Wszystko o Avonie - cz.34 - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-05, 09:52   #2821
musso4
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.34

przetestowałam CC i mi nie pasuje nic nie kryje, a nie potrzebuje mocnego krycia, tylko trochę koloryt wyrównać i policzki i nos mi czerwienieją zimą wyglądam jakbym posmarowała się zwykłym kremem do twarzy i do tego świecę się przeokropnie dobrze że wzięłam próbki
Stary 2014-02-05, 10:21   #2822
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez HoneyIlove Pokaż wiadomość
ja zawsze jak zamawiam na paczkomat w piątek to mam w poniedziałek - tylko teraz w ubiegły piatek jak zamówiłam to miałam w sobote i jak startuje katalog w środę i złoże zamówienie do czwartku to wtedy też w sobote
Ja mam zawsze w soboty, ze dwa razy miałam we wtorek, w poniedziałek nigdy. Może też zależy od paczkomatu i czy jest miejsce itp. Ale generalnie to loteria, bo na 100% nigdy nie wiadomo kiedy będzie.

A przy nowym katalogu to nawet jak składam w piątek rano to jest w sobotę(poza K17 i K01)
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 10:25   #2823
vril
Zakorzenienie

Ciekawe co to za specyfik z lawendowej serii PS w ukraińskim katalogu, mleczko do ciała, do kąpieli? Aloesowa seria AC też pewnie do nas trafi.
Wciąż czekam na SMS z paczkomatu

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
vril jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 10:36   #2824
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Przeglądam ukraiński kat.6 i widzę torebkę granatową-któraś była na kupnie? bo ja też jestem właśnie tylko nie wiadomo czy u nas będzie ogólnie widzę tam parę fajnych rzeczy,m.in.3 nowe poczwórne paletki cieni w brązach,3 szminki,torebka taka hmm...buraczkowo-śliwkowa i wiele innych
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 10:47   #2825
vril
Zakorzenienie

Też zwróciłam uwagę na nowe czwórki i tak się zastanawiam czy jedna z nich to nie jest przypadkiem odświeżona Pink Sands? Wycofanie jej było błędem, może właśnie go naprawią?

Stary 2014-02-05, 11:18   #2826
april_20
Zadomowienie

Mam pytanie dotyczące kwartalnego programu dla konsultantek, otóż chciałabym osiągnąć sprzedaż 1600zł aby dostać paletkę do makijażu, tylko tak się zastanawiam jak oni liczą tą sprzedaż kwotę z faktur podsumowują czy ceny przed opustem?
april_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 11:24   #2827
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez april_20 Pokaż wiadomość
Mam pytanie dotyczące kwartalnego programu dla konsultantek, otóż chciałabym osiągnąć sprzedaż 1600zł aby dostać paletkę do makijażu, tylko tak się zastanawiam jak oni liczą tą sprzedaż kwotę z faktur podsumowują czy ceny przed opustem?
Przed opustem. Wartość zamówienia ogólną.
Stary 2014-02-05, 11:29   #2828
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
sprzedaz kwalifikowana, czyli nie to co placisz.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 11:32   #2829
april_20
Zadomowienie

To super Dziękuję za wyjaśnienie
Stary 2014-02-05, 11:39   #2830
musso4
Zakorzenienie

te 3 ''nowe'' paletki to stone taupes, mocha latte i trzecia, która faktycznie jest nowa i będzie moja, chociaż nie ma się co jarać, bo ostatni nasz katalog zupełnie inny niż ukraiński
granatowa torba będzie moja, jeśli dadzą ja u nas
Stary 2014-02-05, 11:43   #2831
april_20
Zadomowienie

A tak w ogóle to co sądzicie o cieniach z Avonu? Trwałe są?
Stary 2014-02-05, 11:59   #2832
monia1707
Raczkowanie

Cytat:
Ja jestem zadowolona, tylko używam na bazę z avonu.
monia1707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 12:01   #2833
badromance1992
Recenzentka Miesiąca - Wrzesień 2016

Cytat:
Napisane przez HoneyIlove Pokaż wiadomość

Peeling kawowy naturals - super, pachnie kawą i ma mnóstwo drobnych ziarenek - porównałabym go nawet do peelingu z MMM z Planet Spa - tylko odrobinę łagodniejszy - testowałam go na rękach - wieczorem przetestuję na ciało to dam znać dokładnie jaki jest
No to ten Naturalsowy peeling chyba zamówię jeśli jest dobry

I wczoraj dostałam paczkę z 2 katalogu - w końcu. Bo jak okazało się po błędzie w systemie wysłali mi kurierem i paczkę która mogłaby być w piątek pierwotnie już u mnie dotarła do mnie wczoraj. A jakie wrażenia mam? W sumie jeszcze żadne, bo nie używałam zbytnio tych produktów które zamówiłam.
* Lakier satynowy - to taki lakier z drobinkami które nie są zbytnio zauważalne jak się położy go na lakier. Daje efekt matowego lakieru z drobinkami które widać tylko z bliska. Podoba mi się ten efekt, chociaż pewnie rzadko będę go stosować, bo kiedyś miałam takie cudo innej firmy i trwałość lakieru niestety się skracała. Ale czasami mam ochotę zmatowić swoje paznokcie . Szkoda, że jeszcze piaskowych lakierów Avon nie robi
* Woda Femme - faktycznie ma coś z Only Imagine, ale jest ładniejsza, delikatniejsza. Na ręce trzyma się długo i ta próbka z atomizerem - coś świetnego, ale szkoda, że droższa jest. Wygodna i praktyczna - nie to co te zwykłe. Wody raczej nie zamówię, chyba że ktoś się skusi to wtedy przemyślę .
* Szklany pilniczek - czytałam opinie o tym w starej wersji że był okropny. A ten wygląda solidnie i póki co używałam go i jest całkiem przyjemny w stosowaniu. Oby szybko nie zakończył swojego żywota.
* Krem do biustu - od przyszłego tygodnia zacznę go używać, ale wydaje się fajny. Na pewno będzie się go lepiej stosować niż ten żel, którego nie cierpiałam .
* Żel My Moment - identyczny zapach jak Amore, który był całkiem niedawno w sprzedaży i Blissful, który niedawno zamawiała moja klientka. Pisze na wszystkich trzech: Violet, Vanilla & Musk. Ale zapach przyjemny, delikatny. Zamówiłam chyba tylko ze względu na cenę, a brałam ten mały 250 ml. Przyda mi się może jak jadę na studia.
* Emulsja Planet Spa z żen-szeniem - nie używałam, ale jeszcze załapałam się na nią.
* Szminka Pink Renewal - zamówiłam ją tylko dlatego, że klientka brała wodę LRD i uznałam, że jak wezmę szminkę to załapię się na program z produktem za 1 zł i program dla kk 2-4/2014. Zamówiłam ten odcień, bo miałam brać jakąś z beży ale mam Caramel Comfort i jest za ciemna, a próbka jaśniejszej też mnie nie przekonała. A ta Pink Renewal jest piękna, chociaż do szminek pewnie i tak się nie przekonam.

I to by było na tyle - jeszcze temperówkę brała moja mama i przyznam, że jest fajna bo ma taką zakrywkę że te stemperowane resztki nie wylatują na podłogę ale nie wiem jak działa. A kremu CC prędko nie poużywam jeszcze pewnie bo muszę wykończyć najpierw BB czarny, BB Vitale i jeden inny podkład .

I moja ukochana Elora idzie do reklamacji. Oderwał się kawałek metalu ten przy ekspresie i lekko naderwało się szycie przy jednym z ramiączek Napisałam do nich że odsyłać nie będę, to napisali że przyślą kuriera na swój koszt tylko że jak się okazało kurier pojechał do zupełnie innej miejscowości a w mailu nie zwróciłam nawet uwagi że podali dobrą tylko miejscowość, a gminę już nie. No i ciekawe co teraz wyniknie i zastanawia mnie czy mają jeszcze te torebki w ogóle bo w katalogu już jej nie widzę .

I szkoda że te oferty dodatkowe się pojawiły jak już zamówiłam.
I to tyle z mojej strony .
27-11 Anew Reversalist krem na dzień
28-11 balsamy Care
29-11 tusz Infinitize
05-12 krem SSS z olejkiem arganowym

Edytowane przez badromance1992
Czas edycji: 2014-02-05 o 16:56
badromance1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 12:22   #2834
kasiuniap7
Raczkowanie

hej , zamawialiście może te platki do demakijażu ?
kasiuniap7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 12:32   #2835
badromance1992
Recenzentka Miesiąca - Wrzesień 2016

A ja mam pytanie do dziewczyn z Trend czy zamawiała może któraś z dodatku Inspiracje krokomierz lub stanik sportowy?
Krokomierz jest solidny w wykonaniu czy to raczej taka jednorazówka?
A stanik - czy jest dobrze wykonany, nie pruje się i jak z rozmiarami czy pokrywają się z normalnymi?
27-11 Anew Reversalist krem na dzień
28-11 balsamy Care
29-11 tusz Infinitize
05-12 krem SSS z olejkiem arganowym
badromance1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 12:43   #2836
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
te 3 ''nowe'' paletki to stone taupes, mocha latte i trzecia, która faktycznie jest nowa i będzie moja, chociaż nie ma się co jarać, bo ostatni nasz katalog zupełnie inny niż ukraiński
granatowa torba będzie moja, jeśli dadzą ja u nas
ja też granatową wezmę jeśli będzie a widzisz,nie doczytałam nazw paletek i tylko jedna nowa
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 13:54   #2837
HoneyIlove
Zakorzenienie

Cytat:
ja ogólnie polecam cienie z Avonu - stare poczwórne cienie na bazie z Avony trzymają cały dzień, nowe poczwórne na bazie też trzymają cały dzień, paletka 8 cieni też ok na bazie trzyma cay dzień, natomiast musze się przyczepić do nowych potrójnych cieni bo:
pomalowałam się w sobote około 10 rano, nałożyłam cienie na baze avonową i - około godziny 15-16 zrolowały się a około 18 już ich prawie nie było widać tylko w załamaniach powieki no ale mimo to nie oddam ich bo są ładnie opalizujące i najwyżej będę je mieszać z innymi cieniami i wtedy zobacze czy przedłuży się ich trwałość
Stary 2014-02-05, 13:55   #2838
martyneczkaa3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Ja mam zawsze w soboty, ze dwa razy miałam we wtorek, w poniedziałek nigdy. Może też zależy od paczkomatu i czy jest miejsce itp. Ale generalnie to loteria, bo na 100% nigdy nie wiadomo kiedy będzie.

A przy nowym katalogu to nawet jak składam w piątek rano to jest w sobotę(poza K17 i K01)

czyli lepiej zamówić jutro czy w pt? nawet jak włożą w sobotę to do poniedziałku spokojnie poleży
martyneczkaa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 14:16   #2839
Joodita
Raczkowanie

Witam. Mam pytanie czy jesli w katalogu 3 zbierze sie 5 tych wod femme aby byly 50 % tansze to do nich jest dolaczony ten balsam i dezodorant?
Joodita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 14:46   #2840
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez badromance1992 Pokaż wiadomość
* Woda Femme - faktycznie ma coś z Only Imagine, ale jest ładniejsza, delikatniejsza. Na ręce trzyma się długo i ta próbka z atomizerem - coś świetnego, ale szkoda, że droższa jest. Wygodna i praktyczna - nie to co te zwykłe. Wody raczej nie zamówię, chyba że ktoś się skusi to wtedy przemyślę .

I moja ukochana Elora idzie do reklamacji. Oderwał się kawałek metalu ten przy ekspresie i lekko naderwało się szycie przy jednym z ramiączek Napisałam do nich że odsyłać nie będę, to napisali że przyślą kuriera na swój koszt tylko że jak się okazało kurier pojechał do zupełnie innej miejscowości a w mailu nie zwróciłam nawet uwagi że podali dobrą tylko miejscowość, a gminę już nie. No i ciekawe co teraz wyniknie i zastanawia mnie czy mają jeszcze te torebki w ogóle bo w katalogu już jej nie widzę .

I szkoda że te oferty dodatkowe się pojawiły jak już zamówiłam.
I to tyle z mojej strony .
Mi też się ta nowa woda podobała i jak ktoś zamówi ją u mnie to pewnie wezmę dla siebie też

Oj, szkoda Elory

Cytat:
Napisane przez Joodita Pokaż wiadomość
Witam. Mam pytanie czy jesli w katalogu 3 zbierze sie 5 tych wod femme aby byly 50 % tansze to do nich jest dolaczony ten balsam i dezodorant?
Tak

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 14:57   #2841
anna_belle
Zadomowienie

witam mam pytanie do posiadaczek naszyjnika Neha. Który z tych dwóch jest dłuższy srebrny czy złoty?wydaje mi się,że srebrny ale nie mam pewności

KWC

Edytowane przez anna_belle
Czas edycji: 2014-02-05 o 15:09
anna_belle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 15:21   #2842
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joodita Pokaż wiadomość
Tak
Stary 2014-02-05, 16:33   #2843
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Czy ma któraś z Was porównanie kremów Care - z masłem kakaowym i z mleczkiem pszczelim? Mam kakaowy i jest za słaby dla mnie, wchłania się do matu i czuję napięcie skóry, dopiero po 2-3 nałożeniach jest ok. Czy pszczele jest lepsze?
Kakaowy jest lekki, błyskawicznie się wchłania i po chwili niestety nic nie czuć. Skóra nadal sucha, trzeba więc ponownie aplikować. Po 2-3 aplikacjach w krótkim czasie skóra faktycznie jest mniej szorstka ale nie za długo. Może to kwestia pracy biurowej, papieru itd. ale wydaje mi się słaby.
Z woskiem pszczelim jest treściwy, gęsty, taki mleczny. Zbyt duża ilość daje białe dłonie ale w końcu się wchłonie. Efekt jest od razu. Dłonie są miękkie i gładkie. Przypomina mi w działaniu i uczuciu na dłoniach SOS z Nivea choć Nivea na dłużej trzyma efekt.

dyniowiec z jabłkami
kejtiryba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 18:27   #2844
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
ja tez nigdy nie mialam paczki w poniedzialek jak nie w sobote to az we wtorek, dlatego staram sie unikac zamawiania w piatek do 11:00 (poza startem katalogu )

Cytat:
Napisane przez martyneczkaa3 Pokaż wiadomość
czyli lepiej zamówić jutro czy w pt? nawet jak włożą w sobotę to do poniedziałku spokojnie poleży
moze lepiej w piatek

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 19:00   #2845
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejtiryba Pokaż wiadomość
Kakaowy jest lekki, błyskawicznie się wchłania i po chwili niestety nic nie czuć. Skóra nadal sucha, trzeba więc ponownie aplikować. Po 2-3 aplikacjach w krótkim czasie skóra faktycznie jest mniej szorstka ale nie za długo. Może to kwestia pracy biurowej, papieru itd. ale wydaje mi się słaby.
Z woskiem pszczelim jest treściwy, gęsty, taki mleczny. Zbyt duża ilość daje białe dłonie ale w końcu się wchłonie. Efekt jest od razu. Dłonie są miękkie i gładkie. Przypomina mi w działaniu i uczuciu na dłoniach SOS z Nivea choć Nivea na dłużej trzyma efekt.
Nie napisałam dokładnie miałam na myśli krem do twarzy

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 19:41   #2846
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martyneczkaa3 Pokaż wiadomość
właśnie wklepywałam zamówienie na paczkomat i pokazał mi się termin dostawy 10.02, czyli jak jutro do godz. 11 wyślę to termin mam na poniedziałek
-----------------------------------------------------------
http://bogusiabloguje.blogspot.com/
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 20:39   #2847
kasiuniap7
Raczkowanie

hej , zamawialiście może płatki do demakijażu oczu ?
kasiuniap7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 20:44   #2848
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
właśnie wklepywałam zamówienie na paczkomat i pokazał mi się termin dostawy 10.02, czyli jak jutro do godz. 11 wyślę to termin mam na poniedziałek
No teoretycznie tak, ale jak włożą w piątek(u mnie prawie zawsze tak jest składam w czwartek rano) to w poniedziałek już ją wyciągną
Stary 2014-02-05, 20:58   #2849
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
ja jestem zadowolona, makijaż trzyma się od 7 do 22, dłużej nie testowałam
Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
ja też granatową wezmę jeśli będzie a widzisz,nie doczytałam nazw paletek i tylko jedna nowa
wróć są jednak 2 nowe jedna z trzech na dole i druga u góry, co jest foto opakowania i przy nim też napis ale fajne kolorki
Stary 2014-02-05, 20:59   #2850
vril
Zakorzenienie

Nie wszędzie są tak wyrywni. Ja złożyłam zamówienie w poniedziałek rano i nie dostałam jeszcze SMS do paczki.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości