|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#11101 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???
Cytat:
Ja to sobie sama napisałam ile dni jeszcze zostało i codziennie zmieniam...
|
|
#11102 |
|
Zadomowienie
|
Szukałam dziś kolczyków do sukni, perełek, poszłam do Ran Fashion na Chopina, obeszłam wszystkie salony ślubne i jubilerów na Narutowic(byłam w 10 miejscach) i NIC !!! Muszę zamówić przez internet chyba, są fajne stronki... Ale porażka, tyle czasu straciłam.
|
#11103 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dopiero od 5 lat tu mieszkam, ale cieszę, że ślub będę miała w tak uroczym miejscu
|
#11104 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj Olu!Ja jestem z Łecznej nie znam Zamościa więc nie pomoge.Fajnie ,że do nas dołaczyłas
![]() Lenak ja tez szukam biżuterii, potrzebuje kolczyków i bransoletki.Naszyjnika nie będe miala.Nic jeszcze nie wpadło mi w oko. Wiolu gdzie masz wesele?Ja w ta sobotke tez sie bawie na weselu jako gość.Ostatni raz weme udział w oczepinach ![]() W piątek bylismy w Olimpie i moj Grzes kupił super buty i kamizelke razem z krawatem kaskadowym i butonierką.Póżniej załozył wszystko w domu i wygląda super )Ja mam tez juz wszystko tylko brakuje mi tej bizuterii.Zamówiłam sobie szal.Musze założyc go do kościoła.Moim zdaniem jest zbędny ale ksiądz prosił żeby w kościele plecy były zakryte...
|
|
|
|
#11105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jak jest długi welon, który zakrywa plecy, to trzeba jeszcze szal, bo i ja się zastanawiam? Bo ja bym nie chciała nic zakładać, a mam sukienkę z odkrytymi plecami. Poza tym, jak uważacie: w takim szalu to nie będzie w kościele za gorąco? Witaj Olu
|
|
#11106 |
|
Rozeznanie
|
Hejka! Co do biżuterii to ja mam cos takiego:
http://allegro.pl/item201281527_zabl...ki_od_mbk.html dokupiłam sobie jeszcze od tej dziewczyny bransoletke. Kolczyków raczej na 100% nie założe bo przesadze z tym wszystkim!
|
#11107 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka, sztuczna biżuteria jest jeszcze w Realu, w Olimpie są dwa stoiska, na przejściu w galerii Orkana (jak z Baty wychodzisz) i w Tesco tez na galerii.
Ja też potrzebuję szala białego, na wszelki wypadek jakby miało być chłodniej, nie chcę bolerka, bo szal może mi się przyda później...? Może ktoś widział gdzieś coś sensownego?
|
#11108 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobrze Tola wszystko zalatwione. Mam nadzieje ze cos wybierzesz
|
|
#11109 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#11110 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny ja właśnie na Lubartowskiej widziałam identyczną sukienkę jak moja do cywilnego , była tylko mała różnica...w cenie - ja kupiłam za 180, a na Lubartowskiej jest po 355 zł! szok...
|
#11111 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak samo jest ze wszystkim. Zobacz nawet buty- niektore (tej samej firmy) na lubartowskiej sa po 165 zl a na targu 120- identyczne.. Fakt ze na targu nie masz komfortu mierzenia ale.. Zreszta znam i takie osoby, ktore uwazaja kupowanie na targu za obciach, ale to juz innny temat. A Ty gdzie kupilas sukienke?
|
|
#11112 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny!
Witam Cię Olu!! Co do dermacolu - ja go bardzo lubię. Raczej nie stosuje go samego, bo jest efekt maski. Na niego nakładam jeszcze fluid naturalny albo puder. I wygląda super. Ja też nie mam pomysłu na biżuterie a już w sumie czas na coś się zdecydować...w sumie sama mogłabym sobie coś zrobić ale jakoś mi się nie chce zresztą sesja za pasem i nie mam na to za bardzo czasu.Szczęśliwa ogromnie mi przykro z powodu straty przez TŻa pracy Myślę, że Twój Kochany znajdzie inną lepszą pracę. Trzymamy Wszystkie kciuki bardzo bardzo mocno aby Wam się wszystko ułożyło.
http://gallery.michalmech.pl/main.php http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070714290117.png http://abcslubu.pl/suwak/07_27_2007_14_7_2007_39.png 14 lipiec 2007 - Nie umrzemy nigdy...umiera tylko czas...
|
|
|
|
#11113 |
|
Zadomowienie
|
kupiłam w Dęblinie, na targu. i co?? identyczna jest w sklepie 2 razy droższa.... buty kupiłam w Olimpie, na deptaku były o 20-30 zł droższe.
|
#11115 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
szczęśliwa bardzo mi i przykro z powodu pracy ale twój TŻ na pewno da sobie radę i znajdzie coś lepszego. Nie możecie się załamywać! Witaj Olu!
|
|
#11116 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Właśnie w tym momencie mija nam 1 wszy miesiąc od przysięgi jest cudownie ale niestety dorosłe życie wymaga wielu poświęceń dlatego korzystajcie z tego że możecie być razem cały czas jak zacznie się pracować to tylko zostają nocki!!! :P Obiecałam Wam kilka zdjec z pleneru nie mam czasu nawet zamieścić ich na Wizazu. Dzis wieczorem napewno w razie jakis pytań piszcie pomoge !! buzie pozytki@interia.pl
|
#11117 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak chciałam mieć to za sobą, bo sesja, no ale niestety...
|
|
#11119 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#11120 |
|
Rozeznanie
|
Witam lubelskie panny mlode
Jestem 3 dni po zareczynach i choc jeszcze data slubu nie ustalona (ale przewidywana na czerwiec lub sierpien 2008) to juz dzis chcialabym sie dołączyć do wątku zeby byc na bieżąco ze wszystkim Pozdrawiam
|
|
|
|
#11121 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny, a co do dermacolu to można go kupić w wielu miejscach Lublina -stoisko kosmetyczne w Astorii -Leclerki zarówno ten na Zana jak i na Turystycznej -sklepik kosmetyczny na dworcu PKS - na miasteczku UMCS koło Stokrotki i jak jeszcze sobie przypomnę to napiszę
|
|
|
|
|
#11122 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#11123 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nowe kolezanki
![]() Ola slubujemy tego samego dnia
|
|
|
|
#11124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#11125 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już wiem który to naprzeciw lotniska!!! ten jest tylko w środy, kupiłam na tym przy cmentarzu, który jest w piątki i soboty
|
|
#11126 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję Kobietki za miłe przyjęcie
|
|
|
|
#11127 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
spróbuj jeszcze w Aparcie w Tesco, byłam wczoraj i widziałem delikatne srebrne kolczyki z cyrkoniami i na dole z zawieszoną perełką, kosztowały chyba 59 zł. Ja także wczoraj dokonałam wyboru, kupiłam sobie kolczyki z perełkami i cyrkoniami oraz pożyczam naszyjnik z pereł od teściowej.Witaj Ola Dziewczyny (indygo79, kasiakkk) to już tylko 3 dni. Jak tam wasze przygotowania? Tola38 co wybrałaś na menu? |
|
|
|
|
#11128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jeszcze testowałam vichy dermablend - fajny był, ale opal był dla mnie za ciemny w zimie, teraz jestem opalona i mógłby być dobry, ale próbka by się przydała...
|
|
#11129 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#11130 |
|
Raczkowanie
|
Troszkę kiepsko
w piątek jeszcze do pracy, u mnie też już prawie wszystko, ale ciągle jestem zmęczona, bo tyle załatwiania na ostatnią chwilę. Wczoraj kupiłam kolczyki, a dzisiaj jeszcze biegałam za koszami dla rodziców. Będziemy je robić sami, bo takie gotowe to 60-200 zł. Znalazłam kosze za 10-14 zł w zalezności od wielkości i kupimy jakieś słodkości oraz dodamy ładną ramkę z naszym zdjęciem (wczoraj zamówiłam ramki 38 zł za dwie). Czeka mnie jeszcze robienie zawieszek na alkohol, dziś odebrałam papier no i jeszcze ozdoby do włosów muszę zrobić. Jako że nie chciałam mieć typowego stroika we włosach wymyśliłam sobie taką opaskę-wstążkę we włosach na którą nakleję koronkę, tą co mam na gorsecie, zobaczymy co mi wyjdzie. Jutro jeszcze ostatnia lekcja tańca, kupno butów dla TZ i mój egzamin na prawko i spotkanie z promotorką, bo niestety chyba obrona na wrzesień. oj padam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

spróbuj jeszcze w Aparcie w Tesco, byłam wczoraj i widziałem delikatne srebrne kolczyki z cyrkoniami i na dole z zawieszoną perełką, kosztowały chyba 59 zł. Ja także wczoraj dokonałam wyboru, kupiłam sobie kolczyki z perełkami i cyrkoniami oraz pożyczam naszyjnik z pereł od teściowej.
w piątek jeszcze do pracy, u mnie też już prawie wszystko, ale ciągle jestem zmęczona, bo tyle załatwiania na ostatnią chwilę. Wczoraj kupiłam kolczyki, a dzisiaj jeszcze biegałam za koszami dla rodziców. Będziemy je robić sami, bo takie gotowe to 60-200 zł. Znalazłam kosze za 10-14 zł w zalezności od wielkości i kupimy jakieś słodkości oraz dodamy ładną ramkę z naszym zdjęciem (wczoraj zamówiłam ramki 38 zł za dwie). Czeka mnie jeszcze robienie zawieszek na alkohol, dziś odebrałam papier no i jeszcze ozdoby do włosów muszę zrobić. Jako że nie chciałam mieć typowego stroika we włosach wymyśliłam sobie taką opaskę-wstążkę we włosach na którą nakleję koronkę, tą co mam na gorsecie, zobaczymy co mi wyjdzie. Jutro jeszcze ostatnia lekcja tańca, kupno butów dla TZ i mój egzamin na prawko i spotkanie z promotorką, bo niestety chyba obrona na wrzesień.
oj padam