Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXI - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-05, 12:58   #2611
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXI

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Ja mam z kolei wrażenie, że od paru lat 30 to nowa 20 .
No i dla mnie to jest akurat super, bo... na katafalk jeszcze zdążę uzbierać

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
zabrzmieć mogło, ale nie musisz wszystkiego przyjmować jak podają, warto interpretować

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

żadnego przytyku, a tym bardziej osobistego, w tej wypowiedzi nie dostrzegam

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

ja mam 24 i już czekam na 30 <3 poważnie!

Jestem w Połowie drogi między 25, a 30... i ani czekam, ani nie czekam. Jakoś nie sądzę, by nastąpiło załamanie mojej linii życiowej, bądź też akurat w tym czasie osiągnę ogromny sukces
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 12:58   #2612
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coldold Pokaż wiadomość
Polecacie jakąś maseczkę silnie nawilżającą? Po mikrodermabrazji mam taki przesusz, że aż boli.

podobno algowa z żurawiną z Organique jest fenomenalna, ale nie mam jej - obczaj w necie, natomiast myślę, że robienie sobie samemu maseczki algowej, będzie delikatnie mówiąc trudne
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 13:01   #2613
Hadassah
Zadomowienie

Cytat:
w zasadzie to czemu 'szkoda' ?
I czemu Azjatki to klony, ach tyle pytań

Edytowane przez Hadassah
Czas edycji: 2014-02-05 o 13:02
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 13:03   #2614
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość
Jak tak łażę po polskich ulicach, po holenderskich, po angielskich itp itd... wszędzie widzę podobnie wyglądających ludzi. ZASKAKUJĄCE
Stary 2014-02-05, 13:07   #2615
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patycek Pokaż wiadomość
Styrana życiem i nadwagą ? Nie wiem w jakim kręgu ludzi się obracasz ale ja znam mnóstwo 30 latek i są to wysportowane, zabawne dziewczyny które wyglądają na 20 kilka lat. Może kilka z nich ma nadwagę ale to tak samo jak wśród nastolatek. Może większość z nich ma dzieci ale o żadnej bym nie mogła powiedzieć że wygląda jak styrana życiem i nadwagą
Może ich matki ... ale nie one, no proszę Cię Czy Ty piszesz o 30 latkach czy 50 latkach
Obracam się w kręgu bardzo bogatych osób (taka praca - konsulting).
I prawda jest taka- częśc kobiet w Polsce wygląda dużo starzej niż wskazuje ich metryka- mają lat 30-33, a wyglądają na 40. Do tego niby próbują się odmłodzić, ale efekt jest karykaturalny- przecierane jasny, panterki, mocne makijaze, solarium.
Zobacznie jak wygląda Figielka czy Pchełka (nie pamiętam nicku). Czy ogolnie kobiety po 30-stce na yt w Polsce. Widać, ze mają te 30 + lat. Dobrze trzyma sie Nissiax. I tak, znam takie kobiety. Takie mnie otaczają. Takie mam w pracy. A potem wychodze z biura i widzę jak jest.

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
nie chciałabym być w wieku 30 lat wolna, preferuję życie rodzinne i tak, jestem zależna od męża i dziecka (na różne sposoby). Mimo to nie jestem zaniedbaną, styraną życiem mamuśką a moje znajome również (niezależnie od statusu singiel/w związku) też prezentują się bardzo dobrze. Współczuję środowiska, w którym się obracasz.
Nie wiem co mają oznaczać te wyrazy współczucia? Mam oczy i widzę. Obracam sie w środowisku takim jakim muszę. W tzw. ludzi bez wieku. 40-latki bez zmarszczek, mężczyzn z gęstymi wlosami bez ani 1 siwego włoska do 60-tki (albo calkowicie lysych). Ale widzę jaki kobiety jeżdzą komunikacja miejską, jakie sa w sklepie, na ulicach. Wiem jak wyglądaja moje koleżanki z dzieciństwa.

Przecież nigdzie nei napisalam, że każda 30-tka w PL to zapuszczona kobieta- matrona. Nie, znam i takie, które wyglądają, młodo, świeżo. Ale odsetek stryranych życiem jest dużo wyższy niż w innych krajach, gdzie mieszkałam.
bentkuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 13:12   #2616
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Dziewczyny możecie mnie zabić ale ja nie dostałam orgazmu na widok tego różu z Narsa ....
Mam ten Orgasm ale pupy mi nie urwał. Kolor jak kolor do tego nietrwały. Wiele hałasu o ... nazwę.
cholerna romantyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 13:12   #2617
Pudel123
Wtajemniczenie

Cytat:
w zasadzie to czemu 'szkoda' ?
Bo fajnie by było jakby mogła w tak odległym kraju pokazać kawałek polskiej kultury, a tak stara się wyglądać jak tysiące innych kobiet mieszkających tam

Cytat:
Napisane przez apple1602 Pokaż wiadomość
Od wielu lat jestem wierna glinkom, mnie przyniosły ulgę po kwasach. Szczególnie biała lub różowa. Tylko wybierz naturalną glinkę bez żadnych dodatków.

Ja mam brązową, ale ona moze chyba trochę wysuszać

Po dermabrazji korundem robiłam sobie maseczki z awokado. Owoc rozgniatasz, możesz dodać odrobinę kefiru (tylko uwaga, żeby nie wyszła rzadka i nie spłynęła) albo jogurtu naturalnego. Wersja ekonomiczna to banan.
Cytat:
dla mnei Azjaci są do siebie mega podobni a co do klonu, to załączę zdjęcia, gdzie naprawdę tak wygląda ostatnie zdjęcie wygooglowałam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (29,2 KB, 107 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (41,2 KB, 108 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (18,5 KB, 100 załadowań)

89,9->73,2

spinoholiczka

[COLOR="Gray"]thriatlon - finished!
Pudel123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 13:16   #2618
Adamantium01
Karo

Cytat:
Napisane przez Pudel123 Pokaż wiadomość
Bo fajnie by było jakby mogła w tak odległym kraju pokazać kawałek polskiej kultury, a tak stara się wyglądać jak tysiące innych kobiet mieszkających tam

dla mnei Azjaci są do siebie mega podobni a co do klonu, to załączę zdjęcia, gdzie naprawdę tak wygląda ostatnie zdjęcie wygooglowałam.
podbijam, tak to wygląda niestety, na moje Polskie oko
Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 13:18   #2619
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:

no dobra, tego nigdy nie zrozumiem
dlaczego?
jak ma pokazać swoim wyglądem polską kulturę?
nie nosząc soczewek będzie bardziej 'polska' ?
nie rozumiem, po co na siłę być patriotą, może nie chce z Polską mieć nic wspólnego i tyle, jej życie, jej sprawa

jasne, że było kilka 'aferek' związanych z tym jak o Polakach mówi, jak ich traktuje słownie i tego nie popieram, ale jeśli sama nie czuje się już Polką to luz chyba, nie?
nie wiem, nie rozumiem takiego gadania: 'jesteś urodzona w Polsce, masz wszędzie gdzie tylko jesteś, pokazywać że jesteś Polką, masz kochać Polskę i nie poddawać się wpływom innych kultur'
jeśli Ty tak masz, to okej, ale no nie wymagaj

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2014-02-05 o 13:19
Stary 2014-02-05, 13:21   #2620
Adamantium01
Karo

Cytat:
dlaczego?
nie rozumiem, po co na siłę być patriotą, może nie chce z Polską mieć nic wspólnego i tyle, jej życie, jej sprawa

jasne, że było kilka 'aferek' związanych z tym jak o Polakach mówi, jak ich traktuje słownie i tego nie popieram, ale jeśli sama nie czuje się już Polką to luz chyba, nie?
nie wiem, nie rozumiem takiego gadania: 'jesteś urodzona w Polsce, masz wszędzie gdzie tylko jesteś, pokazywać że jesteś Polką, masz kochać Polskę i nie poddawać się wpływom innych kultur'

To tez się zgadza, ale z drugiej strony wygląda jak następny klon.
Dlatego podbiłam tamten post, bardziej jego drugą część :P

ale może: jak wlazłaś między wrony, kracz jak i one (ta wypowiedź ma wydźwięk żartobliwy, żeby nie było)

Edytowane przez Adamantium01
Czas edycji: 2014-02-05 o 13:24
Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 13:25   #2621
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
dlaczego?

Nosząc fryzurę na Chopina i chodząc z gołym pierogiem
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 13:26   #2622
kustraczek
-ist

Cytat:
Naprawdę myślisz, że dla przeciętnego Singapurczyka polska kultura jest czymś interesującym? I że AC wyemigrowała właśnie do Singapuru (pamiętam, jak w którymś z filmików mówiła o tym, że mogliby z mężem wyjechać do UK, ale chcieli przeżyć coś innego, jakąś przygodę, wyjechać do miejsca właśnie odległego kulturowo) po to, żeby zajmować się tym rzeczami, które jej nie pasjonują, no ale jest z Polski i fajnie by było, jakby, no nie wiem, nosiła okulary zamiast soczewek, w których wygląda po prostu ładniej, nakładała róż po bokach twarzy, a nie na środku? I przede wszystkim - lubię jej kanał właśnie dlatego, że traktuje o sposobach dbania o urodę mieszkanek innych rejonów niż Polska, istnieją dziesiątki polskich bjutigurus, ale większość mówi o tym samym, w haulach, denkach, ulubieńcach i bublach przewijają się te same produkty, tagi o trickach kosmetycznych w wykonaniu każdej z dziewczyn wyglądają praktycznie tak samo, po co kolejny kanał o tym samym?
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 13:28   #2623
Odylena
Raczkowanie

Pamiętam jak w DDTVN Karolcia zarzekała się: nieeee nie, trzeci kanał to już by było za duuużo. Ale cóż: biznes się kręci, hajs się zgadza, więc czemu by nie nazbierać więcej fejmu i przy okazji wypromować mhroczną siostrę.

Moim zdaniem trzeci kanał to już przesyt. Za dużo chyba nawet dla fanek. Facet w kuchni, dekorowanie itd. spokojnie mogłaby nadal wrzucać na stylizacje2, tak jak do tej pory.
Odylena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 13:28   #2624
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rickybobby Pokaż wiadomość
chodząc z gołym pierogiem

łooo mamo... roki hamuj
Stary 2014-02-05, 13:30   #2625
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Odylena Pokaż wiadomość
wypromować mhroczną siostrę.

już sama nie wiem, która jest bardziej mroczna :P
Stary 2014-02-05, 13:32   #2626
kustraczek
-ist

Cytat:

już sama nie wiem, która jest bardziej mroczna :P
Karolina-Pugsley czy Kesencja-Wednesday
Stary 2014-02-05, 13:34   #2627
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 13:36   #2628
Munkaa
Zakorzenienie

https://www.facebook.com/szusz1313/p...type=1&theater szuszu

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Karolina-Pugsley czy Kesencja-Wednesday

hahahah <3
Stary 2014-02-05, 13:37   #2629
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:

Ja, jako zaniedbana prawie 30-stka, chcę powiedzieć, że powinna:

1. założyć dres
2. zrobić blond włosy z odrostem
3. szczelić solare
4. przybrać na wadze

To będzie typowa Polka, ku chwale ojczyzny!
Stary 2014-02-05, 13:38   #2630
Pudel123
Wtajemniczenie

Cytat:
dlaczego?

też nie przesadzajmy w drugą stronę - co chwilę okazywanie skąd jestem, chodzi mi o to, że staje się w wyglądzie Azjatką. Nie wiem dokładnie jak wypowiadała się o Polakach, ale skoro nie czuje się Polką to po cholerę nagrywa filmy dla Polaków?

Widoczenie już jest zbyt wielkie zagmatwanie w tym wszystkim - nie neguję tego, ze pokazuje azjatyckie kosmetyki, nie ma przecież żadnego kanału o Singapurze jeśli chodzi o polski yt, tymbardziej nie neguję tego, ze używa azjatyckich kosmetyków, przecież nie bedzie sobie sprowadzać ich z Polski bo to taka patriotka.

Cytat:
Naprawdę myślisz, że dla przeciętnego Singapurczyka polska kultura jest czymś interesującym?I że AC wyemigrowała właśnie do Singapuru (pamiętam, jak w którymś z filmików mówiła o tym, że mogliby z mężem wyjechać do UK, ale chcieli przeżyć coś innego, jakąś przygodę, wyjechać do miejsca właśnie odległego kulturowo) po to, żeby zajmować się tym rzeczami, które jej nie pasjonują, no ale jest z Polski i fajnie by było, jakby, no nie wiem, nosiła okulary zamiast soczewek, w których wygląda po prostu ładniej, nakładała róż po bokach twarzy, a nie na środku? I przede wszystkim - lubię jej kanał właśnie dlatego, że traktuje o sposobach dbania o urodę mieszkanek innych rejonów niż Polska, istnieją dziesiątki polskich bjutigurus, ale większość mówi o tym samym, w haulach, denkach, ulubieńcach i bublach przewijają się te same produkty, tagi o trickach kosmetycznych w wykonaniu każdej z dziewczyn wyglądają praktycznie tak samo, po co kolejny kanał o tym samym?
Ja widocznie jestem inna i lubię słuchać jak to jest w innych krajach, tak samo widzę jak inni z zaciekawieniem słuchają jak wyglądają np święta w Polsce ( chyba, że nie umiem ocenić czy poprostu chcą być grzeczni,a le skoro opowiadają o sobie to mam prawo ich też pozanudzać ). Singapur też trochę jest jak Polska - kraj gdzie można tanio zatrudnić siłę roboczą i umieścić tam działy swoich korporacji, głownie IT, a ja jako ten szary tani robotnik wynoszę takie właśnie wartości od siebie, gdzie ludzie poprostu są tego ciekawi, ciekawi jak smakują lokalne slodyczne, jak wygladaja rozne rzeczy w odległym kraju.

Edit: Nie czepiam się jej, ze istnieje, że nagrywa filmiki, tylko piszę, co MI przeszkadza - i to jest moja opinia, nie narzucam wam jej. Po postu po takim ataku wolę wyprostować nadinterpretacje moioch wypowiedzi. I troche przykro, ze za typową 30-latkę uważacie babę w dresie z dziecmi na ramieni

89,9->73,2

spinoholiczka

Edytowane przez Pudel123
Czas edycji: 2014-02-05 o 13:41
Stary 2014-02-05, 13:40   #2631
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez BajaderkowaBaba Pokaż wiadomość

Ja, jako zaniedbana prawie 30-stka, chcę powiedzieć, że powinna:

1. założyć dres
2. zrobić blond włosy z odrostem
3. szczelić solare
4. przybrać na wadze

To będzie typowa Polka, ku chwale ojczyzny!
5. zafundować sobie korektorowe usta nude albo perłoworóżowe

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 13:43   #2632
Hadassah
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 201705291006 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

Rozumiem, że Azjaci dla nieprzyzwyczajonego oka wyglądają podobnie/tak samo, ale dla ludzi mieszkających w Azji są zupełnie inni, to że ich łączy jakaś moda... no cóż, na całym świecie tak jest.

Cytat:
też nie przesadzajmy w drugą stronę - co chwilę okazywanie skąd jestem, chodzi mi o to, że staje się w wyglądzie Azjatką. Nie wiem dokładnie jak wypowiadała się o Polakach, ale skoro nie czuje się Polką to po cholerę nagrywa filmy dla Polaków?

Widoczenie już jest zbyt wielkie zagmatwanie w tym wszystkim - nie neguję tego, ze pokazuje azjatyckie kosmetyki, nie ma przecież żadnego kanału o Singapurze jeśli chodzi o polski yt, tymbardziej nie neguję tego, ze używa azjatyckich kosmetyków, przecież nie bedzie sobie sprowadzać ich z Polski bo to taka patriotka.

Ja widocznie jestem inna i lubię słuchać jak to jest w innych krajach, tak samo widzę jak inni z zaciekawieniem słuchają jak wyglądają np święta w Polsce ( chyba, że nie umiem ocenić czy poprostu chcą być grzeczni,a le skoro opowiadają o sobie to mam prawo ich też pozanudzać ). Singapur też trochę jest jak Polska - kraj gdzie można tanio zatrudnić siłę roboczą i umieścić tam działy swoich korporacji, głownie IT, a ja jako ten szary tani robotnik wynoszę takie właśnie wartości od siebie, gdzie ludzie poprostu są tego ciekawi, ciekawi jak smakują lokalne slodyczne, jak wygladaja rozne rzeczy w odległym kraju.

Edit: Nie czepiam się jej, ze istnieje, że nagrywa filmiki, tylko piszę, co MI przeszkadza - i to jest moja opinia, nie narzucam wam jej. Po postu po takim ataku wolę wyprostować nadinterpretacje moioch wypowiedzi. I troche przykro, ze za typową 30-latkę uważacie babę w dresie z dziecmi na ramieni
Ach, rozbroiłaś mnie, chyba idę zrobić sobie przerwę od tej dyskusji, pójdę do lustra zobaczyć czy nie stałam się Azjatką, wszak wczoraj robiłam sobie masaż twarzy i miałam wykonturowaną dolną powiekę, poważna sprawa.

Edytowane przez Hadassah
Czas edycji: 2014-02-05 o 13:47
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 13:43   #2633
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
ale skoro nie czuje się Polką to po cholerę nagrywa filmy dla Polaków?

serio?
no nie wierzę
skoro nie czuje się Polką, tylko dajmy na to obywatelką świata, to powinna odciąć się od Polaków w 100% ?

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2014-02-05 o 13:44
Stary 2014-02-05, 13:49   #2634
kustraczek
-ist

Cytat:

I troche przykro, ze za typową 30-latkę uważacie babę w dresie z dziecmi na ramieni
A nam przykro, że piszesz nieprawdę, bo nie uważamy

I skąd wniosek, że AC nie rozmawia ze swoimi singapurskimi przyjaciółmi o Polsce? Myślę, że to azjatyckocukrowy kot Schrödingera, rozmawia albo nie rozmawia, tyle

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Cytat:

Rozumiem, że Azjaci dla nieprzyzwyczajonego oka wyglądają podobnie/tak samo, ale dla ludzi mieszkających w Azji są zupełnie inni, to że ich łączy jakaś moda... no cóż, na całym świecie tak jest.
A osoby rasy białej (okropnie to brzmi, no ale) też wyglądają dla Azjatów tak samo. Ciekawa jestem, czy na jakimś koreańskim odpowiedniku wizażu dziewczyny dyskutują o jakiejś Koreance-vlogerce mieszkającej, powiedzmy, w UK, która farbuje włosy na blond, robi jakiś-tam makijaż oka zmieniający jego kształt i ich zdaniem upodabnia się do Europejek
Stary 2014-02-05, 13:59   #2635
Pudel123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
A nam przykro, że piszesz nieprawdę, bo nie uważamy

I skąd wniosek, że AC nie rozmawia ze swoimi singapurskimi przyjaciółmi o Polsce? Myślę, że to azjatyckocukrowy kot Schrödingera, rozmawia albo nie rozmawia, tyle

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

A osoby rasy białej (okropnie to brzmi, no ale) też wyglądają dla Azjatów tak samo. Ciekawa jestem, czy na jakimś koreańskim odpowiedniku wizażu dziewczyny dyskutują o jakiejś Koreance-vlogerce mieszkającej, powiedzmy, w UK, która farbuje włosy na blond, robi jakiś-tam makijaż oka zmieniający jego kształt i ich zdaniem upodabnia się do Europejek
Wiem, ze my też wyglądamy dla nich tak samo

Chodzi mi o podawane przykłady 'typowej kobiety po 30'. Nie chodzi mi o to, ze o siebie dba, tylko o to, że dąży do tego żeby wyglądać jak Azjatka i tyle

Cytat:
serio?
no nie wierzę
skoro nie czuje się Polką, tylko dajmy na to obywatelką świata, to powinna odciąć się od Polaków w 100% ?
Komon, nie czuje sie Polką, nie lubię Polski i Polaków, ale będę na nich nagrywać filmiki?

89,9->73,2

spinoholiczka

Stary 2014-02-05, 14:07   #2636
madziaraaa
Raczkowanie

Cytat:
Wiem, ze my też wyglądamy dla nich tak samo

Chodzi mi o podawane przykłady 'typowej kobiety po 30'. Nie chodzi mi o to, ze o siebie dba, tylko o to, że dąży do tego żeby wyglądać jak Azjatka i tyle

Komon, nie czuje sie Polką, nie lubię Polski i Polaków, ale będę na nich nagrywać filmiki?
A zabronisz jej?

Sorry, ale dla mnie ta dyskusja jest bezsensowna...

Edytowane przez madziaraaa
Czas edycji: 2014-02-05 o 14:14
madziaraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 14:15   #2637
Odylena
Raczkowanie

Jeśli chodzi o Barbarę vel AzjatyckiCukier... Nie lubię jej osoby (oczywiście tej, którą nam pokazuje w filmikach), wyczuwam sztuczność i jakieś takie ciężkie do określenia krypto-wywyższanie się (może przez sposób bycia, wypowiadania się...).

Uważam jednak, że jest ładną kobietą, fajnie się ubiera i nic nie mam do jej stylówy, przynajmniej w większości swoich stylizacji wygląda super. Jednak bardzo infantylne i trochę pozerskie jest robienie z siebie żywej lalki, różowe perłuki itp. i kocie uszka. Mój kolega spędził w Japonii trochę czasu i zaobserwował, że takie rzeczy nawet w Azji są domeną nastolatek, dorosłe kobiety ubierają się luźno, po prostu normalnie, ale nie robią z siebie lalek.
To, że robiła z imienia wielką tajemnicę również było słabe.

Robi ciekawe filmiki o życiu w Singapurze, pokazuje ciekawe, azjatyckie triki urodowe i kosmetyki, ale czasem mnie irytuje, że inteligentna kobieta piszczy czasem do nas słodkim głosikiem trzynastolatki w uszkach kota na głowie mimo, że filmik wcześniej całkiem mądrze gadała. Mimo wszystko nazywanie jej chińską podróbką to trochę przeginka.
Odylena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 14:16   #2638
kustraczek
-ist

Cytat:
Zabrać jej polski paszport!
Stary 2014-02-05, 14:17   #2639
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Dlaczego nie ? Może ma poczucie misji (jakkolwiek to zabrzmiało ) i chce pokazać Polakom życie w innej kulturze, otworzyć trochę oczy.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 14:25   #2640
Pudel123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziaraaa Pokaż wiadomość
A zabronisz jej?

Sorry, ale dla mnie ta dyskusja jest bezsensowna...
Niczego jej przecież nie zabraniam, po raz ostatni mówię, ze to jest tylko moja opinia

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Dlaczego nie ? Może ma poczucie misji (jakkolwiek to zabrzmiało ) i chce pokazać Polakom życie w innej kulturze, otworzyć trochę oczy.
W moim rozumieniu: nie lubię czegoś to się odcinam: nie lubię brukselki, to jej nie jem, nie lubię kultury danego kraju, nie interesuję się tym/nie czytam o tym itp.

Myślę, że z mojej strony to koniec tematu, nie ma sensu ciągnąć go dalej przez kilka stron, ponieważ każdy ma swoje zdanie na ten temat, ja bronię tylko swojego poglądu ( że na siłę upodobadnia się do Azjatki oraz maniery jej wypowiedzi, niczego więcej, a broń boże pokazywania azjatyckich kosmetyków, kultury bądź obyczajów).

A co komentarzy na dosyć ciekawym poziomie - nigdy nie odnosiłam się do niej personalnie, oceniam tylko to co widziałam na filmikach

89,9->73,2

spinoholiczka

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości