|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
Cytat:
ten drugi to widziałam ostatnio podobny w cukierni w mojej okolicy bo oglądałam ofertę cukierni
|
|
|
#2762 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zarówno cena jak i torty rewelacyjne. Gdyby u mnie były takie ceny za takie cudeńka może bym z babeczkowego zrezygnowała?
|
|
|
#2763 |
|
Raczkowanie
|
positive rebel 1 tort jest piękny!!!!!!! Bierz go!!!!!!!
))Dzięki Dziewczyny za słowa wsparcia A teraz się przyznać, KTÓRA PMka się ociąga z podjęciem decyzji na moje przystąpienie do KLUBU??? ![]() Dobrej Nocki!
|
#2764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzie zamawiasz księge gości ?
|
|
#2765 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
, a miałam wymagania dosyć duże, bo uznałam, że zawsze jak dostaję zaproszenie to przez te kilka miesięcy stoi ono potem u mnie na półce i myślę patrząc na nie, jaki charakter będzie miała impreza Tak więc wybrałam takie zaproszenie, które odzwierciedla charakter naszego wesela i które jest wstępem do tego wydarzenia![]() Na razie każdy się zachwycał, a najbardziej...... kolega TŻta Cytat:
|
||||
|
|
|
#2766 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Najważniejsze żeby były wygodne ![]() Cytat:
![]() My stwierdziliśmy że nie ma co wydawać na zaproszenia i szukaliśmy czegoś do 2zł/szt. A były niewygodne? Ja mam nadzieję że mimo że zamówiłam dość wysokie to dam radę w nich całą noc, bo dla mnie były mega wygodne ![]() Positive rebel torty mega, i jaka cena!
|
|
#2767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdecydowanie zgadzam się z Twoją koleżanką, ale też myślę że brać najbrzydsze i najtańsze to bezsens, w końcu niektóre osoby faktycznie przywiązują do tego uwagę . My kupiliśmy za 1,69 z kopertą i uważam że są ładne i cena przystępna ![]() a i tak koszt wszystkich zaproszeń wyszedł nas 197 zl
Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need. 🤍 ______________________ Edytowane przez czekooczekolada Czas edycji: 2014-02-05 o 07:43 |
|
|
|
|
#2768 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
no i buty wyglądają na wygodne! Są totalnie nie w moim stylu, z racji dość masywnych nóg nie mogę nosić butów z paskiem jakimkolwiek, nawet jeśli jest na śródstopiu bo to mi skraca nogę i łydka wygląda jak parówa ![]() Mamy deko ![]() Napisałam wczoraj do dziewczyny która przesłała mi ofertę w lipcu, termin ma nadal wolny. Rezygnujemy z tej firmy którą nam polecał manager, pisałam wczoraj, byli mega niekonkretni. Prawdopodobnie oni będą nam robić kwiaty które mamy w cenie, ale mam nadzieję że nie zemszczą się za to że rezygnujemy ![]() Ta dziewczyna zrobi nam pompony po 15 zł za sztukę, nie dolicza dodatkowych kosztów, dokładnie wszystko opisała, że 50-55 szt to jest idealnie, napisała jak one będą rozwieszone, po ile sztuk, w którym miejscu na sali. Profesjonalnie I że umowę nam prześle pocztą żebyśmy nie musieli specjalnie jechać Więc mamy deko, papierowe pompony, żywe kwiaty od restauracji no i tyle. Zrezygnowaliśmy z tej ścianki tkaninowej za nami bo ona tego nie robi, a u tamtych to kosztuje 220 zł za kawałek prześcieradła.
|
|
#2769 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
TŻ chciał dobrze i tanio, ja też, i jeszcze nie chciałam, żeby były przewiązywane wstążką, bo stwierdziłam, że jak mi przyjdzie 100 zaproszeń wypisać i do każdego zakładać i zdejmować tą wstążkę to mi przyjdzie się zastrzelić ![]() 3 tygodnie i 3 dni do ślubu... A mi się wydaje, że to za 100 lat ![]() Piękne torty wstawiacie Będę się w sobotę widziała z właścicielem naszego lokalu na ostateczne ustalenie menu i szczegółów, to dopytam jaki tort mamy (bo mamy w cenie), muszę to dopisać do listy pytań. Heh, wczoraj sobie pomyślałam, że dobrze, że przenieśliśmy wesele na teraz, bo odpadła mi rozkmina, czy brać lody dodatkowo jako deser, czy nie ![]() JUSTYNKIE świetnie te pompony wygladają!! KRÓLICZEK super buciki, będziesz zadowolona, bratowa miała praktycznie identyczne i była super zadowolona
Edytowane przez Ines3037200 Czas edycji: 2014-02-05 o 07:56 |
|
|
|
|
#2770 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzięki ![]() Mój TŻ jest maniakiem zegarków. Ma ich sporo ale żaden nie nadaje się do garnituru na ślub. Zakup nowego nie wchodzi w grę bo jego interesują tylko zegarki od 1500 zł w górę. Miał robić pasek do zegarka kieszonkowego po dziadku, ale ten zegarek jest zepsuty i koszty naprawy przewyższają koszt zegarka. No i on sobie wymyślił, że pójdzie do ślubu z iPodem na ręku
Edytowane przez justynkie Czas edycji: 2014-02-05 o 08:04 |
|
|
|
|
#2771 | |
|
Zakorzenienie
|
Ten jest boski. Jak nie przepadam za gipsówką tak ten chętnie bym przygarnęła.
Cytat:
justynkie świetne te pompony. No i gratuluje dekoratorki, w końcu jakaś konkretna. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2772 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
i dobrze, też zmieniłam deko Cytat:
![]() Wysłane z telefonu |
|||
|
|
|
#2773 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ten drugi jest ![]() Cytat:
Choć 90 % inspiracji w ogóle do mnie nie przemawia. Tak niektóre zachwycają. Choćby te końcowe wianki (te normalne wielkościowo )Piekne buty Cytat:
![]() Pisałam wczoraj o tej firmie - w kulki se lecieli.
|
|
|
#2774 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje! Wreszcie jakaś konkretna propozycja ![]() posotive rebel, hihihi cudne te torty!
|
|
#2775 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2776 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2777 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
za zniżkę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
)ale mało Wam zostało! u mnie jeszcze 80 dni żeby szybko zleciało
|
|
|
#2778 | |
|
Zadomowienie
|
Justynkie fajnie że szybko udało wam się załatwić nową deko
Czemu akurat z iPodem?? Przecież nijak to się ma do waszej koncepcji looku ![]() Cytat:
|
|
#2779 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny dawno mnie tu nie było.....Ale to przez to że zaczyna się sezon 2014 r. i mamy z TŻ trochę na głowie.
Ale ja nie o tym Chciałam wam powiedzieć że dziś prawdopodobnie odbieram suknie z salonu i już nie mogę się doczekać. Teraz jeszcze czeka nas spotkanie z DJ, wybór tortu i opakowań na ciasteczka dla gości, wybór ostatecznego menu, zakup winietek, przekazanie listy gości na salę, przekazanie koloru przewodniego na salę.
Szczęśliwa Żona 01.03.14r. ![]() Szczęśliwa Mama![]() 01.11.16r. Edytowane przez Lady Million Czas edycji: 2014-02-05 o 08:53 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2780 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
". Warszawiak myślał że to o gresie a ja stoję na środku sklepu i gapię się na własną łapę powiedział że gdyby wiedział że tak się będę z niego cieszyć to by wziął nawet pożyczkę w mafii i kupiłby mi już dawno![]() Startuj! Balet to mega zabawa! A gdzie będziesz chodzić? Machnę jutro na blogu jakieś wskazówki na początkujących baletnic, może coś Ci się przyda Ale mi narobiłyście ochoty na tort z tą cukrową masą! Myślicie że na 1piętrowym też to będzie ładnie wyglądać?
|
|
#2781 |
|
Wtajemniczenie
|
Lemon_Drop iPod dlatego że on nie chce kupować zegarka za 300 zł bo dla niego to nie zegarek. A te co ma się nie nadają, są albo zniszczone, albo sportowe. W G-shocku nie pójdzie
![]() I wymyślił że kupi skórzany pasek do iPoda i to będzie robiło za zegarek, koszt 99 zł. TŻ akurat nie bardzo wie co pasuje do naszego ślubnego looku a co nie ![]() Stwierdził że nie będzie udawał eleganckiego pana z zegarkiem którego nigdy w życiu by nie założył i że on ma się czuć swobodnie, bla bla bla...
|
#2782 |
|
Zakorzenienie
|
Ines już mało ci zostało! super
![]() Justynkie i dobrze, że zmieniliście tą firmę. a pompony są super, sama może kilka zrobię do nas na salę ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Ines już mało ci zostało! super ![]() Justynkie i dobrze, że zmieniliście tą firmę. a pompony są super, sama może kilka zrobię do nas na salę
|
#2783 | |
|
Rozeznanie
|
edit:
Czy któraś wybiera się w następny weekend na nauki w Warszawie na Freta?[/QUOTE] Ja myślałam żeby tam pójść, ale jakoś dziwnie było mi zostawiać kopertę na furcie, więc znalazłam nauki u św. Anny na KP. Ciężko się tam zapisać, ale udało się. A poradnię już masz za sobą? Zapisałaś się gdzieś? ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
Cieszę się, że się udało. Nie ma nic przyjemniejszego niż dowiedzieć się, że nasz pomysł jest OK. Według mnie pierwszy najładniejszy
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140726310214.html Edytowane przez Sunrise28 Czas edycji: 2014-02-05 o 09:14 |
|
|
|
|
#2784 | |
|
Wtajemniczenie
|
ysia - bedzie dobrze wyglądać taki tort na pewno. Ja takie robię w domu dla chrześniaka. Ostatnio nalepiłyśmy z 15 figurek angry birds
Cytat:
Ja myślałam żeby tam pójść, ale jakoś dziwnie było mi zostawiać kopertę na furcie, więc znalazłam nauki u św. Anny na KP. Ciężko się tam zapisać, ale udało się. A poradnię już masz za sobą? Zapisałaś się gdzieś? ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- [/QUOTE] Poradni jeszcze nie robiliśmy. Nie wiem gdzie jeszcze pójdziemy, a wy? ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2785 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Rzeczywiście śliczne, ale też jestem za tym, żeby kupić jak najtaniej. Bo i tak każdy wyrzuci, a tak przynajmniej zaoszczędzi się jakaś kasę. Ps. Poszukaj na all.... - tam jest tego pełno, może znajdziesz takie tyle, że taniej.
|
|
#2786 |
|
Zadomowienie
|
pysia śliczne butki, gdzie je kupiłaś?!
![]() króliczku jestem z Tobą, trzymam kciuki! ![]() Kochana, na spokojnie! Jest tyle dziewczyn w klubie, że potrzeba troszkę czasu aż wszystkie się wypowiedzą. Nic na siłę.
|
#2787 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] My też nie, nie wiem przypadkiem czy nie jest tak, że żeby zrobić poradnię musisz mieć już nauki... Zastanawiam się nad kościołem św. Anny w Wilanowie albo św. Patryka na Gocławiu... Podobno jest szybko i bezboleśnie. Będę tam dzisiaj dzwonić... :P
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2788 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My też nie, nie wiem przypadkiem czy nie jest tak, że żeby zrobić poradnię musisz mieć już nauki... Zastanawiam się nad kościołem św. Anny w Wilanowie albo św. Patryka na Gocławiu... Podobno jest szybko i bezboleśnie. Będę tam dzisiaj dzwonić... :P[/QUOTE] Daj znac jak czegoś się dowiesz ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2789 |
|
Zadomowienie
|
Zamawiam na allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=3913850565
Dostałam właśnie meila że została wysłana polecam bo sprzedający jak najbardziej ok.
|
#2790 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Co tam bukiet, ja myślałam, że ona ma wałki na głowie, a to dwie różyczki
![]() Cytat:
Nie mój styl, ale fajnie, że masz już butki ![]() Kaigara, baleriny ładne, ale wg mnie jak na ślubne są za ciemne, celowałabym w typowe nude ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie mogę się doczekać aż moje przygotowania będą sięgać zenitu :Brzydal:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.

Kosztują 3 zł za szt. i może nie jest to dużo ale ostatnio posłuchałam koleżanki, która też w tym roku wychodzi za mąż i powiedziała mi że ona wybiera zaproszenia za 1zł bo i tak każdy to wyrzuci do kosza i nie będzie pamiętał jakie były zaproszenia
, a miałam wymagania dosyć duże, bo uznałam, że zawsze jak dostaję zaproszenie to przez te kilka miesięcy stoi ono potem u mnie na półce i myślę patrząc na nie, jaki charakter będzie miała impreza

no i buty wyglądają na wygodne! Są totalnie nie w moim stylu, z racji dość masywnych nóg nie mogę nosić butów z paskiem jakimkolwiek, nawet jeśli jest na śródstopiu bo to mi skraca nogę i łydka wygląda jak parówa 

żeby szybko zleciało