeszcze długo takiej kamery nie będę mieć
Ja właśnie mam cały potrzebny sprzęt- nawet oświetlenie bo moim drugim hobby oprócz spraw urodowo- wizażowych jest fotografia. I tak się waham czy zacząć nagrywać czy też nie...
Na pewno postawiłabym na konkretne filmiki, bo sama nie lubię tego wiecznego opowiadania o świeczkach za ponad 100 zł i innych abstrakcjach u co poniektórych vlogerek.
Może udzielicie mi jakiś rad czego jeszcze unikać, albo co lubicie oglądać itd? Byłabym wdzięczna
virriel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 15:46   #2423
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość
Ciekawe o jakim dżemie bez cukru mówi Donczelita Sąw ogóle takie bez substancji słodzących?http://www.youtube.com/watch?v=8pXIW...re=c4-overview
Są słodzone fruktozą lub sokiem z winogron.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 15:59   #2424
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez virriel Pokaż wiadomość
[...]
Może udzielicie mi jakiś rad czego jeszcze unikać, albo co lubicie oglądać itd? Byłabym wdzięczna
Zanim zaczniesz nagrywać to zapisz sobie na kartce 10 tematów na ktore chciałabyś nagrać filmik. Jak piszesz, że Twoje drugie hobby to fotografia to również możesz zrobić pare filmów na ten temat. Np poradnik robienia dobrych domowych zdjęć, gdzie mozesz omówić jak pozować by ukryć mankamenty urody, sylwetki jakie światlo i różne inne aspekty.
Stary 2014-02-04, 16:05   #2425
KathleenAnn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Moskit0 Pokaż wiadomość
PannaZdziwiona też nie blokuje (przynajmniej na YT, nie wiem jak na fejsie).
Na FB blokuje, mnie zablokowała tam.

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Cytat:
Hania DG jest pod tym względem jedną z nielicznych normalnych (jeśli się mylę to mnie poprawcie).
Na YT Hania usunęła moje komentarze. Najpierw nawet ze mną "dyskutowała", a potem pousuwała i moją wypowiedź i swoją.
KathleenAnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 16:10   #2426
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość
Susz i jej test podkładu rimmel. Nie jestem fanka szpachli na twarzy, ale jak juz robi pełny makijaz powinna zakryć te przebarwienia i nalozyc korektor pod oczy, bo naprawde nie wyglada to ladnie... Jeszcze ten szaro-brazowy cien podkresla since pod oczami. Brrr...
Mam taki pędzel i to jakie smugi on zostawia, to jest szok.
Z każdym podkładem to samo...
Szusz wygląda źle. Albo ma koszmarne oświetlenie albo faktycznie tak nieatrakcyjnie wygląda, ale nie zachęciła mnie do zakupu tego podkładu.

Poluję za to na podkład DD w Biedronce, po recenzji Hanki:

i jeszcze wam wkleję coś, co mnie powaliło:

Wiem, że nie lubicie stóp

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Cytat:
Napisane przez KathleenAnn Pokaż wiadomość
Na FB blokuje, mnie zablokowała tam.

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Na YT Hania usunęła moje komentarze. Najpierw nawet ze mną "dyskutowała", a potem pousuwała i moją wypowiedź i swoją.
A coś tam jej nawypisywała?
Stary 2014-02-04, 16:15   #2427
KathleenAnn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
A coś tam jej nawypisywała?
O ile dobrze pamiętam, coś o tym wąsiku z filmiku o szminkach. Chyba o tym, że jakość HD uwidacznia każdy mankament i powinna zadbać o drobiazgi, takie jak usunięcie wąsika, jak robi takie zbliżenia na usta. I dostałam odpowiedź, że skoro nigdy wcześniej nie zauważyłam wąsika to go tam po prostu nie ma. Ale potem pousuwała wypowiedzi... Ciemnoty mi nie wmówi, że nie ma, skoro był, a wcześniej był niewidoczny, bo filmy były nagrywane innym sprzętem i nie było aż takich zbliżeń na usta.
KathleenAnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 16:25   #2428
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
I dostałam odpowiedź, że skoro nigdy wcześniej nie zauważyłam wąsika to go tam po prostu nie ma.
Co jedna to lepsza, zaczarowywanie rzeczywistości mode on, level: master. Czemu za tego typu działalność biorą się osoby tak przewrażliwione na swoim punkcie, to wygląda na jakąś dziwną prawidłowość
Stary 2014-02-04, 16:26   #2429
alevE
Wiecznie niezdecydowana

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość
Dawno nie oglądałam jej filmików, jakie cienkie brwi ( jak na nią )
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.`

Mój skromny kosmetyczny blożek
alevE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 16:42   #2430
patycek
Rozeznanie

Cytat:

Moje usunęła bez dyskusji mimo że w żaden sposób nie były obraźliwe, od tamtego momentu oglądam ją bardzo sporadycznie.
A u RGP również jestem zablokowana, nawet nie wiem dlaczego
patycek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości