Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku,mamy IX-X'13,cz.V - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części:
Wrześniowo-październikowe mamusie 2013 0 0%
Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku 0 0%
Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki 14 37,84%
Na czworaka zaraz stanę i zachwycę moją mamę 1 2,70%
Czy deserek, czy obiadek, oby nie był ze mnie niejadek 0 0%
Wcinam obiad, deser, mleko, do pół roczku niedaleko 11 29,73%
Skonczyły się już kolki, wszak wyrastam z mej gondolki 2 5,41%
Żółwik, słonik, hipopotam, ja dzidziusia swego kocham 4 10,81%
Normy obrotów, siadania i mowy nie moga wyjść mamusiom z głowy 1 2,70%
Mamo w rękę weź łyżeczkę i sprawdź czy mój płacz, to przez ząbeczek 0 0%
Powoli się rozkręcam, z brzuszka na plecy się już przekręcam 4 10,81%
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-05, 20:57   #2911
ja :)
Zakorzenienie

Dot.: Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku,mamy IX-X'1

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
My po ściągnięciu szwów. Mała płakała jak opętana, ale przez chwilę, potem się uspokoiła i przez resztę dnia nie powtórzył się już atak płaczu. Może te szwy jej tak przeszkadzały? Jak coś to damy jej czopek. nie zniosę tego przeraźliwego płaczu, rozrywa mi serce... A teraz już śpi moja Maleńka Zobaczymy jak długo. Dziś zaliczyliśmy nawet krótki spacerek! Pierwszy od prawie 2 tygodni...
Super, że już lepiej Teraz będzie z górki
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 20:59   #2912
passion80
Zakorzenienie

Dot.: Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku,mamy IX-X'1

Motyl, już wiem kogo mi przypominasz! http://www.pudelek.pl/artykul/63475/...futerku_ladna/
choć Ty łądniejsza

Edytowane przez passion80
Czas edycji: 2014-02-05 o 21:00
passion80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 21:00   #2913
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
My właśnie mamy setne podejście aby moje dziecko znów umiało samodzielnie zasypiać w łożeczku po kapaniu. Zobaczymy jak pójdzie tym razem

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Kaśko patrz jaki fartuch kupiłam

http://allegro.pl/nowy-sliniak-z-rek...923035187.html

ok idę nadrobić
Zapisałam sobie!

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
mięso codziennie, a rybę 2 razy w tygodniu, czyli 5 x mięso i 2x ryba
...
dlatego ja dość szybko chce zacząć dawać niesłoiczkowe jedzenie
Nie za dużo tego mięsa?

Ja póki co nie mam nawet jednego słoiczka

Widziałam, że było pytanie o gluten i kaszkę Holle. Ja, żeby ułatwić sobie życie kupiłam ją bo potrzeba tylko ciepłej wody nie chce mi się gotować codziennie łyżeczki manny z np. Kupca

A w ogóle to
Nie mam czasu pisać, nadrabiać a teraz nawet nie mam już siły na nic
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 21:01   #2914
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
Wiesz,wolałabym nie tutaj,bo to chyba każdy może zobaczyć,kiedyś jak może zostanę przyjęta do klubu,to wstawię zdjęcie Też jestem ciekawa jak wygląda Emilka i inne dzieci i Wy wszystkie
oczywiście rozumiem
Cytat:
To chyba duuuże zamowienie zrobiłaś, że aż tyle gratisów:P

My po ściągnięciu szwów. Mała płakała jak opętana, ale przez chwilę, potem się uspokoiła i przez resztę dnia nie powtórzył się już atak płaczu. Może te szwy jej tak przeszkadzały? Jak coś to damy jej czopek. nie zniosę tego przeraźliwego płaczu, rozrywa mi serce... A teraz już śpi moja Maleńka Zobaczymy jak długo. Dziś zaliczyliśmy nawet krótki spacerek! Pierwszy od prawie 2 tygodni...
eee tylko za 360 zł
Bidulka ta Twoja Zuzinka tyle się musi wycierpieć
Stary 2014-02-05, 21:03   #2915
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
Motyl, już wiem kogo mi przypominasz! http://www.pudelek.pl/artykul/63475/...futerku_ladna/
choć Ty łądniejsza

Nie pomyliłaś filmików?

Cytat:
co Ty, przecież danonki są idealne dla młodszych dzieci, wiesz, wapń, witamin D
Stary 2014-02-05, 21:06   #2916
passion80
Zakorzenienie

Gorgulek, pomyliłam, myślałam, że nikt nei zdąży zobaczyć
a co u Was, że bez sił jesteś?

kurde, ale jestem dzisiaj na bieżąco
Stary 2014-02-05, 21:06   #2917
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
choć Ty łądniejsza
Buty Kulczyka wyglądają jakby były brudne od soli drogowej

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 21:07   #2918
kaska87
Zakorzenienie

wygadałam się mężowi, niby trochę lepiej...
czytam Was

Motyl ale super

my dzisiaj po pierwszym dniu ekspozycji- zrobiłam 2 łyżeczki holle, 20ml wody, 10ml swojego mleczka podałam łyżeczką ale jutro chyba dodam do obiadku, bo będę gotowała- można tak, prawda?
dodam, że zupkę mam sprawdzoną- Mikiemu nic się nie działo po niej

teraz też śpi jak suseł

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 21:09   #2919
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Motyl fajny ten śliniak ! muszę nad nim pomyśleć

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 21:09   #2920
MsLullaby
Zakorzenienie

Dziewczyny udało się pierwszy raz od chyba dwóch miesięcy Bartek zasnął sam bez żadnego płaczu! Długo nad tym pracowałam, oby już tak zostało. Podałam mu ze trzy razy smoczka i właśnie śpi nie jest to jeszcze twardy sen ale jest zajęło mu to pół godzinki.

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 21:11   #2921
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Heloł

Od jutra zaczynamy 10 spotkań rehabilitacyjnych na skierowaniu wypisane "opóźnienie rozwoju"( normalnie jak to zobaczyłam to się prawie popłakałam a ja twarda sztuka) , gdzie pediatra mówiła że taki silny i żywe sreberko co z tego że podnosi sie na brzuchu świetnie na przedramieniach jak z pleców złapał go doktorek za ręce i zero w góre jak worek ziemniaków by podnosił.. więc on też uważa że podnosić trzeba.. lekka asymetria w lewo, odkręcanie głowy w prawo. Badanie było na szybko ale jak go oglądał to konkretnie i jak złapał za te ręce żeby podniósł się do góry to odrazu powiedział nie dobrze nie dobrzewięc niewiem czy tez nie podnoszenie przy takich zabawach czy ćwiczeniach nie wplynelo na to
jutro napisze coś więcej po pierwszych ćwiczeniach.

co do bio, eko to już nie wierze ...
kochana poćwiczycie i będzie wszystko super
nas czeka wizyta u neurologa w poniedziałek,ech:/

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Amelko chciałabym zobaczyć minę tż jak mu pokazałaś test
Rusałko dobrze że neurolog nie dopatrzył się żadnych odchyleń ale wcale ci się nie dziwię że dalej masz wątpliwości. Dzisiaj ile lekarzy tyle opinii. Mnie pediatra dał skierowanie do neurologa chociaż stwierdził że wg niego wszystko jest ok. A dał dopiero jak mu powiedziałam o swoich spostrzeżeniach
Larysa ja bym chyba na złość T trzymała choinkę do następnych świąt . Nie no żart ale
Misia brawa za ząbek. A swoją drogą też myślałam że mowa o duchach
Motyl fajnie masz z tymi zajęciami muzycznymi. U nas nie ma nic, ani basenu dla maluszków ani innych fajnych zajęć
Też jestem szczęśliwa jak mam posprzątane
Czarna brawa dla Julci za przespanie nocy w łóżeczku . Ja też będę próbować przyzwyczajać do spania w łózeczku bo Bartek się coraz bardziej rozwala
Asiek tego chirurga ubiłabym
Teacherka dużo siły dla Was. Oby Zuzka szybciutko doszła do siebie
Madziuchna top sobie Twój Tż wymyślił czas na urlop
Papalinko super że Ola przybrała
Madziaoo brawa za wagę imponująca
Litte Spark brawa za ząbek
Makrela
Mariiasia , cudowny opis porodu
dodinha ja paznokcie obcinam nożyczkami dla dzieci TT, obcinam normalnie jak nie śpi
agusiowata brawa za wagę Adasia
jo-asiek na pewno ćwiczenia pomogą , a co do kolejek na NFZ to po prostu brak słów
Kaśka brawa za postępu Mikusia.
M.a.r.t.aza ząbki
Passion za wagę
Matal też dzisiaj spojrzałam że jest nas równo setka. Jesteśmy chyba rekordowym wątkiem
Ewacia też dostałam dzisiaj paczuszkę z bebilonu ale u mnie było mleko, śliniak i poradnik, ten z płytą dostałam w ciąży plus teczka na dokumenty ciążowe
pszczoua jak ja pobierałam mocz to myłam wcześniej tak jak
zwykle, nie odsuwałam za dużo
Czarna mój Tż to samo. Podnosi małego, ja trąbię swoje ale jak grochem o ścianę
Ja

Nadrobiłam...
Dziś korzystaliśmy z pięknej pogody, dwa razy na spacerku raz dwie godz i raz 1,5. Jestem dotleniona na maxa
A brokuł fajny

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Zapomniałam się przywitać
miszcz

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość
Nie martw się, wszystko będzie dobrze U nas podobnie - na brzuchu się podnosi, a na plecach głowa leci w tył. Wycwiczymy nasze maluchy, że będą smigac i po nieprawidłowościach śladu nie będzie Musimy byc dobrej myśli

Szymeczek przez dwie godziny płakał, stekal, warczał i krzyczał. Nie wiem o co chodziło... Ryczałam razem z nim z bezradności i bezsilności. Wszystko było na nie.. Teraz śpi, ale niespokojnie jak minionej nocy, skok jakiś czy co?!

TŻ wrócił z pracy, więc ja wybywam zrobić sobie hybryde na paznokciach. Mam nadzieję, że tym razem jak będę wracała to się nigdzie nie wyrypie i nie poobijam paluchów jak poprzednim razem

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
może ząbki?

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 21:11   #2922
niebede
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny udało się pierwszy raz od chyba dwóch miesięcy Bartek zasnął sam bez żadnego płaczu! Długo nad tym pracowałam, oby już tak zostało. Podałam mu ze trzy razy smoczka i właśnie śpi nie jest to jeszcze twardy sen ale jest zajęło mu to pół godzinki.
super

niebede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 21:15   #2923
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Powodzenia!

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Fajny fartuch

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Nie wiem, ale oglądałam wywiad z fizioterapeutką i mówiłą w nim, że brak rehabilitacji/nauki o pielęgnacji zazwyczaj kończy się krzywym kręgosłupem i stąd kiedyś tak popularne zajęcia korekcyjne dla dzieci w wieku szkolnym (bo jak my byliśmy mali rehabilitacje niemowlaków to była rzadkość)
martwie się trochę bo ćwiczę z nim w domu ale nadal nie podnosi głowy gdy podciągam go za ręce i w sumie nie widzę żadnych zmian..
a Karolson i Fifi dostali skierowanie na rehabilitacje..

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Buty Kulczyka wyglądają jakby były brudne od soli drogowej
faktycznie

"Beztroski uśmiech dziecka to jak promyk słońca w szarym życiu"
papuga_69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 21:15   #2924
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Gorgulek, pomyliłam, myślałam, że nikt nei zdąży zobaczyć
a co u Was, że bez sił jesteś?

kurde, ale jestem dzisiaj na bieżąco
szybka jestem

Małż i Zuzia w domu

Cytat:
Stary 2014-02-05, 21:15   #2925
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
czytam Was

miałąm już pisać smsa

Cytat:
gratulacje Twój trud został wynagrodzony, teraz już będzie ytlko lepiej. Do zębów

my też mamy śliniaki takie z rękawkami, genialne to jest choć te z lidla jednorazowe też fajna sprawa, ale z rękawkami na razie lepiej się sprawdzają
Stary 2014-02-05, 21:16   #2926
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
czytam Was

Motyl ale super

my dzisiaj po pierwszym dniu ekspozycji- zrobiłam 2 łyżeczki holle, 20ml wody, 10ml swojego mleczka podałam łyżeczką ale jutro chyba dodam do obiadku, bo będę gotowała- można tak, prawda?

teraz też śpi jak suseł
jaką zupkę gotujesz? ;>

tyle razy było już mówione o ekspozycji glutenu a ja nadal ciemna

Stary 2014-02-05, 21:17   #2927
ja :)
Zakorzenienie

Papuga, ja bym z tego wielkiej tragedii nie robiła. Zawitkoski kiedys na forum gazety sie wypowiadal na temat podnoszenia glowy wlasnie przy probie trakcji i to nie zawsze znaczy cos zlego. Także spokojnie i przy nastepnej wizycie u pediatry dowiedz się co i jak. A jak cie bardzo gryzie ten temat to umow sie wczesniej na wizyte. Masz jakąś kontrolę w związku z tym problemem?
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 21:17   #2928
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:

Stary 2014-02-05, 21:19   #2929
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
brokuł na pewno się Ladan spodoba

Motyl, widzę, że fejsbook się podoba, zdjęcia macie piękne makijażmiałaś świetny
ja już miałam fejsika, jak byłam w ciąży to usunęłam

Cytat:
Hyhy, słyszał, że mu mama laseczkę załatwiła i sie wyrabia?

Pewnie się boi...

U nas też kiepska nocka, na szczęście spałam z Zuzką, budziła się co godzinę, cycuś i po paru minutach odplywała.

Kciuki za powodzenie rehabilitacji. Cłkiem lekko nie może być... Buziak dla dzielnego Szymonka

Hyhy dziś taką kupiłam. Szukam alternatywy dla butelki, bo moja Zuzka nie akceptuje butelek... Kupiłam oprócz tego butelkę NUK z mięciutkim lateksowym smoczkiem... Będziemy testować. Chciałabbym iść na kurs prawa jazdy, a nie mam jak dopóki Zuzinka nie zje inaczej niż z piersi.

Lekarz (urolog) powiedział nam dziś, że ewentualnie do zwykłego badania. ALE dopóki mocz jest jałowy. Zły wynik z moczu pobranego do woreczka nie jest wiarygodny... I w zasadzie powinno się wtedy pobrać podczas cewnikowania lub przez nakłucie pęcherza........ Do posiewu absolutnie nie woreczek. I też radził octenisept.

To chyba duuuże zamowienie zrobiłaś, że aż tyle gratisów:P

Brzmi niefajnie, ale grunt, żeby pomogli Filipkowi! Kciuki mocne!

może faktycznie te szwy, trzymam kciuki,żeby było już tylko lepiej

Cytat:
Twoej Twoje, tylko, że ja mam opóźniony zapłon

w tesco takie są

swoją drogą już dawno miałam to pisać, po naszych porodach była dyskusja jak nosić dzieci itp, żeby nei narobić krzywdy, produkowałaś się i pisałaś, że jeszcze trochę i u nas będzie temat rehabilitacji
aaa no widzisz, nie wiedziałam,że tam są, a jutro jadę. Trudno

Cytat:
choć Ty łądniejsza
a no może trochę.ale ona ma szczupłą twarz i na tych zdjęciach na fb to ja miałam też szczuplejszą. a po ciąży mam zupełnie inną, niestety.
ale większość ludzi twierdzi,że do Anity Lipnickiej.

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

No jak widać to częsty problem z tymi asymetriami i nieprawidłowymi napięciami:/

Mam pytanko!
Bo widziałam coś takiego jak Pampy 3+.
Natka jeszcze nosi 3, bo mamy ich trochę jeszcze i wynasza. Ale na szerokość one są takiej,że muszę sporo ściskać, jak zapinam no to te rzepy się stykają, inaczej pielucha spada. Z kolei one są na pewno krótkie, bo są dużo pod pępkiem.Myślicie,że kupić 3+ czy 4?

Edytowane przez butterfly20
Czas edycji: 2014-02-05 o 21:20
Stary 2014-02-05, 21:20   #2930
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Papuga, ja bym z tego wielkiej tragedii nie robiła. Zawitkoski kiedys na forum gazety sie wypowiadal na temat podnoszenia glowy wlasnie przy probie trakcji i to nie zawsze znaczy cos zlego. Także spokojnie i przy nastepnej wizycie u pediatry dowiedz się co i jak. A jak cie bardzo gryzie ten temat to umow sie wczesniej na wizyte. Masz jakąś kontrolę w związku z tym problemem?
sama już nie wiem co myśleć..
mamy kontrolę w tej samej poradni rehabilitacyjnej w której byliśmy za pierwszym razem jakoś na początku marca.

Stary 2014-02-05, 21:21   #2931
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Trochę jeszcze o glutenie-

Czemu akurat Holle a nie kasza manna np. firmy KUPIEC?
bo szybciej i łatwiej

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
Moja też jeszcze nie ma

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
luz, moja jedna z najstarszych a też jeszcze nie ma
ale przecież ma jeszcze sporo czasu na pierwszego ząbka

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Heloł

Od jutra zaczynamy 10 spotkań rehabilitacyjnych na skierowaniu wypisane "opóźnienie rozwoju"( normalnie jak to zobaczyłam to się prawie popłakałam a ja twarda sztuka) , gdzie pediatra mówiła że taki silny i żywe sreberko co z tego że podnosi sie na brzuchu świetnie na przedramieniach jak z pleców złapał go doktorek za ręce i zero w góre jak worek ziemniaków by podnosił.. więc on też uważa że podnosić trzeba.. lekka asymetria w lewo, odkręcanie głowy w prawo. Badanie było na szybko ale jak go oglądał to konkretnie i jak złapał za te ręce żeby podniósł się do góry to odrazu powiedział nie dobrze nie dobrze więc niewiem czy tez nie podnoszenie przy takich zabawach czy ćwiczeniach nie wplynelo na to
jutro napisze coś więcej po pierwszych ćwiczeniach.

co do bio, eko to już nie wierze ...
powiem tak
jak wiem że ilu lekarzy tyle opinii, ale my z Marysią też trafiliśmy na rehabilitację m.in ze względu na brak trakcji przy podciągniu. i nam powiedziano, że nie ciągnie tej głowy bo ma słabe mięśnie ale nie podciąganiem mamy je wzmacniać tylko po pierwsze ćwiczeniami na brzuchu a po drugie ćwiczyć przyciąganie brody do klatki piersiowej poprzez no zabawę stópkami, noszenie przodem do swiata (absolutnie nie twarzą w twarz ze względu na odgięcie). to tam też dowiedziliśmy się żeby nie sadzać, nie prowadzać i takie tam. więc nam absolutnie nie zalecano podciągania w ramach ćwiczeń a i tak Marysia suoer nadrobiła i świetnie się rozwijała
nie martw się wiec, bedzie dobrze

Cytat:
Dzień dobry Nadrobiłam.

Apropps novnego spania to moja cały trzeci miesiąc przesypiala ładnie do 5 rano a teraz od 2-3 tyg budzi sie częściej na szamke. Ja juz nie wiem jak to jest ale cieszę sie ze je tylko 5 min i dalej Kima

Powinnam wstać i zjeść śniadanie ale przygarnęłam pole do łóżka i tak fajnie się slodziAk przytula ze nie moge sie zmusić do wstania
Załącznik 5570976

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ale słodko

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Nie za dużo tego mięsa?
tak mówi schemat.... w sumie nic strasznego się nie stanie jak mięso będzie co drugi dzień, choć tego mięsa daje się nie dużo bo około 10g dziennie. mnie to nie odstrasza bo sama mocno mięsożerna jestem

Cytat:
czytam Was

Motyl ale super

teraz też śpi jak suseł
można

Cytat:

swoją drogą już dawno miałam to pisać, po naszych porodach była dyskusja jak nosić dzieci itp, żeby nei narobić krzywdy, produkowałaś się i pisałaś, że jeszcze trochę i u nas będzie temat rehabilitacji
haha
a nimm2 to super źródło witamin
no niestety, temat rehabilitacji jest teraz baaardzo popularny
w 90% wydaje mi sie że dzieciaki same by sobie poradziły z lekkimi np asymetriami bez żadnych rehabilitacji ale te 10% dzięki bardzo wczesnej pomocy mają szansę szybko zwalczyć problem...
no i cóż, nie ukrywam że często o tym wspominałam zeby ustrzec przed tymi być może niepotrzebnymi rehabilitacjami

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 21:25   #2932
misia332
Zakorzenienie

Zabiję kiedyś mojego małża....

Zrobiłam zamówienie w aptece, kuszwa no 100 euro nie moje...
Dziec śpi, małż też, siedzę sama, co to za życie...

Aha i kupiłam kubek młodemu i moje dziecko potrafi z niego pić. jestem z niego dumna.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 21:26   #2933
passion80
Zakorzenienie

Motyl, kup 4, jeśli się okażą za duże, to kupisz mniejsze a te spokojnie zdążysz zużyć

Natala, a kanapka kinder to zdrowa przekąska pełna mleka i kakao
Stary 2014-02-05, 21:27   #2934
karolson
Zakorzenienie

Papuga - ale Antek nie lubi na brzuchu, a. Filip wrecz uwielbia i lezec i spac i sie podnosic itd. A co do skutkow ubocznych braku rehabikitacji to chyba krzywe kregoslupy zmora naszych czasow i korektywa ;
Motyl 4 od 4+ nieroznia sie na dlugosc wogole. Moim zdaniem roznia sie tylko wkladem.
Stary 2014-02-05, 21:28   #2935
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:

Natala, a kanapka kinder to zdrowa przekąska pełna mleka i kakao
haha i zbilansowane menu na cały dzień gotowe

Hania

94,5....70,5....65

Stary 2014-02-05, 21:29   #2936
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Zabiję kiedyś mojego małża....

Zrobiłam zamówienie w aptece, kuszwa no 100 euro nie moje...
Dziec śpi, małż też, siedzę sama, co to za życie...

Aha i kupiłam kubek młodemu i moje dziecko potrafi z niego pić. jestem z niego dumna.
jaki kubek?wodę dawałaś?Brawo dla Kornela

Stary 2014-02-05, 21:29   #2937
passion80
Zakorzenienie

z drugiej strony straszne to
Stary 2014-02-05, 21:29   #2938
Natala84
Zakorzenienie

Karolson, a jak nosisz Filipa przodem do świata to on odrywa głowę od Ciebie i ciągnie do przodu?

Hania

94,5....70,5....65

Stary 2014-02-05, 21:29   #2939
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Co do spania po szczepieniu, to Wiki zawsze spala, a Janek tylko za pierwszym razem, potem juz nie.

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

A zabka sobie wkrecilam, wiec raczej nie ma.Wiem, ze z tymi zabkami to bardzo roznie, ale ciagle czytam jak to wasze dzieciaczki maja wiec tak mi troche dziwnie, ze moje jeszcze nie

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Zdjal sobie skarpetke i pozera
U mojego Bartusia też jeszcze ni widu ni słychu ząbków

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Po szpinaku dobrze kupa leci

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

To ja zapodam sobie szpinak

Cytat:
My właśnie mamy setne podejście aby moje dziecko znów umiało samodzielnie zasypiać w łożeczku po kapaniu. Zobaczymy jak pójdzie tym razem
Doczytałam że się udało. Super

Cytat:
czytam Was

Teacherko teraz będzie już tylko lepiej

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 21:30   #2940
misia332
Zakorzenienie

http://www.brothermax.com/product-de...rainer-cup.htm

dokładnie ten.

passion

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości