|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2431 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII
cześć dziewczyny, gdzie można znaleźć skan oferty wysyłkowej na DK? jest gdzieś na forum?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2432 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
Rozeznanie
|
Jestem pełna podziwu dla wszystkich, którzy potrafią coś ładnego zrobić własnymi rękami. Widziałam na blogu a marant jej inne prace i kilka naprawdę mnie urzekło. Z ciekawości przejrzałam też ceny biżuterii sutaszowej na "alledrogo" - polecam sceptycznym, wrażliwym na magię liczb. Chociaż najbardziej lubię połączenie kamieni i srebra, to widziałam kilka ciekawych rozwiązań, które z przyjemnością bym nosiła. Dlatego dziękuję a marant i cosmetix za pokazanie tej biżuterii i objaśnienie "z czym to się je"
![]() Skąd wiadomo, do kiedy ważny jest BOUCLE ? Zastanawiam się nad różem i werbeną, ale wolałabym zamówić je pod koniec miesiąca, albo już w marcu (chociaż pewnie wtedy uszczelnią już system). |
![]() ![]() |
![]() |
#2434 |
Rozeznanie
|
Wczoraj mi przysłali ofertę na 8 marca prezent so elixir 50 ml , ale nie ma szans żeby mi telefonicznie zrealizowali z tymi rabatami ,ktore mi odpowiadają ?? Ktoś juz zamawiał ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2435 | |
Pani Pech
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2436 |
Zakorzenienie
|
A da się pastylki?
#2437 |
Rozeznanie
|
Dzwoniłam czyli tak jak interesuje mnie ten rabat na -50% to wcześniejsze linie muszę mieć wypełnione
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2438 |
Rozeznanie
|
Bo jak ktoś mądry to kiedyś powiedział, krytyka to próba udowodnienia autorowi, że zrobiłoby się to lepiej, gdyby się potrafiło...
Fajnie jak ktoś tak kreatywnie spędza swój wolny czas ![]() Nie wiem jak to wygląda w Waszych miastach, ale akurat w Wawie prawie codziennie natykam się na kobitki pachnące zapachami YR, widuję też te wyśmiane zestawy wełniane i biżuterię, szczególnie tą z ametystem. Aż czasem chciałoby się mieć na sobie własnie coś takiego niepowtarzalnego czy pachnieć czymś innym niż każdy wokół. Pewnie, że wielu rzeczy z YR bym nigdy na siebie nie włożyła ale ludzie mają różne style i dzięki temu świat nie jest taki nudny a ulice kolorowe. Z drugiej strony trudno mi się zgodzić z twierdzeniem, że o gustach się nie dyskutuje. Gdybyśmy przestali o tym rozmawiać i wyrażać własne zdanie, nie mielibyśmy pojęcia co kto lubi a czego nieznosi, ale napewno nie powinno się tego krytykować a już szczególnie w tak mało subtelny sposób. Da się rabatować na wszystkie sposoby, w ofercie wysyłkowej nie ma przy niej adnotacji "cena specjalna" jak np. przy pomadkach ochronnych ![]()
"It's better to be hated for who I am, than be loved for who I am not" - Kurt Cobain Edytowane przez betist Czas edycji: 2014-02-05 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2439 |
Pani Pech
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Raczkowanie
|
Przyszly moje dwa zam. z wysylkowej.
Moja opinie: -żele JDM maja lepsze zamkniecia w tej nowej formie, -woda wisnia(jak wiecie)mega nietrwala,ale ladna,jako mgielka ok, -biżu z perlami...'HIT' ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2441 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że w okolicach Walentynek a przynajmniej Dnia Kobiet zmienią ten badziewny prezent na jakiś zapach ![]()
"It's better to be hated for who I am, than be loved for who I am not" - Kurt Cobain Edytowane przez betist Czas edycji: 2014-02-05 o 11:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A na zdjęciach wyglądały dość fajnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2443 | ||
Makeup challenge winner
|
Cytat:
![]() ![]() Z drugiej strony beret to znak rozpoznawczy yvesrocheromaniaczek. ![]() Cytat:
Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-02-05 o 12:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2444 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja akurat nie przepadam za błyskotkami więc pewnie dlatego tak kręcę nosem, rzadko coś mnie urzeka wyglądem. Natomiast jeśli chodzi o tą biżu z perłami to też byłam już bliska dobijania do niej. Wygląda ładnie i subtelnie, ale teraz wszystko można odpowiednio udoskonalić na zdjęciach ![]()
"It's better to be hated for who I am, than be loved for who I am not" - Kurt Cobain Edytowane przez betist Czas edycji: 2014-02-05 o 11:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2445 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie jest prawdą że na infolinii kobiety nie mają wglądu w prezenty spersonalizowane przypisane do naszych ofert DK.
Właśnie chciałam złożyć zamówienie przez telefon i kobieta wyśpiewała mi każdy z prezentów do ofert, które dostałam (do 3 ofert). Mimo iż szłam po bandzie i wmawiałam jej że mam inny prezent spersonalizowany, nie zgodziła się go dołączyć, z uporem powtarzała, że może dołączyć mi to co na blankiecie. Kiedy powiedziałam że przecież chyba nie mają wglądu do prezentów, zaprzeczyła i na dowód właśnie powiedziała jakie mam prezenty do 3 ofert, które dostałam. Mimo iż powiedziałam, że z zamówienia zrezygnuję, jeśli prezentu mi nie zmieni (wartość prezentu spersonalizowanego była taka sama jak tego, który chciałam), bez zawahania zamówienie mi anulowała ![]() Dziwna polityka...chyba zaraz zadzwonię i anuluję pozostałe zamówienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2446 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2447 | |||||
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017
|
Cytat:
Aż żałuję, że nie mam się za co wymienić. Wszystkie kolczyki są piękne, a każde inne. Ja upodobałam sobie zestaw 1 i 2. Idealnie podkreślą mój typ urody, dopełnią osobowość. Natomiast 3 najbardziej przypadła mojemu sercu, wpisując się w klasyczny ideał piękna: prostoty, harmonii i proporcji, jednak kolory " nie moje", chociaż w tej kompozycji nie wyobrażam sobie innych. Ufff Piękne są. ![]() Cytat:
Cytat:
Zgadzam się z Tobą. W temacie gustów mam podobne zdanie. Gusta to nasze upodobania, priorytety, itp. Gdybyśmy nie rozmawiali o gustach trudno byłoby nam w ogóle w jakimkolwiek temacie podjąć dialog. A że gusta się różnią, to tym lepiej. Poznając różnorodność wzbogacamy siebie. Rozmowy o gustach są wskazane, natomiast nie można ich negować, wyśmiewać, deprecjonować. Cytat:
![]() Cytat:
Cosmetix, jeśli chcesz to mogę Ci wysłać parę- ja ich nie będę nosić, tylko podaj mi adres na priv. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2448 | |
Pani Pech
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2449 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
W najbliższych dniach zamierzam złożyć jeszcze jedno zamówienie z oferty na DK, które przyszło tego samego dnia ale na inne konto, to dam wam znać czy mi się udało.
"It's better to be hated for who I am, than be loved for who I am not" - Kurt Cobain Edytowane przez betist Czas edycji: 2014-02-05 o 12:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2450 | |
Zakorzenienie
|
Nie mam pojęcia
![]() Zadzwoniłam po raz 2, odebrała inna konsultantka, złożyłam takie samo zamówienie i konsultantka na koniec :"jako prezent przysługuje Pani i sru...podała to samo co na blankiecie", na co ja że nie rozumiem, że zaszła jakaś pomyłka bo mam co innego, a ona że prosi wobec tego o skan lub przesłanie pocztą bo ona musi mieć dowód. Ja że nie mam na to czasu, że chcę zamówienie złożyć już i że nie rozumiem, bo oba prezenty mają tę samą wartość, więc co za różnica, ale była nieugięta. Skończyło się że zamówienie anulowałam. ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
Teraz podobno system weryfikuje wszystkie prezenty, podajesz nr klienta i konsultantka widzi przypisany prezent. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2451 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Do mnie przyszła dzisiaj oferta urodzinowa, od 49zł do wyboru SE, MdB, CUE (wszystkie 50ml)+darmowa wysyłka od 70zł. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2452 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja na przykład czasami noszę białą apaszkę znana bardziej pod nazwą 'tetrowa pielucha' gdyż... to moja jedyna apaszka ![]()
![]() |
#2453 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zgadzam się ![]() Ja lubię wszelkiego rodzaju wymiany, bo obie strony mają szansę dostać coś fajnego. A rękodzieło to nie tylko kosztowne materiały, ale i czas wykonania, a także talent artystyczny i umiejętności, których nie zdobywa się w 5 minut ![]() I nie ma co się wielkopańsko krzywić, że coś tam nie ma metki ą ę sklepu - mój TŻ ostatnio mi doniósł, że minął w korytarzu firmy (wielka międzynarodowa korpo) panią z top managementu z artystyczną torebką filcową. Widać pasowało jej włożyć rękodzieło do szpilek za tysiaka ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2454 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podaj proszę nr oferty ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zadzwoniłam 3 raz i zapytałam na początku czy jest w ogóle szansa na wymianę prezentu, Pani stwierdziła że w drodze wyjątku mi wymieni i żebym pamiętała że oni polityki wymian prezentów spersonalizowanych nie stosują. Zamówienie zrobiłam większe niż planowałam, ale tylko o rzeczy potrzebne, które i tak niebawem bym kupiła ![]() Aaa i wymieniłam MdB na Evidence Intense ![]() ![]() Czyli jednak opłaca się ładnie poprosić niż wmawiać że dostało się inny prezent, niż ten, który Pani widzi w systemie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda tylko, że przy telefonicznych zamówieniach nie masz potwierdzenia na mejlu w razie ewentualnych reklamacji.
![]() ![]() |
![]() |
#2457 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To dobrze, ze jednak nie anulowalas. Szkoda tylko, ze wymiana prezentu zalezy jedynie od zyczliwosci konsultantki i trzeba sie tyle nadzwonic, zeby trafic na takowa ![]()
"It's better to be hated for who I am, than be loved for who I am not" - Kurt Cobain Edytowane przez betist Czas edycji: 2014-02-05 o 13:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zamawiałam jeszcze przez telefon z wysyłkowej, nie pomyślałam że może będę musiała coś reklamować... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2459 |
Zakorzenienie
|
A próbował już ktoś składać na DK przez net i napisać do BOKu o prezent spersonalizowany, w zamian za ten, który wchodzi przez net?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2460 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.